Inte alls på humör!!!

Hmm, såg att Anneli hade gjort ett klagoinlägg, känner faktiskt att göra samma sak.
Är på dåligt humör, men det har ju som vanligt att göra med ekonomi, jobb osv. (sen är det iofs första pillerdagen efter "roliga" perioden, men tack o lov så brukar jag inte vara gnällig o brysk o elak som en del kan bli, får bara lite ont i magen kanske o en förhöjd kroppstemperatur. Såja, nu vet ni det också, lite mer än va vissa ville veta antar ja men det är ju min blogg så skyll er själva, sånt här kan komma upp, hihi)
Nån som har ett jobb åt mig kanske??? Är bra på administrativt arbete tror jag, tycker det är kul iaf o svara i telefon, typ lite sekreterar jobb med andra ord, hihi. Nää vars, nu har jag sökt en massa, både som kommunikatör och inom vården o så, så det är bara att hoppas på att nån nappar.
Man kan ju tycka att det är ens tur nu :o(
O så hjälper det ju inte att 2 av våra vänner (som är lika gamla som oss) ska gifta sig i sommar o så fick vi reda på att de köpt hus nyligen också, jättefint, lite typiskt villaförort men iaf...det är ett hus o jäkligt fräscht va det o det blir säkert en bulle i ungen också strax efter bröllopet såvida det inte är det på gång nu fast de inget sagt. Å så ska ju 2 andra goda vänner till mig ha barn också.

Känner mig så bitter o hemsk för tillfället men man måste få klaga också, det känns faktiskt lite bättre sen.
Som ja skrev vid ett annat tillfällle så är det inte alls så att jag är väldigt avundsjuk eller "bitter" på mina vänner som det går så bra för, vill inte alls ha barn NU eftersom jag inte ens har en ekonomi som funkar klokt, (just nu vill jag bara ha ett klokt jobb) men det bara känns som att det går framåt för alla mina vänner utom för en annan o ang jobb så har man hållt på o trälat så här ett bra tag kan jag säga o det är så förbannat tråkigt o så har man en karl som inte ens vet om han vill bilda familj eller inte i framtiden.
Det är tur att man har sina vänner (och syster) som man kan tråka ut och våldgästa o bluddra hos o käka dumlekakor :oD

Ikväll (valborg) har jag o karln iaf varit hos min syster och grillat, till det vart det sallad o gröna bönor, till efterrätt vart det cappuchino och kladdkaka med grädde, mums. Men det vart alldeles för mycket kött tror jag o mat överhuvudtaget för nu har jag ont i magen :oS Lite småtrötter är jag också så det blir duschen o sen marsch i säng o läsa lite till i boken, kanske t.o.m läsa ut den ikväll. :o)
Sov så gott om ni inte redan gör det.
SeeYa

Ågelsjön

Imorse vaknade vi rätt så utvilade vid halv 8 redan och bestämde oss för att gå upp och käka lite frukost och sen åka till ågelsjön med lite fika. Så vid (drog ut lite på tiden) 9 åkte ut och det var underbart väder. Vi promenerade en bit på kanske 20 min, mestadels i uppförsbacke också till vår plats där vi brukar sitta med denna utsikt.
image58
Mysigt :o)
En bild på oss två också var jag ju tvungen att ta, vart rätt hyffsad faktiskt, karln vart ju riktigt bra.
image62
Sedan åkte vi hem och jag ringde pappa och familj och fråga om jag fick komma över med katterna ett tag medan karln skulle klippa sig och sen träna, så hem och hämta katterna. Till ALLAS förvåning så bestämde sig tydligen den lilla damen Missy för att för första gången på 2 somrar att gå ut och lukta lite o så, jag har tom bildbevis:
image59
Sen gick hon dock in efter ett tag, men hon var nog ute en halvtimma eller nåt iaf  men sen fick det räcka så då kröp vi in och myste bland den extra handduken som matte så snällt lagt där :o)
image60
Missan hon trivdes så bra i solen, gick o käka gräs o myste lite o så, spana läget.
image61
Nu sitter jag här hemma och magen knorrar för fullt, men T är iväg och tränar så jag får väl snällt vänta o så ska han väl duscha i 45 min också, suck....hinner ju svälta ihjäl här. Får väl ta mig en frukt eller nåt så länge.
Har fått för mig att vi ska gå till Forno Italiano em/kväll och äta eller iaf beställa därifrån, dom har så jäkla goda stenungsbakade pizzor och framför allt en som heter Romano-grillade champinjoner, grillad paprika, soltorkade tomater, fläskfilé och vitlökskräm. Den är bara så supergod och gör de pizzan med en sån där riktig tunn botten så bara smälter pizzan i munnen men den är så mäktig så man orkar tyvärr inte, för det mesta, hela. Men då får man väl spara till dagen efter :oD
Soliga och varma kramar till er

Ny look, men nån kunde väl ha sagt någe!!?!

Här sitter jag, hungrig, men jag tänkte faktiskt blogga och lägga ut min nya look innan jag tar mig en macka :o)
Började med att jag bröt av tumnageln imorse när jag skulle gå ut med Chip, tänkte att detta blir väl en bra dag *morr*
Fick ångest vid klädval så till sist vart det svarta jeans med en svart top som lyckligtvis är halvlång då jag upptäckte vid med hemkomst från stan att jag glömt o knäppa gylfen, *MORR* Håret vart så jäkla bra, rekommenderar starkt Hårcompaniet: http://hcnk.se
 Går alltid dit när jag ska klippa mig, de har höjt priset från 150:- - 250:- men det är helt klart värt pengarna. Systern, Hélin som klippte mig är kanonduktig, hon visste direkt hur jag ville ha det. De andra är också jätteduktiga och rara :o)
image53
Gick från frisören och tyckte jag såg jättefin ut, gick och handla 2 klänningar:
image55image56
De är tagna i provhytten igår men då kund ejag inte bestämma mig för om jag skulle köpa dem men idag vart det båda och den svarta har jag haft idag när jag gick och handla, sååå varmt ute.
Kom hem och titta mig i spegeln och ser att jag ser lite lustig ut i ansiktet, inser ganska snabbt att det är FULLT av småhår som varken frisören eller jag har sett, men NÅN borde väl ha sett det när jag vart o handlat på stan??? Men ingen säger nåt, så typiskt. Men men.....de kanske trodde jag skulle vara hårig i ansiktet, hihi.
Var ute med Chip igen och överraskades av Michis hemma när vi kom tillbax och hon tyckte jag var sååå fin, tack gumman :o)
Igår inhandla jag också en ny resebur, gick ju inte att ha bägge katterna packade som små sillar i den som jag har nu, så det vart en stor och den bosatte de genast sig i :o)
image57
Sitter här och lyssnar på Rihanna-Don´t stop the music, blir lite partysugen nu...hmmm...nää nu kurrar magen massor så det är bästa att jag lyder och går och äter lite :oD
Hoppas ni alla får en trevlig helg och att solen lyser på oss.
Kramisar

Beslutsångest!

Sitter här och kl är strax 08.00, karln åkte till jobbet för bara några min sen.
Ska äta lite frukost snart och sen vid halv 10 så ska jag ge mig ut med Chip och jogga en sväng, det har gått så bra på sistonde att jogga, förutom när Chip drar som ett jehu och man måste stanna för att lugna ner han, men han kan ju lika gärna följa med på fm om jag ändå ska ut så.....
Sen blir det hem och duscha för sedan ska jag ner till stan och klippa mig och det är där som jag har beslutsångest.
Så här det: så här långt hår som jag har nu har jag aldrig haft och jag har fått spara väldigt länge för detta också, för att inte tala om hur länge för att få "luggen" att bli lika lång så jag är väldigt pipplig på att klippa av mig det även om jag vet att jag passar väldigt bra i kort och uppklippt (typ Robin-frisyr, om ni kommer ihåg hur hon hade)
Men så kort vill jag inte ha det utan kanske att jag kan tänka mig att klippa så håret blir rakt och sen klippa mycket lugg, ungefär som hon......Nelly Furtado heter hon ja, i en av hennes senaste poppiga videos, riktigt så där så det ramar in ansiktet men så tänker jag att jag kanske ångrar om jag klipper lugg och jag som sparat så länge....ÅÅHHHHH! Klipper ju annars bara topparna men nu vill jag göra nåt annat för det bara hänger men när jag väl gör nåt med håret, sätter upp det eller får till det på nåt annat sätt så blir jag ju så glad över att jag har långt hår.
Hur mycket kan man egentligen skriva om hår?????!!!!!
Nää, vi får väl se vad som händer, helst av allt tror jag att jag vill mjukpermanenta håret i stora lockar eftersom jag vet att jag passar så väldigt bra i lockigt hår men det både sliter och är asdyrt om man inte känner nån.
>Näää, nu ska jag sluta älta och gå göra nåt vettigt iaf, kommer väl in här och gör ett inlägg till om håret inte blir pannkaka och jag blir sur, haha men jag kanske fegar ur och bara toppar det, SOM VANLIGT!
Ha en bra dag :o)

