Ser ni nån drake? och ÄNTLIGEN!

Hmm, fick en bild för ett tag sen och den föreställer ju en kvinna med hatt, men det ska också tydligen vara en drake, men jag har stirrat o stirrat men jag ser då ingen drake. Gör nån annan det och i så fall vart?
image65

Och ÄNTLIGEN ÄNTLIGEN är det ute, offentligt. Anneli
och Tias ska ha barn. Har ju vetat om detta men som god vän så hade man ju lovat att hålla tyst tills de själva ville göra det offentligt :o) Stort Grattis till er.
Vet en till som ska ha barn, tror knappast nån av er här vet vem hon är med tanke på att hon inte finns här på blogg.se men jag tänker inte riskera att säga nåt utifall nån känner henne, så nu är det verkligen bara jag kvar (nästan iaf) :o(

Kommentarer
Postat av: Anders

Eeeeeeeeh!? Nej, jag ser ingen drake heller... jag har stirrat o stirrat, men det hjälper inte...

2008-05-05 @ 22:48:40
URL: http://anderstankar.blogg.se
Postat av: Thess

Anders: Nää jag vet, det är hopplöst. Har också stirrat och stirrat flertalet gånger på den där men jag ser tusan i mig ingen drake, det är säkert en bluff. Kanske inte finns nån drake, bara nån som luras?!

2008-05-06 @ 11:32:11
URL: http://mistythess.blogg.se
Postat av: Anders

Ja, det tror jag oxå... nån som tycker det är kul att slösa med andras tid... :-P

2008-05-06 @ 12:58:12
URL: http://anderstankar.blogg.se
Postat av: Michis

Vadå, det är ju skitlätt att se draken!

Och ja, jag ljuger! ;)

Och vad kul att det inte bara är jag som väntar en liten 08:a! :D

2008-05-06 @ 15:28:46
URL: http://michis.blogg.se
Postat av: Anneli

Ja det är nog bra att röra på sig så länge man kan som sagt. Så detta med stegräknartävlingen kom ju passande nu. :-) Mycket jobb i veckan då? Kram

2008-05-06 @ 21:47:59
URL: http://heartofanneli.blogg.se/
Postat av: Lottis

Hej! Tack för kommentaren, och nej, jag tar inte illa vid mig av att du sa till. Jag fattar ju själv att det inte är bra, det jag håller på med... Ska bara ta mig av karusellen oxå... suck Men nu är det lugnare och jag försöker ta mig hem från jobbet när jag ska och inte en timme senare, så jag tror det löser sig :-) Tack för att du bryr dig, vill jag säga oxå :-) Kram och godnatt!

2008-05-06 @ 22:23:30
Postat av: Thess

Ja, men det är ju bra. Men som sagt, det är inte alltid lätt att göra nåt åt det men man måste ju för i dagens läge har man inte råd att bli sjukskriven såvida man inte har tecknat nån väldigt bra försäkring som täcker upp.

Hmm, undrar om jag inte kommer in på din blogg nu för att jag har flyttat över mitt konto till det nya?? Kan inte hitta nån flik med "kontakter", hmm...Hoppas du har en bra dag.

Kram

2008-05-07 @ 08:42:53
URL: http://mistythess.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0