Bra låt

http://youtube.com/watch?v=ltkQstPxrtY

Det blev inget när jag gjorde som Anneli sa och kopierade den långa länken på youtube.se, det vart en gul ruta med nånt konstigt märke i mitten så jag får göra så här istället!

Ville ge er en låt som man blir gald av, iaf jag. Men jag misstänker att det är mest Annelis och min musiksmak??
Jump heter den iaf och ni kommer definitivt känna igen den iaf oavsett om ni gillar den eller inte.

Mätt

Sitter här nu, mätt och belåten.  Har vart lite duktig idag, har handlat, gjort cheesecake, mat, diskat, damsugat, dammat, tvättat också och allt medan svetten envist runnit nerför pannan.

Hade tänkt ta bilder på maten så ni kunde låta er suktas av allt det goda :o) Men vi var för hungriga :oP
Det vart benfri kotlett (långhare)med honungsmarinad och nån annan, spett med paprika, zukini, svamp och lök, kokad färskpotatis som jag dela och pensla med smör och grilla, vitlökssmör, rädisor och coctailtomater. Mums.
Och så har vi förstås klämt i oss en varsin bit av cheesecaken, gud så gott.
Men jag vill tillägga att jag hade nu haft den i frysen i 9 tim men den hade precis frusit så det tar sin tid, för er som vill testa den menar jag så ni vet. :o)

Nu har syrran också letat sig hem och vi sitter i soffan och slöar eller ja...inte jag för jag sitter ju här men jag sitter där snart.
Vädret är kanon och man skulle kunna sitta ute länge, länge men man är trött och så är det Bond på tv:n. Inte direkt min favorit så, men det går att titta på om det inte går nåt annat, det är ju kultfilmer!

Imorrn blir det fusksolning och springa på stora staden några varv och leta ny bikini, upptäckte att jag faktiskt hade valt en alldeles för liten del förra året, har väl för små tankar om mig själv så denna gång får det bli large :o) Man vill ju gärna att de ska vara kvar där man stoppat dom då man stoppat in dom där för en anledning menar jag, haha.
Kanske hinner man med och lägga sig och slappa nånstans också.
På kvällen nalkas det ju middag och bio.
Hoppas fredagen bjöd er på trevligheter också :o)

Kelig katt

Sitter här nu fast jag borde blåsa mitt hår så jag kommer iväg till affären nån gång. Har en mycket kelig katt här också och en som väldigt gärna vill leka hela dagen, hela tiden.
För tillfället så har de båda slocknat, en på databordet som vanligt och den andre på soffan, som vanligt, hahaha.

Måste bort och handla kött och sen ingredienser till cheesecake. I botten och ovanpå cheesecaken vill T alltid ha Tom och Jerry kex, jättegott. (finns otaliga varianter, smaker och med eller utan gelatin också om jag inte har fel.) Men jag är inte så förtjust i gelatin, blää.

Min cheesecake består av 200 g philadelhia ost (naturell) 3 ägg (separerade) 1 tsk vaniljsocker, 2½ dl socker, 3 dl vispgrädde och Tom och Jerry kex och digistivekex.
Man blandar ost och och äggulor (en i taget) i en stor bunke, ha i socker och vaniljsocker och rör runt. Vispa grädden tjock men inte för hård (man ska kunna vända upp och ner på bunken utan att grädden åker ur).
Häll i grädden i den andra bunken med ost, ägg och sockeröran.
Vispa sen äggvitorna som också ska stanna kvar i bunken när du vänder den upp och ner. Tillsätt försiktigt, vänd smeten mycket så äggvitorna blandas om (har fått för mig att den blir bättre om man vänder smeten istället för att bara röra då den blir mer luftig.)
Smula Tom och Jerry kex tillsammans med lite degistive (eller bara nåt av alternativen) ganska fint och och täck botten på en form (en form med löstagbar kant är enklast sen vid uppskärning) häll i smeten, strö på mer kex och in i frysen.
Det kommer ta ett par timmar, kanske 4-6? innan den frusit till. Smakar som väldigt mycket vaniljglass fast med lenare smak. Kan inte komma på nån bättre jämförelse, vet bara att den gått hem hos alla som jag, min mor och syster har bjudit på hittills iaf.

Mm, detta är en klar favorit hemma hos oss iaf, men den är ju lite onyttig så det blir inte så ofta. T önskade sig den när han kom hem på sin första "liv" när han var i Afghanistan så den mumsade vi på på kvällen och faktiskt till frukost då en morgon, hahaha.

Jo så det ska jag göra nu på fm och så ska jag marinera kött för syrran kommer över ikväll och så ska vi grilla kött och grönsaksspett och dricka gott :o)
Va varmt det är i dag, otroligt, så jag hoppas ni alla har en chans att njuta av vädret idag och i helgen. Va ska ni hitta på?
Kram kram

Fotade fötter

Får väl ta och dokumentera mina fina blåsor och märken då Michis tyckte att: "att gå i kvinnoskor ger banne mig stridsärr det med! ;) " Och det har hon ju rätt i och så här kan det se ut om man nu vill vara fin för då jäklar kan man allt få lida mycket pin!!! :o(



Det är bara några av de jag har, har några väldigt små vattenblåsor också. Jaja, det går ju över nån gång, men det lär nog bli värre innan det blir bättre då jag ska klämma in stackarna i de nya högklackade (dock om plåstrade innan) på lördag. Men jag har smart och strategiskt valt en restaurang (S:t George) som ligger i närheten av filmstaden så..och dit och hem är det ju bara backen ner och upp så... :o)

Joggning, glass och glidmedel

Trots alla mina 6 blåsor och brännmärken på tår och häl så lyckades jag träla i mina fötter i jympaskorna. Tillsammans med karln tog vi en joggingrunda. Har slagit mitt eget rekord i joggningen i hur långt jag orka. Vi jogga nog 1 km sammanlagt med ett stopp på 2 min Vi börja jogga där uppe i folkparken vid korsningen efter minigolfen och spranf rakt ner och runt vid alén och upp vid tennisbanorna och stannade efter den uppförsbacken. Jogga sen från gången där man kastar frisbegolf och stannade inte förrän vi var nere på hemköp på kungsgatan. Är såååå stolt över mig själv men det krävs också att T är med och "puschar" på mig för jag har en tendens att stanna alldeles för tidigt fast jag orkar mycket längre.

Men efter vi stannat och gick in på hemköp så gick jag som en...ja nånting iaf för jag hade så jäkla ont i tårna att det kändes som jag blödde från de sår jag redan hade men till min förvåning så har ingen blåsa spruckit och de andra ser ut som förr men imorrn så blir det bara till hemköp på g:la lasarettet sen ska jag nog vara hemma och städa då syrran kommer och vi ska grilla och dricka lite vin och kall cider :o)
Har köpt Aquatini (cider) Melon rush som vi brukar köpa ibland, men vad jag inte har tänkt på att läsa på etiktten på systemet där den står är att det ska vara smak av vattenmelon och skumbananer, hahaha. Måste tänka på det när jag dricker den imorrn och känna efter. Skojigt, dom är ju goda ju :oP

Annars idag så har syrran och jag vart på stan igen och köpt ett litet stycke smalt bomullsband då jag tänkte sy fast hällor på de 2 klänningar jag köpte för ett tag sen (blå och svart) på Gina så man kan fästa bh-band där. 
Klänningarna har en förmåga att töja sig lite vid bysten och glida ner så man får dra upp den lite mellan varven så jag tänkte att det skulle vara smart att sy sånna hällor som finns på sådana bh:ar som man kan ta av bh-banden på och så kan man ju även ha klänningarna om man har en bikini under (då gravitationskraften har en förmåga att visa sig lite mer än när man har en bra bh som puschar upp dom till rätt nivå, hahaha)
Sen köpte vi oss en stor grekisk sallad på kupolen och gick till å-backarna och satte oss men matlusten infann sig inte  idag heller så mycket, så det har bara blivit macka till frukost och lite sallad till lunch, päron och gröt nu ikväll, det räcker så länge man dricker bra med vätska också.

