NU sitter jag här :o)

Jag har jobbat nu ett 24 pass och så börjar jag imorrn igen kl 14.30 men då kör jag bara till kvällen och nån annan får ha jouren. Är lite ledig inför helgen onsd och torsd för att sedan jobba fredag och söndag kväll och lördag morgon. Skulle alltså ha  haft jouren också på fredag natt men eftersom min sambo ska till Halmstad  hela helgen så ville jag inte lämna mina kissar ensamna 24 h men det löste sig så fint så :o) Tråkiga är att jag inte kommer att få ha bilen så det blir ju "sent" på fredan för att sen gå upp "tidigt" på lördan (börjar ca 8.00) och troligen kommer det att regna också så det får väl bli spånkan och det är ju inte billigt precis. Men men så är det.

Jo men när man jobbat eller ska jobba 24 h pass och/eller börjar 14.30 så hinner man inte så mycket tycker jag.
Om jag går till jobbet så måste jag gå ca kvart i 2 och så vill man ju gärna ha lite sovmorgon fram till 9 så där och så finns det väl alltid disk och annat att styra med :o( Och så ska man hinna äta också innan man sticker så det tar ju lite tid också och stressa är det sista man vill göra om det går att undvika :o)
Önskar man kunde hinna med att både gå på stan, damma av växterna, ta en fika med Michis (och även andra vänner andra dagar), ut och motionera, laga mat och hinna ta det lite lugnt imorrn innan man ska iväg men det är ju bara att glömma.
Är ju ledig på onsd men då är det både tvätt och bakning för på em kommer sambons mamma, pappa, bröder med respektive och deras barn för att fira mig så här i efterskott, fanns ingen annan dag förut som ville passa.
Äsch får springa omkring som en liten dåre på torsd och hinna med det jag vill :o)

Nu kom lillmaja med snöret i munnen och låter som det är panik, LEKA NU!!!!!!!! Hon är söt hon (ibland).

Försökte springa idag också med T men det gick åt helvete. Kroppen bara ville inte och illa mådde jag och ryggen knöt sig. Karln försökte vara en god???? jaha då har man tappat ordförådet igen då...suck. ja han försökte pusha på mig iaf, knuffa lite på mig och nöp mig i häcken men det funka inte alls, kroppen sa helt enkelt ifrån, astrist men jag gick ju iaf så det vart lite ändå och blöta vart vi för det regna men det är rätt skönt att vara ute i regnet om man har rätt kläder på sig.

En annan tanke som cirkulerat i mitt yriga lilla huvud idag är; varför har man knickersbyxor på sig om man ändå ska envisas med att bära strumpor som man ändå drar upp över vadbenet så endast 5 cm av benet syns??
Och detta var ingen tonåring eller så, nää det var en man i 35-årsåldern kanske som bar portfölj eller likn. jag vet inte så noga för jag fastnade liksom med blicken på byxorna och strumporna. Karlar!
Min har iaf neddragna strumpor om han har sånna byxor och nu har han skaffat sig sånna...va heter de? sånna utan?? ja, ni vet sånna som slutar strax ovanför hälen!
Likadant med karlar som bär shorts och stumpor i SANDALER, UPPDRAGNA, AHHHHHHHHH!!!
Nää, nu får ni karlar som beter er på detta sätt skärpa er, det är inte snyggt och faktiskt så skiter jag fullständigt i om det är bekvämt, manklär sig bara inte på vissa sätt, så är det! Låt bli och köp sandaler i så fall, va ska ni med sandaler till om ni ändå ska envisas med att bära strumpor till? Jag bara undrar..**suckar**

Då har man fått ur sig det också...
Nää jag vet inte om mitt yriga lilla huvud har mer att komma med för tillfället och jag tycker jag har skrivit och tagit igen mer än  väl sen mitt förra inlägg :o) SÅÅÅ intresserade är ni inte av mitt att ni vill sitta ytterliggare 5 min och läsa mina yriga, konstiga, bestämda tankar, funderingar och åsikter.
Nu vill nog en liten att jag ska leka med henne innan jag lägger mig men jag har ingen lust för 5 öre, vill nån annan?? Suck, får dåligt samvete när jag inte leker med dom som jag ska, aktiverar dom ordentligt men de kräver ju såååå mycket. De är lite svårtflörtade mina fällande mysmongon så det är bara kul om man matte också måste röra på sig, helst så ska matte leka och de liggandes titta på.
Jaja, nähä, hoppas helgen har vart bra för er och att ni vikenbor (och andra som var nere) hade kul på karnebåtfestivalen.

Buonanotte my friends (godnatt)

Kommentarer
Postat av: Michis

Min sambo har strumpor i sandalar. Han blir kall om fötterna annars och då måste han bajsa! Så är det bara, jag får inte ifrågasätta! ;)

2008-07-08 @ 12:03:37
URL: http://michis.blogg.se/
Postat av: Anders

Jag håller fullständigt med... Ganska meningslöst att ha sandaler om man ändå tar på sig strumpor, eller är det jag som har missuppfattat helt. Jag trodde man hade sandaler för att det inte skulle va lika varmt som vanliga dojjer...

2008-07-08 @ 18:09:41
URL: http://anderstankar.blogg.se/
Postat av: Thess

Michis: asg De har så roliga fåter för sig karlarna och de mest otroliga bortförklaringarna..så kul.



Anders: Ja, du...allstå det är väl därför jag också köper sandaler och för att de är lätta att ta av och på om man ska vara på stranden en dag. Men det finns folk till allt :oP

2008-07-08 @ 18:55:21
URL: http://mistythess.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0