naken med hårfärg..

och sällskap med en luden katt :o)
Ja så ser det ut de närmsta minutrerna här då jag håller på att färga håret o det är typ 32 grader varmt här, känns knappt att fläkten är på rullning. Olidligt, vill verkligen sitta vid en pool o lapa kallt men om en vecka ca så gör jag ju det :oD

Vad har hänt idag då? Jo jag har varit duktig o städat idag, damsugat o...ja det var väl va jag hann o  göra i fm innan jag begav mig hemifrån. Men när jag kom hem nu ikväll vid 19.15 så tog jag tag i balkongen,eller innehållet på balkonge för jag stod ju inte o höll i balkongen precis. Kasta lite växter o sopa upp o damsög o gjorde fint :o) Känns skönt att ha det ur världen.
Nu ser jag att det är dags att vätta ur hårfärgen så nu får ni snällt vänta!

Hade ni tråkigt i väntan? hihi.
Jag färga bara mörkbrunt, as usual, orka inte hålla på o byta nu innan vi åker.

Jo, jag har gjort flera bra fynd idag också, jätteglad. Hitta ett par knickers för halva rea priset så jag betala Otroliga: 49.50:- det var väl dyrt, eller inte! Fatta vilken tur jag hade o i min strl också. För er som är lite osäkra på va knickers är så är det ett par längre shorts kan man väl säga som går till knäna, dessa kunde man vika upp en bit också. :oD
Gickä ven tillbax till Åhlens där jag igår inhandlade solskyddsfaktor 30 för 120:- tror jag, bytte mot en annan som kostade 135:- Gick runt o strosa på stan o letade efter 50 också men hittade inge "blilligt" nånstans så jag gick in på cubus o DÄR på ett bord reade de ut solar expertise för bara 70:- för 150 ml, allt från skydd 10-50 så det vart en faktor 30 o en 40 då faktor 50 bara låg på 75ml för 70:- Så 2 st för 140:-. Så jag gick tillbaka igen till Åhlens o lämnade igen den andra jag nyss köpt :o)
Passade på att gå bort till Jessi o hälsa på o tog en fika medan jag väntade på att vaccinationstjänst skulle öppna kl 5.
När jag kom till vaccinationstjänst så står det fint o prydligt att de har semester stängt v 31. VA BRA ! Jädra smarthuven, va bra att de skriver ut det på deras hemsida också där jag kollar.
Så nu får jag hoppas på att medicins centrum kan ta emot mig nästa v. Det blir nog bra.

Gick till Lustboden också och köpte Pure silicon med presentkortet jag fick från Michis och Leo, tack igen och det lär komma till använding på fler än ett sätt :oP
Nu ska jag ungås med mig sambo lite som nyss kom hem :o)
So long.

ville bara..

säga nu just ikväll att jag önskar innerligt att vi hade 2 toaletter igen som vi hade på vårt förra ställe. Behövde verkligen gå på toa förut o precis när man tänker resa sig så hör man hur toadörren stängs igen o låses. Det är kört!! Nu ska han sitta där inne i en kvart liksom o till råga på allt så skulle han duscha också. ÅÅÅÅH.
Nu äntligen öppnades dörren o han var klar, trodde jag, för precis nu så stängdes toadörren igen.
Känner mig lite smått frustrerad för tillfället.

För övrigt (i väntades på den öppnande toadörren) så försov jag mig imorse men jag valde att gå till jobbet iaf. Nu tänker ni, "jag det är väl klart att man går till jobbet om man bara försovit sig"  men jag menar just GÅ till jobbet. Hann precis till 8 men jag hade redan ringt o det är aldrig några problem om man blir några min sen då vi alltid har en halvtimmas rapport när vi byter personalgrupp så att säga eller kommer på morgonen.
Tränade på jobbet också i denna hetta o städade hela övervåningen.
Fick skjuts hem av Majsan, sprang ner på stan lite senare med Sessan o inhandlade mascara, isadora för 59:- då de hade nåt erbjudande på Åhléns, en nagelfil och solskyddskräm 30 solaire för 120:-
Tänkte fortsätta mitt shoppande imorrn då jag ändå ska ner och vaccinera mig. Folk frågar varför, men jag tycker det är lika bra med tanke på mat och ifall någe skulle hända. Händer det någe o man inte slösat 250:- på sprutan så kommer man ju bli arg för att man inte gorde så som man tänkte från början, dessutom så räcker ju sprutan ett par år framöver.

NU är det min tur att gå på lådan tänkte jag säga för jag tänkte att jag skulle rensa kattlådan innan, HAHAHA, men jag mena att toan nu är ledig :oP
Godnatt o sov gott o ha en underbar dag mina älskade bloggläsare och tack för alla era kommentarer :o)

nyduschad

Vet ni att min raring kom hem med pussar o en räkmacka som han tänkt att vi skulle dela på. O jag som var så mätt, tog en tugga iaf :o)
Nu har jag duschat o håller på o förbereder mig inför morgondagens arbetspass, måste packa lite träningskläder o så.
Och tidigt blir det för jag ska gå till jobbet imorrnbitti så, 07.15 ges det av härifrån så man slipper stressa.

Godnatt o ha en bra onsdag :o)

P.S blev nu återigen så himla sugen på kall kall cola..nåt mysko med den här platsen kanske, blir törstig så fort man sätter sig här ju på cola, hihi. Cola....**dregel**

85%

så många skulle enligt Del Monte ( http://www.aftonbladet.se/kvinna/article2979235.ab ) klä sig i baddräkt hellre än i bikini.
Ok, nu finns det ju rätt snygga baddräkter men vad många inte tänker på att är att med bikini så man man få jättefin figur. Man kan trolla rätt mycket med RÄTT bikini beroende på vart man har sina "problemområden".
I baddräkt ser man också oftast mycket "knubbigare" ut om man inte har långa ben som bär upp eftersom du täcker en hel yta mitt på kroppen o inte resten. Nu säger jag inte att ALLA ser "knubbiga" ut för det finns baddräkter som sitter jättebra på allt möjligt folk i olika former men vad jag menar är att det finns så mycket mer valmöjligheter med bikini bara man vågar fråga eller om man kan söka på internet på nåt sätt om vad för slags bikini sitter bäst på vems figur.ö
Nää, kvinnor VÅGA mer! Vi har alla "apelsinhud" mer eller mindre, dom som inte har är oftast extremt väldtränade eller inte vuxit klart, det är bara att sätta er ner på stranden o kolla in folket så ska ni se att ni inte är ensamna o att ni inte har nåt att skämmas över! Man har väl ofast nåt som man tycker ser bra ut, framhäv det då istället o sen så brukar inte folk bry sig faktiskt om hur man ser ut, folk vill bada o sola o de som vill ragga, ja de har ju redan satt sina mål på hur tjejerna/killarna ska se ut så det är ju inget att göra åt det då.

Tänk på att det är mer sensullet o tilldragande om man är säker o gillar sig själv än om man gömmer sig bakom andra kläder, rädd för vad andra ska tycka!

Eller hur?

Suck. Såg fram emot att få komma hem, duscha och få äta korv o spenat då karln sagt att han ska laga mat idag medan jag var hos veterinären. Men när man kommer hem ser man att han sitter o sover i soffan. Tror ni nån mat är lagad då??? NÄÄÄÄÄÄ!!! Jag vart faktiskt sur, för jag har också jobbat idag, precis som han o är lika trött men om jag har lovat att jag ska laga mat (vilket jag inte behöver lova då det är Jag som lagar 98% av gångerna) så sätter jag mig väl inte i soffan det första jag gör, oj, ursäkta,han gjorde sig ett par tunnbröd mackor. Då får man väl snällt laga maten o sen sätta sig ner om man har tid! Nu ska han iväg o åka go-kart och jag får väl sitta här o va hungrig :os   Karlar!
"Jag har faktiskt varit uppe sen halv 5 imorse". Spela roll!!!! Det hade inte spelat nån roll för mig.
Man kan ju undra varför det ska skilja på män i kvinnor i dessa lägen?!

Jaja...det är som det är. Han är ju bara karl, precis som de alla andra! hihi

Fast det ska ju också tilläggas att han faktiskt var väldigt snäll o gav mig pengar så jag kunde gå o köpa mig en kebab o en cola :o) Fast jag smet till affären o köpte mjölk, kiwi, stekfläsk, matlagn.grädde, riven ost o vindruvor istället.
INGEN COLA! De ni, det är duktigt gjort av lilla mig, framför allt då jag vart sugen på det HELA dan. Iskall cola **dregel**
Men nu när jag kommit in o satt mig här så är jag så sugen på just: COLA! Surprise! Inte.... o en kebab skulle inte sitta fel. Nu blir det pasta o carbonara, typ. Stekt fläsk, milda mini mat extra o riven ost med svartpeppar o salt, gooottttt!
Hade ju kunnat köpt godis o en cola för pengarna, hade god lust faktiskt, så jag tycker jag var väldigt duktig o inte ens en enda liten chokladbit eller annat onyttigt slank ner.
Yey me :oD

Jobb o veterinär

Varmt o härligt idag med, så länge man inte jobbar iaf. Det är ju nästan olidligt att jobba i den här värmen. Åkte o handla med jobbet idag igen, hellre det än att stå o laga mat så det fick personal Anneli göra. Som Anders sa: "dte är som att välja mellan pest eller kolera" hahaha. Bra sagt, men så är det lite i värmen faktiskt.
Vi svängde förbi Jula innan Willys där jag hitta ett par solglasögon för 39:-, när jag kom tillbax så insåg jag att de kanske inte passa "perfekt" men för 39:- så är de helt ok, jag slipper iaf ta T:s nu.
Nu är det 2 tim kvar tills man får sluta o då ska jag hämta upp syrran direkt o hennes katter o sticka till veterinären för vaccination o undersökning. Sen har iaf hela em gått o bara kvällen återstår.
T ska åka go-kart i link tror jag med ett par vänner ikväll så jag blir själv ett tag på kvällen, kan ju vara skönt det också.