När syrran och jag delat på oss kändes det lite trist att gå hem och sätta sig så det var bara upp i lägenheten, till katternas lycka, ringa Michis och sen gå igen. Två små håriga vänner stod och titta lite ledsamt  och undra om matte skulle gå nu IGEN. Bort till Michis och tog en kopp gott kaffe och sen knata vi bort till Halvar´s och tog oss en glass, mums, med viol, mjukglass och saltlakrits topping. **dregel**

Michis visa mig också vad man kan göra med glidmedel, hehe!!! Nu undrar ni allt. Kanske inte ska säga mer, ni kan allt få undra vad som hände egentligen.

Ok då, det var så här, att då Michis och EvilRedHead kände sig lite granna som ett lesbiskt par
(dock ett par utan hångel!!,hihi) när de handlade på Rusta härom dagen (taget ur Michis blogg "Vardagsgrejer": 
"Efter att ha gått på Rusta och Willys så blev jag så klart tvungen att vila. Två timmars "action" leder till en timmes viloläge i sängen, så är det bara. Ändå bar EvilRedHead på varukorgen inne på Rusta och på Willys drog hon vagnen, (samt kläckte den sköna kommentaren: "Det känns som att vi är ett lesbiskt par." varpå jag replikerade: "Men det är alldeles för lite hångel för det!") men det hjälper bara inte vad jag gör - ont får jag ändå när jag rör på mig. Och när jag inte rör på mig, så det gäller ju att hålla igång lite lagom så där.

Så jag vart ju genast lite avundsjuk på dem två så jag bestämde mig för att sälla mig till deras sällskap, Tänkte att kvinnor förstår ju varandra bättre än va män gör och sexet bara måste vara bra så det börja med att Michis tog fram glidmedlet och sen.....

NÄÄÄÄÄÄÄ, nu luras jag så näsan och tungan blir grön.
Glidmedlet var till för att, vi kvinnor som faktiskt har lite lår och älskar att gå med kjol på sommrarna har en tendens att "gnugga" insidan av låren mot varandra vilket resulterar i ilsket röda och irriterande runda, mindre fina fläckar när det är sånna här varma och fina sommardar och det är ju inte alltid man vill dra på sig ett par avklippta strumpbyxor heller och känna sig sexig :oP så då visa hon att man kan använda glidmedel till att även smörja in insidan av låren där friktionen blir och så blir det inte så..jättebra. 
Men jag lovar, jag fick smörja in själv :o)

Vet ju sen tidigare att det är bra till mycket förutom till det uppenbara :oP Det som Jessi visa mig då hon jobba som sex-partyförsäljare, var ju bra till b la om man hade kluvna toppar eller ville ha lite glans i håret. De är jättedryga de flaskorna man köper så det är värt pengarna, men av nån anledning så har det inte blivit av men jag ska fanken gå och köpa mig en flaska! :oP

Nu är det kväller och jag har duschat med karln, hände dock inga snuskigheter (lite besviken men jag förstår) :oP han tog sig en snabbdusch och sen gick raka vägen in i sovrummet då han ska upp om 6 tim, nu är det 5 kvar.

Nu ska jag till soffan och smörja in mina stackars fötter som vart så duktiga idag.
Natti natti på er

aj, aj och åter aj, ok jag hade fel!

Ok, jag hade fel, trodde verkligen jag hade köpt bra skor denna gång, kanske att det skulle bli lite problematiskt med de högklackade men icke sa nicke. Tog på mig de med kilklack idag då jag slängde på mig en klänning i hettan. Skulle dra ner på stan och ner till stationen och köpa bussbiljetter till sthlm den 11/6 (se på Kylie M) så ner dit och sen upp till kassaservice, till hyresgästföreningen och hämta biobiljetter då de bara kostar 66:-/st där om man är medlem förstås och sen snurra runt på stan. Har nu en, två.....tre, fyra, fem och........sex "brännmärken" (=enbart skinn som korvat upp sig) och vattenblåsor på tår och häl. En "mega"stor vattenblåsa på lilltån som nästan är lika stor, hahaha. Brände fint i duschen, AAJJJJJJ!
Tog på mig mina svarta, nya tygskor då jag hade ett ärende till, skrapa då upp ett redan befintlig brännmärke på hälen, men annars var de riktigt sköna att gå i och kommer nog inte att skapa mig några problem i framtiden. Hoppas nu bara dessa läker tillräckligt mycket till på lördag då de högklackade ska på :oD

Annars har det vart lugnt idag, ärendena på fm tog tid så...Blev väckt kl 8 imorse av en liten, hårig, irriterande, fällande liten pälsboll **morr** Och så satte hon sig och spydde under sängen förstås så det var bara att kliva upp men det är rätt skönt att komma upp skapligt och hinna göra nåt av dagen :o)
Och hett som fanken är det i vårt sovrum också då vi bor högst upp på 7:e våningen också, syrran säger varje gång att det är som att kliva in i en vägg när hon kommer hit när det är så varmt. Men vad ska man göra, det funkar ju inte att öppna för vi kan inte skapa korsdrag då vi har alla fönster på samma sida och dessutom så hjälper det ju inte när det är så varmt så..... Men nu ska man ju inte klaga för det var ju värmen man ville åt, hihihi.

Nu ska jag ta mig någe att äta.
Hej svejs i lingonskogen

Ahh, hjälp mig!

Hjälp mig snälla att komma på någe att köpa till karln på vår 7-årsdag. Tänkte vi skulle låta bli att köpa någe och bara ut o äta och gå på bio eftersom det inte är jämnt men han tyckte det kunde vara trevligt och köpa nån blomma eller någe så nu "måste" jag komma på någe att köpa till han, bara nåt litet. Kanske lite blommor och nån sorts form av alkohol, hihi.
Nu ska jag sätta mig i soffan o mysepyse lite med karln innan det är dags för honom att natti natta.
Godnatt, men inte än dock för först är det ju Desperate Housewives :oD

Bla...

bla bla bla bla bla blabla blabla bla bla blablabla............gud va jag "tjattrar" ibland ser ja men då får ni ju nåt o läsa iaf, hihi.
Njä, nu till kylen som sagt.
Hej svejs

Skoköp och midsommar

Då har man vart och förstört lite pengar då...älsklingen var så snäll så han sponsrar lite. Fick världens skoångest idag så det tog mig över en timma att bestämma vilka skor jag skulle ha. Det handla om lämplighet. Och det gäller de skor som är överst, de med spännen och kilklack. Tyckte de var fina om man såg på dem ovanifrån som jag ser dom men är inte riktigt för det där med kilklack, tycker inte det är snyggt men nu var det ju så att jag egentligen var ute efter ett par skor att ha i sommar och i Turkiet som man kan gå rätt långt med, alltså inget med klack med andra ord! (men detta var ju en så liten kilklack så det gör inget)

Har massor av skor hemma som är sommarskor, och ett par sååååååå läckra, älskar dom men NATURLIGTVIS så kan jag inte ha dem mer än typ en kvart, sen har jag skoskav överallt på foten mer eller mindre. (det är de som finns på 4:e bilden) På 5:e bilden så är det ett par skor som jag inte går i längre, men jag vill inte slänga dom då de innebär många minnen och jag tycker att de faktiskt är rätt läckra fortfarande men lite väl slitna på insidan men absolut inge fel på utsidan. De är så härliga, hihi.
Paret under det trodde jag att jag gjorde ett bra köp, försökte vara lite "vuxen" där och inte köpa nåt med klack på utan ha nåt vettigt att gå med (som jag tänkte idag) men icke sa nicke, de ger mig skoskav efter bara halvtimma där skon "slutar", alltså mitt på foten på sidan. Så det är ju lite trist för det är ju ett par bra skor annars klackmässigt och sommarmässigt sett.
Till sist de svarta; de var ju bara så snygga då jag såg dom (vilket år det nu va), tycker de är snygga fortfarande och sitter riktigt läckert och tufft på foten, men de också ger mig skoskav :o( Nåt fel på mina fötter......**snyft**

