Bla...

bla bla bla bla bla blabla blabla bla bla blablabla............gud va jag "tjattrar" ibland ser ja men då får ni ju nåt o läsa iaf, hihi.
Njä, nu till kylen som sagt.
Hej svejs

Kommentarer
Postat av: Anneli

Var inne idag och kollade körskolans tider och tänkte boka upp mina sista lektioner lite snabbt men det finns inte en enda 8 eller 17 tid på hela denna och nästa vecka så jag vet i fan hur det går med det här. Och så finns det så mkt att göra på jobbet också så man får inte ta ut nån ledighet, suck. Så det är inte det att jag inte vill. Jag skulle gärna ta mina sista lektioner på en o samma dag och sen ha uppkörningen dagen efter om det hängde på mig.

Nej jag är inte så grinig av mig sådär att jag går och klagar. Jag gnäller lite i min ensamhet och sen får det vara bra med det (och så handlar jag inte där nå mer). Ja det är himla jobbigt att inte bara kunna käka vad som helst liksomm. Fint väder vi fått igen nu, men man får ju inte njuta av det så mkt när man jobbar hela dagarna men det skulle ju förhoppningsvis va fint i helgen också.

2008-05-27 @ 18:42:45
URL: http://heartofanneli.blogg.se/
Postat av: Thess

Gnälla och grinig behöver man ju inte vara, man kan däremot gå in och säga att maten du köpte var möglig så de vet om det. Man behöver ju inte vara otrevlig för det.



Vädret ska ju bli underbart hela helge och varmt varmt varmt :o)



Trist med lektionerna, men det löser sig ska du se.

Men det är bäst du bokar så fort du kan.

2008-05-29 @ 20:34:18
URL: http://mistythess.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0