Jordgubbsmonster

Det är va jag har blivit, ett jordgubbsmonster. Så himla gott och så är det Ringstad  jordgubbar också, finns inga godare så om ni har chansen, köp dom ska ni få se. Fast dessa vi köpte nu var lite mindre och alla var intelika söta men fortfarande supergoda. :o) Har en hel skål i kylen med jordgubbar, färdiga att äta så jag går och nallar av dom hela tiden, rädd för att det inte ska finnas mer att köpa när de är slut :o/ AHHHHH!

Finns det nån som har bloggkoll? Vet att jag har sett minst 2 bloggare som har haft en video på sin blogg om det och där man kunde registrera sig, skulle ha gjort det för länge sen men det har inte blivit av och jag känner att det skulle vara så mycket enklare med det om det är nu är så bra som alla säger. Så om någon ville vara snäll och skicka en sån vidare som jag kan klicka in på :o)

Nu ska jag nog faktiskt sätta mig och spela playstation, det var väldigt längesen jag gjorde det.
Cya all later


Kommentarer
Postat av: Michis

Gå bara in på http://www.bloggkoll.com och registrera dig, är inte svårare än så! ;)

2008-06-24 @ 19:25:25
URL: http://michis.blogg.se/
Postat av: Alex

Här äts det oxå mycket jordgubbar, "jordgubbsgubben" som står och säljer vid vår väg har reat ut dem i tre dagar i rad nu, så jag och barnen har svullat!

2008-06-26 @ 04:59:08
URL: http://nattfari.blogg.se/
Postat av: Thess

Alex: Vilken lyx :o) Nää här har dom nog inte reat ut dom än tror jag, inte vad jag har sett men det är ju en bit bort från där vi bor så.

Ska försöka övertala gubben min att åkla och se om de säljer några när jag hämtar upp honom halv 6 på jobbet, man får passa på medan de finns :o)

2008-06-26 @ 13:35:31
URL: http://mistythess.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0