MEN iaf, idag tror jag verkligen att jag har gjort bra köp. Känns inte och jag tror inte att de kommer att ge mig några sår eller blåsor, inga i längden iaf. Det första paret som sagt är snygga ovanifrån och sisodär från sidan men struntsamma för de satt skönt och min motivering för mig själv var att de kan användas som lite finare skor och som vanliga vardagsskor till klänning och så....och man kan säkerligen gå en lång bit med dem.
Skoköp nr 2 var det vettigaste jag köpte om man nu kan försvara att det är vettigt att köpa vettiga skor på skopunkten. Inte för att prata illa om dom men kvalitén på skorna där är ju inte som på de lite dyrare skobutikerna, oftast ska väl tilläggas!
Det är ett par vanliga tygskor men svarta broderier på som piffar upp dem lite grann, himmelskt sköna. Motivering: bra-Turkiet-skor om vi ska ut och vandra länge eller en långtur på staden.
Skoköp nr 3, gillar dom skarpt, riktigt fina på foten, täcker hela hälen och tårna, sitter stadigt, inte så praktiskt men fint att använda till finare tillfällen som bröllop, 7-års firande och annat när man vill vara extra fin och lång, hahaha.
Ångesten jag hade var att jag tveka som sagt på de översta skorna om jag skulle byta dom mot ett par tofflor istället och ha i Turkiet eller gå i här när man har shorts eller så men som ni ser så blev det de andra med motiveringen att tofflorna finns alltid kvar!

Jisses vad jag har tråkat ut er nu säkert med en massa skoprat, men men :o)
Midsommar pratades det om här hemma också, vi har inte en aning om va vi ska göra än. Har för mig att vi brukar fira hos Staffan och Veronica så det blir till att prata med dom och andra vänner då de bor på landet, lugnt och skönt :o)
Har ni planerat någe?
Nu ska ja ta mig nåt och äta för magen knorrar på mig.
Puss och kramkalas















Halvar´s

..blev det ikväll. Tog med Michis och Leo ut också, glass behöver ju alla och Chip (deras hund) fick lite grädde och sylt som Magnus (vän till T och mig) tappa på bordet så han vart nog glad han med :oP
Vad har hänt idag annars då, jo idag har jag haft lite bussines bussines för mig, vad det betyder och innebär får jag återkomma om i början på nästa vecka (spänningen är olidlig, eller hur! hahaha **not**)
Min tand som jag laga i början på året har gjort lite småont hela dagen så jag börjar smågrämma mig över att jag kanske faktiskt måste trots allt ringa den där nedrans tandläkaren, men jag vill verkligen inte. Vill inte vill inte vill inte!!! **putt**
Ogillar tandläkare, de bara suger ut pengar och borrar säkerligen mer än nödvändigt så de kan ta ut mera pengar, är alldeles övertygad om det.
När jag var där så sa hon att det var ett hål och att hon var tvungen att borra ganska så djupt men att risken fanns/finns iaf att bakterier hunnit sprida sig upp i roten så att jag kanske kommer att bli tvungen att göra en rotfyllning om det inte blir bättre.
Nu är/var det så att jag inte alls hade ont i den tanden hon laga, INNAN hon laga den, kände ingenting och det borde man ju ha gjort kan man ju tycka om hålet nu var så djupt som hon påstod att det var och som hon var tvungen att borra, men nu efteråt så kan jag inte tugga på den tanden utan att det gör ont. Fram tills nu så har det gjort ont endast när jag tuggat på den (dock inte mjuk föda) och det isar inte men nu som sagt, så värker det lite smått men jag är dum-snål så jag tänker allt vänta!!!

Köpte lite röda gubbar åt mig och gubben att ha ikväll men han försvann till Magnus för att lira lite x-box, men det gör inget för då fick jag sitta i lugn och ro och skriva räkningar, hihi. Vilket nöje :o) Framför allt när allt dras på karlns konto också :oP Nää vars, men skönt är det för imorrn så kommer vår resa att vara helt betald också till Side, Turkiet.
Lägger in en länk till vårt hotell här så ni kan kolla in hur vi ska ha det i augusti :o)
http://www.fritidsresor.se/Resorts/Travel.aspx?id=16694&cat=2|277&entry=36&dest=0&city=1041&type=c&hotel=4827
Det är bara att klicka på bildspelet ni kommer fram till där på första sidan, ser jäkligt najs ut :o) Längtar, men först ska vi väl ha lite sommar här :o)
Njae, nu ska ja slänga mig på sofflocket ett tag tror jag, sen sängen och sen upp till Åby, funderar på att dra in till stan med min brukare om det ska vara fint väder, hitta på någe :o)
Kramisen på er alla

Mummel...

Sitter här på den fina söndag och ska gå o vila snart. Har ont i halsen sen igår och inte vart det bättre till idag heller, känner mig lite off :o( Märkliga är att det bara satt sig på högra sidan också och det gör riktigt jäkla ont, bläääääääää!
Och jag som skulle ha följt med till "svär"föräldrarna och även fortsatt ner till mamma men nu fick karln köpa blommor och ta med sig kortet och se till att det vart levererat till henne och det går ju lika bra.
Tvättstugan har vi också kl 5, den får jag konka på själv men det gör inte så mycket, T tvättar ju bilen när han ändå är där ute (hoppas jag iaf!!) den är så skitig nu.
Så spännande vart min söndag och nu knorrar magen också, suck.
Hoppas ni har en bättre söndag.
Tjingeling

Det går mot midnatt

Då sitter jag här igen för andra gången idag :o)
Nu har jag skjutsat hem lillebror men precis innan det så skulle jag passa på att kasta sopor när vi ändå skulle ut då vi har ett soprum på gården nu för tiden. Men naturligtvis så skulle det passas på att jävlas så nyckeln fastna i dörren och det är samma nyckel som går både till vår dörr och porten så efter många träliga försök från både min o brorsans sida så fick ja ringa karln så skulle han gå ner och ringa securitas  men precis då när ja lagt på luren fick brorsan ut nyckeln, tack o lov. Annars hade man väl varit fast där i en halvtimma innan nån hade kommit och hjälpt.

Annars har kvällen varit mycket trevlig, vi har grillat flinta, svamp, majs, lök och ätit potatissallad, gröna bönor, coctailtomater och rädisor, vitlöksbrödet glömde jag :o( Men vi klara oss iaf :o) Så jäkla gott, mums.
Brorsan och karln har lirat Gitar Hero på vår x-box 360 och nu efter maten tittade vi lite på film ett tag innan det var dags för lillebror att åka hem. Han har en match imorrn så jag hoppas det går bra för han då han har ont i handleden, kraken.
Och min stackars syster som har jobbat fast hon kände sig jättedålig natten till idag och nu ligger hon med mer än 38 grader i feber :o( Krya på dig snuttan...och hon som har sin son den här helgen som normalt sett bor hos sin pappa nu för tiden, typiskt, men så är det ju ibland.

Träffa på Michis Leo när jag kom från garaget också nu ikväll, han var ute med lilla Chip :o)
Inte helt otippat låg Michis och sov men det är ju ganska sent också så... :oD Lite synd om dig gumsan att du ska vara så trött jämt, men du håller dig på bra humör iaf :o)

Sen undrar jag om det inte var dig, Anders, som jag gick förbi på bron idag vid fängelset vid 12-1-snåret, jag kom i svarta jogging kläder och keps.....kanske inte var du, eller?

Nu ska jag ta och krypa ner i soffan och mysa med min älskling.
Godnatt

Längesen..