Duktig kicka

Idag har det vart full fart ute. Hämta Chip idag halv 8 och åkte till jobbet, tog en promis på 20 min. Vid lunch bar det av ut igen i en och en halv timma och lite senare vid 1 och sen vid 2 igen innan vi åkte hem. Och när jag kom hem så var det ju 2 tim kvar tills jag skulle åka och hämta upp karln så på med träningskläderna och begav mig ut och joggade, vilket gick riktigt bra faktiskt :o) Så jag känner mig riktigt duktig men tyvärr så har jag glömde jag att stretcha igår så idag vart jag måttligt stel i låren/höftböjaren när jag kom tillbax så det får bli lite extra stretching nu ikväll innan läggdax :o)
Imorrn ska jag ner till stan och inhandla hårfärg, träningsbyxor och en ny kalender då min är en sådan halvårskalender. Sen blir väl ett par varv med Chip också, ska ju vara riktigt fint väder imorrn och varmt så jag får väl ta med lite vatten till oss så vi kan bege oss ut på en liten längre promis och joggingtur.
Nu ska jag rensa kattlåda och borsta tänder och tvätta ansikte och sådant annat roligt kvällsbestyr :oP
Natti
Äsch, vet inte hur jag får bilden åt rätt håll så ni får luta huvudet :o)
Hoppas det är ok Michis att jag la ut denna bild på Chip
image51

Motion

Idag har jag vart ute med Chip i en och en halv timma och joggat lite (och gått förstås) och så stannade vi för en vattenpaus också halva vägen hem. Sedan vart det hem och käka lite lunch och vid 2 tog jag med han ut igen då jag ändå skulle handla, så det vart ytterliggare 20-30 min, hem o så ringde syrran och undra om jag skulle ut med katterna idag och om vi skulle ta med lite fika.
Packa lite fika och drog iväg med bilen, katten, syrran och hennes dotter. Men idag fick bara Missan fick följa med  (ni som läst tidigare bloggar vet ju att Missy inte vill gå ut utanför buren) deras resebur är lite liten, har vetat om det länge men de vill ju åka tillsammans men nu inser jag att det går verkligen inte, de står som packade sillar där inne och när vi ska hem så kan Missy ibland bli sur och ge sig på syrran så då går det inte att stoppa in henne där. Men på torsd ska jag förbi ÖB då jag såg sist att de hade jättebilliga reseburar för 99 och 149:-, den sistnämnda var faktiskt riktigt rymlig om man vill ha 2 i eller ska resa långt men jag tror jag satsar på den lilla.
Nere i Ingelsta på Amigo??? (djuraffären) säljer de nåt likn bara det att de var dubbelt så dyra och så ofta är vi ju inte iväg med dem så det är värt dom pengarna, kan jag tycka iaf.
Nu sitter jag här och potatisen står på spisen, jag ska ta och diska lite innan jag panerar lite fisk, mums :o)
Jag har verkligen njutit av vädret idag, hoppas ni har fått gjort det också.
Kramizzzz

(förra årets bild, glömde ta kort idag)
image50

Jag önskar.....

att man kunde få veta vad djur tänker och säger ibland. I går kväll ringde vår hemtelefon kl 22.30, undrade vem som vågade ringa så här sent, jag hade lagt mig och karln var på gång. Det var vår granne och nära vän rätt över gatan som ringde och fråga om han o katterna kunde få låna en sängplats några timmar. Han sambo var på väg hem från norge och han skulle hämta henne vid 03.00 inatt som var så det gällde bara några timmar.
Givetvis fick han det men vi undrade ju vad som stod på och då visade det sig att någon hittat en rörbomb på deras gård (ni kanske har läst NT??) så den personen hade ju givetvis ringt polisen som i sin tur spärrat av och ringt bombgruppen som kom och flyttade på den halv 4 imorse men alla de boende fick ju evakueras då rörbomb klassas som rätt farlig då den oftast är rätt instabil (säger karln iaf och han borde ju veta som gjort 3 missioner)
Så hit kom Magnus med kissarna (små kattungar) i högsta hugg i buren. Tänkte att de kunde få hälsa på varandra fast jag vet att åtminstonde Missy inte tycker om andra katter men genom buren är det ju ingen fara. Missy kolla in men stack snart därifrån, hon tyckte det var läskigt, Missan var mera modig och tyckte däremot inte alls om att de var där så hon morra.
Släppte in katterna som heter Judith och Ester i datarummet och så hämta jag Missan som jag hörde satt utanför dörren och var allmänt nyfiken på vad som försegick. Så hon fick sitta i mitt knä, hon morra åt dem o så plocka min karl upp Ester i sitt knä o då kände hon väl sig lite extra modig och passade på att morra tillbaka till den stora katten (6 kilo vs 500 g, hahaha), hämtade sele åt MIssan, tänkte hon kunde få gå fram o hälsa om hon ville men samtidigt som jag ville kunna dra till mig henne om hon fick för sig att attackera. Men  hon ville bara gå ut därifrån så ut med henne och så in med Missy istället. Men hon gav ifrån sig ett osäkert jam o ville absolut gå där ifrån.
Sen var det rätt lugnt, vi sov fram till kl 4 då karlns klocka ringde o han skulle upp o jobba, vakna då jag också naturligtvis o hörde ett dovt  bzzzzzzzzzzzzzzzzz.....bzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz Missy kommer infarandes, ÅNEEEJ!!HUMLA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! *morr* upp i lite halvt panik i fall katten fick för sig att fånga humla som var väldigt slö, spritt språngade naken som man var, ut i köket o hämta glas o yra efter ett papper, runt sängen och försöka lokalisera humlan som är UNDER sängen, NATURLIGTVIS!! som tur va så var den precis i hörnet intill väggen så jag fick fatt på den med glaset o efter mycket om och men ner på golvet, svettandes o stånkandes i en obekväm ställning 4 på natten/morgonen (finns ju andra saker som kräver lika mycket energi fast är mycket trevligare att göra om man nu ska ska göra nåt alls kl 04.00 på morgonen!!) ut med humlan iaf.
Upptäckte att Missy fortfarande var väldigt avvaktande mot datarummet, stora tefatsögon som titta i hallen bort mot rummet. Slängde in henne där för att visa att det inte fanns några kvar men hon ut med svansen nere o så höll vi på så där ända tills jag bäddat iordnig och allt såg ut som vanligt här inne så NU är det ingen fara längre men det tog ett bra tag men hon är jättenojig nu mot allt. Har hört och vet sen tidigare att katter kan bli jätteknäppa när andra djur varit inne i hus och längenhet där de har sitt revir, så knäppa att de fått ta bort dom. Skumt, men så allvarligt är det inte här iaf men hon är lite nojig, lilla gumselumsan. Mmm, så man skulle bra veta vad hon tänkte och vad det är som är så otäckt, likadant ute nu förtiden, hon blev knäppare o knäppare för varje gång mot senare år när vi tagit ut dom så nu ligger hon i sin bur o trycker under en extra handduk, jättemysigt, fast hon gillar att titta ut när ingen se henne :o) så hon får följa med iaf. Hennes syster Missan skuttar så glatt bland gräset och tuggar o nosar och pinkar o klöser, är man hos pappa så hittar hon närmsta fotölj o hoppar upp o lägger sig o gottar, värsta primadonnakatten, hahaha.

Jo, så så började morgonen. Somna om lite senare och vakna vid 10, sent :o/ men men.....upp o käka frukost, börja med tvätten kl 12,  gick o fika hos Michis, gick en promis med henne och Chip, handla, gick hem o lämna Chip, Michis fick följa med hem till oss för att kolla in våran lya, gick och beställde en tid hos en ny frisör som ligger bara runt hörnet där jag bor typ och ångra mig när jag gått ut för att det inte kändes bra, ni vet, ibland så kan man känna nästan direkt, bara efter några sek. att något inte stämmer, kemin eller nåt annat. Så jag kände att om jag går till henne så kommer jag inte bli nöjd så imorrn måste jag avboka tiden, hade liksom inte hjärta att säga att jag inte längre ville ha tiden där. Nåja, så är det, man kan ju inte klippa sig hos någon som man känner så för och det är ju inte hennes fel utan det är ju bara vi som personer som inte går ihop eller nåt.... struntsamma, det får bli en tid hos min vanliga iaf.

Hem till Michis och hämta Chip som fick följa med  mig ut i hettan och jogga och gå lite, han ville nog väldigt gärna ha vatten när han kom hem. Kom på att vi var lite sena hem och att tvättstugan skulle låsa mig ute om 10 min så Michis fick komma ner o hämta hunden och lämna mina nycklar som jag lagt där. Tog ut tvätten, hem o laga mat o så nu sitter jag här och nu ska jag hoppa in i duschen, karln ropar o frågar om jag vill trängas lite med han, hihi. Man skulle ha en större dusch :o/
Hoppas ni också haft en underbar dag.
Kramisen
Ses imorrn Chip :oD

mycket åka bil....

Då sitter man här igen. Vaknade imorse av klockan och hade god lust och gömma den nånstans, var såå trött. Blev ju lite sent igår med bakandet och så så vid 1 kom jag i säng och kl halv 9 imorse ringde klockan *gäääääsp*
Var ju så illa tvungen att kliva upp då, jag visste att vi hade många vi skulle hinna med idag syrran och jag. Men strax efter klockan ringt ringde syrran och och fråga om det gjorde nåt om vi vart lite sena iväg, hon var ute och svira till 3 igår så hon var trötter hon också. Så vid halv 11 kom vi iväg, lite sent men vi kom iväg iaf.