Nähä om man kanske skulle hitta på nåt nyttigt o göra då så man inte somnar, risken finns annars. :oP
See ya

bad o sol

Idag har jag äntligen kommit iväg o solat o badat lite. Hade dock tvättstugan samtidigt men det vart ett litet tag ifall :o)
Nu ikväll ska vi till Niklas o Sessan o käka lite mackor.
För varmt att skriva mer just nu så jag får återkomma en annan dag. :o)

kramar på er

snabbt inlägg

Gud så varmt det är. Vi vakna tidigt idag, käkat frukost o nu glor karln på tv o jag sitter ju här. Måste gå strax o ta hand om en nagel. Det är väl själva tusan nu när det bara är 2 v kvar till avresa att flera naglar fått för sig att börja spricka eller va man säger. De går av precis i fingret också, eller alltså därpå nageln växer, den går alltså inte av på toppen eller så utan precis så där så att man inte har nån nageltipp kvar sen när den väl ramlar bort o det gör ju så ont när de går av så långt in. Önskar jag hade tiden  hos manikyren nu i veckan men det är ju  hela nästa v kvar också så jag får väl försöka fila ner så gott det går o sätta nagellim om jag har nåt kvar o hoppas den stannar kvar där tills nageln växt ut lite grann iaf. Tyvärr är det inte bara en nagle det börjat hända så på utan 3 :o( O jag som hade hoppats på att jag skulle fått ha nya fina, filade naglar till resan, alla lika långa men det skiter sig nog.

Nog om det, bläää va varmt vi har det här inne, på 7:e våningen blir det olidligt emellanåt när det är sånt här väder.
Det bär väl snart av till mamma antar jag.
Ha det så bra i hettan
Kram


j-la skit

Jaha, vad tror ni jag gör ikväll då så här dax? Bakar naturligtvis, inge ovanligt när det kommer till mig. Nu bakas det kladdkaka till "svär"föräldrarna och ska efter jag skrivit göra en ostkaka som ska tas med till mamma imorrn.
Annars har jag ju gått av mitt sista 24h pass för denna vecka. Har ett sånt kvar på dessa 2 veckor tror jag, så skönt! Resten är dag och kväll.
En vän tyckte vi hade långa pass men det är jag som har åkt på så många 24 h pass nu under sommaren för att det är bara jag och en till som har vart där så pas lång tid, de andra två är nyintagna vikarier, varav ena inte sover alls. Så de ville väl ha nån som känner sig säker där. Mig gör det inget, dom passen går rätt fort, bara lite segt dagen efter när man ska jobba till 3 igen.
Nu måste jag springa o ta ut kaka ur ugnen och sätta igång med den andra så jag får återkomma om några min.
Bye

Jo, nu är jag tillbax. Nu står ostkakan i ugnen. **mums**
Vad har hänt annars idag då?...jag kom aldrig iväg till nåt bad, det var ingen som ville av de boende som var vakna till frukost, så jag fick stå ut i hettan och stanna och städa istället :o(

Kl 3 kom karln o hämta mig så då åkte vi o handla lite. Skulle köpa kattmat, tänkte att jag nu skulle ta reda på vad det var för foder tjejen jag prata med när jag började köpa Iams menade. Det skulle vara med lamm och va lite billigare men skulle fortfarande funka lika bra som med den jag körde med då Missy har en sopig mage som inte tål all mat.
Men det sluta med att jag kom från affären med ett DYRARE foder, 2 kg 235:-. 5 kilo hade iofs "bara" kostat 400:- men jag kände att det var lite mycket pengar så där just nu med Turkiet-resa o allt även om det bara skillde ca 160:- o få skulle jag fått 3 kg mer men men... Jag har kvar av Iams som jag ska spä ut med också nu så det lär ju räcka den här månaden.
Handla lite diverse på Willys också, lite hårfärg åkte med, mörkbrun som jag har nu. Vill egentligen gå till frissan o färga o lägga slingor som jag hade förra sommaren. Typ ljusbrunt i grunden med blonda slingor, jättefint. Kosta 8- eller 900 då och nu har de höjt priset så jag får väl säkert betala 1300 eller nåt nu och det är lite väl. Nåja, jag trivs mörkhårig också och då ser ja inte ut så mycket som en turist när vi åker heller. :oP

Åkte hem, packa upp, gjorde oss lite käk bestående av keso, skinka, rödlök och parika och lite kryddor o i tunnbröd, iväg sedan med maten alldeles nysvald för att se brorsan spela dubbelmatch här på holmen.
Trodde först att matchen skulle bli upskjuten så därför satt vi o åt när pappa ringde ringde o sa att de skulle sätta igång "nu". Så jag klev bort själv först medan karln stanna kvar hemma o käkade o såg lite till på tv.
Men herregud vilken spännande match. Jag kan ju inte det där med poäng ordentligt o så men det vart lika så de skulle får ju då spela först till 7 och så måste man vinna med 2 bollar. T ex 5-7 eller 8-10 (om det går över 7 dvs) Kalle o hans medspelare Gustav låg under först med 2 men kom igen o så vann de 1 boll o så vann de andra så de låg 2 över o så vann brorsan o dom igen så det var så jäkla spännande så det var inte klokt, det sluta med 11-9 till Kalle o Gustav, GRATTIS :o)

Matchen varade 1 tim, T kom precis lagom för att se det spännande avgörandet, matchen pågick i en timma. Stackars lillebror har händerna fulla med blåsor o helt skakis va han efteråt, bra kämpat killar! **stolt**
Knalla hemåt, tog vägen förbi Ica på kungsgatan o köpte en cola, trodde jag skulle få sitta ner på arslet nu äntligen men kom på att jag var "tvungen" att baka. Sova kan man ju göra en annan dag :oP

Vet ni vad jag ska göra nu? Nu ska jag gå ut o koka upp vatten för imorse så fick jag ett mindre trevligt bemötande i spegeln, nämligen detta:

Ser ut som jaag har värsta fyllenäsan också, precis röd, hihi men så blir det när man ska ta närbild o kl är tidigt och man är trött! Ögat har inte bestämt sig för att ändrat färg än utan gör för tillfället ganska "ont" eller väldigt irriterande.
Så jag ska koka upp vatten som jag kan badda det med och hoppas på att det snart går över.
Antar att det är en vanlig inflammation jag fått, suck. Känner mig j-ligt snygg och har väldigt stor lust o träffa folk imorrn, INTE!!!
Nää nu har jag skrivit alldeles för mycket.
Sov gott och jag önskar er en trevlig lördag. :oD

trött o ont i skallen

Sitter i jour rummet nu. Är både trött o har ont i skallen.
Em/kvällen har löpt ganska smärtfritt framåt, lite tjurskalliga boenden bara men det funkar. Förhoppningsvis så får jag nu sova hela natten, med lite tur.
Vart inge bada idag utan Majsan styrde med mat medan jag tränade o tog hand o annat o sen har kvällen gått med diverse styrande.
Nää, nu måste jag lägga mig. Blir väl tv:n nån minut först bara. Är så "bortskämd" med att alltid ha nåt att göra när jag lägger mig, hemma är det läsa bok o här tv, inte bra. Man ska kunna lägga sig o somna direkt utan att bli så där rastlös som jag blir men det är tack vare att jag är så van att läsa i sängen men det är ju så skönt att få lägga undan boken o släcka lampan när ögonlocken nästan inte orkar hålla sig uppe längre.
Ska man läsa i soffan så hinner man ju "piggna" till på vägen till sängen. Jaja...UHHHH nu kryper det en tvestjärt här på golvet, BLÄÄÄÄÄ. Bara de håller sig från rummet intill här där jag ska sova. **ryser**

Bäst jag går in innan den biter mig i tån :oP
Godnatt

varning!

Nu ska det skrivas nån tad om om b la våra bästa år.
Gick upp lagom för att kunna se repris gårdagens avsnitt men det hade man ju lika gäna kunnat skita i för det var ju som att se 2 avsnitt sen. Det enda var att de hade gjort om replikerna lite och ordningen och lagt till nån scen men annars var det slöseri med tid!!! Så jag vart lite sur men men....

Sitter här och funderar på om man behöver nån specialskrivare o nåt speciellt papper för att kunna skriva ut biljetterna till vår resa här hemma. Det enda som står är att man behöver det där programmet Adobe reader eller va det heter o det har vi ju. Men ska man verkligen skriva ut det på vanligt skrivarpapper? Nån som vet o gjort detta förut?
Längtar verkligen intensivt nu. Idag och imorrn får man ju pengar så då känns det mer  påtagligt att man snart ska åka när man kan gå iväg o börja shoppa sakerna man ska ha med sig.

BLÄÄÄÄÄ, nu luktar det bajs ända hit in efter att Missy har vart på toan. ÅÅHHHHHH!!!!! Nästan faktiskt värre än när T släpper en fis och då luktar det illa men det här va det värsta! ÅÅHHH FYYYY!!!!
Urk, blir till att rensa kattlådan o slänga påsen nu...undrar varför det luktar så. Vet att det luktat så ett par gånger så nu när hon vart inne men hon har ju inte ätit nåt speciellt som hon inte äter annars.
Nää måste rensa lådan. Sen packa lite träningskläder o badkläder ifall man går till hima imorrn med jobbet.

Ha en bra dag. urk......

2 katter ute, hoppsan!

Ikväll nu så blev det att åka ut med katterna en sväng. Vi brukar åka till Himmelstalund där bakom vid museét eller va det är. Där bakom finns det iaf en gräsmatta (jo en bit från tennisbanorna) o lite träd o så där det nästan aldrig är några.
Vi hade tur idag också trots campare o badare mm.
Missy satt i buren o tryckte som vanligt, skitglad när jag satte på henne selet hemma, kurra o trampa men så fort hon kommer ut och ser att det är såå väldigt stort o så väldigt farligt och hon är så väldigt liten så gillar hon inte alls läget.
Tog lite bilder, så här är Missy i buren, jätteglad för att matte tänkte o tog med en extra handduk som vanligt som vi kunde gömma oss i. Om ni tittar noga så ser ni hennes ögon som verkligen säger: "gillar verkligen inte läget, läskigt!"


Sen kunde vi iaf ställa oss upp och titta lite ut efter lite uppmuntran från matte



Missan hon sprang ut direkt o hitta väldigt goda grässtrån som alltid, liver leker när man får komma ut ibland o käka gräs o evt försöka kräkas lite också.