...jag skrev ett inlägg, det går som sagt i vågor lite grann. Vad har hänt sen sist jag skrev då?...*funderar*
Nja, inte mycket. Där har vi kanske anledningen till att jag inte skriver så ofta, hihi. När skrev jag senast då?
Jag har jobbat lite, förbättrat på min solbränna också (fusk förstås) och så har karln och jag vart o jagat planteringsbord/likn. helst vill vi ha ett, eller rättare sagt, jag vill ha ett litet långsmalt, knappa metern långt, ca 30 cm bred bänk. Bara någe att ställa alla mina krukor på som just nu står på bordet där fika, kaffe och lyktor ska stå :o)
Men vi leta och leta men vi hitta inget, det enda jag kunde hitta är den som Michis och Leo köpte men det är ju en hörnhylla, visst den behöver väl inte stå i ett hörn men....jaja, vi får väl se, det bidde inget än så länge iaf.
Annars så ser jag till mina växter o gluttar om det hänt någe, men det har varken kommit några gubbar eller smultron än men vädret har ju inte direkt varit sommarlikt heller sen jag plantera dem så det kanske inte är så konstigt.
Kollar också om våran timjan vill komma upp nån gång, har planterat en STOR kruka med timjan och en halvbalkonglåda med dill och andra halvan med gröslök, men gräslöken är lite seg, har bara kommit upp lite grann, men dillen växer på :oD
Rätt kul o se när det växer och man får gå och sukta lite. Synd att man inte har mer plats för då skulle man ju vilja odla sallad, rädisor och annat smått o gott.

T var gullig och köpte mig en groda när vi var på blomsterlandet, fanns fåglar också men jag tyckte att lite grodläte inte skulle sitta helt fel ute :o) Denna groda är lite speciell för han bär en krona och så säger han till när växten han sitter i behövs vattnas, det är då han kväker, hihi. Han sitter i ena smultronplantan men han säger inte så mycket, jag är väl duktig på att vattna. Trodde mina små älskade pälsbollar skulle tycka den va kul men de kunde inte ha brytt sig mindre, knasbollar. Visst är han söt min lilla groggis, HAHA, jag mena Froggis (ibland blir det roligt), men han kostade 99:- , inte vidare värst billigt men go som han är min karl så köpte han den åt mig :oD


Funderar även på vad vi ska hitta på nästa helg då vi firar 7 år ihop, inte så mycket att fira då det inte är jämt men iaf. Blir väl till att ut o äta eller nåt och kanske bio. Vi har funderat på att se nya Indiana Jones så vi får väl se som sagt.
Skulle vilja åka till kolmården också men det är ju så dyrt :os Brukar kolla vad tigrarna har för sig via webbkamrorna som finns, dom är så söta :o)

Min snälla karl var och köpte oss en elgrill också igår (fredag) så idag ska vi inviga den tillsammans med lillebror som jag snart ska åka och hämta, ska bara städa lite först :o) Och så köpte han flintastek, så det blir årets första flintastek, egentligen skulle man väl ha köpt jordgubbar igår på stan också men jag tyckte de var lite dyra fortfarande, 30:- för en liten ask.
Vad jag längtar till sommaren.....värme.....*brrr* lite småkallt här faktiskt men vi får väl hålla ut. Läste på löpsedeln idag att det ska komma in mer medelhavsvärme så vi får väl hoppas på det.

Imorrn är det Mors dag som sagt, får se om jag hakar på T ner till hans föräldrar och sen fortsätter ner till min mor, men det beror lite på vad klockan blir också, har nämligen tvättstugan kl 5. Gjorde bort mig lite där, tänkte inte på att det var Mors dag och sen går det ju inte att ändra på det bara några dagar innan för då är ju alla tvättpass uppbokade.
Tycker mindre om att behöva dela tvättstuga med 27 andra **morr**

Ojoj, vad klockan drar iväg, nu är det bäst att jag sätter igång och städar av lite.
Hoppas ni har en bra helg.
Kram kram

Roliga klipp ni måste se :o)

Undrar hur många återuppbyggnader det tog innan den verkligen vart klar och ingen hade "sabbat" den genom nysning eller tics eller likn, hahaha. "10 000 brickor per sek"
http://www.snabbstart.com/film/0dd1198a22

Bra sjukt...ser så jäkla skumt ut i slowmotion. "Bitchslap i slowm..."
http://www.snabbstart.com/film/8dfc0fa7fd

"Polska studenter spelar snake" Vet i 17 hur de har lyckats med detta. Är det inte bara vanliga lampor i deras rum som tänds och släcks? Hur vet de vart den röda pricken ska ta vägen härnäst då måntro och hur förblir rummet rött? Wierd...
http://www.snabbstart.com/film/c3bb7c2143

"Elakt skämt, liemannen är här för att hämta dig" Riktigt bra gjort faktiskt.
http://www.snabbstart.com/film/3e2beadfbe

"Party i hissen" Så kan man också göra om man har tråkigt, en kul idé iaf tycker jag, hahaha.
http://www.snabbstart.com/film/2ce0f82326

"Underbar busringning"
http://www.snabbstart.com/_gfx/_filmsflash/_thumb/abc6b00ec1.jpg

Nää det är de enda ni får, skulle kunna ge er hur många som helst men det går ju inte. Och om nån kan tala om hur man gör för att ta in hela klippet in hit så man slipper klicka till en annan länk så vorde det gulligt. Fattar inte hur man gör, om ni förstår vad jag är ute efter.

Irriterad, nån mer?

Satt och såg nu på "unga mödrar" som jag aldrig annars brukar se på, såg ett halv avsnitt förra gången i brist på annat och nu för att jag inte orkade byta kanal. Vilket fall som helst så vart jag så irriterad på ena paret (för er som ser på det så menar jag den blonda späda tjejen som röker och den smala killen).
För det första så röker hon INNE!!! Jag som själv är en gammal rökare har väl inte nåt emot om folk röker så länge dom inte blåser rök på mig (gilar det inte nu eller då när jag rökte) eller andra och framför allt röker framför barn eller när dom har småbarn med sig. Det ser så jäkla illa ut när man kommer med ciggen i ena näven och en barnhand i andra eller tar upp ungen och pussar honom/henne direkt efter man har fimpat. Och alla som är rökare (och icke) vet hur jäkla illa det luktar om man röker inne, vedervärdigt, rökte aldrig inne, är man så "dum" så man röker får man frysa arslet av sig på balkongen!!!!!!! Och så tvättar man händerna efteråt om man har möjligthet.

Mmm, det var ena grejen jag irriterade mig på, den andra var städningen.
Idag skulle tydligen hennes mamma komma på besök och hon brukar tydligen klaga på att det är skitigt/stökigt hemma hos dom, vilket det faktiskt var, ser ut halvt som halvt som en svinstia och tjejen har mage att klämma ur sig: "ingen i familjen kommer och hjälper till och städar"! MEN HALLÅ!!!! Min mamma kommer väl inte hit och städar åt mig, eller min syster, T och jag städar själva. Bor man själv får man väl städa själv. Hur svårt kan det va. Hon kläckte också: "vet inte, det blir väl så, det är ju så tråkigt att städa". NÄHÄ, menar du?! Jag tycker väl inte heller att det är så kul men om man håller efter och plcokar undan efter sig varje dag så blir det ju inte så stökigt och så får man väl bestämma att man har en rejäl städdag en gång i veckan då man dammar, passar på att stryka tvätt (om man nu gör det) tvätta golv osv.
Jaja, blev så irriterad bara så jag var tvungen att avreagera mig lite.

Diskuterade barnvagnar igår också med Michis och de verkar ha bestämt sig för att köpa sig en ny vagn från Emmaljunga, säger jag rätt då? Dyrt, men det är väl kul om man anser sig ha råd.
Började då på skoj fundera på vad man får för ca 6500:- på begagnade saker så jag började leta på blocket på barnsaker och det fanns ju massor av fina grejer som knappt inte var använda alls som de nästan "skänker" bort.
Det här va vad jag hittade för ca 6500:- iaf.:

BeSafe iZi Sleep med solskärm, svart, 600:-
Barnstol, Svanen: 500:-
Vit spjälsäng: 600:-
Vagn, Emmaljunga Edge Duo Combi Sportchassi-05, 3500:- (riktigt snygg, önskar det vore dags för mig så jag kunde köpa den)
Bärsele, Babybjörn , Baby Carrier Active, ger extra stöd för ryggen när du bär barnet. Färg svart/ röd,  600:- (också riktigt riktigt fin)
Skötbord, Babyproffsen 500:-
Skötväska: 300:-
SUMMA: 6600:-
Tycker jag var ett bra pris iaf för alla dessa grejer som dessutom  var kanonfina. Men sen är det absolut inte nåt fel i att vilja ha nya grejer men bara det att alla har inte råda och vissa saker kanske man köper nya och vissa saker köper man kanske begagnat. Ville bara visa vad jag hittade för fina saker för det priset :o)

Om en timma är det dags för Desperate Housewives :oD Så jäkla bra, t.o.m karln kan roa sig med att titta på det och Men in trees på onsd tycker han också är lite småskoj ibland om han sitter vid tv:n.
Njäää, godnatt på er allihopa, hoppas ni får en fin dag imorrn.
Kjamizzzzz



Uppdatering av helgen

Nu var det nog ett tag sen jag satt här tror jag och skrev någe. Vet att jag är dålig på att uppdatera min blogg men eftersom jag inte alltid mår så jäkla bra eller anser att jag har nåt vettigt att komma med så blir det så ibland. Hellre det än att tråka ut er mer än vad jag gör normalt sett med mina vardagliga inlägg. :o)
Är dock måttligt irriterad över att man fortfarande inte kan söka sig till andra bloggar än. iofs så går det ju att gå in på olika via era kommentarer, men iaf.