Sen har dagen gått jättefort. Vi åkte till mamma, gick en sväng i viken och handla lite, gjorde varm smörgåstårta och käka till lunch, iväg till Anneli  och hälsa på där och tog oss en fika, alltid lika trevligt :oD
Nu när jag vet vart hon och Tias bor får jag väl bli bättre på att våldgästa dom, hahaha. Tyvärr var inte Tias där, det var lite trist men men...det får bli en annan gång. Sedan bar det av till mamma igen och käka lite ostkaka jag gjorde igår, iväg och tanka i gusum, upptäckte att det var lite taskigt med soppa i bilen men jag trodde vi skulle klara oss hem men tanken sjönk och det kändes dumt o chansa.
Vidare till T:s föräldrar och lämna av lite fikabröd och cola (vi brukar handla cola i stan när det är billigt åt dom). Då hade kl redan hunnit bli 5 och syrran skulle iväg på middag hos en vän också så det var bara att slänga sig i fina saaben och åka vidare och lämna henne och skjutsa hem mig själv :o)

När jag kom hem såg jag att karln inte plockat undan nåt, antagligen hann han väl inte men om han hade gjort det ska han få bannor, hehe!!! Det var disk, obäddat, brödrosten stod framme mm. Jaja, huspiga som man är så plocka man ju undan och bädda rent o så, disken får faktiskt vänta till imorrn.
Annars ikväll tänkte jag bara slappa, karln är i Nyköping och spelar innebandy med jobbet, skulle va nån match där, men de letar väl sig hemåt snart. Kanske ska man slänga i nån film...hmm..... och ta fram täcke och kudde, mmmm mysigt :o)
Tänkte till sist bara slänga in några bilder från när jag vart ute och gått lite, vitsipporna är i åbackarna och kanske inte världens vackraste kort men ni ser ju iaf va vitsippor det är, och så är det ju ÖVERALLT nu har jag märkt. Bilderna på vattnet är taget uppe vid gransjön i åby.
Så fint........
image47
image48image49

  

jädra klanta!!!

Fredag idag, och jag säger det igen: Fredag IGEN!!!!! Det är tusan va veckorna går, man hinner knappt inte vakan förrän det är fredag igen och skönt är väl det iofs :o)
Idag har jag vart på mitt jobb som pers.ass och idag fick Chip följa med :oD För er som undrar så är Chip Michis och Leos lilla vovsing. Eftersom de också är arbetande människor men ej i en hundmiljö så tänkte jag att Chip lika gärna kunde göra mig sällskap. Så idag så fick Chip åka Saab, hahaha. Vet inte riktigt vad han tyckte om det men jag hade klätt in sätet så fint med handdukar och tur va väl det med tanke på att han fäller som en....ja, som en fällande hund antar jag som vill bli av med sin vinterpäls. Suck, jag blir så trött på mig själv, ledsen, men roligare än så här är jag faktiskt inte, inte för att jag försökte vara rolig men.......skitsamma. (trött)
På jobbet finns det en papegoja som Chip följde med stort intresse från och till hela dagen. När man kommer in genom ytterdörren så finns där ett fönster i trappan och där kan man se papegojan så där stod Chip och glodde och så sprang han till köket och buren. Vet inte vad gojan sa om det men den är rätt hundvan men han undra nog vad som va så intressant, hihi.
Vi skena ut 4 ggr på promenader på ca 30-45 min var, o riktigt skönt väder var det ju också (där det var lä iaf) så härlig motion fick vi allihop. Forskade lite i också vad hip kunde och upptäckte att för lite levergodis (faktiskt bara 1 bit) så kunde man både rulla och krypa så vi får väl visa upp färdigheterna för matte och husse nästa gång jag kommer :oD
Duktig vovve Chip!! Jo, lite mycket vart det nog för stackars hunden som inte brukar vara borta från matte och husse sina så på hemvägen så satte jag igång lite sval luft och han slockna direkt på golvet på passagerarsidan :o)
När jag kom hem så lämna jag Chip och syrran och jag gick ner på stan för att handla lite, sen bar det hemåt för att strax därpå åka till Willys med karln och handla, så hem kom man inte förrän strax efter 18 o då körde jag igång med en ostkaka, brassa på lite tacoskäk, gjorde dubbel sats med dumlekakor och en sats med snoddas/kärleksmums (karln fråga om ja skulle öppna ett bageri, hihi) och när jag till sist skulle diska det sista så skar jag mig på en plåtburk, KLANTA!!!!!!! Långt o ganska djupt vart det :o( Men ett plåster gjorde susen (tror jag) så efter det gav jag f-n i disken och satte mig här i stället och nu är kl 22.40, va tiden rinner iväg.


Imorrn bär det av till Viken med syrran för att hälsa på Anneli , mamma, karlns föräldrar med flera så det blir fullt upp och på söndag ska vi fira lillebror som fyller 17 år :oD
Nää, nu är det snart dax att natta huvudet på kudden känner jag men först måste jag bädda rent, stön.....
Hoppas ni alla får en trevlig helg.
Kramisen
 

Äntligen hemma

Så var klockan halv 8 och jag har äntligen kommit hem. Tänkte bara skriva en liten rad innan det är dags att sussa nanna kudden. Inatt har det verkligen gått i ett, det har inte bara vart några stora grejer utan sådana saker som små rara tanter och farbröder som inte kan sova pga värk eller för att dom helt enkelt är senila eller dementa och inte vet att det är natt eller vart deras anhöriga eller dom själva är någonstans eller vad dom ska göra. Det är inte lätt.
Nattens motto har varit (och brukar vara sådana nätter) "det gäller att ha en ängels tålamod", och med ett leende på läpparna så går natten rätt fort, det finns inte så mycket annat att göra.
Nää, om jag äntligen skulle ta och krypa ner i min sköna, mjuka, goa säng ett par timmar, men inte för många dock, ska kunna lägga mig tidigt ikväll och gå upp imorrnbitti och jobba.
Godnatt på er alla, ni får ha en bra dag.
ZZZzzzzzzzzz

mitt i natta

Här sitter lilla jag, just nu är det relativt lugnt på jobbet, men det finns att göra mer eller mindre hela tiden och larmet går titt som tätt hos de boenden som inte kan sova.
Kl är snart tolv på natten och jag har då 7 timmar kvar men det brukar gå fort. Rätt skönt att jobba natt, kan vara lite jobbigt ibland om man inte sett till att sova nåt innan men det funkar. Man styr lite med tvätt o förbereder lite mackor till frukosten och tittar ín till de äldre, de är så goa tanterna och farbröderna :o)
Hemma ligger karln o kissarna och sover, tänk om man fick krypa ner och mysa lite men det får bli imorrn kväll det istället.
Har som vanligt inte mycket vettigt att skriva och nu larmar det igen så jag måste gå (saved by the bell) :oP
Hoppas ni alla har en god natts sömn, ska tänka på er kl 7 imorrn bitti när ni går till jobbet och jag får gå hem och lägga mig :oD
Natti natti

Vaken??

Idag har det nog varit segare än segast, tycks aldrig riktigt vakna, så trött.
Imorrn är det premiär av Desperate housewives, YES!!! Men så åkte jag ju på att jobba natt nu ikväll och imorrn natt så jag hoppas verkligen att det går i repris, annars får väl syrran ställa upp och spela in. Man skulle ha en inspelningsbar dvd, dom kostar ju inte mycket nu. Jaja det blir nog bra.
Hoppas man vaknar till lite tills ikväll bara.....
Bye

********DATOR!!!!!!!!!!!

Mmmm, rejält förbannad på datorn just nu som BARA vill JÄVLAS!!!!!!!!!!! Den bestämer sig för att helt plötsligt bara gå j**ligt långsamt och stå och tänka i 5 min innan det händer nåt och sånt har jag verkligen inte nåt tålamod med. Datorer och teknik överlag går inte så bra ihop med mig förstår ni.

Jaja, struntsamma, ska bara försöka bli kvitt känslan jag har om att vilja drämma datorn i backen, men då lär den väl definitivt inte funka *morr*
Jo, idag skulle jag väl kunna skriva hur mycket som helst om HUR mycket som helst, det skulle kunna handla om; nostalgitripp, dumma/ extremt korkade bilister, goa "gamla" vänner, hur irriterad och lite ledsen jag är på karln för att han inte vill skaffa barn, ******************* (en massa fula ord)+ människor som jag har lust att göra nånting med (det är väl inte bästa att skriva vad) för att de är så fruktansvärt omänskliga (handlar då naturligtvis om djurmisshandel) och jag skulle säkert komma på nåt mer att skriva om också :o)

Med nostalgitripp menar jag att, igår när vi var ute hos T:s föräldrar så tog jag mig en promenad där jag ofta red med min häst och tog promenader med hunden (eftersom jag älskar bilder så tänkte jag ju naturligtvis sätta in 2 st) Corinn ville vara med på ett hörn också, hon följde efter mig och Douran i hela hagen, helt beslutsam att vara med på nästan varenda bild, det gick inte att få bort hästrackarn, hehe.
image43
Och så min älskade Mozart som inte heller finns vid liv längre tyvärr *snyft*
image44
Det är med stor saknad jag sörjer dem nästan varje dag, trots att det är 2 respektive 3 år sedan de gick bort, men de ingick i min vardag i 10 respektive 6 år och vann mitt hjärta för alltid :o)

Korkade bilister ska vi inte ens börja prata om allt för mycket för då kommer ni ha att läsa en timme framöver. Låt oss bara säga till vissa som inte sköter sig i trafiken och utsätter andra för fara: VA *** (ni får översätta till va ni vill) TÄNKTE/TÄNKER NI PÅ????!!!!!!!!! Gud, så korkat folk det finns och återigen; nää, jag är inte bästa föraren i bilen och på vägen men jag utsätter iaf inte andra och mig själv för onödiga risker eller risker överhuvudtaget, men visst vi kan alla göra misstag vi är inte mer än människor, men för jösse namn, använd huvudet och de hjärnceller som existerar och medföljer!!!