Så skönt matte :o)


Till slut så tog husse lillmaja o satte henne i sitt knä och det gick rätt bra för i husses famn är man trygg. Och jag lyckades fånga en sån bra bild på dem (förutom att karln både ser trött o lite ovårdad ut). Ser ut just där i det ögonblicket som om Missy stormtrivs men 1 sek efter bilden så var svansen nere igen halvt mellan benen och vi var tvungna att morra o jama lite för att markera men det gick bra.

Sen lyckades vi t.o.m ta ett par egna steg ut i naturen, fast lilla jag var ju tvungen att fräsa o jama ibland för att markera. Vid ett tillfälle hörde hon en syrsa som hon försökte hoppa efter o lokalisera i gräset, hihi.
Men här är en annan bra bild jag tog på henne.
Eller inte...hade visst inte skickat över den. Men hon var iaf ute o knalla med syrran sin en bra bit. O så fick dom sitta i en varsin bur hem o det gick skitbra så alla är så nöjda o glada :o)
Nu ska jag duscha, rensa kattlåda, lägga mig o läsa en stund.

Godnatt










fasiken

Glömde bort en boende igår och ge medicin, rackarns. Nåja, inte alltför stor skada skedd och åt andra sidan så hade han kunnat kommit upp och sagt till också istället för att strunta i det. Jaja, nu gör man inte om det igen iaf :o)

Annars så har jag vart nere och solat på sol o motion idag när jag slutade jobbet. Hämtade upp med cardigan också som hade kommit från ellos. Jättefin, fast jäkligt tajt över ärmarna och tyvärr ett sånt där väldigt stickigt material så jag vet inte hur jag ska göra riktigt. Känns inte som att  man får på sig den utan att stå o dra om man ska ha en långärmat under, kanske om man försöker töja den i ärmen, men annars var den kanonläcker på. Knepigt!

Karln hade diskat och han lagade mat medan jag var iväg förut, korvstroganoff, mums :o) Duktig han, men nu hade han visst tröttnat på att gå hemma med ond rygg så jag tror han skulle strunta i att han hade/har ont o försöka gå till jobbet imorrn. Lika bra det kanske.

Försöker få honom att vi ska åka ut med katterna en sväng så de, eller rättare sagt Missan får komma ut. Missy har ju torgskräck eller likn så hon får sig en extra handduk så kan hon leka yoda inne i buren och titta ut genom "fönstren" när hon vill. Tyvärr så måste vi nog släpa med oss två burar för det går inte att stoppa Missan i samma bur sen när de ska hem för Missy blir skitsne på henne och attackerar och fräser och har sig. Dumma kisse, men hon kanske blir sur för att syrran vågar eller för att hon luktar annorlunda, eller så retar hon Missy för att hon inte vågar gå ut vad vet jag.

kRAM KRAM OJdå, nu vart det stora o små samtidigt, hihi.

jourdax

Nu har jag gått in på vårt rum för att bädda ner mig i sängen och försöka sova.
Hemma verkar det lugnt. Kalrn hade faktiskt både damsugat och diskat och börjat göra iordning kattställningen vi har på balkongen. Den är ganska gammal och väldigt vinglig och repet är/va söndertrasat efter allt klösande.
T ringde dock o fråga och halvt skällde ut mig om vart jag egebtligen gjort av den där påsen med resten av tyget och repet som blev över när han gjorde den stora kattställningen, men jag har inte den blekaste.
Han hade visst både rivit i stora klädkammaren och i lilla men inte funnit påsen så givetvis så är det ju jag som "slarvat" bort den. Iofs så brukar jag vara expert på att förlägga många saker och lägga undan saker jag inte tycker ska vara på ett visst ställe och sen kommer jag inte ihåg att jag gjort detta, eller rättare sagt att det var just den grejen som           sambon vill ha.
Men jag kan faktiskt denna gång ärligt säga att jag inte sett nån på se med tyg och rep i, jag visste inte ens att vi hade det över, men men.
Jo så han har iaf varit duktig där hemma :o)

Imorrn står det handling på schemat som vanligt här på jobbet. Tänkte att det skulle bli så skönt att slippa denna gång då jag handla förra veckan men idag känner jag faktiskt inte för det så jag såg fram emot att skyffla över den uppgiften på de andra men det visa sig att jag var den enda imorrn fm som hade körkort så så va de med den saken.
Aja, då får jag väl lämna över städningen, eller iaf matlagningen på den som är kvar :oP
Det är ju två plan så jag åker nog på att städa iaf men det kommer ju ny personal på em sen så jag kan ju alltid spara lite till dom om jag inte hinner eller orkar.
Nää, nu mot sängen!
Godnatt

Kul förresten att ni varit så på att skriva kommentarer :oD Sånt gillar ja.

på jobbet

Då sitter man här återigen. Jätteglad "imorse" för jag såg att jag sammanlagt gått ner 2 kg och det är "mycket" för mig som gått och väntat och tyckt att jag vart duktig mellan varven och tyckt att NÅT borde ha hänt, men nu äntligen. Hoppas bara att det stannar där, jag menar så det inte går åt det andra hållet utan fortsätter lite till ner.
Får försöka hålla mig till mycket god frukt på helgerna istället för godis och dricka flädersaft och blåbärssaft istället för läsk.
Var verkligen hur trött som helst idag så det blev sovmorgon ända till halv 12, såå skönt! Vet inte när jag sov till halv 12 senast så det var nog välbehövligt tyckte kroppen.
Så, man hann inte så mycket hemma idag, laga lite mat och packa då jag ska sova här inatt.
Karln är hemma idag också eftersom han har så ont i ryggen, han har dock varit lite lat så han har inte ringt nån kiropraktor förrän idag och alla är förstså upptagna så jag vet inte hur det har gått sen efter jag gått.
Hoppas dock på att han faktiskt gör iordning hemma, som dammsuga, diska och kanske nåt mer. Jag dammsög halva lägenheten i förrgår och ställde den mitt i dörröppningen till köket/vardagsrummet, tänkte han skulle bli irriterad på att den stod där så han skulle ta tag i saken men icke sa nicke så jag hoppas han gjort det idag eller tills jag kommer hem imorrn och likdant med disken! Annars banne mig **surar** *fniss*

Har tränat idag igen på gymmet här, är så glad att det börjar ta form :o)
Annars längtar jag till vår Turkiet-resa som är om 2½ v, men vem räknar? hahaha (intresseklubben antecknar)
Men jisses va grejer det behövs handlas innan. Visserligen är det sånna saker också som skulle handlas oavsett om vi skulle åkt eller ej, t ex hårfärg, schampoo/balsam, lotion, rakhyvlar, deo, måste klippa mig, solkräm, kattmat och kattsand och lite godis till mina änglar mm. Blir väl allt som allt ca 1500:- för allt som ska göras och handlas innan.

Nää, nu är det dags för medicinutd., happy our :oP
Ha de gött mina vänner i värmen och hoppas ni får njuta.
Kram

vilken dag

Har verkligen vart halvsenil idag på jobbet, typisk måndag, lite så. Kersti som jag jobba ihop med ikväll var lite halvglömsk så ni kan ju tänka er hur våran kväll har vart. Tror jag aldrig garvat så mycket på jobbet på bra länge.
Som ett ex när vi satt i vårt personalrum och jag satt och dokumentera lite så satt Kersti bredvid mig och styrde med lite scheman och jag sa tydligen nåt och hon sa nåt annat och sen typ 3 sek efter så säger hon: va vad det du fråga?" Varpå jag svarade "va? har jag frågat nåt?" Kersti; "nää jag vet inte, jag trodde du fråga nåt." "nää jag har inte en aning, jag minns inte ens att jag fråga nåt, gör du?" "Nää jag vet inte", sa Kersti vilket resultera i asgarv och så har kvällen varit mer eller mindre.

WOW vilken deja´vu jag fick nu, hahaha. Nåja...skumt.
Jag har iaf tränat idag på jobbet, tog inte i så mycket för jag ska träna med en boende imorrn också. Tycker mig se att det faktiskt börjar ge nåt på magen äntligen, kör mycket mage just nu. Det är kul när det börjar synas för då får man så mycket mer lust och ork. Har inte gått ner nåt än i kilon och på kärlekshantagen så att säga, det tar väl ett tag och muskler väger mer än fett så det bästa är att mäta sig innan så man vet så man kan se resultat så vartfefter. Men jag bryr mig inte så mycket om sånt, så länge mina kläder sitta bra och jag mår bra och tycker jag ser bra ut så är det bra så!

Innan jag sluta jobbet nu så vart jag så grymt godissugen och fortfarande är jag sugen på bigaroer, jädra tant och inte så stå där på marknaden i lördags **morr**
Ringde karln när jag var på väg från garaget för jag tänkte han ville gå med och köpa lite gott men icke sa nicke man han tyckte att jag kunde gå och köpa så slapp han sätta på sig skor och ta hissen ner och gå 100 m. (han var godissugen ska tilläggas för jag fråga´n) men då vart jag lite småsur för jag ska ju liksom ändå inte egentligen köpa nåt så då känns det ju lite bättre om han kommer med och köper nåt så kan man ju dela på nåt litet så då sket jag i det och gick up och vad får jag se då på vardagsrumsbordet?!? En uppäten chipspåse och ett kexpacket Finger ni vet, dom som är så goda och ALLA hade moffat i sig själv och inte sparat nån till mig. Då vart jag ännu grinigare och ännu mer sugen på nåt men ändå är jag för grinig, lat och för självmedveten för att baka en kaka eller göra en chockladbolls smet och trycka i mig. Funderade på om jag skulle göra nån våffla med kardemumma i, det är ju såååå gott :o) Men t.o.m det är lite för omständigt för fröken just nu.
Sitter här butter och såg att T öppnat en sån där "låda" med nötter och frukt bitar i som det fanns b la russin i som jag sitter och tuggar i mig av (fast bara russinen för det andra gillar jag inte)
Fast det var ganska gott med russin faktiskt men jag vill fortfarande ha nåt annat litet, kanske för att jag  är lite hungrig också men nu också för att jag är lite extra butter då han inte sparat nån kaka åt mig.
Inte alltid jag heller sparar nåt åt honom men för det mesta så gör jag det faktiskt.

Jaja, nu är det som det är. Ska fundera ut nåt och sen lägga mig istället, får se fram emot fred istället och trycka i mig nåt då. Tänkte göra en ostkaka till på lörda och åka ner till mamma.
Sov gott.