Nå, vad har jag gjort i helgen då?.....JO, ja just det, i fredags så åkte ju karln till sthlm för återträff av FS13 (Afghanistan) så jag var home alone. Roade mig med att tvätta hela em och kvällen, jippi..eller inte?! Tiden gick ju iaf, åkte och hämtade min lillebror från hans tennisträning. Måste ju tala om att min lillebror är så duktig att han fått äran att undervisa en egen grupp på fredagar :oD Nåja, jag hämtade honom vid 19-tiden, sen så åkte vi hem till pappa och Anki och käkade skagenröra i baguett, så himla mumsigt. Kollade lite på Indiana Jones och passade på att sticka hem vid första reklamen.
Greja lite med att rensa kattlåda och allt annat som ska göras innan man lägger sig för natten sen.
Tänkte fortsätta mysa i soffan ett tag till och se färdigt Indiana J, sluta med att jag slockna som en stock i soffan vid halv elva och vaknade sen vid 3 på natten, hahaha. Mmm, så roligt kan man ha det när man är själv, tvätta, åka till pappa en kortis och sen somna vid halv elva, händer ju inte ens i veckorna liksom, men det kanske var av just den anledningen som det faktiskt hände. Så himla intressant, eller hur??!!!!!! :oP Gillar att jag lägger in klockslag också så ni vet exakt vad och när jag gjorde det också, hahaha. Suck....blir så trött på mig själv ibland. Är en skadad, tråkig människa, kanske därför som jag fortfarande är ihop med T efter 7 år för att jag vet att det inte finns nån annan som skulle stå ut med mig men åt andra sidan så finns det ingen som skulle stå ut med honom heller eller så det går jämnt upp :oP :oP
(trist att man inte kan lägga in smileys här)

I lördags plocka jag upp syrran och vi stack till morsan. Passade även på att åka till Gryt och Ekön. Stannade på hemvägen till vid ett stort växthus som jag inte kommer inhåg vad det heter nu....jo, Gryts tomater, Lagermans handelsträdgård. Passades på att köpa jordgubbar också, lite dyra men klart värda priset (55:-) så jäkla goda. Tog en bild så ni kunde sukta lite :o) Passade också på att köpa två små jordgubbsplantor för 15:-/st, får väl se om det vill bli nåt av det sen, blommor är det på dem iaf.
Fanns massa andra fina växter där inne som jag tog bilder på. Och sen så var karln och jag ute och gick en kväll och såg att Rhodedendron i dalen där i åbackarna hade slagit ut som 17, jättevackert så det tog jag också en bild på.
Ni får titta och njuta.
Igår var det kalas och ja..det var som kalas brukar vara, trevligt men inte så trevligt att man vill stanna där en hel em/kväll så till min glädje så vart det bara 2 timmar, lite lagom så där men det var en bit härifrån så det tog lite tid iaf.
Måndagen bjuder inte på nåt speciellt spännande, fikat med Michis vilket är/var väldigt trevligt, annars bara städat och diverse saker.
Mhm, det var allt jag hade att säga för den här gången.
Hoppas ni alla får en bra vecka.
Kram på er
I handelsträdgården
Ovanför: Från handelsträdgården och så även den blå till vänster nedanför, till höger nedanför Rhodedendrodalen

Svenska goda, söta jordgubbar. En liten Missan slank med på bild också, hon låg så fint, som en liten Sfinx.


När slutade vi tro?

Läste ett inlägg häromdagen från en vän (på msn) om att hon skrev att man ska hitta sig själv, följa sina drömmar. Att det kan ta ett tag innan man uppnåt dom men att man inte ska sluta sträva och att alltid vara sann mot sig själv.
Det var väl nåt i den stilen hon menade iaf.
Började då fundera och bestämde mig för att göra ett inlägg jag också:


När vi är barn funderar vi inte särskilt mycket över på vad vi ska bli, vi bara ska. Det är inte så mycket att vi då satt och fundera i en halvtimma tills vi kom på att "aha, det ska jag bli när jag blir stor". Utan det föll sig liksom naturligt, som om man visste innerst inne vad man var ämnad för att göra.
Visst det är väl kanske många gånger storslagna saker som astronaut, ballerina, cowboy mm, men mångas dröm var också då polis, veterinär, chef för ett visst företag (kanske ta över familje företaget), skådespelare, popstjärna osv.
Ärligt talat kan jag inte minnas att jag någonsin drömde om att bli nåt av detta eller nåt annat storslaget, jag tror att jag alltid har vetat att jag ska pyssla med människor eller djur, hur och var har jag nog inte haft nån önskan om.
Kan iofs ha uttryckt en tyst önskan om att få vara en prinsessa just för tiaran och klädernas skull :o)
(vill fortfarande) hahaha

Men när slutade vi egentligen att tro på att vi en dag skulle kunna bli det vi drömt om sen barnsben?
Var det när någon sa åt oss om annat? Slutade vi tro på oss själva eller gjorde andra det åt oss? Gör samhäller oss "svagare"? Blir vi styrda av att man ska följa den normala "normen" av människor om du är en "Svensson"? (Ni vet, man blir uppväxt med här i Sverige att " du ska inte tro att du är förmer än nån annan")

Finns det nån av er idag som gör det som ni haft en önskan/dröm om en gång i tiden (när ni var små alltså)?
Varför gav vi upp? Vem säger att just du inte kan bli det du drömt om, såvida det inte handlar om medicinska hinder eller att man blivit för gammal för att söka eller nåt likn.? Vad gjorde att du inte satsade på din dröm? Tyckte du kanske att du inte var smart nog? Duktig nog? Ihärdig nog?
Jag tror att VI alla har kommit på ursäkter på våra "äldre" dar som att "jag var för gammal", "jag tyckte jag inte var inte tillräckligt smart för..", "då hade jag ju vart tvungen att flytta", "det hade kostat massor av pengar", "vet du hur liten chans det hade vart att just jag skulle blivit astronaut?"

En stor del av mig, vill såååå gärna tro att allt handlar om ihärdighet, att tro på sig själv, att verkligen vilja och väldigt många gånger så är det så också. Man varken kommer nånstans eller får nåt utan att verkligen jobba för det.
Donald Trumph är inte den mannen han är idag utan extremt hårt arbete, inte ens Hugh Hefner som jobbade på en tidning där han tyckte att något fattades, i sitt eget kök utformade han en egen tidning (kallades då förStag Party) och när den lite senare blev en succé hos män i alla åldrar döptes den om till kända Playboy.
Så det är fastställt att man varken behöver vara rik eller berömd för att följa sin dröm, inte ens om man får en ny dröm som vuxen.
MEN jag kan hålla med om att det inte är särskilt lätt med tanke på det samhälle vi lever i där vi verkligen måste jobba för att överleva. Tror vi måste bryta ner samhällets regler och se till att det blir lättare för folk att få testa på, att få en chans att få "råd" att följa sina drömmar i den bästa möjliga mån det går.
Jag säger inte att det är lätt att följa sina drömmar, men jag tror att allt är möjligt och vill man bli astronaut så kan man med hårt arbete och ihärdighet med stor säkerhet bli det, åtminstonde så har man försökt.