Om barnfrågan utan att säga för mycket så kan vi väl bara säga att JA, jag vill ha barn och NEJ han vill inte, vi får väl se vart det tar mig. ALLT löser sig....Däremot är jag väldigt glad för alla mina vänner som ska ha barn eller som har barn, det missunnar jag dom inte alls, bara det att man önskar att man väntade en liten själv tillsammans med de goda vännerna. Men Michis (tusan, det går inte att länka...hur bär man sig åt egentligen????? den där kedjan går ju inte att klicka på, hmmm) har ju lite granna lovat mig att jag ska få "låna" den lilla när hon/han behagar att komma ut och det är ju himla snällt och jag LOVAR Michis, du behöver inte fråga 2 ggr om du behöver en extra hand, hahahaha. Nää vars, det blir nog bra.

Sen hade vi det där med fula, dumma, dumma, vädigt dumma människor. Men jag ska inte vara alltför otäck, historian slutade lyckligt tack o lov. Såg en snutt på Oprah imorse som handlade om Alla hjärtans dag och överraskningar tror jag, vilket fall som helst så fanns/finns det dumma människor som tyckte att de kunde använda en pit bull (spelar ju ingen roll vilken ras det är) som bete för andra kamphundar. De hade bundit fast han vid en stolpe så han inte kom undan när de andra hundarna anföll han och bet sönder halva ansiktet. Sedan låste de in honom i en låda och lämnade honom för att dö. Om jag fattade rätt så gjorde polisen lite senare en razzia mot stället och fann denna väldigt illa tilltygande hund och körde honom till ett djursjukhus där de (antar jag eftersom han lever ida) bestämde sig för att ge honom en chans till att överleva, så de lappa ihop honom så gott de kunde. En dag så kom en familj in med 2 äldre tonårspojkar för att ta bort sin katt, denna pit bull kommer då springandes fram mot ena pojken och börjar slicka honom, sedan dess har han vunnit familjens hjärta och blev deras ögonsten, han heter numer Oogy. Tyvärr så blev Oogys skador så stora och svåra att det krävdes flera operationer för att "reparera" ansiktet, han kunde knappt inte stänga ena ögat och hade svåra smärtor så pojkarna sov med Oogy på nedervåningen och sen dess så sover de alltid ihop. Idag mår Oogy bra och han är bara för söt, (han passade på att slicka en i publiken i ansiktet när han leddes ut av husse till Oprah, hihihi) detta var den enda bild jag kunde hitta, men ni kan se att ögat och käken inte riktigt är som de ska och att örat fattas på höger sida på bilden (han har kvar det andra) men sidan som ni "ser" är bara ett jätteärr från öra ner till käken, man kan se det svarta strecket lite grann. Om man vill läsa mer så går det att slå upp på Oprah+Oogy på google.se. Så fruktansvärd historia men SÅÅÅÅ skönt att veta att det slutade lyckligt och att Oogy nu är hälsan och lyckan själv och får leva resten av sitt liv bland människor som älskar och bryr sig om han.
image45

Jo, sen måste jag ju nämna mina goa "gamla" vänner. Så skrev jag för att idag så har jag fikat med Michis som jag känt sen skoltiden (högstadie), vi har inte träffats och pratats vid på jättelänge. Visst har vi stött på varandra men idag så tog jag en fika hos henne, det roliga i det hela är att vi upptäckte hur väldigt låååååångt vi hade till varandra, så låååååååångt att vi faktiskt NÄSTAN kan stå på våra balkonger och vinka. Om Michis ställer sig och viftar med en soppkvast eller nåt så kanske jag ser den, knappt, men kanske. Hihi, visst är det mysko. Dom har visserligen inte bott så jättelänge här men det är ju ett halvvår eller nåt iaf och så har man lyckats att gå om varandra totalt och jämt. Skumt.....Men roligt iaf för nu kan jag ju våldgästa henne och Leo jämt, hehe!! Nu kan vi springa på middag hos varandra Michis, hihi, vad bjuder du på imorrn??? Nää vars, men lite kul är det iaf, Michis är en härlig go tjej som inte räds för att säga vad hon tycker och känner och stå för det hon säger.
Chip (deras hund) är en liten kängruhoppande sötis med röd boll, han är lite som hunden i "På andra sidan häcken" som får syn på ett pipdjur (om jag inte minns helt fel) och blir helt tokig "LEKA!!!" Han är även som min hund var, ska gärna sitta i knät om han får, bara det att Chip faktiskt får plats, min vägde 45 kilo så det var inte alltid lika angenämt att ha honom i knät, haha. Leo har jag ej träffat än, men han är säkert en trevlig prick också(suck...jag börjar bli trött, kommer på mig själv att skriva fel gång på gång också, tur att man kan "sudda")

Jo, sen har jag också fikat med Anneli ÅHHHHHHHHH, jag får KRUPP på det här, när man markerar namnet då går det att skapa en länk men det fgår inte att avbryta den och behålla den, fattar inget!!!! *morr*
Jo, Anneli (heartofanneli.blogg.se) , suck, vart det en länk nu eller?? Vet inte ens vad jag gjorde, struntsamma, jag får ta itu med det där en annan dag när jag vet vad jag styr med.
Jo, Anneli iaf blev en av mina bästa vänner när jag flyttade till Valdemarsvik och sedan dess har vänskapen hållt sig. Hon är faktiskt en av mina bästa och närmsta vänner än trots att vi sällan träffas, men hon är en av de vänner som jag skulle kunna säga allt till :o) Man måste ha sådana också och tack o lov för att de finns :oD
Kul att få träffas igen även om det inte blir så ofta men vi får helt enkelt försöka bli lite bättre på det där, och du: våga tro lite mer på dig själv, du är smartare än va du ger dig själv credit för, trust me I know, jag har ju känt dig i X antal år!!!
Nää, nu går ögonen nästan i kors och det blir lättare att slinta på bokstäverna, hahaha så det måste betyda att kudden vore en superduper idé just nu. Mmm, får ta kissemisse här o sussa nanna kudde nu *gääääääsp*
Hoppas ni alla får en bra dag imorrn.
Kram o puss på er

OBS!!!!Kattungar

Tänkte bara lägga in ett litet snabbt inlägg här, ska iväg och ta en fika.
Det finns två kattungar som är till salu för 5 kr tassen och svans, de är precis utkomna så det går inte att säga vilka kön det är än, men nu är fallet så att deta inte var planerat tyvärr så om ingen vill ha dessa kattungar så måste ägaren ta bort dom. Min syster som jag då visste var på jakt lite smått efter 2 bestämde sig för att ta 2 st oavsett kön. Sa till henne att det egentligen inte spelar någon roll då de iaf ska kastreras/steriliseras, så hon tinga de 2 ljusaste av dem. (antar att det är de ljusaste som ligger överst)
Tror att  ägarinnan bor trax utanför sörping. Men om man är intresserad så måste man ha bestämt sig INNAN fredag denna vecka annars vill hon gärna ta bort de som ingen vill ha innan de blir för gamla :o(
Det är bara att ni säger till så har jag nr till Ullrika. Jag behöver väl inte säga att endast SERIÖSA intressanter behöver göra sig besväret att kontakta mig?!!!!!
Ack så söta.........
image42

Skitväder...

...idag, suck, bara regnar och regnar och regnar. Jag som hade tänkt o ge mig ut på en promenad, det kan man ju glömma. Får hoppa lite hopprep istället sen.
Har precis fått upp karln ur sängen, lockar man med mat så funkar det rätt bra att få ur en karl ur sängen :oP Men då måste den vara färdig, hahaha.
Nähä, eftersom det regnar och vi inte åker ner till hans föräldrar idag så tar jag mig en påse med dumlekakor och åker till pappa och anki och tar en fika och våldgästar lite :o) Karln är lat så han orkar inte röra på häcken o följa med *morr*  Men då får han skylla sig själv!!!
Jao, så ser denna dag ut så här långt iaf, misstänker att det inte blir några större aktiviteter inför kvällen, men man vet aldrig. :oD
Bye bye

Äntligen fredagkväll

Då var det fredag igen, tusan va snabbt dagarna går.
Idag var jag som sagt vart i Åby och jobbat, vi tog oss en långpromenad, kände mig lite småtrött men när vi hade kommit fram till vår vändpunkt så kallsvettades jag och var darrig, kändes lite som när jag får blodtrycksfall och svimmar (vilket lyckligtvis bara hänt 2 ggr) fast idag hade jag ätit frukost som vanligt och druckit så jag vet inte riktigt vad det berodde på men lite olustigt var det, vi tog det lugnt hem och det kändes lite bättre efter ett tag. Konstigt.......
Efter jobbet åkte jag till pappa, Anki och brorsan och tog en fika, det var ju ändå 45 min kvar tills jag skulle hämta upp T och 99% av gångerna jag hänmtar honom har han blivit försenad så jag har fått vänta på honom men så typiskt idag så ringde han och var klar hela 20 min innan men han fick vänta för jag satt i solen med en kaffe och bulle :o) Gött!!!! Vi åkte och handla, irriterade mig på bilister på hemvägen som inte visste vart gaspedalen satt *morr*

Vilket påminner mig om morgonens händelse, ska nu utfärda en liten varning för er som åker bil och har ärenden till Åby, ska ni svänga höger efter centrum så se upp där nere där de bygger nya hus för där är asfalten uppriven och de har täckt med grus (har vart så hur länge som helst) men bara det att nu så har gruset sjunkit på sina ställen så jag kommer och kör i 40 ungefär, vet att det brukar vara lite bumpigt, men precis när jag kommer och ska över så ser jag att det är världens hål så jag fick ställa mig på bromsen men hålet hann man inte se förrän exakt när man kom fram så det vart ju ett litet bump men som tur var så blev det inget, annars kan man ju skrapa i bilen eller få ett felinställt hjul eller en helpaj bil.
Nu trodde jag att hålet var värre än det var såg jag på hemvägen men tillräcklogt stort för att orsaka skada om man inte tar det lugnt. Jädra puckon som inte kan märka ut sådana saker eller fylla i direkt, byggjobbarna åker ju över där VARJE dag. Grrrrrr.....