Grymt sugen och en låst port

Jag är så godis sugen eller på nåt iaf. Bigaroer (körsbär) skulle sitta riktigt fint just nu, annars vet jag inte exakt vad jag är sugen på, men NÅT vill jag ha och jag borde verkligen inte stoppa i mig nåt eftersom jag måste försöka gå ner lite i vikt iaf tills vi åker men det är ju såååå svårt! :o(
Ska träna imorrn iaf på jobbet, trist bara att det inte finns mer motionsgrejer än cyklar, skulle vilja ha nåt för hela kroppen.
Sen finns det ju vikter och annat sånt men inget för just konditionen så.

Annars hard et vart en ganska så intressant fm idag. Skulle åka till pappa en sväng och T till sina föräldrar.
Nu är det så att de installerat en portkod på vår port, innan har den stått öppen fram till 21 och sen har man fått öppna med nyckel utifrån och med låsvredet på insidan. (trodde vi iaf och vi har bott här i 2 år)
Men när vi kom ner så stod det en kille där och säger att vi inte kommer ut. (och innan det så hade vår granne tydligen också försökt att ta sig ut men inte lyckats och ringt nåt nr) Nähä, T försöker vrida på låset och sparka lite fint på dörren men den bara vägra öppna sig. Ringde låssmeden och han var på annat ärende och kunde inte komma förrän om 40 min tidigast. Nähä, va bra tyckte min karl, då får vi hoppas att det inte börjar brinna då, sa han åt killen i telefon. För vi har ingen nödutgång, och är det inte lagstadga på att det ska finnas en sådan i varje hus? Tror inte låssmeden visste det. "Va händer om vi ringer 112 då istället" frågar T? Men jag vet inte vad han fick för svar tillbax.
Men ärligt talat, va ska man göra om det börjar brinna. Det är 28 lägenheter så räkna med att det bor kanske ca 80 pers i huset och alla är väl kanske inte så unga, friska och krya och det tar ju lite tid om alla ska krypa ut genom det lilla utrymmet som finns om man krossar rutan på portdörren. Och vad ska man krossa den med? För nån hammare eller sån där glas grej sitter det ju inte vad jag sett iaf.
Nää, dåligt, vi ska ringa Graflunds imorrn och skälla lite på dem.
Jaha, så det var bara att gå upp och vänta 40 min. Gick ner igen, gick fortfarande inte att öppna, T vände sig om och fick syn på en vit dosa som sitter på höger sida på väggen, långt, snett bakom porten, satt ett nycketmärke på den, T tryckte på den och dörrlåset vrider sig och dörren öppnas!
VA I ***********!!!!!!!!! JAHA, men va trevligt att vi får veta att man ska använda den nu också för som sagt den 15 fick vi portkoden och fram tills idag har vi låst upp innanför med låsvredet som vanligt och med nyckel efter 21 utifrån.
Och det är ju sååååå smart att sätta dosan som man öppnar med 2 m "BAKOM" dörren utan att skriva en skylt eller så.
T ringde upp låssmeden och sa hur det var men han sa att han skulle komma och kolla ändå och att den knappen har suttit där i 5 år. Jag har aldrig sett nån använda den under den tiden vi bot här så jag undrar hur många det var som visste att man ska använda den nu och hur många det var, precis som vi, som hade glömt att den sitter där för det är lätt att gå förbi den. NU ser man den ju hela tiden eftersom man vet men iaf.
Skummaste va att när jag kom hem från pappa och sprang upp till längenheten och sen ner igen för att fika hos Michis och Leo så funka det inte att trycka på den knappen men det funka att vrida på låset. ORKA!!!!!!!

Undrar vad som hade hänt om det hade vart den dagen vi skulle med flyget eller om Michis och Leo hade bott här och hon skulle föda eller i värsta senariot: om det skulle brinna!!! Men då är det ju bara att slå ut rutan och ringa 112 och ta ut folk från balkongerna längst ner men de är ju ändå ett par meter upp så det går ju liksom inte att hoppa hur som helst därifrån. Jaja, blir bara lite upprörd och irriterad.

Kom iväg till pappa iaf och träffa dom lite. Testa ett par vita byxor som Anki hade som har varit brorsans en gång i tiden i strl 170 (har för mig det stod det i dom iaf) och jag kunde ha dom, HAHAHA. Nu är ju det stort men det låter ju bra iaf.
Fråga henne om hon inte hade ett par vita, tunna byxor man kunde få låna i Turkiet så man har några långbyxor om man skulle vilja/behöva det, annars har jag bara jeans och lite tjockare långbyxor, inget man går med i 45 graders hetta iaf.

Stacks om sagt vidare till Michis ett tag och fikade, kände mig dock lite oartig som satt och gäspade men jag är sååå trött, fick inte sova klokt inatt. Kan bero på att jag har min mens, brukar sova lite småilla då av nån anledning, vet inte om det är för jag tycker det är obehagligt eller nåt så kl 10 gav jag upp att försöka så trött och jävlig klev jag upp och sen dess har jag känt mig lite som så här:

(bild lånad från http://vykort.passagen.se/)
Har lite granna ont i magen, inte så mycket och jag har sällan dåligt humör vid denna period, tålamodet kan dock vara lite kortare men annars så märker man nog inget speciellt på mig att det är röda v. vilket min karl för övrigt tycker är skönt :oP Förstår inte det. Nää men det är rätt skönt, man känner sig inte direkt överpigg och inte speciellt fräsch, men man vet ju hur andra kan lida och fy fasen. Nää man får va glad så länge man inte har så många krämpor och humörssvängningar.

Michis bjöd på gott kaffe som vanligt och erbjöd mig faktiskt en bit sockerkaka som jag tacka nej till eftersom jag måste försöka men den skulle sitta riktigt fint just nu, hehe.
Insåg att det var ett bra tag sen jag var där hos henne för tusan va magen växt och faktiskt bara mage, du är så fin gumman och du verkar ha dig en riktigt cheerleader eller boxare i magen sån fart som det är där inne, disco hela dan liksom.

Har precis käkat hemmagjord pizzasallad, va hungrig och nu är jag som sagt grymt sugen på nåt sött eller nån god frukt eller nåt, ÅHHH!!!! suck.
Hajen 4 går för övrigt på 6an tror jag kl 22 och nu är det Batman begins på 3an? 5an? Struntsamma.
Ska iaf hopa in till tv:n igen. Dax o gå till jobbet imorrn em igen och sen dra 2 st 24h pass igen tisd-fred em.
Ger bra klirr i kassan sen nästa månad, får tänka så. :o)
Kram o godnatt

P.S sen måste jag hålla med Anneli om att folk verkar ha lagt av sig lite om att kommentera, lite dåligt med sådant på sistonde, kul med kommentarer ju och åsikter. Nu har  ju inte ALLA blivit dåliga på detta men det verkar som att en del lagt av sig lite, kanske tagit semester? hihi

Oj vilket inlägg, har ni somnat? hihi

vaken än

Pendlar sen vi kom hem från loppisen och promenaden mellan att känna mig ungefär så här:

(bild lånad från http://vykort.passagen.se/)
Alltså trött som en..ja isbjörn (fast denna kanske bara tyckte det var skönt att svalka sig med lilla isbiten iofs)

Mellan att och känna mig lika vaken och redbull-energisk som denna:

(hitta ingen bättre bild)
(bild lånad från http://vykort.passagen.se/)

Har precis käkat, ska göra mig iordning för att gå iväg och fika på stan med T  och en vän. Sen blir det nog soffan resten av kvällen tror jag om man inte kommer gå på överskottsenergi.
Trist väder...men jag tror det slutat regna ni iaf om det inte satt igång igen.

Away I go. Bye bye then

uppe tidigt

Jaha, då är man uppe, fast för längesen. Somna inte förrän T hade åkt till jobbet så efter halv 3 nån gång och så väckte lillmaja mig, as usual, 7.15 och bråka en timma framåt och 8.45 kom karln hem så då klev jag upp och har sen dess allstå varit vaken.
Hade mina funderingar på om jag skulle ha lagt mig att läsa och somna om ett tag men nu har jag bestämt mig för att gå ut och gå och gå bort till loppisen i himpa och jag har faktiskt fått med mig karln :oD
Bara det att han är så sölig av sig men nu är han på god gång.

Bäst jag gör mig iordning det sista jag också.
Kram på er

Resa lätt?

Inte jag inte iaf, har precis suttit och skrivit en lista, eller rättare sagt; påbörjat en lista.
Det är helt sjukt va grejer man släpar med sig, blev ju typ ett halvt papper bara med hygienartiklar, ni vet som tandborste, tandkräm, duschkräm, schampo, hårgelé, necesären med smink och diverse, nån handduk, hårtork med mycket mera. Har inte ens börjat på själva kläddelen än och så slutar det med att man inte ens använder hälften av kläderna en gång. Två bikini har jag iaf och det kan ju gå åt faktiskt. Sen rycker det väl med lite kjolar, ett par shorts, och så kommer man till vad man ska ha för toppar med sig, ÅH HERREGUD säger jag bara. Mmm, bäst man börjar i tid att planera så man inte drar med sig 3/4 av garderoben, lätt hänt om man är mig.
Skulle så gärna vilja vara den som reste lätt, ni vet, stoppar en tandborste och lite underkläder i en rygga och sen så löser de det andra sen. Men jag kan bara inte vara utan lite kläder att välja på, hårborste och allt det andra som finns i badrummet.
Nää, hopplös är jag på sånt här. Men den här gången blir det väl inte så mycket shopping som i grekland så man behöver nog inte ha med en extra resväska den här gången som vi skulle behövt då, haha.
Är bara orolig för hur mycket lön jag kommer få denna månad men än så länge ser det lugnt ut med räkningarna, inga oväntade utgifter än iaf.

Nu ska jag knoppa, jättetrött, om en timma ringer kl för sambon :o( stackarn...tuffa pass de har emellanåt men så är det när det är sommar.