Det är iaf vad jag ska lära mina framtida barn, att våga tro på sig själva och att inte vara rädda för att jobba hårt för att nåt det!
Vad säger ni?

Gud va jag avskyr...

...när humöret pendlar upp och ner. Nu har jag kommit in i en sån där depp period igen, suck. Eller jag gick väl inte direkt ur den förra men iaf.
Man försöker hålla skenet och humöret uppe, inte så att man "lurar" andra men jag avskyr att gå och SE deppig ut så jag försöker ge sig på ett leende och tänka på annat, annasr går man ju verkligen ner sig. Vissa gånger funkar det och andra gånger inte.
Nåt positivt är ju att de ringde från Lennings sjukhem igår där jag jobbar som tim.vik på och där jag har sökt jobb. (3 natt tjänster och 3 dag)
De ville tala om att de valt ut de som de vill intervjuva, men de som redan jobbar hos dom (som dom fann intressanta förstås) kommer de inte att kalla till intervjuv utan de kommer att gå på det som de redan vet och det CV som man skickat in.
Kanonkul att man vet att man står som intressent (?) och att de faktiskt funderar på att anställa en annan, får nu bara hoppas på att man är en av de 6 som de vill satsa på. Får svaret nu i början på juni.
O så försöker man att inte bli glad för man har fått så många nobbar det senaste året eller inget alls rättare sagt, men man hoppas ju iaf och så kommer man bli asbesviken, as usual, när beskedet kommer att de tillsatt tjänsten med annan sökande. Likadant varje gång så det går väl åt skogen det här med.

Men idag har det vart en rätt så bra dag. Var uppe hos Michis och fick superduper god äpplepaj, är inte så förtjust i just äpplepaj annars, blåbär brukar vara en favorit även om det är väldigt lite blåbär och väldigt mycket paj deg, hahaha.
Men jag tror jag ska försöka mig på hennes paj, hon gör som jag men äpplena smakade så där riktigt saftigt, mjuka, inte syrliga, härligt av kanel och socker och pajdegen var liksom lite krispig eller vad man ska säga.
Äsch, man måste nog smaka för att förstå, den var god helt enkelt, vi kom underfund med att eftersom vi gör degen likadant så måste det bero på att hon använder smör!!!
Och jag VET ju att man ska använda smör. Anki, pappas fru, som är kock har ju då alltid himmelska kakor hemma (framför allt hennes drömmar som bokstavligt talat bara smälter i munnen) och hon "tjatar" jämt om att man ska ha smör, framför allt då man gör kakor, skillnaden blir faktiskt enorm och likdant är det väl för pajdegen liksom. Ska allt ta o baka den till fred alt lörda då jag ska ner till kära mor som fyller år idag :o)
Haha, lät som jag bara brydde mig om den där pajen jag fick, men sällskapet är det ju inge fel på heller, lilla goa Michis (nu lät det som du var 5 år men men....) Tur man har vänner :o)

Hmm, när jag skrev detta som står över detta så var kl bara 3 och jag var tvungen att gå iväg för att åka och handla med karln och nu har jag kommit hem (han är på möte) och jag upptäcker när jag ska göra maten att både purjolöken och potatisen är väldigt mycket borta, hmmm... Jag är 100% säker på att jag packade ner en purjo i vagnen för jag stod ett tag för att få en fin och hittade en som var jättefin och T sa att han skulle hämta potatis, minns att han kom med annat men jag är inte säker på att potatis var en av dem. Kollade nu på kvittot och varken potatis och purjo är inslaget, jag VET verkligen att jag la den där purjon i vagnen, visserligen var det inte jag som packade upp på bandet men jag packade ner i påsen och då tänker man ju inte på att kolla om man fått med allt under tiden utan man kollar ju bara på bandet innan man går så man inte glömt någe och det var jag körde bort kundvagnen sen och där låg det inget kvar.
Så nu får det bli annan mat :o( Jaja, shit happends!

Köpt blommor till balkongen också och några smultron plantor så jag ska snart plantera dom, ska bara göra mat först. Sen väntar kex och ost också ikväll tillsammans med ett nyköpt svart te i lösvikt med smak av smultron. Mums.
Imorrn väntar Chip och Åby, hoppas det inte regnar bara så man kan vara ute med han lite.
Kram på er

HA!

Jag HAR fått färg idag :oP :oP
Vi la oss, karln och jag i folkparken i fm en timma eller två och till mig lycka så hade jag fått färg på både mage och ben men framför allt på ryggen upptäckte vi här ikväll när vi kom hem från våra "äventyr". Jag som ALDRIG (nästan iaf) får färg utan ajaj och att flaga :oD
Resten av dagen har vi varit i Malmslätt där karlns ena bror och hans sambo köpt hus som dom håller på o renoverar för fullt. Har lekt med deras barn och gått barfota i gräset, sååååå barnsligt skönt och så har jag ju nyst och snorat o haft mig också, jättetrist för jag blir så trött :os
Måste fråga om det inte är nån mer än mig som får en sån där barnslig och nästan övertagande känsla av att VERKLIGEN vilja hoppa in i vattenspidaren om man får syn på en sådan när det har varit sånt här väder??
Väcker barndomsminnen så det är väl kanske därför man får den känslan, man får sån lust :o)

Annars vart det tv:n när vi kom hem nu på kvällen och snart är det dax för sängen, bara de vanliga bestyren först, suck.
Kul o se/läsa att ni andra också haft en underbar helg..apropå det, undrar vad vi gjorde igår...??? *funderar*
Ja just det, karln hade ju jobbat natt och det hade väl inte gått så bra så han kom hem 2 timmar senare än han skulle o så gick han o träna direkt och jag solade solarium, sen gick vi till folkparken och spelade lite frisbeegolf ja, eller försökte iaf, vi var ju inte ensamna precis, varken som spelare eller på banan (jäkla soldyrkare, hihi, ligga i vägen så där).
Var kvar där med ett par vänner ett tag och sen gick vi hem och hyrde en film, inte särskilt bra dock så jag fick lova mig själv att inte hyra mer film på ett tag nu då jag/vi inte gjort särskilt bra val de senaste gångerna :o/ Men men...
Det var DET vi gjorde igår, nu minns ja, hihihi.
(säg inget :oP )

Allergi? Och TV någon?

Jisses vilket underbart väder det har vart idag, känts som mitten av juni eller nåt, otroligt.
Och lika förvånad blir man varje gång när man kommer ut i naturen och man ser hur grönt allt är och hur allt blommar. Har hittat liljekonvalj i skogen idagnär jag var i Åby, dom är snart färdiga att plocka om bara nån dag och kärringtand också såg vi. Fullt med blåbär som inte heller kommer dröja länge tills det går att plocka. Känns ju lite trist för man är ju inte trögare än att man fattar att det inte står rätt till i naturen, det går för fort och som vanligt (nästan iaf) så kommer vi väl inte ha några blommor kvar till midsommar.

Sen har jag haft mina funderingar på om jag faktiskt känner av pollen i år, har känt nåt år tidigare lite grann, men inte så att jag har störts direkt. Men idag så täppte det till helt när vi satt i trädgården och där finns b la en björk, annars så kan det vara så att min förkyldning satt ner immunförsvaret så pass mycket att det gör att jag känner av det.
Jag har iaf kommit fram till att mitt luktsinne är ganska obefintligt idag iaf även om jag emellanåt kan andas genom näsan. Försökte nämligen lukta till mig ett schampoo/duschkräm åt karln när jag handla, det gick mindre bra. Allt lukta likadant av det lilla  jag kände men det visade sig att jag hade köpt det förut så det vart ju bra iaf :oP

Jäkla trist det här, jag som hade planer på att nappa på Anders erbjudande om att haka på ner till Friskis och Svettis och boxas lite, sparka och slå lite på han, (inte ofta nån erbjuder sig frivilligt,haha), det är ju så jäkla kul och nyttigt för både kropp och själ. Många aggressioner som kommit ut på dom passen kan ja säga när jag var medlem på Sol o Motion. Men just nu så verkar det som att ödet vill annat :o(
Vet inte riktigt hur mycket man få till att skriva om en förkyldning men det vart visst en hel del, haha. Intressant va?! Hehe, det får ni för att ni läser mig blogg, suckers!!!! Här trodde ni säkert att ni skulle få läsa nåt intressant o roligt (eller hur?!!! *not*) men icke sa nicke, hihi. Nää vars..det blir ju att man skriver om det man har vart med om under dagen och hur man mår och funderingar osv osv.