Mmm, jaja....när vi kom hem idag iaf så gjorde vi varm smörgåstårta, jag har gjort dumlekakor också, tvättat katternas låda, plockat och styrt lite, ni vet, vardagens bestyr och nu sitter jag här med ett halvt glas vin medan fisk kokas upp till katterna (dom är helt knäppa, Missan går och "jamar" gärnet (ska tilläggas att ingen av katterna kan jama klokt, låter mer som nåt i stil med en gummianka, och Missan är väldigt bra på att låta när det är nåt hon vill ha). Nä, nu ska ja ta och sluta jiddra och gå o titta på Stargate Atlantis istället och ge katterna lite firre så det blir lugnt och skönt, karln ska också sova nu (upp o jobba halv 3 inatt) så jag får hela soffan för mig själv :oD
Trevlig helg på er, känns som jag säger det väldigt ofta men veckan består ju bara av måndag, fredag och sönda och kanske onsdagar. :oP
Tack också snälla ni för ni är så gulliga och håller tummarna för mig, *pussa*
Ciao

Håll tummarna

Idag har jag vart och fikat med en komis och käkat lite lunch ihop, trevligt. Vart lite stolt över mig själv att jag bara tog en cappuchino, ingen kaka till (fast jag ville bra gärna) sen åt vi sallad, inte så supernyttigt som alla tror men bättre än pizza, pomme mm. När jag kom hem slappa jag lite, är lite nere idag så jag har inte så stor lust med någe för tillfället. Har haft en period då jag varit rätt nere, ni vet; man börjar tjuta vart som helst och när som helst, man har inte lust med nåt osv osv, detta beror på ekonomi (iaf denna månad då a-kassan bestämde sig för att ta 5 karensdar när jag fick nya dagar från dem och hade inte jobbat nåt x-tra, annars får jag rätt bra lön när jag jobbar extra och så), brist på jobb (det kan ju också bero på jobbet man har) och andra familjära orsaker.
Det har vart lite bättre ett tag men nu känns det som att det är på väg tillbaka igen, suck, förhoppningsvis så är det bara en väldigt dålig dag men jag har egentligen inte haft en dålig dag utan en bra men ändå så mår jag så här. BLÄÄÄÄÄ!!!!!!!

Annars så passade jag på att ta mig en stärkande promenad i rask takt, ingen joggning dock men jag tror jag fick upp pulsen rätt bra iaf kändes det som och sen hoppade jag i 10 min vilket gick riktigt bra, tror jag börjar komma in i hoppningen utan att trassla in mig och fastna :o)
Nu sitter jag här och funderar som vanligt på vad vi ska ha med som matlåda imorrn till våra jobb, ska till mitt ordinarie jobb som pers.ass imorrn. Tror det får bli köttfärsås och pasta eller kanske bulgur, mmmm, bulgur lutar det nog åt, nyttigt och bra.

Imorrnkväll ska vi äta varm smörgåstårta, den är supergod, man tar polarbröd alt hönökaka (4 halvor), steker upp 3 pkt bacon som man skurit, har i en liten (eller stor) purjolök som man bara skivat och steker den, har i en stor burk med cereme fraiche, (man kan välja med valfri smak också om man vill),salt och peppar om man vill ha det, fördela detta på polarbrödet så det blir 2 våningar liksom, som en tårta ni vet, fördela färska skivade tomater på och ha på pizzakrydda eller nåt annat och ost om man vill. In i ugnen på 175 grader tror ja, typ i mitten strax under, den ska ju bara va inne så osten smälter o så.
SÅÅÅÅ gott och går väldigt fort att göra. Det är också en perfekt måltid att spara och äta dagen efter för då är den nästan godare när alla smaker har gått in och den har blivit riktigt krämig och god. Det är nog ingen som inte har tyckt om den av våra vänner förutom de som är vegeterianer förstås, hihi men de får skylla sig själva.
Japp, då har ni fått helgens mattips för en dag iaf, hahaha.

Jo, jag har ju skrivit "håll tummarna" som rubrik. Jag har sökt 2 tjänster, ett på Mathildagården som uska dag och ett på Lennings som uska natt och det är ju på de ställen jag jobbar extra b la vissa nätter så jag hoppas ju helst på natttjänsten men jag blir lika glad om jag får dagtjänsten också, bara jag får ett fast jobb. Båda var tillsv. anställning på. Så ni kan väl vara snälla och hålla tummarna för mig att jag får nåt av dem. :o) Men natttjänsten var inte förrän from 1/9 tror ja, men det blir ju perfekt då jag åker till Turkiet i augusti, visserligen bara en vecka men man vill ju inte börja sitt jobb med att ta ledigt. Den andra tjänsten stod inte när de ville ha till så jag antar att det är tidigare för  sista ansökningsdag var nu i slutet på april tror jag och den andra i maj.
Nåja, man ska inte hoppas på för mycket men man börjar tycka att det är ens tur snart.

Näää, nu är det bäst att jag går och gör lite käk så jag kan leka med katterna sen och sedan sussa lite, är sååå trött. Pussen och kramen på er alla och ha en jättebra fredag.

P.S vet ni va jag vart sugen på nu??? Dumlekakor *dregel* Har aldrig gjort dem, bara smakat men de säger att de är otroligt lättbakade och det ser ju så ut.

200 g smör
1 dl socker
3 dl vetemjöl
1 tsk bakpulver
ca 20 dumlekolor
Gör så här:
Blanda allt utan kolorna och rulla till kulor.
Lägg i aluminiumformar och tryck ner en kola i varje kaka.
Grädda i 175 grader ca 15 min. (ungefär i mitten antar jag att det ska vara då det är kakor)

Ni måste bara se

Hello :o)
Har inte så mycket att skriva så jag tänkte bara titta in här och skriva ner en liten adress som ni måste gå in på.
Visst att jag är djurgalen och att djur är fantastiska men denna papegoja Einstein tycker nog tom en icke djurälskare om, helt otroligt vad papegojor är smarta och kan härma ljud precis som de låter.
Har sett detta klipp hur många ggr som helst och jag tröttnar aldrig och jag slutr aldrig förvånas.

Om ni inte hör vad han säger i slutet när hon frågar nåt i stil med ifall han vet att han är känd (på engelska förstås) så svarar han: Superstar.
Det är många som tydligen inte hör det. Dra upp ljudet och kolla och lyssna noga :o)
Kram på er

http://www.snabbstart.com/film/f5b772878c

Mina små söta pälsbollar...

dagen börjar alltid på samma sätt, du lillsnörpa väcker din matte och husse genom att slicka på madrassen och gör oss galna, matte blir arg och irriterad men har inte hjärta att låsa ut er i hallen (har bara dörrar in till hallen).
Husse går upp men det spelar ingen roll för det är ju matte som ska upp så därför fortsätter du slicka lite till tills matte blir rasande och du snabbt hoppar upp i sängen bredvid och lägger dig. Din syster sussar vidare så sött som alltid, gör inte många knop, tänk om du ville vara mer som henne.
Men inte....efter 2 min är du på sängen igen och om inte där så har du hittat en påse som du gnor dig mot som prasslar irriterande eller ett papper som du gärna biter i småbitar.
Jag tar mig upp och du tycker säkert ÄNTLIGEN!!!! Irriterat går matte till köket och kontrollerar att mat och färskt vatten finns vilket det finns 99% av gångerna. Du är i hasorna, jag nästan trampar på dig. Din syster sover fortfarande.....
Matte går till toaletten, med dig i hasorna och småjämrande, du springer iväg och hämtar ditt snöre och tror att matte ska kunna sträcka sig 1 meter ut utanför toadörren från toasitsen och leka med dig, glöm det! *gäääsp* Matte går ut ur badrummet, tar inte med sig nåt snöre, har dig i hasorna, sätter mig framför tv:n med frukost med dig vid fötterna tittandes upp med dina ögon som bara du kan och ger matte lite dåligt samvete.

Matte erbjuder dig mjölk som blivit kvar i glaset som du stoppar in hela huvudet efter, samvetet lättar sig någe tills det är dags att resa på sig och du är där igen i hasorna och kanske har du hunnit hämta snöret också som låg utanför toan.
Samtidigt har din syster vaknat och står och ropar i badrummet, matte har nu lärt sig vid detta laget att det betyder att hon står i handfatet och väntar på att någon ska vrida på kranen åt henne, annars blir det vilda protester tills någon faktiskt lyssnar och kommer. 3 min senare ropar din syster igen, ett tecken på att hon är färdig. Du är så duktig min älskade hårboll.
Matte går till datarummet, fortfrande utan snöre....du efter, fortfarande inte gett upp, hur orkar du!!! Matte gör ett lamt försök till att ta upp o kasta iväg snöret som landar 3 meter längre bort som du så gladeligen springer efter och hämtar. Du lägger snöret vid mina fötter, vill inte förstå att matte varken orkar eller vill kasta snöre kl 8 på morgonen.Du biter lite på husses papper för att få uppmärsamhet, får fel sorts uppmärksamhet.