Natti

inte färdig än

eller jo, om jag vill så är jag färdig. Nu har jag knappt suttit ner mer än när jag ätit och..ja, när jag har ätit.
Karln ligger och sover och jag har precis tagit hand om sista tvätten, skönt!
Funderar nu på att ta mig ett välförtjänt glas cola och sätta mig ner på golvet och försöka stoppa in alla fina trådar Missan rivit upp i hörnet på vår "nya" soffa **morr**. Inte dåligt va de kan förstöra. Värsta är ju att de håller ju på med när man inte ser dem eller när man inte är hemma också för den delen misstänker ja.
Kissemissekatter, ni är fina när ni sover och ligger i knät eller vill ha nåt, men annars..**grymt**

Nähä, tillbax till sysslorna då :o)

Superkvinna

Nää jag inser att mina inlägg inte kommer bli så mycket roligare för tillfället så ni får strunta i och läsa eller så läser ni iaf!
Jo, superkvinna hade jag som rubrik nu bara för jag undrar hur mycket man egentligen skulle hinna med på en dag om man bara orkar. Känner sig som en robot ibland, fast en väldigt trött sådan förstås. Man kommer hem o vad ser man då? Jo en nedsmutsad diskbänk, lite plastburkar, disk mer disk i diskhon, kattsand över halva lägenheten då karln inte orkar sopa upp när han ändå ska rensa kattlådan och allmänt lite smårörigt.
Hade sagt vädligt bestämt  och klart att jag INTE ville se disk och andra grejer på diskbänken och i köket överlag då jag vars å duktig innan jag stack til jobbet igår och gnodde på alla kakelplattor, spisen och diskbänken så det sken. Visserligen stod det en form och ett glas i diskhon som jag inte hann diska upp innan jag stack igår.
MEN det var bara för att jag faktskt lagade mat åt honom igår till matlåda + att det vart mat över från min lunch som jag spara åt honom BARA för att jag skulle slippa se kastruller på spisen med intorkade matrester, disk och skitigt på diskbänken. Nu ska ni inte tro att jag laga värsta brakmåltiden åt honom som matlåda utan jag sköljde av två potatisar som jag gjorde klyftor av, på med olja och lite kryddor och in i ungnen och till sist in med ett par köttbullar så det var inte så avancerat. Hellre offra 5 min än att mötas av oavstående.
Tycker faktiskt inte att det är så jäkla mycket begärt att han gott kunde ha diskat upp mitt glas och formen och sen sitt eget och gjort iordning imorse efter frukosten på diskbänken. NÄÄ, blir ingen paj för honom inte förrän det kommit ett "förlåt" eller likn ur honom!!!!! Bannemig!

Jo, så direkt när jag klev innan för dörren, svettig och dan så stack jag till affären för att handla lite kvälllskäk och äpplen till pajen. Tilll kvällsmat blir det nåt så simpelt som keso och skinka med lite kryddor, sallad och paprika i tunnbröd, mums. Och paj FÖR MIG!!!!! HAHAHA.
När jag slutligen kom hem packade jag upp mina grejer, sängkläder, träningskläder, hygienartiklar mm, tog fram tvättkorgarna, bädda rent i sängen med de nya påslakanset'en, vita med beiga snirkelgrejer, jättefint. Fick med från ellos, ett gratis och ett x-tra för 45:-
Diska och gjorde rent på diskbänken, rensa kattlådan och nu sitter jag här och jag ser att kl är dax för tvättstuga, suck.
Ska sedan ringa mammsen och bluddra lite och göra pajen.
Ja, sen blir det ju att springa till tvättstugan var och varannan timme hela kvällen så man är väl så lagom mör i kroppen ikväll och förhoppningsvis så sover man gott sen. :o)

Nu blev det ett hyffsat inlägg iaf och jag tänkte avsluta med att förgylla min blogg med lite bilder på vad jag beställt från Ellos.
Vill också tillägga att Anneli fyller 28 år idag :oD

GRATTIS
HIP HIPP HURRA HURRA HURRA!



Här är kläderna jag beställde:


Oj, ja det är den grå cardigan iaf som de visar i båda hörnen som man då även kan fästa, som ni ser upp i vänstra hörnet, med en säkerhetsnål eller om man har nån fin brosch eller nåt.

Lite linnen


Och slutligen mina nya ovana stövletter
som här ser ut att vara lite serisa (stavas det så?) fast de är helt klarröda :o)
Nähä, tvättstugan va det ja...
Bye bye

Vilken fredag

Jaha, då har det blivit fredag då, ca 5 h kvar tills mitt pas är över. De var snälla inatt iaf här på boendet för jag fick sova rätt bra men jag är fortfarande trött. Eftersom vår jour inte går på förrän 23 så blir det ju inte så många timmars sömn och det är väl sällan också man kan lägga sig direkt och sova så det brukar oftast bli lite tv i sängen eller nån bok eller så. Men det är väl inget annolunda jämfört med hemma iofs fast det är ju inte samma sak att sova borta som hemma i sin egen säng.
Jaja, nog om detta. Kl 3 får jag cykla hem iaf men direkt så måste jag sticka iväg och handla lite och sen är det tvättstugan kl 17-22 så ingen rast och ingen ro :o( Men sen är det ju äntligen lördag (igen) och man får sova ut. Tråkigt är bara att det är karlns tur att ha lördagspasset 02.30-08.00 så det blir till för honom att lägga sig tidigt tidigt ikväll och sen gå upp mitt i natten. Tror han ska åka och byta bromsskivor också hemma hos sina föräldrar så det tar väl mer eller mindre hela dagen om man ska vara lite social också. Jag blir iaf hemma och styr lite.

Usch va tråkigt jag är när jag skriver känner ja....inget roligt att komma med.
Nää det här vart inget "roligt" blogg inlägg så jag får skriva ett par rader senare evt.

Trevlig helg på er.

Så trött

Då har man avverkar ytterliggar ett  24 h pass och ett återstår men de går ju rätt fort så det är ok bara jag får sova ordentligt inatt så är jag nöjd.
Sitter som en zombie här vid datorn, stora pälstussen ligger som vanligt ovanför tangentbordet och den lille illvillingen i soffan bredvid husse som spelar x-box.
Tydligen hade den minsta inte varit nån drömkatt inatt (nähä!!!) utan som vanligt ställt sig och kraffsat på dörren in till klädkammarn fast vi har kuddar för. I nån timma hade hon väl hållt på och T rytit åt henne från och till och slutligen kastat iväg min kudde tvärs över rummet och gjort en fullträff på kissen som genast sluta.
Bättre blir det väl inte inatt då jag redan nu är alles redo för täcke och kudde och absolut ingen lek innan (blir väl så illa tvungen iaf) men de eller bara lillamaja kommer iaf efter 00 med all säkerhet börja jävlas.
Jaja....

Mina kläder från Ellos hämtade jag idag också och som jag tänkte och sa så passade allt utom byxora, suck. Kunde knäppa dem men det var tajt så det får bli ett par större som kommer om en vecka ungefär.
Skorna passade bra som tur var iaf. lite ovant med skor som slutar precis vid ankeln bara men det löser sig :o)

Nu ringer telefonen i ett också så det är bäst jag slutar.
Godnatt

Tillägg: Har ni nånsin pratat med nån i telefon som bara suger ut all energi ni har i kroppen? Hade just ett samtal nu (med en släkting). Vet ej varför jag tycker det är så jobbigt men den människan stjäl verkligen all min energi de senaste åren och jag bara orkar egentligen inte bry mig men vi är ingen stor släkt kvar längre (iaf inga som vi umgås med) vi är vl 4 st eller nåt. Så man känner sig lite tvungen att hålla kontakten och svara när hon ringer.
Man skulle ju kunna tycka att jag skulle känna så inför mamma med alla dessa problem som vart men jag älskar min mamma och jag älskar att prata med henne och träffa henne och hon stjäl inte min energi men denna andra människa gör det och jag tycker det är såååå jobbigt!

ja vad ska man säga...

har vart lite nere igen. Hade en usel dag igår när jag äntligen var ledig, hade ingen lust med nåt. Skulle som vanligt försöka passa på att försöka hinna med både den ena och den andra vännen men lusten och orken ifanns sig helt enkelt inte. Sitter på jobbet igen, ska jobba kväll/natt och fram till imorrn em o ch sen från torsd em till fred em sen är jag faktiskt ledig lördag och söndag, får se om man kanske hittar på nåt kul då.
Kanske kommer Anneli och Tias in och går på bio med oss på lördag eller om det blir nästa helg.

Hade en usel natt igår, både karln och jag sov illa så jag hoppas jag somnar gott ikväll när jag får lägga mig kl 23.

Hade beställt kläder och skor från Ellos i fredags som de sa skulle komma om 7 dar men idag innan jag stack kom det en avi hem så imorrn när jag slutar så ska jag hämta ut paketet, hoppas bara tt allt passar så man slipper hålla på med retur och grejer. Beställde ett par röda skor, jäkligt tuffa, ett par byxor - det är de som det ska bli så intressant och se om man kan ha dem då jag har ett ganska brett bäcken som brukar ställa till det när man ska knäppa men vi får se.
Ett 3-pack linnen också och en stickad munktröja kan man väl säga - vit och en grå cardigan utan knappar (den var restad fram till slutet på juli). Kul med lite nya saker.

Nu har jag precis tränat här på jobbet, svettats lite, gick bra faktiskt, kul o se att det börjar hända lite grejer på magen (inbillar jag mig iaf, hihi) hoppas man ser lite bättre och vältränad ut iaf tills vi åker om bara 3 v nu :oD

Nu är det dax att göra lite käk till de boende och mig själv.
Ha de.
Bye

Söndag

Nu är kl lite över ett och det börjar dra ihop sig till arbetsdax. Tänkte ta cykeln idag istället för att gå, lite trist att gå hem halv 10 på kvällen då man gärna vill komma hem fort.
Tänkte även försöka hinna med o träna nån halvtimma på jobbet, kan bli snålt om tid då det är lite saker som står på schemat men det kanske löser sig.
Då jag tycker att jag varit så duktig (än så länge) i helgen när det gäller godis så är jag ganska så inspirerad av att träna.
I fredags blev det en liten bit ostkaka, inget annat i varken godis eller läskväg, jo förresten en halv 33 cl burk cola, den andra halvan drack karln upp. Igår hade jag ju köpt hallon och körsbär och lite granna naturgodis men det har jag knappt inte rört utan käka mest frukt. Jag köpte en cola igår men det var bara ett halvt glas på hela kvällen.
Idag har det väl blivit 2 glas tyvärr men inget godis. Så det är ganska bra för att vara mig måste jag säga.
Och eftersom det inte längre finns några ursäkter att inte träna då jag har tillgång till gym så ska jag försöka ta med kläder varje gång och försöka träna iaf minst varannan dag där fram tills vi åker (förutom de dagar jag är ledig förstås men då har jag/vi ju ett litet minigym som jag kan använda här som vi varit lte dåliga på.)
Jag ska iaf försöka skärpa till mig :o)

Annars så blev det som jag tänkt igår, var astrött redan kl 20 och höll på att somna i soffan men jag röck upp mig och gjorde iordning lite frukt så jag höll mig vaken fram till halv elva, elva iaf tror jag och sen läste jag lite också innan lampan släcktes vid tolv-tiden. Vakna kl 8 imorse, lika bra att kliva upp och käka frulle, vart trött igen vid halv 10 och småslumra fram till halv 12. Rensa och tömde kattlådan helt och tvätta den, det var behövligt, småpysslat lite, käka lite lunch och nu måste jag som sagt göra mig iordning för att sticka till jobbet men jag måste springa ner med att par påsar skräp först bara.