Nää ni, nåt särskilt intressant har det inte hänt idag, det har vart för varmt för det. Vi gjorde, eller jag gjorde (karln sov i soffan) skagenröra och bakad potatis + sallad som vi käka, jättemumsigt. Gjorde en dubbel sats så vi har att äta imorrn också, nam nam.
Har inte hunnit med så mycket annat idag än jobb, handling, mat och tv-tittande och sitta här förstås :o)

Undrar om det kanske är någon som är intresserad av att köpa en 28 tum Philips för 3000:-?? (för mycket) Köpte den -04, har inte använt den så mycket då vi haft karlns TV sen vi flytta ihop igen och sen nu platt tv:n. Har kvar kvitto på den också, hoppas på att fjärrkontrollen ska finnas den med nånstans. Silverfärgad. Nån???

Nää, oj då va klockan sprungit iväg, 23.16, snart ska karln upp, om ca 2 tim för att vara exakt o så ska han jobba fram till 08.00 tror jag, stackarn, inte undra på att han är trött. Medan han sover imorrn fm så funderar jag på att dra upp till Folk Parken och spela lite frisbee golf :o) Det ska ju bli fint väder så...

Nää, usch nu rinner näsan igen :o( Bäst o lyda o hämta papper. *morr*
Natti, ciao

Nyttigt?

Kväll har det hunnit bli nu och om några timmar går dagen över till att bli fredag :oD
Min min mysmaja Missan har slocknat totalt på en hög papper och pennor (hur bekvämt det nu kan va) här på skrivbordet ovanför tangentbordet.
Min lilla mysmongo, hehe

Idag mår jag mycket bättre även om näsan gärna rinner och jag nyser stup i kvarten och får använda nässpray, vill gärna inbilla mig iaf att det är bättre, är inte lika hängig idag så jag passade på att gå och handla lite och o så har jag ÄNTLIGEN städat hela badrummet. Tog ut alla saker och körde med duschslangen i hela badrummet och sen skrubba med en svamp överallt och sen faktiskt handtorkade väggarna. Vart så fint :o) Har sagt så länge att det behövs, då katthår och annat luddmojs gärna sätter sig där. Så nu fick jag det gjort, köket nästa, nån annan dag.

Plantera gjorde jag ju igår också, lite dill och gräslök än så länge, har timjan och massa annat som ska sättas också. Lite i senaste laget men va tusan, bättre sent än aldrig :o)

Ikväll nu så fick jag lite halvt panik av att sitta still och efter 2 nätter av kryp i benen också så bestämde jag mig för att riskera min hälsa genom att ge mig ut på en promenad och även joggade lite smått för att trötta ut mig (så såååå dåligt mår jag ju inte, tror ja....det återstår väl o se imorrn hur "frisk" kroppen egentligen är).
Det var så skönt ute, perfekt väder. Mötte ett par hundra fotbollfans också på vägen, tydligen så är det fotboll ikväll, så mycket koll hade en annan, hahaha. Och när jag nästan var hemma så mötte jag en karl som stannade mig och frågade om jag visste vart det finns en pub som visar fotboll. Eeehhhhh????? Skickade honom till Highlander In, det var den enklaste vägbeskrivningen också, gatan rakt ner o så på hörnet, hihi.

Imorrn bär det av till Åby på lite jobb as usual, Chip får följa med denna gången med. Då blir han nog glad då Michis och Leo legat sjuka nu :o( Skönt att ni mår lite bättre nu iaf.
Nää, nu drar sig klockan mot sängdags, egentligen men så ska det ju lekas med katter, rensas kattlåda, nytt vatten, mat, själv måste man ju tvätta ansikte, borsta tänder, klä av sig o dess utom varva ner så man blir på sov humör också, haha. Mycket som ska göras, suck o stön :o)
Ska ta mitt lilla mysmongo här och se om hon vill leka lite men just nu så är hon lite irriterad över att JAG sitter och knappar på tangentbordet när det är HON som har lagt sig över halva, inte  mitt fel att man snuddar vid henne (knäppskalle, hihi) annars får jag väl busa med hennes syster först.

Hoppas ni alla får en trevlig fredag :o)
Natti och kramis

Sjuklingar

Hmm, alla är visst mer eller mindre sjuka just nu eller har precis varit. Vad är det för hemska, onda baciller som härjar runt?? Jag åkte på igår (tisd) halsont, svullnad och en täppt näsa. Detta har idag övergått till hes hals (utan ont) och en snörvlande näsa med Zero ork i kroppen. Men bara för att jag får panik av att vara inne och inte göra nåt så var jag tvugen att damsuga lite annars så har dagen gått åt till att sova, sova och sova.
Får ta mig en whisky lite senare ikväll o se om det vill döda bakterierna, det ska inte behövas mycket, tydligen bara en munskölj. Värt o testa iaf, alkohol dödar ju det mesta i bakterieväg så......

Annars är det lugnt här hemma. Snart freda igen, vart i 17 vart alla dagar tar vägen och mer panik över jobb får jag också och man känner sig halvt världelös då man "bara" är tim.vik, vet att det är många som är det men det hjälps ju inte.
Jag harabsolut inga dåliga meriter och referenser så jag fattar inte varför, verkar inte ens få kommunikatörsjobb längre som jag har jobbat tidigare med. Inte direkt upplyftande och bra för självförtroendet, får väl se vad skolan säger om socionomlinjen, om man kommer in där...suck..jaja.

Bytte till det här nya vi loggar in på nu ni vet, publishme.se?? Men vart försvann då fliken "kontakter" Plötsligt försvann alla dom som ja lagt till som kontakter och man kan inte söka efter nya nånstans heller. Kan ni?

Lottis: du får ta och byta du också (antar att alla ska det så småningom) kommer inte in på din blogg och kan därför inte heller läsa :o(

Nu ska ja se om jag orkar plantera lite, det är ju inte så ansträngande och vilket underbart väder vi haft idag o så har man fått vara inne *morr*
Hoppas ni andra haft en bra dag och att ni har några trevliga planer inför helgen? Det ska väl bli fint väder?
Hade varit kul att gå på det där Ågelsjön runt på lörda kl 10.00, en mil. Men karln jobbar på fredag och så ska han upp igen kl 3 på natten till lördan och köra hit gods. De jobbar så var tredje helg men då kanske man inte heller orkar med att gå 1 mil kl 10.00, hihi. Får hitta på nåt annat trevligt istället.
Ska försöka att sikta in mig på box också på söndag, hoppas jag orkar.
Kram på er.


Ser ni nån drake? och ÄNTLIGEN!

