Då var det ett faktum...

att jag inte bara kommer ett få leva ensam utan barn och karl med 8 katter i en liten stuga med bara vedspis utan jag kommer också få leva på socialbidrag då jag inte verkar ha tur med jobb.
Nää, skämt åt sido men jag börjar bli allvarligt j-la trött  och less på det här och har tappat arbetslusten totalt, ser inte fram emot alls att börja sommarjobba på torsd em även fast jag trivs där. Men så blir det när man söker och söker och söker, får komma på intervjuv och man hoppas, det verkar lovánde, man är allt det som de söker och så får man det inte iaf.
Eller så blir det som idag att det ringer ett företag och så är det de oseriösaste företaget "någonsin", eller iaf om man ska lyssna och läsa vad alla säger och skriver och den här gången tror jag på dem faktiskt så det blir att ställa dom mot väggen imorrn och sen tacka nej. Blir så sur och trött på att sånna ens tar upp min tid när de de förstår genom mitt CV att jag faktiskt har x-antal års arbetserfarenhet, utbildning och verkligen behöver ett seriöst välbetalt jobb för att överleva.
Jag blir bara så trött och det skulle inte förvåna mig om det var en halvt ångestattack/låsningar i ryggen som väckte mig i natt och gjorde fruktansvärt ont.

Tyckte lite synd om mig själv med tanke på att jag också fyller år imorrn så jag köpte mig en bikini som jag ville köpa från början fast jag inte hade råd men nu tog jag mig råd och så får jag leva med det!!

Har lyckats baka mig lite kolakakor till imorrn också då några vänner tittar upp, ska fortsätta imorrn men nu har jag varken lust eller ork.
Borde gå lägga mig men det har jag heller ingen lust med så det får bli nåt annat ett tag till.
Godnatt

P.S tack snälla Michis för att du ställde upp på så väldigt kort varsel och skjutsade mig.

Kommentarer
Postat av: Michis

Som sagt gumman - bara säg till om du behöver hjälp, du hjälper oss så mycket så jag blir bara glad över att få återgälda tjänsten! :)



Så länge jag kan röra mig och har bilen hemma så skjutsar jag gärna runt dig! :) *kram* på dig!

2008-07-01 @ 23:00:19
URL: http://michis.blogg.se/
Postat av: Michis

Kolla det här förresten!!



http://www.cint.se/debatt//ShowPostFlat.aspx?PostID=14369&PageIndex=25

2008-07-01 @ 23:02:00
URL: http://michis.blogg.se/
Postat av: Michis

Och det här med!

http://dyrbye.wordpress.com/rts-unit-link-mm/

2008-07-01 @ 23:03:28
URL: http://michis.blogg.se/
Postat av: Michis

"Hej.

Jag provjobbade en dag som “kundbokare” på RTS och slutade dagen efter. Man skulle provjobba 3 pass med ordinare arbetsuppgifter, men man får inte betalt för de provpassen om man inte fortsätter. Jag frågade varför man inte skrev avtal på de tre provpassen, som svar fick jag “Nej, vi gör inte det här…”.

I annonsen skriver de att det inte handlar om telefonförsäljning, vilket de visserligen har rätt i, men det är samma princip. Man ska ringa upp och störa folk i deras hem på kvällen och försöka övertyga de om något, i det här fallet att få hem en representant som ska visa Kirby.

RTS kiss my a**."



Från den andra länken... :/

2008-07-01 @ 23:05:26
URL: http://michis.blogg.se/
Postat av: Michis

Oj, och det här med! Det är ju Norrköpingskontoret, låter precis som det de sa idag!



http://shaylagirl.blogspot.com/2008/03/tackat-nej-till-ett-jobb-idag.html

2008-07-01 @ 23:06:57
URL: http://michis.blogg.se/
Postat av: Anneli

De var ju aldrig gifta men ja, de flyttar isär nu. Mamma har väl tänkt det ett tag men nu har det blivit av. Nej fy för att åka buss med små ungar och denna gång var det en tjej i kanske 22-23 årsåldern med en unge på kanske ett år och en på typ 3 varav den ena satt i vagn och den andre skulle sitta i eget säte och så mammam nånstans. Slutade med att jag fick ha ungen bredvid mig ett tag. :-) Han var snäll och lugnt dock som tur var. Vill inte säga exakt när uppkörningen är men det är sedan under min semester nångång och den börjar den 18 juli och sen i tre veckor. :-) Kram kram

2008-07-02 @ 06:20:23
URL: http://heartofanneli.blogg.se/
Postat av: Anneli

Idag fyller ju du år med- GRATTIS söta du! Jag hoppas att du får en fin födelsedag och att du kan låta bli att tänka på det du skrivit om i inlägget för en dag. Jag vet att det käns tungt när man är inne i sånna där perioder och det måste var extra jobbigt när man faktiskt är utbildad till nåt. Men det är bara att fortsätta söka, ringa runt och kämpa på så löser det sig alltid i slutändan. Det där företaget Michis har skickat länkar om lät dock inte som någon höjdare så det är nog bara slöseri med tid och ork att ens försöka börja på nåt sånt. Hoppas det går bra på sommarjobbet nu iaf då- det brukar ju alltid vara en fördel att ha fått in foten lite här och var så de vet vad du går för. Ha en fin dag som sagt! kramar om

2008-07-02 @ 06:28:14
URL: http://heartofanneli.blogg.se/
Postat av: Anneli

Dessa söker ju nån "Ordermottagare, kontorist och receptionist". http://www.colmec.se/

De hade en annons på nt.se nu.

2008-07-02 @ 06:34:08
URL: http://heartofanneli.blogg.se/
Postat av: Michis

Åh, grattis på födelsedagen nu! *kramar* :)

2008-07-02 @ 06:46:02
URL: http://michis.blogg.se/
Postat av: Thess

Anneli: Ja, just det kom på sen att de inte var gifta, hoppas det blir bra då och att det var ömsesidigt.



Kan förstå att du inte vill tala om datumet men jag önskar dig lycka till i förväg iaf, det kommer gå bra som sagt.



Ja, jag vet, jag har ju jobbat där förut och de har sagt att de gärna skulle vilja anställa mig om de bara hade haft chansen men otast är det ju så att det ska gås efter LAS-listan så vi får väl se.



Michis: tack för hjälpen, såg allt detta igår när jag satt och luskade, har även ringt facket idag så det ska bli intressant och se vad de har att säga om detta. ;o)

2008-07-02 @ 10:46:46
URL: http://mistythess.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0