Så kan det gå!

Idag har det varit ett underbart väder ju :oD Man blir ju alldeles salig.
Mötte upp Michis kl 11 och gick en promenad i sköna solen. Michis bjöd på bakelse och en minibiskvi, mums mums. Tackar för det och för en underbar dag.
Efter kaffe och kaka och lite bus o prat begav vi oss ut på en andra promenad.
Så här kan man se ut innan man leker med bebis:

och så här kan man se ut efteråt:

och så här oskyldig kan man se ut:

Ja, så kan det gå när tant Thessan är i farten, hihi.

Väl hemma igen blev det hemlagad pizza faktiskt och precis när jag svalt sista tuggan ringde Jessi o fråga om jag ville med till Halvars som öppnade idag, mätt o belåten som jag var kände jag inte riktigt för att tugga i mig en glass men tänkte det kunde va lite trevligt med sällskap igen, vädret hade blivit betydligt kyligare så att jag inte orkade glass gjorde inget :o) Det kommer fler dagar.

Ett annat säkert vårtecken är fjäril vi såg idag på vår promenad, dock en....äsch, tunghäfta och lite alzheimers för nu kommer jag inte på va de heter. De vanligaste mörka fjärilarna...tusan också, har det på tungan. Nåja det var iaf ingen citronfjäril men det ska väl bli sol ändå i sommar :oD
Igår satt okså ett monster på min balkong, BLÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ. Stor o fet med fet kropp och säkert 2 cm lång och jag LOVAR att det var en hona som har planer på att föda ungar, PÅ MIN BALKONG!!!!!!!!! TVITVI TVI.
Mindre mysigt....men så länge de inte är inne i lägenheten så får jag väl va nöjd, bläääää.

Imorrn blir det promenad med Dexter, Michis ville städa lite så jag ska ta o "lura " in Thessan med hennes lilla på en promenad också tänkte jag. Sen måste jag ner på stan och hämta ut min stövel som de har bytt dragkedja på ochs å ville syrran jag skulle handla lite åt henne då hon ligger hemma och är dyngförkyld så det blir väl till att lämna varorna utanför dörren och sticka direkt. Fy jag vill inte bli sjuk!
Karln kommer hem imorrn också man han åker ju igen på lördag morgon och kommer hem på onsdan.

På fredan ska jag träffa Thessan och Jessi och kanske äta nåt eller så för Thessan skulle visst va ensam så istället för att sitta ensam kan man ju lika gärna hitta på nåt.

Nu ska jag se va ni har hittat på :o)
Kramis

Kommentarer
Postat av: THE TRUTH ABOUT TEREZE

Allt bra med dig denna underbara onsdag? :)

2009-04-01 @ 19:52:40
URL: http://tekirch.blogg.se/
Postat av: Anneli

Åh fy fan påminn mig inte om de där äckliga krypen. Nu kommer jag snart inte våga gå ner i källarn igen... för ha antar att de kommer komma fram nu mer värmen. Perfekt kombination för dig o Michis ju. Du som älskar barn o hon som gärna vill ha lite barnvakt nångång ibland. :-)

2009-04-01 @ 21:28:39
URL: http://heartofanneli.blogg.se/
Postat av: Michis

Tack så mycket för barnvaktshjälpen! Han slocknade just på mig här kan sägas, har varit en händelserik dag för honom! *s*

Sitter här och njuter av att jag inte har hundhår under strumporna och att jag inte behöver borsta av bebisen när han varit på golvet.

Sa till Leo att man måste dammsuga varje eller varannan dag nu när han börjat krypa eftersom han lär börja stoppa alla hundhår i munnen så nu är Chip ännu billigare, tydligen! ;)

2009-04-02 @ 19:04:22
URL: http://michis.blogg.se/
Postat av: Michis

Du är så go' gumman, tack så jättemycket för allt, känns som att jag är skyldig dig tusen tjänster! Säg bara till om det är något du behöver, jag fixar! ;)



Framförallt hoppas jag att jag inte smittat ner dig med förkylningen from hell.

Ska gå och sova nu... Tristapa som jag är.

2009-04-03 @ 10:40:08
URL: http://michis.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0