Hmm, fick en bild för ett tag sen och den föreställer ju en kvinna med hatt, men det ska också tydligen vara en drake, men jag har stirrat o stirrat men jag ser då ingen drake. Gör nån annan det och i så fall vart?
image65

Och ÄNTLIGEN ÄNTLIGEN är det ute, offentligt. Anneli
och Tias ska ha barn. Har ju vetat om detta men som god vän så hade man ju lovat att hålla tyst tills de själva ville göra det offentligt :o) Stort Grattis till er.
Vet en till som ska ha barn, tror knappast nån av er här vet vem hon är med tanke på att hon inte finns här på blogg.se men jag tänker inte riskera att säga nåt utifall nån känner henne, så nu är det verkligen bara jag kvar (nästan iaf) :o(

Stupid Girls

Är ju bara tvungen att ge er adressen till denna låt med Pink. Ni har säkert sett den men för er som inte sett den, SE den. Hon driver med en rad kändisar i videon så den är riktigt rolig samtidig som den säger nåt vettigt :o)
http://www.mtv.se/mtv/?StoryId=62991&artist=710231&video=73212

Sen har vi förstås Britneys låt/video där hon driver med paparazzi fotografer som är riktigt bra.(Piece of me) Kul för henne o komma tillbaka och sparka tillbaka lite :oP
Och näää, jag har inte precis upptäckt dessa låtar vet att de är "gamla" men de är fortfarande bra (ville bara poängtera innan nån la nån kommentar, hihi!)
http://www.youtube.com/watch?v=89oS4SN4mNg

Skriv gärna en rad om va ni tycker om låtarna :o)

Glömde..

att jag hade köpt en ny parfym igår som jag ville tipsa om. Gick på stan med syrran när jag helt plötsligt fick syn på Kylie M parfym, Showtime, den kostade bara 200:- också så den ryckte jag tag i och den doftar såååååå underbart och länge länge :o)
Syrran och jag ska ju på hennes show i Globen nu i juni. Fick det i julklapp av min sambo :oD
image64

Goja

Då var det söndag kväll. Kalrn sitter framför tv:n o käkar blåbär/äpplepaj (gjorde halva halva då jag bara hade ett halvt paket blåbär kvar) med kanel o socker, jättemumsigt :o)
Idag har vi vart duktiga annars, tog oss en promenad som blev en liten jogging tur också, sen stannade vi iofs på Halvar´s o åt lite glass efterår. På vägen dit så kom det en man o hans son mot oss och på mannens arm sitter en (fick vi reda på sen) Gulhövdad Amazonpapgegoja, jättefin. Han var bara 10 mån än så länge så han kunde inte prata än (tydligen inte förrän efter 1 år går det bäst) Denna goja och så var det nån mer ras som tydligen var väldigt musikaliska och ska ha lätt för att härma de ljud som de tycker låter roliga så hemma hos dom rådde det nu svärförbud, hihi. Gojan hette därför också Mozart, mycket fyndigt. Mozart var så snäll så han fick t.o.m komma och sitta på min arm och senare på även om karlns. Tog en bild för att visa :o)
image63
Visst är han fin?!
Kul o se att det finns folk som tar sig tid och tränar dom socialt också, det är ju nästan ett måste med sånna här fåglar och se till att de inte blir uttråkade då de mycket lätt blir deprimerade.
Mozart var märkt också med en ring runt benet och där satt nu också en sån där nyckeldeja ni vet, ett sånt där band som nästan alla har nu, han var vingklippt just nu men bäst o vara på säkra sidan dock.

Annars idag så har det bara blivit att laga lite käk o styra lite här hemma, skulle ha planterat lite örter idag men det hann´s inte med. Tvättar gör jag också sen kl 17  :os
Igår så var vi på inflyttningsfest hos Jessi o Micke, riktigt fin lägenhet mitt i centrum, ljus o fin och festen var riktigt trevlig :o) Utgång blev det, dock bara till strax efter 1 men det gjorde inte så mycket, man är rätt så trött då och så kan det ju vara skönt o få komma hem i säng innan kl 4 på natten/morgonen nån gång då man är ute.
Det vart iofs McD på hemvägen och så fastna vi för en film på tv:n så kl sprang iväg till halv 3 iaf.

I veckan vet jag inte riktigt va som händer, kanske ska på intro (som tim.vik) på ett äldreboende, kasst betalt men va ska man göra?! F-n jag vänder mig snart till ett uthyrnings/bemaningsföretag snart om jag inte får jobb, suck. Det är egentligen det sista jag vill men va 17 ska man göra?! Å så ska man ta ställning till om man kommer in på Socionomutb också om det är värt 3 år o en massa studieskulder, frågan är hur mycket man kan/orkar jobba under tiden också. Suck, jaja......det ordnar sig nog.
Nu ska jag ner i tvättstugan o slänga in det sista i tumlarn.
Natti natti på er :o)

Fredag kväll återigen :o)

Jaha, då satt man här igen då. Karln sitter i soffan o gluttar på tv så jag passa på att gå hit o skriva lite o så lyssna jag på Rhianna igen...jag är lite sen när det gäller låtar. Till skillnad från min syster som ständigt har radion på så är det sällan jag lyssnar. Jag har radion på när jag åker till jobbet på morgonen (dom dagar då jag har jobb o jobbar dag dvs) men då lyssnar jag på Rix MorgonZoo, tycker de är så sköna, stackars Titti som förlorat 3? tävlingar på rad, hihi. Jo, så vidare värst mycket musik blir det inte på morgonen, kanske att jag har radion på i köket när jag diskar eller så men annars njuter jag faktiskt av att det är lite tyst, tänker inte så mycket på det.
Såå kontentan av det hela blir då att jag blir helt lyrisk när bra låtar kommer upp som t ex Danny o Terese (från Drömhus) med "If only you", den tycker jag fortfarande är bra men syrran som då alltid alltid lyssnar på radion mer eller mindre tycker jag är skitsen o gnäller alltid på mig att det var EVIGHETER sen låten kom ut, SO WHAT??!! Jag lyssnar som sagt inte på radio så ofta så låtarna hinner sällan bli utjatade för mig förutom slagerlåtarna förstås som dom verkligen kör i ett. Ibland så tar det lite tid också innan man gillar en låt o nu har jag fastna för "Umberella", fast den gillade jag från första början iofs, o sen "Don´t stop the music" Sistnämna blir man på sånt partyhumör på så den spelas nog imorrn medan man gör sig iordning med syrran inför inflyttningsfesten.
Vad jag egentligen ville komma med allt detta var att jag hittade en sån fin "textrad" på "Umberella" så jag kände att jag ville dela den med er :o)

"When the sun shine we'll shine together
Told you I'll be here forever
Said I'll always be your friend
Took an oath, I'mma stick it out 'til the end
Now that it's raining more then ever know that we'll still have eachother
You can stand under my umbrella"

Annars så har jag jobbat kväll två dar i rad på Sandbyhov, jobba ihop med en tjej som heter Jessica som är ett år äldre än mig, så jäkla trevlig så vi har skitkul ihop o då går ju tiden mycket fortare. Men all personal är faktiskt riktigt bra där, synd bara att det inte finns en ledig tjänst att söka då jag vet att de är mycket nöjda med mig (har de sagt iaf, hihi) Snart blir det sängen, det vart tyst i vardagsrummet nu så jag undrar om karln somna eller va som hände...hmm.
Hoppas på hyffsat väder imorrn så man kan ut o jogga en sväng med syrran, ner på stan ska vi också o köpa lite "hallonsaft". "Saft, saft, hallonsaft, bättre saft har ingen haft" (smurfarna för dom som inte vet) nää, vet faktiskt inte om jag ska dricka nåt, dricker så sällan nu för tiden...man börjar väl bli gammal, hehe. Får kanske bli en vinare eller nåt..... O så ska vi shoppa en inflyttningspresent också, får se va man hittar på där.
På söndag är det tvätt, vilket definitivt behövs då korgarna är överfulla. Avskyr att behöva dela tvättstuga med 27 andra för det betyder att om man missar en tvätttid och glömmer boka om direkt så kan man få vänta över 1 v o när man då skulle ha tvättat så har det ju redan gått en vecka så.. *morr* Tycker man skulle kunna få boka 2 tvättider nu när de gjort om systemet till digitalt eller va det heter, helt omöjligt ju o på en lörda om man jobbat hela veckan eller så så har man ju inte så stor lust att kliva upp kl 7 för att tvätta liksom, inte för att man har lust ändå men iaf!
Jaha, då har jag fått avreagera mig på det också :o)

Åh förresten, va glad jag blir det är inte "bara" ni här ute på blogg.se som är snälla och tycker jag  vart fin i håret när jag klippte lugg, alla har sagt att det vart jättebra, kul :oD
Undrar vad ni andra ska göra i helgen?? Hmm, får gissa att Anneli o Tias ska fortsätta renovera?? Hhihi.
Trist att det inte är bättre väder dock.
Nåja, kanske tittar in o skriver nåt på söndag troligtvis :oD
Trevlig helg på er mina vänner.
Kramar

RSS 2.0