tomt

Är inte på humör för att skriva nåt idag (ja förutom nötkakan alltså) så det får bli vid ett annat tillfälle.

Nötkaka

Nötkakereceptet blev efterfrågad, trevligt :o) Och naturligtvis så delar jag med mig, här har vi inga hemliga recept inte :oD

150 grader längst ner i 45 min (kan evt behöva täckas den sista kvarten, 10 min)

Det behövs:
150 g rumsvarmt smör
2 dl socker
200 g blanade nötter (jag brukar använda mandel och hasselnötter, ibland bara mandel)
4 ägg som är separerade, vitorna ska vispas till skum med ½ dl socker, gulorna ska röras med sockret (2 dl).

Mjöl alt. nötter att smöra och bröa formen med (gärna en rund med löstagbar kant (jag brukar bara ta mjöl)

Mal nötterna.
Jag har upptäckt att det är gott när allt inte är helt söndermalt utan att det är några lite större bitar i, en smaksak.

Rör smör och socker (fungerar bra med elvisp här). Rör sen i en äggula i taget med alt en slickepott.

Ha i de malda nötterna och rör runt.

Vispa upp äggvitorna med sockret till fast vitt skum och VÄND ner detta i nötsmeten.
(och som alla kokböcker tjatar om; använd rena redskap, annars skiter det sig!)

Nu vet jag ju med erfarenhet att detta kan va lite svårt då nötsmeten är ganska så kompakt och det inte riktigt vill blandas sig med skummet.
Men man får röra och vända runt försiktigt nån minut så brukar det bli bra. Kruxet är bara att man inte får röra för mycket eftersom smeten ska vara luftig. Men det är inget svårt, blir den lite ihopsjunken i ungen så gör det inget för den blir god iaf :o)
Den är rätt lätt att göra, jag har iaf inte haft några problem.
Sen kan man ju äta den som den är eller med grädde och bär eller nåt. MUMS!!!

Lycka till!

Födelsedagsfirande

Jaha, då har man vart på födelsedagsfirande för 3 då, två som fyllt och jag som fyller.
Det vart en massa gott. Anki hade gjort en jättegod gryta och till det vart det nybakt bröd, potatis och sallad. Sååå godis, men Anki är ju kock så det mesta hon gör blir godis :o)

Efterrätten hade jag tagit med utan att hon visste så det visade sig att hon också hade gjort efterrätt fast det var hon som sa att vi skulle äta istället för att bara fika. Så jag hade gjort en nötkaka igen med grädde och massor av jordgubbar:

Och Anki hade tänkt chockladmuffins, glass och jordgubbar så när vi hade lassat upp på bordet så såg det ut så här:

Med den här utsikten:


Så vad fick jag då? Jo jag fick 250:- i blomsterchekar på en blombutik på Degeersgatan (?) där dom tydligen har mycket mera än bara blommor. Men vi behöver nya växter i höst när det inte är så varmt här inne för just nu så verkar allt dö för oss :o( Ser lite tråkigt ut, framför allt i köket men det får vara så för det går inte just nu.
Sen fick jag lite teckningar av syrrans dotter och ett armband med lite fina smycken på eller sånna där berlocker eller va det nu heter, haha.
Av min älskade så hade han vart så rar så han hade köpt mig 2 champangeglas av "blå droppen". När min moster jobbade på  duka så började hon samla på dessa glas åt mig men tyvärr så slutade hon kort där på Duka så det blev inte många glas. Har några snapsglas och 2 champangeglas och idag fick jag 2 till.
Tog en bild på en för att visa hur fina de är:

Äsch den hamna på sniskan men den får va så nu för jag orkar inte ändra.
Mätta och belåtna är vi men jag orkade ändå ta mig ett varv med Chip så jag har rört på mig lite iaf.
Nu ska jag bara slöa i soffan :o)
Skön söndag på er.

Hormon monster?

Har fått en j-la massa småskit (alltså småfinnar/pormaskar) i ansiktet, på hakan och tre röda småprickar på rad på pannan mitt mellan ögonen, SNYGGT!!! Jaja, nu är det som det är men det är riktigt störande och fult! Man kan ju undra varför jag får dom då jag precis redan haft "monster"veckan, de kanske bestämde sig för att komma extra många i efterskott i stället bara för att jävlas eller så är det för att jag är duktig och motionerar och blir svettig eller så är det helt enkelt bara en sån period med väder och vind som för med sig diverse bakterier som huden reagerar på.
Sen har jag fått soleksem högt upp på bröstet. Tänkte att jag inte behövde slänga på mig solkräm när jag ändå hade t-shirt och det var sol/molningt ute men icke, är helt röd-knottrig precis där halsen på t-shirten slutar **morr** Inte riktigt min dag kanske.
Väldigt störande alltihopa!!

Igår, la oss vid 2-3? Nånstans där. Vakna halv 8 av tydligen bestämd fysisk aktivitet, blev ju ganska pigg utav det så det var bara att kliva upp, försöka intala sig själv för att man var ganska så pigg iaf, tillräckligt pigg för frukost och film (förtrollad som jag hyrde igår men inte såg, den var så där men nu har jag iaf sett den) filmen var färdig vid 10 då var Thess ganska trött igen och kissen såg ut att ha det sååå skönt där på soffan med mig så jag la mig ner och upptäckte att det var väldigt skönt, för skönt.
Oh fuck...jaja ok, en liten stund då..ställde kl på 11. Vakna av att telefon ringde och i andra änden var Michis; "hej, vad gör du?" Shit...pinsamt och sova så här dax (vet inte varför jag tycker det men sån är jag) "eh, eh, eh....äsch, jag sov"! Tack o lov för att hon ringde iaf så man kom upp.

