Slött och 1 kg mindre katt?

Måste vara den slöaste lördan på länge länge. Jo, man blev ju iofs väckt så där 4 ggr under natten av en väldigt pigg kisse (den andra var snäll o sov) och så vakna jag ju kl 9 och någon tyckte att fysisk aktivitet skulle stå med på morgonschemat :oP
Upp o käka frukost , men sen var det kört, vart såååååå trött så det vart sängen igen där två små håriga vänner också tagit plats. Karln hamna i soffan och somna om till nåt program på Discovery. Vakna väl i omgångar men orka inte kliva upp.
Kl 2 var det dags för fyskisk aktivitet nr två= att gå ut med sopporna och så kom syrran på besök och tog en fika på balkongen som jag orkelöst och suckande konstaterade att den behövde städas, fullt med pollen och annat skräp.

Satte mig vid datorn dit karln också orkat släppa sig upp till och passade på att kamma Missan som satt där.
Otroligt att det finns nån katt kvar, jag menar kolla själva och det är bara efter ca 5 min borstande, man kan ju undra vart allt kommer ifrån egentligen, kan ju tycka att det snart skulle bli naken katt av henne :oP
Den andra busen smygfäller, hon fäller knappt inget om man borstar men så fort hon legat i soffan eller nån annanstans så är det fullt med hår.

Disken står och väntar också men det är inte så mycket, just nu undrar jag bara hur bra det ska gå och springa ikväll men det ska gå, måste!!! Kanske är spridarna på så man kan ta sig en dusch igen, hihi.
Det skulle finnas nånstans där i åbackarna eller i närheten nån sjö man skulle kunna slänga sig i när man sprungit färdigt, i med kläder och allt, så jäkla skönt.
Kom ihåg att det gjorde pappa och jag när vi sprang en gång när de bodde i stavsjö och hade bara 50 m till sjön, i med kläder och allt, ut på bryggan o så hoppa :o) Nu får man väl slänga sig i deras pool men den brukar vara så kall, brrr.

Tänkte ta en runda iaf när det blivit svalare med syrran då karln fortfarande är dålig.
Fotboll är det också om en timma eller så, det får man väl titta på emellanåt, har ingen ro att sitta och glo en hel match även om det är Sverige som spelar.

Har säkert frågat förut men vad har ni alla för planer i midsommar? Jag kom på att vi ska vara husvakt åt pappa och anki och får låna deras hus, så jag funderar på om man ska vara där och grilla och bada. Vi får se, ute i sista min som vanligt iaf.

Kram på er och
HEJA SVERIGE!! :oD

Kommentarer
Postat av: Michis

Hm, vi har inga planer alls för midsommar. Det kan hända att vi åker ut till min mamma eller nåt sånt...

2008-06-14 @ 17:50:19
URL: http://michis.blogg.se/
Postat av: Therése4

Vi ska ner till Norrköping faktiskt och fira själva aftonen tillsammans med min bästa polare och hans sambo. :) Dagen därpå ska vi fira med syrran och hennes sambo.

2008-06-15 @ 12:13:52
URL: http://www.hanky.se/therror
Postat av: Anders

Midsommar ja, känner ni för det så är ni välkomna ut till mitt lantställe, vi kommer va ett hyfsat stort o glatt gäng som ska grilla, dricka, bada o allt annat som hör till...

2008-06-15 @ 23:54:27
URL: http://anderstankar.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0