Dagen går och du ger inte upp, matte går både till tvättstugan, diskar, ut och går och du finns alltid där. Hoppandes på att matte ska plocka upp det där jäkla snöret och leka lite. Blir tillsagd att leka med syrran, fattar inget för matte och snöret är så mycket roligare, fast inget händer på hela dagen, men man kan ju försöka.
Em/kvällen kommer och du har äntligen fått lite ro tills husse kommer hem och du kan börja slicka frenetiskt på hans handskar (hon är väl en handskefettichist, haha) du glömmer snöret en liten stund.
På kvällen har du gett matte så mycket dåligt samvete och lite irritation (skaffa ju två för sällskapets skull och för att de skulle kunna leka med varandra *morr*) att hon äntligen plockar upp snöret och leker med dig 10 min en kvart, du är överlycklig ända tills det är syrrans tur också att få leka av sig lite. Men när det blir din tur igen är du så glad och du kunde inte bry dig mindre om att att matte gör detta för att själv få sova lite granna (och lätta på samvetet) så du inte väcker mig kl 3 på natten igen, vilket faktiskt händer. Men jag älskar dig och din syster över allt annat ändå, fast du är en liten odåga, det är ju ni som dagligen skänker mig ovillkorlig kärlek, ställer aldrig några högre krav på mig än mat, vatten, ren toa och lite lek och kel, ni älskar matte hur jag än ser ut och vad jag än gör.
Vad skulle jag göra utan mina små älskade, söta pälsbollar?!
Godnatt

Glömde ge adress......

Hehe, stod och diskade nu och kom o tänka på att jag kanske aldrig la in en adress till videon Good Enough och andra låtar med Evanescense och det hade jag ju inte gjort, suck. Det var säkert bara för att jag var så stressad ner till tvättstugan innan den låste mig ute (har ju en sån där datorstyrd tvättstugedörr nu för tiden).
Men här kommer den iaf :o)
http://www.youtube.com/watch?v=M7uzv0T-vfg

Heffaklump och trasslig elefant

Nu har jag som sagt tagit mig i kragen och vart ute en sväng, vart ju så fint väder så jag var ju tvungen att passa på, annars hade man fått dåligt samvete. Men det vart inte så mycket leka heffaklump utan snarare en haltande heffaklump, fick så jäkla ont i skenbenet igen. Har fått för mig att jag får det när jag går för hårt ut i början eller när kroppen inte är igång helt. Men men, det var några meter då och då iaf och så hoppade jag faktiskt hopprep i 10 min också när jag kom hem + att jag har diskat och tvättat. Trasslig elefant har jag skrivit för att det är just så man känner sig nu för tiden när man ska försöka hoppa. Man trasslar in sig i det där jäkla repet och alla vet ju att en elefant inte kan hoppa så.... hahaha. Lite kul ska man ha!

Nää nu måste jag ner i tvättstugan men jag kanske tittar in lite senare, det är ju inte helt omöjligt :o)
Måste bara lägga in en adress till Evanescense- good enough och så finns det ju en massa andra sköna låtar som Lithium, Call me when you´re sober och den helt underbara My immortal (helst i mitten när alla instrumenten kommer in).
Hon är helt suverän live men hennes videos är bara sååååå underbara och värda att titta på. Hon har ett så fint ansikte och hela hon lyser av positiv energi.
Krams på er

Kvalitet eller kvantitet och att resa?

Tänkte ta upp frågan om just detta ämne och vill gärna ha kommentarer för att se vad andra tycker och tänker.
Denna diskussion är om kvalitet eller kvantitet i ett förhållande, alltså den man lever med och vad man väljer/föredrar.

Ska man välja eller väljer man kvalitet före kvantitet? Skiftar det med åldern? Kön?

Att det är åldersrelaterat kan väl jag tycka iaf då man inte bryr sig lika mycket om kvalitet när man är liten. Men visst finns väl tanken där iaf, visst var man "lyckligare" dom gånger man umgicks med hela familjen och hittade på roliga saker eller var med mamma och bakade i köket? Det är väl sådana minnen man minns ju som vuxen iaf och det kan väl jag tycka är kvalitetstid iaf.

Jag föredrar faktiskt kvalitet när det gäller förhållanden, men sen beror det ju på vad det gäller.
I ett förhållande om jag var tvungen att välja så skulle jag välja kvalitet framför kvantitet. Om jag blev satt i en situation där jag fick välja mellan att träffa min kärlek bara på helgerna eller säg varannan helg eller endast på vardagarna. På helgerna skulle man då träffas och alltid hitta på någe som kanske en liten  minisemester, ut o äta, gå på bio, göra andra gemensamma intressen, laga mat ihop... verkligen umgås med varandra. På vardagarna är det jobb och alla vardagssysslor som gäller, ni vet samma gamla vanliga rutiner, kanske att man orkar hitta på nåt nån dag.
Jag skulle lätt välja kvalitet, alltså endast helgerna att träffas på i så fall om jag blev tvungen att välja.

Nu ska jag inte generalisera män här men ibland känns det som att många  män inte bryr sig om det är kvalitet eller kvantitet, att umgås är ju samma sak oavsett vad man gör. Men jag tycker inte att sitta framför tv:n och ha en myskväll i soffan är kvalitet, att ha en myskväll i sängen (oavsett sex eller ej) och att bara vara och kanske filosofera lite med varandra, det är kvalitet för mig iaf.
Men jag vet i 17 om karlar ser det så??? Kommentarer:fritt fram :o)
Ska tillägga att det faktiskt finns män som är romantiska och har vettiga tankar och ideer, hahaha.

Sen hade jag skrivit "resa" på min rubrik och med det så vill jag veta hur folk ställer sig till; om den ena partnern tjänar mer pengar än vad du själv gör (alltså oavsett kille eller tjej) och har råd att lägga undan pengar till nöjen och resor så hon/han kan resa låt såga 2 ggr om året. Den andre partnern har kanske bara råd att resa max en gång om året, kanske bara vartannat, är det då rätt att den som tjänar mer ska få åka iväg på resor själv med sina kompisar eller bara själv?? Ska den som tjänar mer hjälpa den andre så man kan åka ihop?
Är man självisk om man åker iväg och lämnar den andra kvar i hemmet? Är den som blir kvar hemma självisk om man inte vill att den andra ska åka?

Sista frågan lyder: när ni åker iväg på äventyr, föredrar ni att det bara är ni två då eller är det roligare när man är fler och varför?

Alla är vi olika, så det finns inget rätt och fel här, detta är bara ett inlägg från min lilla hjärna som ibland tycker det är kul att skriva om sånt här och väcker lite tankar och få veta vad andra tänker.
Hoppas ni kommer in och kommenterar som sagt :o)
Kram

Boring

Nää, idag ska jag inte tråka ut mina läsare för jag har faktiskt inget vettigt att säga för tillfället.
Inte mycket har hänt idag förutom en tur till en vän i Eneby och tog en fika, trevligt.
Hem, titta tv och sen laga mat, mmm, mycket produktiv dag idag, ye´right.
Måste ut o försöka leka heffaklump imorrn igen, får ge sig ut skapligt när "normalt" folk jobbar så ingen ser när jag gör mitt försök till att ta mig fram i tunga steg. Har lust att sätta en benkrok varje gång en liten *****unge kommer springades på sina styltor som en liten gasell med jämna fina andetag medan en annan låter som Quasimodo (puckelryggen i Ringaren i Notre Dame) som just arbetat sig upp för kyrktornet.
Nää så illa är det väl inte, man bara känner sig lite klumpig där man kommer innan man fått till rutinen på springandet och fått ett bra löparsteg men så är det väl för alla när de börjar springa mer eller mindre.
Det är bara att hålla i.
Nu ska jag till soffan och glutta på Flightplan o se om det är någe att ha.
Bye

Pysslig lördag

Idag har det iaf varit sol mestadels av  dagen även om det har varit lite småkyligt.
Men jag lyckades ta mig ut på en promenad på över en timma. Gick förbi himmelstalund och badet där och jag kan säga att där inte fanns några badande människor (det har ju inte öppnat än så det kanske inte är så konstigt) men en hel drös av kanadagäss på hela gräsområdet, som vanligt, och en del badande måsar i poolen, inte så fräscht kanske. Konstigt att inte överdraget var för men det det tyckte nog måsarna var roligt iaf.
Sen letade jag mig hemåt och duschade och gjorde mig iordning för att gå till affären och handla lite.
Sedan mötte jag u en vän och vi gick till Halvar´s och tog en glass, polka och viol, smarrigt, lite kallt om handen bara.
Har annars på em/kvällen sysselsatt mig med att damma, diska och stryka lite tvätt ohch suttit lite på nätet.
Läste att de nu har talat om för den 23-åriga mamman från Arboga att hennes barn inte överlevt, så fruktansvärt tragisk. Hur klarar man att gå vidare efter en sådan sak?!
Nu sitter jag här för att det inte finns nåt alls att se på på tv, kan ju iofs stoppa i en film men jag vet inte om jag har så stor lust.
Nää, jag får gå o hitta på nåt att göra ett tag. Karln har vart hos sina föräldrar hela dagen och är nu o hälsar på några gamla vänner så han dröjer nog ett tag till.
Kramis på er alla.

Underbara fredag

Jaha, då var man här igen då, fast denna gång så är det fredag och jag sitter här med ett vinglas fyllt med Reisling, gott. Nu ska jag plåga er med mina bilder igen, hehe men det är ju min blogg så.......

