Jobb, jobb

Va kul det är med lite framförhållning. Nu ska man inte klaga på att man får jobb när man bara går på timmar men att de ringer samma dag som de vill att man ska jobba kan bli lite småjobbigt ibland.
Som t ex idag när jag för en gång skull klev upp tidigt för syrran skulle komma o så har jag tvättstugan mellan 12 o 17 och här måste man ju tvätta när man har tvätttid annars får man vänta en vecka till och med all denna tvätt vi har funkar inte det så bra. Såå, det blir ju lite knasigt med sömn o så innan man ska gå iväg o jobba i 10 tim. men men, det går ju. Det är Månd, tisd och onsd natt igen och bara 30 sek senare ringde chefen upp igen och fråga om jag kunde ta nästa månd-onsd också och det kan man ju. Bara det är ju 60 tim så det är ju bra.

Igår var vi på 4 års kalas i Linköping och blev bjudna på mat och kladdkaka. Lilla 4-års damen är ganska enkel så där för tillfället och önskar ingenavancerad tårta utan kladdkaka ska det va, hihi.
Trevligt hade vi iaf och det var kul o se hur T:s mellersta bror och hans sambo fått det i deras nya hus som de håller på att renovera. Allt är långt ifrån färdigt då de renoverar typ ALLT. Men köket och golven på nedervåningen var klart iaf sånär som på lite golvlister och fönsterlister o så.

Imorrn kväll är det veterinären som gäller för lillmaja, kolla de ibland rinnande ögonen och magen o så och diskutera om man ska köra på allergifoder för att se om det är foderallergi hon lider av eller vad man ska göra. Tur att jag tog en tid 17.45 när jag ska jobba natt.
På torsd har vi bjudit upp Michis, Leo och Dexter på lite vardagskäk, tänkte köra bara på vanlig enkel chiliconcarne, det var längesen. Tror det blir det iaf.
På fredag ska vi göra ett nytt försök att träffa Thessan och Henke o deras lilla, vi alla har ju varit sjuka i omgångar här så det har ju hela tiden blivit inställt men nu äntligen hoppas vi på det bästa.
Lördan bjuds det på födelsedagsfirande men vi vet inte ritkigt vart än för pappa har ju nyss fyllt år men det har inte funnits nån dag vi alla har kunnat fira honom på så evt att lördan är den enda kvällen vi alla kan på för Anki ville bjuda på lite mat o så,annars så fyller ju Jessi år den 7 och ska ha fest.
Mm, får väl se vart vi tar vägen.
Nää, nu måste jag styra lite o snart dags för tvätt.
Kram kram

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0