mycket åka bil....

Då sitter man här igen. Vaknade imorse av klockan och hade god lust och gömma den nånstans, var såå trött. Blev ju lite sent igår med bakandet och så så vid 1 kom jag i säng och kl halv 9 imorse ringde klockan *gäääääsp*
Var ju så illa tvungen att kliva upp då, jag visste att vi hade många vi skulle hinna med idag syrran och jag. Men strax efter klockan ringt ringde syrran och och fråga om det gjorde nåt om vi vart lite sena iväg, hon var ute och svira till 3 igår så hon var trötter hon också. Så vid halv 11 kom vi iväg, lite sent men vi kom iväg iaf.

Sen har dagen gått jättefort. Vi åkte till mamma, gick en sväng i viken och handla lite, gjorde varm smörgåstårta och käka till lunch, iväg till Anneli  och hälsa på där och tog oss en fika, alltid lika trevligt :oD
Nu när jag vet vart hon och Tias bor får jag väl bli bättre på att våldgästa dom, hahaha. Tyvärr var inte Tias där, det var lite trist men men...det får bli en annan gång. Sedan bar det av till mamma igen och käka lite ostkaka jag gjorde igår, iväg och tanka i gusum, upptäckte att det var lite taskigt med soppa i bilen men jag trodde vi skulle klara oss hem men tanken sjönk och det kändes dumt o chansa.
Vidare till T:s föräldrar och lämna av lite fikabröd och cola (vi brukar handla cola i stan när det är billigt åt dom). Då hade kl redan hunnit bli 5 och syrran skulle iväg på middag hos en vän också så det var bara att slänga sig i fina saaben och åka vidare och lämna henne och skjutsa hem mig själv :o)

När jag kom hem såg jag att karln inte plockat undan nåt, antagligen hann han väl inte men om han hade gjort det ska han få bannor, hehe!!! Det var disk, obäddat, brödrosten stod framme mm. Jaja, huspiga som man är så plocka man ju undan och bädda rent o så, disken får faktiskt vänta till imorrn.
Annars ikväll tänkte jag bara slappa, karln är i Nyköping och spelar innebandy med jobbet, skulle va nån match där, men de letar väl sig hemåt snart. Kanske ska man slänga i nån film...hmm..... och ta fram täcke och kudde, mmmm mysigt :o)
Tänkte till sist bara slänga in några bilder från när jag vart ute och gått lite, vitsipporna är i åbackarna och kanske inte världens vackraste kort men ni ser ju iaf va vitsippor det är, och så är det ju ÖVERALLT nu har jag märkt. Bilderna på vattnet är taget uppe vid gransjön i åby.
Så fint........
image47
image48image49

  

Kommentarer
Postat av: Anneli

Hehe, tackar. Som ni såg är det fortf mycket kvar att göra men som de säger. Att bo i hus är ett livstidsprojekt och man får helt enkellt leva med att det är lite fult och rörigt stundvis. :-)
Haha ja du, Eskil är ju lite rolig hon. Men söt är hon. :-D Ja käket blev gott. Tror att Tias mamma tog om 3 ggr. Hihi. :-P Aha tacos är ALLTID gott! Hmm ja jag ska spana lite till på mobilerna. Ja hälsa du med. Kram kram

2008-04-20 @ 07:51:31
URL: http://heartofanneli.blogg.se
Postat av: Michis

Fina bilder... Jag har bakat dumlekakor nu på morgonen, men jag vet inte om de blev så bra. :/
Ska testa en sen, risken är väl att de slinker ner även om de bara är hälften så goda som dina! ;)

Vill du komma hit och testa dem? :D

2008-04-21 @ 09:52:29
URL: http://michis.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0