Idag har jag varit igång hela dagen. Det hela började med en strålande morgon, solen sträckte sina strålar som vanligt in i vårt sovrum, så mysigt men det blir så varmt.
Upp o käka frukost. Har köpt mig en riktig frukostblandning på hemköp nere i stan. Där man kan köpa i lösvikt olika "godsaker", kommer inte ihåg nåt av det jag plockade vad det heter förutom svarta sesamfrön och pumpakärnor. Sen var det en salig blanding jag tog i i påsen, jag plockade på mig allt som jag läste till mig skulle vara bra och nyttigt för kroppen. Och till det (då jag avskyr fil om man inte har en halv dl socker på) lättyoggi med blåbär och vanilj, jättegod. Så här ser resultatet ut iaf:
image26
Ser ut som nåt man ger till fåglarna.......
Enda misstaget jag gjorde var att plocka i torkad frukt av olika sorter fast jag vet att jag inte tycker om det och så var fortfarande fallet, så de åker bort, bläää.
Sedan tog jag mig i kragen och begav mig ut på en gå och joggingtur, fast jag måste erkänna att idag blev det inte mycket till jogga, hade liksom inge spring i bena :o( Men det blev en tillräckligt fort takt för att få upp pulsen och bli svettig. NATURLIGTVIS intalade jag mig själv (fast jag lovat mig själv att jag alltid ska försöka ta med kameran) att jag inte behövde kameran då jag skulle försöka spinga så det blev endast nycklarna.
Gissa om jag vart sur när jag hitta värsta blåa backen av blommor, kommer ju aldrig ihåg va de heter, tusenstärnor??? Blåsippor är det ju inte. Jaja, ni får strax se dom så kan ni ju vara snälla o tala om för mig va de heter. Jo, sen naturligtvis stod det en mamma med sitt barn o mata änder vid 5-öres bron och där recis i kanten var den vita ankan??? Änder kan väl inte vara vita? Albino? jaja, strunt samma, den har jag iaf "jagat" för få med på bild men jag har inte hittat den när jag haft kamera med mig och så var den DÄR, rakt framför mig *morr*
Och så var det en massa andra fina bilder jag gick miste om, så hem o ringde syrran och fråga om hon skulle med på en promenad till lite senare och det skulle hon. Så ungefär 1/½ tim senare så var vi ute igen:
image27                       
Och när vi äntligen kommit runt till 5-öres bron så har den jädra ankan/anden förflyttat sig till en liten "ö" där han naturligtvis var skyddad från fotogalna typer som mig av buskar och grönklädda kvistar *morr* och fick man en någolunda bra bild så vart det för långt bort men jag tog en bild iaf i min irritation och beslutsamhet att jag SKULLE bara ha med mig ett foto av den och så här vart det.
image28
Man tycker ju att han skulle ha lite kändis- och foto vana då NT varit där o tagit bild på han och säkert många andra, men han kanske var trött på kändis livet och bestämde sig för att dra sig undan, åtminstonde för stunden, men jag SKA HA en bild på han, en bättre bild dvs.
Jo, sen är det ju så fint med alla blommor som sagt, precis efter bron finns det ju en jättestor slänt där det växer en massa gula små blommor, såååå fint
image29
och lite längre bort, en massa blå som heter nåt fint.......
image30
Visst är det väl förtrollande vackert??? Underbart :o) Det kanske egentligen är den bästa årstiden, just nu, inte värmemässigt sett kanske men det är nu och några veckor framåt som det är som vackrast och luktar bäst i naturen och man slipper alla (de flesta iaf, det finns väl säkert några utav alla sorter som vaknat) de otäcka småkrypen som fästingar, getingar, bromsar, o sen dom där....ÅHHHHHHH *morr* vad heter dom, hästflugor även kallade, dom som bits, finns både stora och "trekantiga" blinningar, så heter dom ja!!! USCH!!!! Nää tack, dom klarar vi oss utan och tvestjärtar *ryser*.

Jaja, sen kom jag hem och mötte upp karln här hemma som hade kommit hem från jobbet. Jag tog bilen och åkte iväg till Nordic i Ingelsta för att köpa några vinglas jag sett nån dag tidigare. 8 st ca 150:-, det är ett sjysst pris :o)
image31
Åkte till systemet också och gjorde oss en liten inhandling, är ju gott o ta sig ett glas vin eller en cider eller annat nån gång ibland. Hehe, vi är väldigt sparsamma på sånt här hemma då vi sällan festar och när vi blir sugna som t ex en kväll som denna så slutar det med att det blir max ett glas vin och karln som ville ha cider; han har somnat i soffan men lyckats öppna cidern och tagit en klunk, snacka om slöseri på cider, hahaha. Nää men man behöver ju inte dricka en massa bara för att man har, ett glas räcker gott o väl.

Pizza blev det också som jag hämta efter jag lämnat in grejerna i lägenheten, vi varken orka eller kom på nåt annat och till det så blev det en halv liters cola, det gick ner.
Mina små håriga vänner ska väl också ha lite fredags gott så åt dom så koka jag torsk, deras favorit, det, räkor och tonfisk i vatten på burk. Men det är låååååååååång väntan för två små pälsbollar som inte fattar att matte måste koka fisken och att den sedan måste svalna.....Och matte är ju såå dum som luras också. Fick dom nämligen att sitta och så snälla och uppfostrade som dom är så satte dom sig så snällt (usch va dum jag är)
image32
Lite suddigt blir det då dom så otåligt rör sig, Missan (med fläck) är så duktig på att sitta still och vara tyst tills matte säger; varsågod, min duktiga lilla håriga fyrbenta tös.
image33
Matte testar med blixt på Missy. "Usch matte, inte blixt....blink blink"image34
"Får jag fisk nu? Va? Får jag det matte? Jag sitter ju så snällt för 3:e gången. GE MIG FISK NU!!!!!"
image35
"Här sitter man och väntar och aldrig får man nån fisk, du bara luras matte och jag blir lite putt då"
image36
ÄNTLIGEN!!!
image37

Under tiden som de vräkte sig över fatet fick jag för mig att jag skulle baka, så igång med en smet med kladdkakor i muffinsformar:
image38
Får skänka några av dessa kakor till T.S mamma och pappa så jag inte äter upp dem själv vilket är väldgt vanligt här faktiskt :os Är inte så bra på det där med att baka och spara så det är egentligen ett under att man inte väger mer än vad man gör så det faktiskt händer ganska ofta att jag bakar. Bakar gärna när jag är uttråkad, trivs i köket med att laga mat och baka. Kanske inte så underligt då min mor var kock när jag vär liten och min bonusmamma (får man säga så?, det heter ju bonusbarn nu för tiden) är kock. Hon har b la jobbat som kökschef men som alla vet så är det ju ett ganska stressigt arbete så nu fördelar hon sin tid i att arbeta i kök och att vara med dagisbarn, hon är kock på ett föräldrakooperativ och trivs jättebra med sina arbetsupgifter just att få göra lite av båda.

Jo, för att forsätta så följde kvällen till sist med ett glas vin och pannacotta med mixade hallon med lite florsocker, supergott.
image41
Dett avnjöt vi i tv-soffan och tittade på Stargate Atlantis. Efter det gick jag ju in hit och nu har karln som sagt slocknat i soffan och katterna ligger i vanlig ordning här inne med mig, trogna små älsklingar. :o)
Nu ska jag ta och smyga in och titta lite granna till på tv:n, sen blir det sköna goa kudden, men just nej..katterna ska väl leka också och så rensa kattlådan och så borsta tänderna och så behöva klä av sig också, suck va jobbigt!
Jaja, hoppas ni alla haft en underbar fredag ni också och att ni får en god natts sömn.
Natti natti
image39

Trött men uttråkad

Idag har det varit en sån där lång dag igen men härlig. Jag har turen att även på jobbet som Pers.ass få vara ute hur mycket jag vill tillsammans med min brukare så idag har vi varit ute och gått i sammanlagt 2 tim och sedan har vi bara njutit av vädret på verandan.
Efter jag slutade kl 14 lämnade jag lite tidrapport och begav mig till sen på en irriterande väg till Hageby Centrum där jag körde in bland röran på nedre parkeringen. Irriterande är det för att det är kö och rödljus överallt på hageby gatan och dammigt och djävligt, bilen är skitig nog, tack iaf!! Mmm, när jag äntligen letat upp mig en plats att parkera på bredvid donkan hälsade jag på min gamla bilskola. Tänk att det gått över 4 år..att ta körkortet är det bästa jag gjort och det är jag rädd om.
Jag är inte bäst i trafiken och jag gör mina misstag men jag använder för guds skull BLINKERS, ni vet sådan som medföljer bilen, åtminstonde i vår bil. Verkar som att hälften av alla bilar oavsett årsmodell saknar blinkers framför allt på morgon och eftermiddag *morr*
Min karl körde efter en bil en dag (han skulle åt samma håll) som ej använde blinkers. När både han och "gubben" bakom ratten klev ur sa min karl "jag tror det är nåt fel på din blinkers, både högra och den vänstra". Gubben: "Va??, ehh, nää det tror jag inte!!" "Jo, du svängde både höger och vänster och jag såg då ingen blinkers". Gubben bara fnös och gick därifrån. Haha, bra gjort älskling!!!!!

Skulle kunna skriva så jäkla mycket om bilister som missköter sig i trafiken och inte tänker på några andra än sig själva när de kommer och framför allt då i rondeller där nån jeppe kommit på att man inte behöver blinka vänster i rondellen när man ska däråt utan endast när man ska ut och sedan fick jag höra att man visst får ligga i högra körfältet FAST man ska åt vänster. Känns ju j-ligt intelligent då det om något skapar krock och oordning i trafiken, det funkar ju inte. Och sen en sista sak; blinka för jössenamen på morgonen (också) om ni ska vänster, finns fler som har bråttom och ska till jobbet. Jäkligt irriterande om man stått i 4 min och väntat på att få köra och så hade man kunnat kört för 3 min sen om folk hade visat vart de ska, hur lat får man va??!!!! Blinkersen sitter ju för guds skull vid vänstra pekfingret och sluta TRÄNGS!!!!!!!!!
Åhh.....aaa, nu har man iaf fått ur sig lite aggressioner ang folk i trafiken, hahaha.