Ha en bra söndag. Ciao

Hällregn, eller va säger ni?!

Här har man bestämt att man ska vara duktig och gå iväg och fika hos syrran med Denise och Ronja ochs å ska det börja åska som aldrig förr och regna som värsta syndafloden. Man kan ju undra vad vi hade gjort för dumt eller om de kriga rejält där uppe ett tag. Usch! Gillar annars när det regnar nån gång ibland, ganska mysigt men detta var ju bara löjligt mycket.

Vi skulle iaf tåga iväg innan det började tänkte vi men Denise hann inte mer än ut utanför sin port mer eller mindre förrän det börja men hon mötte upp mig och vi tog raska steg ut i det rasande regnet.
Först försökte man ju liksom hoppa över de största pölarna men det var så mycket vatten överallt, om det inte forsade vatten så låg det i säkert 5 cm höga pölar.
Passade på att stanna och ta lite kort för att föreviga denna regnande stund, var ju liksom ändå blöt och gympaskorna var som tvättsvampar så...

Ja, här bara forsade det ner som ni kan se, det var som en fontäntrappa och på gräset bredvid var det som en miniflod som rasade nedför.

Sånna här pölar var det nästan överallt mer eller mindre, ca 5 cm djupt skulle ja tippa på. Det var bara att trampa på lite glatt :oP

När vi kom till syrran så fick Denise låna ett par mjukisbyxor av syrran men jag valde att faktskt sitta med halvblöta byxor, de var ju mest blöta nedtill och på framsidan så det gick. Tänkte att jag aldrig skulle få på mig dom igen annars, räckte med skorna som man skulle få på sig som var blöta, fulla med vatten och vägde bly och kalla, brrr :os
Ronja ville iaf glatt hälsa på kisseungarna Helge och Trina men det tyckte inte dom.
Helge var lite tuff av sig och gav Ronja lite småkängor på nosen om hon blev för närgången, han faktiskt och ta kort på en av gångerna när han sitter och vevar med tassarna, lite suddigt men det vart hyffsat iaf.
Värsta kung-fu-stilen, hahaha.

Trina lilla raringen tyckte inte alls om hunden och morra och var rädd och ville inte vara med på bild.
Men jag är lite osäker om jag lagt ut bilder på dom tillsammans så jag gör det nu så får ni se skillnaden, de är syskon bara det att Trina är lite efter och äter inte riktigt som hon ska så vi får väl se hur det blir med henne i framtiden.
Det är inte det att hon kurat ihop sig, för hon är verkligen så liten kraken. Men söt.


När jag ändå visar kattbilder så måste jag ju visa hur mysigt Missy och jag hade det på min lediga dag här i veckan nu i soffan



Nu står skorna i hallen fyllda med tidiningspapper men det kommer väl ta evigheters evighet att torka dem och jag antar att jag måste byta papper redan nu fast jag stoppa i dem för kanske en kvart sen men de är ju sjöblöta också så..., torra mysbyxor har jag fått på mig och nu kurrar magen så det är väl bäst att försöka leta upp någe att äta, vad nu det ska va, hmmm.
Vi var på marknaden i himpa idag med jobbet och där hitta jag 2 böcker av Dean Koontz som jag inte har läst (tror det är 5 böcker ca som jag inte läst och hittat av honom), jag har letat som en galning på nätet och biblioteket men jag hitta bara en tror jag men nu hitta jag faktiskt 2 st för 10 kr st, inbundna så jag är sååååå glad för jag älskar hans böcker och så köpte jag en ask bigaroer (körsbär) och en ask hallon för 25 kr st som jag ska mumsa på, så jag ska ha det så mysigt ikväll och karlfri är jag också :oP och börjar inte jobba förrän halv 3 imorrn em. :o)

Kram

sängdax

Jo, tack snälla ni, jag mår lite bättre nu :o)

Nu är kl 23.00 och jag ska försöka tvätta mig och ge katterna lite tonfisk och sen försöka sova, kanske unna mig lite läsning också. Hoppas på att mina enerverande, irriterande, genomträngliga, ostoppbara, hopplösa tankar och funderingar låter mig vara ikväll, men det är väl som vanligt.
Va skönt det skulle vara om man kunde ta av sig huvet och säga; godnatt! Sen fick man sova utan störningar hela natten.
En sömntablett skule vara skönt att ha tillhands iaf att kunna ta ibland.

Nu har man ju vant sig att det är så här varje natt, nästan varje natt iaf och till sist så somnar man ju, det vet jag. Men det finns nätter som är värre än de vanliga, när tankarna verkligen sätter spinn och man får krypningar i benen och får nästan lite panik över att man inget kan göra åt alla grejer just då man ligger och tänker på för att det är natt eller att man MÅSTE sova för att orka med nästa dag men då blir det bara ännu värre och det känns som att det här med sömn kan man ju lika gärna skita i då det bara är t ex 4 h kvar tills man ska upp.
Nää, dom nätterna önskar man verkligen att man hade nån tablett att ta, åtminstonde insomningstabl. för om jag vaknar på natten brukar inte spela så stor roll såvida det inte är nåt särskilt som ska hända.

Nää nu sitter jag ju och bluddrar här så kl springer iväg, haha. Bäst jag sätter fart.
Ska försöka ta med lite gympakläder imorrn till jobbet och försöka träna lite. Vi har ett litet gym på jobbet som vi kan få gå in och träna i på arbetstid om det finns tid och möjlighet och om det är ok för den andre personalen också förstås.
Så det finns inga ursäkter, ska försöka att gå så mycket som möjligt till jobbet och sen försöka träna där också, det är bra. Försöka duger iaf, önskar bara att jag hade lite mer pli på mig själv för jag skulle och vill verkligen gå ner några kilon tills vi åker och för klädernas skull men vi får väl se hur det blir med det.

Jo, jag måste ju säga att jag var faktiskt duktig innan jag stack till jobbet idag och röjde upp lite i stora klädkammarn. Det var ju ett sådant som jag/vi tänkt på så nu slipper jag det, eller det är iaf inte lika stökigt längre så det är iaf ingen panik :o) Ibland ska man få arslet ur vagnen!

Godnatt med er

lite av varje

Jag tror jag håller på att bli tokig.
Vissa nätter driver jag mig själv till vansinne och undrar om jag behöver två vita och en bår, men jag tar mig samman och tänker att det finns fler kvinnor än jag som i dessa stunder bannar över sig själva och att man faktiskt har en hjärna för tillfället. För i ärlighetens namn så orkar man bara tänka till en viss gräns och på ett visst antal saker samtidigt innan man känner att hjärncellerna krockar med varandra och kör in i hjärnbalken och sånna saker.
Man undrar ju VARFÖR det ska vara bra att  börja tänka på saker och ting som man inte kan råda över kl 1 på natten iaf?!
Igår natt, jag var så trött och vi kom i säng skapligt, jag läste inget utan släckte direkt. Med ens så var hjärnan klarvaken och man tänker; inte nu igen. Kom igen nu!! SOVA!!! Men näää, inte sova, tänka och grubbla.
Det var om (ur mina tankars dialog): resan, reseförsäkring, måste ringa och kolla upp vad som ingår i den. Vem ska vakta katterna så det blir bäst för alla, brorsan kanske vill sova över nån dag på helgen med nån polare eller så...får ringa honom. Vad va det jag skulle köpa med mig nu igen..solskyddfaktor ja..lite koltabletter kanske.
Sen måste jag ju klippa mig, boka minimanikyr, köpa hårfärg, undrar när jag är ledig så jag kan fixa det?
Vi måste ju fixa i klädkammaren också, ser ju förjävligt ut, måste ringa runt om lite jobb också. Hoppas jag fått svar från skolan än om jag kom in eller inte. (kan svara att jag kom på 480:e res.plats)

Ja, så där gick min hjärna på högvarv så där en timma eller så tills jag höll på att bli helknäpp och försökte intala mig själv att SOV!!!!! Tänk imorrn istället. Inte undra på att jag är litet rögtänkt om dagarna och tappar ordförråd och minnen, för ni ska veta att jag är jäkligt produktiv om nätterna, hahaha.
Nää men allvarligt så har jag funderat på vad mitt dåliga minne beror på, känns som att jag glömmer saker som jag borde komma ihåg, som vissa vänner, vart man lärde känna dom från första gången, det är lite allt möjligt och det är verkligen saker som jag tycker att man borde komma ihåg men icke sa nicke :o(
Kanske beror det på det kaos som pågår i min hjärna och att man haft så många andra saker att tänka på som tagit upp den platsen? Nån mer som känner igen sig eller är det bara jag?
Blir lite mörkrädd för mig själv ibland.

Men men...
Nu i skrivande stund sitter jag på jobbet, ska snart gå medicinronden och sen är det kvällsfika. Jag har har gjort en ostkaka som jag tog med och tänkte bjuda på, mums :o)
Annars har Harry (han som jag jobbar helgen ihop med) och jag grillat idag åt oss alla, vi fick stå med paraply stundvis men det gick bra. Till det hade vi färdig potatisgratäng som de köpt på willys, jättegod och jättekrämig, den ska jag köpa nån gång när man vet att man inte har så mycket tid. Lite sallad, de boende vart mätta och nöjda iaf, vi också.

