Ny..

mobil bidde det idag. En nokia 6220

Inte världens snyggaste men den har en riktigt bra kamera i sig och det var ju det jag var ute efter så. Annars hade jag tittat på en Samsung G600 . Fin och 5 megapixelkamera men det var "bara" med fotolampa till och nokian är med blixt så.....jag ville ju ha en mobil med bra kamera i så det får funka :o)

Riktigt bra service fick jag av en kille Fredrik på Telia inne på Domino, jättetrevlig och han visste vad service är!! Sånt tycker vi om, så ska det va!! :oD Tänkte bara jag skulle skriva det även om han inte tittar ut här.

Annars har det vart lugnt idag också, var iväg på¨lite ärenden på fm och sen vart det lite Rayman raving rabbits
http://raymanzone.us.ubi.com/ravingrabbids/index.html

Kolla in den sidan om ni inte vart inne och kika runt, dom är så sjuka som jag nämnt tidigare, antingen hatar man dom eller så bara äääälskar man dom, hihi. Eller va säger ni?

Efter lite spelande så vart det stan, lunch med älsklingen och Simon, mobilköp och lite inköp av alkohol.
Nu är det kaffedax o sen natti natti för karln iaf, själv ska jag inte vara iväg imorrn förrän kl 13 hos frissan men jag funderar på om jag ska försöka hitta en ny bh och sola innan.
Äntligen torsd imorrn tjejer o killar, skönt för då är det snart fred men det är ju snart måndag men den kanske blir trevlig, vem vet! ;o)
Krams

Kommentarer
Postat av: Michis

Sån vill jag med ha! Fast på Telenor så hade de haft problem med sin leverans, sju telefoner hade skickats tillbaka för att lagas efter att de lämnats ut, så de hade plockat bort den just nu. Var något problem med knappsatsen, sa de!

2008-08-27 @ 17:48:23
URL: http://michis.blogg.se/
Postat av: Michis

Men jag ska ha en sån när de får in såna där igen i alla fall.



Ööh, jag är så bra på att avbryta mig själv när jag kommenterar! ;-)

2008-08-27 @ 18:20:13
URL: http://michis.blogg.se/
Postat av: Thess

Haha, lätt hänt här ute har jag märkt.

Vet du om det vart nåt generellt fel på knappsatsen när det gäller nokian? Tänkte fråga det faktiskt då jag vet att det funnits telefoner som de haft problem med men jag glömde och han sa inget så.....

2008-08-27 @ 19:21:25
URL: http://mistythess.blogg.se/
Postat av: Cissi

Telefonen var jätte fin.

2008-08-27 @ 21:26:23
Postat av: Therése

Bra som fan med bra kameramobil! Man vet ju aldrig när man vill ta ett bra foto liksom! Jag har en http://www.sonyericsson.com/cws/products/mobilephones/overview/k850i?cc=se&lc=sv (Sony Ericsson K850i)

2008-08-28 @ 09:13:44
URL: http://www.hanky.se/therror
Postat av: Therése

P.s. Min har dock inte grönt "ljus" mellan knappsatsen, utan blått.

2008-08-28 @ 09:14:30
URL: http://www.hanky.se/therror
Postat av: Thess

Therese: nää jag känner det jag med, jag älskar att fota allt möjligt och mobilen har man ju liksom alltid med sig och det är inga krångliga inställningar innan och så. Perfekt. Ska testa den lite idag o se va den går för :o)

2008-08-28 @ 11:10:40
URL: http://mistythess.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0