Ehh, jo, nu tappa jag ju tråden på vad jag gjort under dagen, men det hände nog inte så mycket mer förutom att jag sedan åkte och handla och hämtade upp karln på poståkeriet, jag hade köpt oss en varsin glass som vi mumsa på i solen innan vi åkte hem och lagade mat och jag till slut fastnade här :o)
Jo det ska väl tilläggas att vi inte fick sova inatt igen, eller jag rättare sagt, då det är jag som får ta de irriterade kommentarerna och sen gå upp och se till att det blir lugnt.
Inatt så avlöste de varandra också, suck. Men jag älskar dom iaf när det blir morgon och morgonen blir till em och man kommer hem. När kvällen kommer och lille snörpa kommer med sitt lek snöre (en halv meter rund resår)...:kanske inte lika mycket (inte lika sött efter 10 år som de första 5) men det är fortfarande gulligt.
Just nu sitter/ligger vi här allesemmans i datarummet som alltid när matte sitter här, Buffy (Missan) på databordet och lille snörpa (Missy) på karln äkta matta från afghanistan (den är ju bäst att rulla och gnida in/av hår på).
Eftersom jag inte har någe speciellt och skriva och älskar bilder och framför allt att ta bilder på mina små håriga älsklingar så kan jag ju visa hur det ser ut just nu :o)

image18
image19
Sen var det dags för att ställa sig upp och buffa lite med matte när hon tog kort,mysa lite. Men det är inte världens enklaste att ta en bra klar bild när hon buffar, man får passa på när hon sitter still :o) Hon är så mysig.
image20

Måste ju bara visa ett annat supergulligt kort på lillsnörpa, hon är så fotogenisk eller va det nu heter, en riktig liten linslus är hon, man får så jäkla bra och roliga bilder på henne. Här är ett iaf där det syns så tydligt att överläppen åkt upp så det ser ut som hon snusar. Hon har opererat bort en hörntand hon bet av på min förra hunds hundben troligen så hon har "bara" 3 huggtänder och de biter hon så friskt och riktigt hårt med om hon vill, hehe.
Hon ser lite IQ-befriad ut faktiskt, så söt.
image21
"Snälla husse, åk inte" T ska åka till stockholm för sin utb. inför missionen, ser ut att vara mindre populärt hos Missy :o(
image22
Mm, några bilder till bara.....hahaha, man måste nästan gilla djur om man tittar in på min blogg.
Såå skönt och sussa i soffan och ta upp halva platsen tycker Missan.
image23
Missan förra året, vi åker alltid ut på sommrarna så de får springa av sig lite och vara ute.
image24
Tyvärr har Missy av någon anledning blivit rädd för utelivet, utvecklat någon fobi kanske?? Så hon tycker nog att det är ganska mysigt egentligen att få följa med men helst ska matte lägga ytterliggare en handduk i buren så lilla jag kan gömma mig under den och småkika lite när ingen ser.
image25

Dom är roliga och intressanta, önskar bara att man förstod lite bättre när just sådana här saker händer. Vi har absolut ingen förklaring till varför hon blivit så här. Hon har i alla år (fram till ca 3 år sen) sprungit ute, hon har iofs alltid varit lite nervös av sig av naturen men......jaja, vi är glada om hon iaf vill följa med i buren för den hoppar hon så frivilligt in i varje gång, dvs ända tills syrran ska in också och det blir lite trångt. :oP

Nähä, nu är kl 23.19 och jag är lite rastlös, har fortfarande inte lekt med katterna så jag får väl göra det och förhoppningsvis får vi väl sova fram till 03.00 då T:s klocka ringer och han ska upp och jobba.
Hoppas att det blir en fin fredag, då ska jag äta en bra frukost och sen ge mig ut och gå och jogga ett varv.
Natti natti gott folk

Blahaväder :o(

Jaha, då sitter man här igen då, kl är snart 12 och det kurrar lite lätt i magen.
Vilken lust man får att sticka ut huvudet idag *NOT* Den där glassen på Halvar´s får nog bli en annan dag, tvivlar på att dom har öppet en sådan här regnig dag.
Suck, jaja, antar att det måste regna lite också, men det är ju så trist!!
Sitter här och funderar på vad man egentligen ska göra idag, nåt vettigt måste man ju göra, hmmm.........
Åh, måste ju säga att en sten föll från mitt bröst idag när deklarationen kom, eller snarare när jag öppnat den, när det stod att jag faktiskt bara heöver betala tillbax typ 200:-, TACK!! Haft lite panik över att det ska bli ytterliggare ett år med att behöva betala tillbax ett par tusen.
Har nämligen både en utlandsresa till Turkiet i höst att betala i senast juni och en Kylie M konsert att åka på i juni också, fast den är iofs betald men tänkte försöka spara ihop lite pengar så man kan shoppa lite innan man åker hem. Finns ju så många roliga butiker att gå i som det inte finns här.
Ska bara försöka att gå ner lite i vikt också tills dess :os Jo, så det var väl dagens höjdpunkt, men den glädjen försvinner väl när karln öppnar sin och det står att han får tillbaka X-antal tusen, det är lika kul varje gång, inte!
Känns ju lite orättvist att han ska få så mycket tillbaka och en annan inget och så får man slita häcken av sig och leva snålt för att kunna spara ihop till en resa, men det är ju som det är.
LIFE IS NOT FAIR.

Nää, nu måste jag göra ett samtal till människorna på studera.nu. Har ju sökt in till socionomutb. i höst och skickade in mina beytyg men jag kan inte se att de kommit in så det är väl bäst att ringa så det inte blir någon miss. Kanske tittar in sen lite senare också om det finns någe vettigt att skriva.
Kram på er i detta rusk väder

Heffaklump

Nu har man ju inte kunnat skriva på ett tag, eller jag har iaf inte kunnat komma in så jag antar att ingen annan har det heller.
Får väl börja med i söndags då vi skulle åka till Freddgagården och äta middag med T:s familj.
Vi åkte hemifrån 11.30, vädret var kanon och maten och utsikten var prefekt.
Till förätt vart det nån typ av skagenröra fast med mycket rödlök och lite kräftor och annat i, jättegott. Och så vart det fläskfilé med potatiskaka och sås med finskurna grönsaker. Läckert!
Fast man var mätt o belåten så vart det ju naturligtvis också en efterrätt så jag tog en Pannacotta, läckert upplagt i ett litet glas med rabarber och hallon kräm i botten tror jag det var och sen den vita pannacottan överst, glaset var sen ställt på ett avlångt genomskinligt fat med ringlat chokladsås och ett ihoprullat kexrån. Tyvärr så tog jag ingen bild på det men jag var tvungen att ta lite bilder på utsikten och huset som ägarna bor i som ligger precis bredvid restaurangen.
image13

Våren tittade fram igen också denna dag, befriad från snön.
image14

En liten gårdskisse också fanns här och såg ut att vara så nöjd med livet och det gick nog ingen större nöd på denna katt som kom från restaurangens baksida när vi kom :o)
image15

Ett sådant här hus med denna utsikt skulle man inte tacka nej till. Tänkte att få sitta högst upp i tornet med en fika och filosofera och bara njuta.
image16

Naturligtvis vart det tårta också som T gjort när vi åkte hem till hans föräldrar, men alla kakor slapp vi tack o lov.
image17

Mmm, sen var man mätt o belåten och tyckte att det rätt skönt att få komma hem då klockan var strax över 20.00.

Måndagen bjöd ju också på strålande solsken och jag är ledig till största delen av veckan så jag gick ner på stan och gjorde ett par ärenden och sedan tog jag mig i kragen (fast jag ville hellre till sängen, var så trött) och tog på mig joggingkläderna och gick ut, varvade gåendet med lite joggande och överraskade mig själv med att orka springa en hel del men jag känner mig som en jäkla heffaklump (ni vet den där söta gråa varelsen i som dyker upp i NallePuh´s sagor, fast jag ser nog inte lika söt ut när jag kommer springandes, haha) när jag kommer springades så jag passar på att springa de bitar där det inte är så mycket folk eller nåt folk alls.
Jag fattar inte.....när andra kommer springades så ser det så lätt ut, de ser så lätta ut på foten och till och med när de kommer och man hör hur ansträngande och jobbigt det är så ser det bra ut till skillnad från en annan som kommer vaggandes fram o tillbaka i gången. Kanske inte har hittat nån bra rytm än eller längd på steg, försöker ändra och experimentera, men det kanske bara handlar om att hålla i och träla med sig själv så blir det väl kanske bra. Vilket fall som helst så kände jag mig rätt nöjd och samtidigt som jag var ute på stan och var ute och joggade så hade jag tvättstugan, så jag hade fullt upp med att sortera och vika tvätt sen på kvällen också.  Den dagen försvann väl några kalorier iaf :oP

Idag har det inte blivit många knop, vaknade upp med en huvudvärk som kanske kan liknas med början till migrän så det var bara att lägga sig igen. Troligen har jag legat knasigt eller nåt annat för den har inte släppt helt än.
Mmm, så denna dag har gått till att sova, laga mat och så kom ju iofs syrran och hennes dotter upp några min.
Nu så sitter jag ju här och T sitter i soffan med Gitarr hero och katterna sover, så det är lugnt och skönt, för stunden iaf. :o)
Nää det får bli allt för denna dag

P.S Hörde att Halvar´s hade öppnat nu också, det hade varit kö både igår och idag. Man kanske skulle gå ner och köpa sig en glass om det är fint väder imorrn :o) Så härligt, då är det äntligen vår!!

RSS 2.0