Imorrn jobbar jag dag och på söndag kväll så det finns lite tid över att leka med  mina vänner imorrn :oP Jag ska ta en fika hos syrran imorrn efter jobbet med en tjejkompis Denise, sen är det kväller och då ska jag bara passa på att slappa och njuta av min karlediga kväll alldeles för mig själv :oD Han skulle ha åkt idag till Halmstad men vädret var trist och han var trött då han börja 4 imorse igen så han skjutsar migtill jobbet imorrn bitti och sen sticker.

Nu måste jag dra, jobbet kallar.
Trevlig helg.
Kram

Vissen

Känner mig så vissen idag. Ögonen är röda och det ser hela tiden ut som om jag nyss klev upp. Har ingen ork i kroppen och känner mig ärligt talat väldigt gnällig och orkar inte egentligen göra någe. Fast jag har både damsugat, kört flera maskiner tvätt, diskat och nu bakar jag också och måste torka av lite snabbt i badrummet och bädda rent  men jag skulle helst bara vilja ringa och säga att vi får ta detta en annan dag, suck.
Katter kräks, kisse sitter på balkongräcket (7:e vån) **får hjärtsnörp**, kisse klöser på mig för att jag inte leker, kisse kräks igen och själv vill man bara dra täcket över huvud och bara skita blankt i det! (ja inte kanske att kisse sitter på balkongräcket).
Nu måste jag göra en till kaka så den kan gå in i ugnen direkt när den andra är klar om några min och sen ner i tvätten igen.
Evigt bestyr!

Kolla in dessa

Kolla in dessa roliga skyltar om ni inte redan vart inne på aftonbladet. Lite många men kolla så många ni orkar iaf, fick flera favoriter. Folk är roliga dom, hahaha

Kommentera gärna också om ni hittar nåt riktigt kul.
Men fasen också, eftersom det är bildspel så går det inte att länka nån adress men om ni går in på aftonbladet.se
och sen letar upp rubriken "Här är läsarnas roligaste skyltar, stort bildspel......." Den ligger först ju nu iaf.

Det är roligt att;

1. vakna och upptäcka att det ligger plastburkar över hela köksgolvet för att någon! blivit förbannad på att han inte hitta nåt lock som passa FAST jag hade lagt fram en burk på diskbänken som han kunde ha sylt i. Naturligtvis så räknar jag med att han ser den när den ligger mitt på diskbänken, men icke, OPS förlåt, du var ju karl, jag glömde!

2. få komma hem och se disken stå och vänta + nytillkommen disk i form av en stekpanna och en kastrull med halvt intorkad spenat, JIPPI! Och en karl som spelar tv-spel när han egentligen borde sova då han ska börja kl 04.00 menbd e är inte mina problem.
Vad får man då göra? Jo man får byta om till mysbyxor, pussa kissarna och mannen och snällt ställa sig och diska för att inte ha ytterliggare en sak att göra imorrn på min lediga dag som jag helst önskade att jag bara fick lata mig på och göra sånt som jag vill.
Och nu undrar ni varför jag är så dum i huvet som ställer mig och diskar när han borde. Jo, för att jag bara TÅL INTE att se disk när jag kommer hem som står med halvintorkade matrester i och en skitig spis. Visst nu var det bara det och en tallrik och bestick som han hade dragit fram, resten som krukor och andra tallrikar, glas och bestick var sånt som jag inte hade diskat idag när jag istället dammade i sovrummet.

Ska inget säga och jag säger oftast inte så mycket fast jag blir väldigt frustrerad för han gör väldigt mycket, ibland.
Som i förrgår möblerade han om lite som vi pratat om och damsugat på vissa ställen så det var ju jättefint det han hade gjort men ibland blir jag så irriterad för sånt stör mig inte hälften så mycket som att det är rörigt på diskbänk och kastruller och stekpannor som står med matrester kvar i, men sånt stör inte honom men allt det andra stör honom så jag antar att vi har det ganska så updelat så. Men jag önskar bara ibland att han kunde hjälpa till och ha diskat innan jag kommer hem när han vet att jag jobbat sent och avskyr när det ser ut så, för det andra kan vi hjälpas åt tillsammans med. SÅ därför säger jag inte så mycket utan står i min frustration och diskar fast jag är trött och hungrig och F-N nu hade jag glömt pommen i ugnen men det gick bra, några brända bitar bara. Suck.

Jo, jag älskar min goding och han finner sig i att jag blir arg och frustrerad och finner mig i att han är som han är...ibland, hihi. Vi kompenserar nog varandra ganska bra tror jag iaf i slutänden man blir bara lite trött ibland men nu ska han ju iväg i helgen så lite ensamentid får jag iaf :o) Kan behövas emellanåt.

Har fått mig ett rött öga också, igår, hoppades det skulle vara tillfälligt och försvinna men det sitter kvar idag också och känns värre, bajs! Går ju massa ögoninflammation nu så jag känner mig very sexy at the moment.

Godnatt på er

på jobbet

Sitter här och mer än hälften av mitt arbetspass har gått. Som vanligt går tiden rätt fort här fast det är otroligt lugnt emellanåt, men det finns alltid att göra om man bara vill.

Hade äntligen fått världens städnoja idag på fm vid 12 efter att ha vart i ett litet mer komatillstånd på morgonen och gick som en zombie från sängen till nästa slapparställe; soffan. Lyckades på nåt sätt iaf släpa mig ut i köket och göra mig 2 mackor men kl 12 försvann zombie-förbannelsen och jag började som sagt damma av växterna, fönsterbrädor, hela bokhyllan i sovrummet och lite andra hyllor och helt plötsligt så var kl 13.35 och jag hade inte käkat, inte bytt om och jag skulle försöka hinna gå till jobbet idag för att få min promenad men det sket sig så fem över 2 drog jag i mig lite melon och fick ta spånkan till jobbet istället.

Mr T har ju haft sin jäkla snuva från o till som aldrig vill ge med sig och som vissa dagar är för jäklig så han var ju till vc och tog prover och idag så visade det sig att han är allergisk mot vanligt husdamm. Bommer! :o(
Så nu blir det allt till att han får hjälpa till att damma lite oftare helt enkelt och köpa andra lakan som inte drar till sig lika mycket, ta ner och tvätta gardiner lite oftare för det gör man ju inte så ofta nu direkt, så vi får väl se om det blir bättre.

Mhm, ja det är lite om vad som skett idag, mer spännande än så får jag nog inte idag då jag inte slutar förrän halv 10, kanske tidigare om det är lugnt. Men ikväll MÅSTE det, helst, bli tidigt i säng, vart alldeles för sent igår framför datorn och sen med näsan i boken fram till halv 2 på natten. Måste upp och styra innan besöket kommer.
På listan står;
handling
bak
städ och tvätt
och så mat också förstås :o)
Suck, jaja.
Hoppas ni har en bra tisd.
Kramar

Ni måste se, så häftig idé.

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article2853097.ab

NU sitter jag här :o)

Jag har jobbat nu ett 24 pass och så börjar jag imorrn igen kl 14.30 men då kör jag bara till kvällen och nån annan får ha jouren. Är lite ledig inför helgen onsd och torsd för att sedan jobba fredag och söndag kväll och lördag morgon. Skulle alltså ha  haft jouren också på fredag natt men eftersom min sambo ska till Halmstad  hela helgen så ville jag inte lämna mina kissar ensamna 24 h men det löste sig så fint så :o) Tråkiga är att jag inte kommer att få ha bilen så det blir ju "sent" på fredan för att sen gå upp "tidigt" på lördan (börjar ca 8.00) och troligen kommer det att regna också så det får väl bli spånkan och det är ju inte billigt precis. Men men så är det.

Jo men när man jobbat eller ska jobba 24 h pass och/eller börjar 14.30 så hinner man inte så mycket tycker jag.
Om jag går till jobbet så måste jag gå ca kvart i 2 och så vill man ju gärna ha lite sovmorgon fram till 9 så där och så finns det väl alltid disk och annat att styra med :o( Och så ska man hinna äta också innan man sticker så det tar ju lite tid också och stressa är det sista man vill göra om det går att undvika :o)
Önskar man kunde hinna med att både gå på stan, damma av växterna, ta en fika med Michis (och även andra vänner andra dagar), ut och motionera, laga mat och hinna ta det lite lugnt imorrn innan man ska iväg men det är ju bara att glömma.
Är ju ledig på onsd men då är det både tvätt och bakning för på em kommer sambons mamma, pappa, bröder med respektive och deras barn för att fira mig så här i efterskott, fanns ingen annan dag förut som ville passa.
Äsch får springa omkring som en liten dåre på torsd och hinna med det jag vill :o)

Nu kom lillmaja med snöret i munnen och låter som det är panik, LEKA NU!!!!!!!! Hon är söt hon (ibland).

Försökte springa idag också med T men det gick åt helvete. Kroppen bara ville inte och illa mådde jag och ryggen knöt sig. Karln försökte vara en god???? jaha då har man tappat ordförådet igen då...suck. ja han försökte pusha på mig iaf, knuffa lite på mig och nöp mig i häcken men det funka inte alls, kroppen sa helt enkelt ifrån, astrist men jag gick ju iaf så det vart lite ändå och blöta vart vi för det regna men det är rätt skönt att vara ute i regnet om man har rätt kläder på sig.

En annan tanke som cirkulerat i mitt yriga lilla huvud idag är; varför har man knickersbyxor på sig om man ändå ska envisas med att bära strumpor som man ändå drar upp över vadbenet så endast 5 cm av benet syns??
Och detta var ingen tonåring eller så, nää det var en man i 35-årsåldern kanske som bar portfölj eller likn. jag vet inte så noga för jag fastnade liksom med blicken på byxorna och strumporna. Karlar!
Min har iaf neddragna strumpor om han har sånna byxor och nu har han skaffat sig sånna...va heter de? sånna utan?? ja, ni vet sånna som slutar strax ovanför hälen!
Likadant med karlar som bär shorts och stumpor i SANDALER, UPPDRAGNA, AHHHHHHHHH!!!
Nää, nu får ni karlar som beter er på detta sätt skärpa er, det är inte snyggt och faktiskt så skiter jag fullständigt i om det är bekvämt, manklär sig bara inte på vissa sätt, så är det! Låt bli och köp sandaler i så fall, va ska ni med sandaler till om ni ändå ska envisas med att bära strumpor till? Jag bara undrar..**suckar**

Då har man fått ur sig det också...
Nää jag vet inte om mitt yriga lilla huvud har mer att komma med för tillfället och jag tycker jag har skrivit och tagit igen mer än  väl sen mitt förra inlägg :o) SÅÅÅ intresserade är ni inte av mitt att ni vill sitta ytterliggare 5 min och läsa mina yriga, konstiga, bestämda tankar, funderingar och åsikter.
Nu vill nog en liten att jag ska leka med henne innan jag lägger mig men jag har ingen lust för 5 öre, vill nån annan?? Suck, får dåligt samvete när jag inte leker med dom som jag ska, aktiverar dom ordentligt men de kräver ju såååå mycket. De är lite svårtflörtade mina fällande mysmongon så det är bara kul om man matte också måste röra på sig, helst så ska matte leka och de liggandes titta på.
Jaja, nähä, hoppas helgen har vart bra för er och att ni vikenbor (och andra som var nere) hade kul på karnebåtfestivalen.

Buonanotte my friends (godnatt)

Hemma

Nu har vi vart iväg på bröllop. Inga bilder än men det kommer. Vi glömde lite att ta med vår kamera men konstaterade ganska snabbt på plats att det gjorde det samma då det fanns så många andra som fotade och det mesta kommer att hamna på deras hemsida iaf. Så bilder får komma senare. Bruden (Marie) var otroligt vacker, visst hade jag väl tänkt att hon skulle vara vacker men hon var bedårande (ni får avgöra själva vid ett senare tillfälle då bilder tillkommer) och brudgummen (Håkan) var också väldigt, väldigt fin och de hade ordnat med en underbar tillställelse i Kaga Kyrka och hembygdsgård(?) tror jag det heter, utanför Link. vid bergs slussar.
Kvällen bjöd på god mat, roligt sällskap, roliga och fina tal, kuliga sånger, helt enkelt en trevlig kväll.

Vilket fall som helst så är vi väldigt trötta just nu och att karln inte slocknat så fort han kom innan för dörren förstår jag inte för han har i princip, förutom 3 tim sömn, varit vaken sen halv 2 inatt när han börja jobba 02.30 och sen sluta 08.00 men då åkte han och tvätta bilen som vi inte hunnit med i veckan. Man vill ju gärna komma med en hyffsat ren bil till bröllop om man kan och har möjlighet :o)
Nu blir det lite soffmys och sen sussa kudden.

All lycka och välgång till Marie och Håkan

jaha, då var halva dagen förstörd

Eller inte..jag vet inte.
Har precis vart på stan för att se om jag kunde hitta mig en klänning till bröllopet nu i em och att kunna ha samma när vi är i Turkiet men jag hade ingen tur. Så jag köpte mig ett vitt sidenband som jag ska knyta runt mitt liv på min mörkblåklänning och sen har jag min vita tunna scarf så jag tror det blir bra ändå.

På vägen hem så bestämde jag mig för att gå emellan där vid Bomullsfabriken och sen upp bakom så man kommer upp vid en parkering strax nedan för oss.
På parfkeringen på gruset ser jag en liten gråpåse sitter alldeles still och jag går bara knappa metern ifrån och naturligtvis så reagerar man. Jag stannade och gick närmre men den rörde inte på sig, eller ja, den tittade ju men flyttade inte på sig och djurvän som jag är så puttade jag lite försiktigt på den för att de om den inte ville gå men det ville den inte.
Tänkte att där kan den ju inte sitta, då blir den ju överkörd snart så jag tog upp den mellan 2 fingrar och satte den under ett träd istället på gräset, den försökte inte ens bita mig. Givetvis (eftersom jag är så blödig) så började jag fanisera om att den kanske brutit ett ben eller kanske rent av väldigt uttorkad. AHHHH, stackars pippi.
JA jag vet att det finns Massor av djur som törstar ihjäl men oftast så ser man dom ju inte men den här såg jag ju och höll jag ju i. Funderade genast på om jag skulle gå upp och hämta vatten i en liten plastbytta och ställa där men det är väl att gå till överdrift.

Nu tänker ni säkert att jag är så löjlig men då får det så vara för sån är jag och kommer alltid att vara, försöka rädda djuren jag ser som lider!!!
Men när jag nu kommit hem så undrar jag om det inte kan vara så att det faktiskt var en unge som bara ramlat ner från boet eller nåt eller så hade den vätskebrist och jag gör inget. Buhu :o(
Ja, nu kommer jag undra resten av dagen hur den lilla pippin mår och säkert imorrn också och några dagar till när jag går förbi där. Men sån är jag..... ;o)

jobb jobb o jobb och lite bröllop

Jaha så är det snart dax att sticka iväg till jobbet igen, ska bara slänga i mig någe att äta först sen får det bli en promis dit.
Har vart his syrran nu på fm för att se hennes (barnas) kattungar. Jättesöta, gråa och svarta med tigerränder. Den ena ska tydligen heta Helge och den andra Trina (fast de är inte säkra på könen än). Trina är dubbelt så liten som Helge då hon inte ville äta vanlig mat som de andra så hon väger kanske uppskattningsvis 100-150 g medan Helge väger ca 200 g kanske (jag brukar kunna känna av rätt genom att bara hålla i dom så jag tror det är nåt sånt)
Tyvärr så har jag bara bild på Helge än så länge men det har jag inte lagt in på datorn än så det får komma sen :o)

Sitter här och funderar också vad det är för klädfärgskod när man ska gå på bröllop. Kan man ha en kort svart som det är ett vitt band på som sitter under brösten? Eller svart kanske är det man inte får ha och vitt? Det ska ju va helst en kort eller lång klänning eller ett par elegantare långbyxor för tjejer, det läste jag på deras bröllopssajt men de hade inte skrivit nåt om färger :os Bröllopet är ju inte förrän imorrn em så jag har ju lite tid på mig att klura ut va jag ska ha.

Nää nu måste jag äta och sen gå, får skriva mer ikväll eller en annan dag.
Kram på er i värmen

Uppdatering så här på kvällskvisten:
Sa ju att jag skulle lägga in en bild på Helge (katten), inte så viktigt men de är ju så söta kisseungar så man måste ju nästan :o)


Jag är trött men nöjd. Fick faktiskt sluta tidigare idag också, det är så lugnt och skönt på jobbet så....
Funderar på om jag ska ta och lägga mig nu eller om jag ska vara uppe ett tag till. Får se hur jag gör, ska vilket fall som helst börja med att rensa kattlåda och sen tvätta av mig och borsta gaddarna lite.
Godnatt och trevlig helg.

Jobbardax

Då var födelsedagen över. Glömde ju ta bild på fina tårtan. Den hade ljusblå grädde överst med massor av jordgubbar och i var den ett lager marsan, skivade jordgubbar och grädde med jordgubbssylt och sen den blå grädden med jordgubbar igen. :o) Som en blå och röd flugsvamp :oP

Vart en himla trevlig kväll och fina presenter fick jag av mina vänner också, generösa vänner har jag tydligen med :oD
Så tack snälla ni för igår, jättetrevligt.

Idag är det som sagt första dagen på sommarjobbet på boendet för psykiskt sjuka. Har vart där i över ett år så jag sommarjobbade där förra året också och är tim.vik vid behov så jag känner ju till stället och de är så trevliga, boende som personal. Då kan man också börja nedräkningen av Turkietresan, YES!!! :oD

Nu måste jag göra mig iordning.
Kram på er och åker ni och badar kan ni ju tänka lite på mig :o)

Haha, vet ni va?

Kan ni gissa vad jag köpt idag? JA, JORDGUBBAR :oD Hihi. 3 liter vart det denna gång, 1 ska i tårtan är det tänkt så nu måst jag sätta fart.
KRAM

Hipp Hipp Hurra för mig :o)

Födelsedag för mig idag :oD
Tack snälla ni för era gratulationer, så gulligt av er  :o)

Nu ska födelsedagsbarnet in i duschen.
KRAM


Då var det ett faktum...

att jag inte bara kommer ett få leva ensam utan barn och karl med 8 katter i en liten stuga med bara vedspis utan jag kommer också få leva på socialbidrag då jag inte verkar ha tur med jobb.
Nää, skämt åt sido men jag börjar bli allvarligt j-la trött  och less på det här och har tappat arbetslusten totalt, ser inte fram emot alls att börja sommarjobba på torsd em även fast jag trivs där. Men så blir det när man söker och söker och söker, får komma på intervjuv och man hoppas, det verkar lovánde, man är allt det som de söker och så får man det inte iaf.
Eller så blir det som idag att det ringer ett företag och så är det de oseriösaste företaget "någonsin", eller iaf om man ska lyssna och läsa vad alla säger och skriver och den här gången tror jag på dem faktiskt så det blir att ställa dom mot väggen imorrn och sen tacka nej. Blir så sur och trött på att sånna ens tar upp min tid när de de förstår genom mitt CV att jag faktiskt har x-antal års arbetserfarenhet, utbildning och verkligen behöver ett seriöst välbetalt jobb för att överleva.
Jag blir bara så trött och det skulle inte förvåna mig om det var en halvt ångestattack/låsningar i ryggen som väckte mig i natt och gjorde fruktansvärt ont.

Tyckte lite synd om mig själv med tanke på att jag också fyller år imorrn så jag köpte mig en bikini som jag ville köpa från början fast jag inte hade råd men nu tog jag mig råd och så får jag leva med det!!

Har lyckats baka mig lite kolakakor till imorrn också då några vänner tittar upp, ska fortsätta imorrn men nu har jag varken lust eller ork.
Borde gå lägga mig men det har jag heller ingen lust med så det får bli nåt annat ett tag till.
Godnatt

P.S tack snälla Michis för att du ställde upp på så väldigt kort varsel och skjutsade mig.

Stundande födelsedag :o)

Imorrn blir jag hela 28 år :oD Inte mycket att fira men väl värt att påpeka.

Nu ska jag nog ner på staden en sväng och sen till Michis och ta en kopp kaffe och snacka lite goja.

Kram på er

RSS 2.0