Tog en promenad, såg ett brudpar i åbackarna...tittade till lite extra när jag gick förbi då jag tyckte hon var så fin och får se attt hon "spände" ögonen i mig och båda utbrister "det är ju du". Visa sig att det var Mariam som jag bodde granne med i sörping när jag bodde med pappa. Var väl kanske 10 då. Men vi har träffats vid nåt enstaka tillfälle senare också men vilket sammanträffande, på hennes bröllopsdag och allt, hon var så fin :o) Ja, så kan det gå, bara slumpen.

Karln bestämde sig också för att åka till Biltema och jag bestämde mig för att haka på för att inhandla lite presenter på IKEA till imorrn. Det vart nåt så opersonligt som dricksglas, men sånna som man kan ha både kallt och varmt i, lite större modell.
Syrran ville ha sånna vita porslin så då fick hon det :o) Och Anki (pappas fru) får också sånna dricksglas fast vanliga i genomskinliga. Men hon ska också få en kväll ihop med Cissi och mig då vi lagar lite käk och kollar på film eller om vi går ut och tar oss ett glas. Vi har aldrig hittat på nåt ihop bara vi tre så det tror jag hon blir glad över.

Sen åkte vi till T:s bror i Link. och hälsa på så det tog ju lite tid.
Hade ju även bestämt att jag skulle upp till Michis så jag hoppa av medan karln åkte och köpte värktabletter till sin rygg.
Så jag har nu avverkat några trevliga timmar där med en halv pizza var och så fick jag en cardigan, ett par träningsbyxor och ett linne, jättefina, tack för det gumman. Sen har jag/vi sett en mage kickat lite också, spännande :o)
Nu är jag så välfigt trötter och kl har av nån märklig anledning smygit sig fram till halv 12 men då har jag också suttit i telefonen under tiden jag skrivit detta då det har tagit sin tid.

Ska ta mig bort till soffan i vardagsrummet där karln sitter, kanske dra bort alla dynor och lägga oss ner och bara mysa och knoppa in :o)
Godnatt och kram på er mina vänner

Kväll med besök

Hade tänkt mig en kväll för mig själv, eller ja med karln hemma också förstås men vad jag menar vad att jag tänkt stanna hemma och göra så lite som möjligt då jag var supertrött. Men kvällen ville annat så jag/vi följde med till världens bar efter mycket om och men (båda var jättetrötta och hade somnat på soffan men det var bara att kliva upp) och tog mig en kopp kaffe och muffins medan de andra förtärde lite käk.

Fick besök av en tjejkompis här vid 21-tiden som kom med sin hund som är kattvan då de själva har katt så jag tänkte att jag kan väl testa en sista gång med katterna.
Gick ju inte så vidare värst bra med Turbo som var här i julas men han var ju 2 skitar hög också om man nu får säga så :o) Men väldigt söt. Men Missan tyckte väl inte att han hade nåt här att göra så han fick ju snart veta vart hans plats var och den var ju inte här om man säger så.
MEN nu tänkte jag att eftersom Ronja är en modell större (typ schäfer stor) och hunden jag hade för 4-5 år sen var också i den sizen och han gick ju bra då, eller ja de tålde ju varandra iaf och Missy var inte alls rädd.
Men men, läget ändras och nu är ju detta liksom Missans revir, she´s the big boss och jag lovar, hon är det också!!
Verka funka asbra först då hon morrande "accepterade" någolunda att Ronja nosade på henne men så fort Ronja bestämde sig för att gå husesyn så vart Missan galen, fullständigt galen och jaga henne som en dåre och morra och hade sig medan den andra kraken som redan vid öppning av ytterdörren lagt sig under soffan för att morra konstant och visa på avstånd att hon tyckte att Ronja inte skulle vara här!

Så efter ett tag insåg vi att det inte skulle funka så det fick bli sovrummet ett tag.
Vid utsläpp efter att de hade gått sin väg så knalla Missan kaxigt ut och kolla läget medan Missy såg helt förskräckt ut på sängen men nu efter en kvart så har hon vågat sig in i datarummet och även vågat kolla i den andra rummen om "the beast" är kvar, hahaha. Stackars lilla misse. Matte elak, tar hem massa odjur som inte ska vara här!! Fy mig :oP
Men ja, det får blí sista gången, nu vet jag att det varken funkar med andra hundar eller katter längre, eller inte för att det har funkar med andra katter någonsin men iaf så nu får det va!

Skulle egentligen ha tittat över till Michis evt en sväng ikväll men jag var så jäkla trött tidigare och hade som sagt känt att; göra i princip ingenting passade utmärkt denna kväll men så vart det ju käk/fika med karln och några vänner så.....får titta upp till henne imorrn istället om hon vill och har tid, prata lite goja, lite skratt och lite kaffe. Det brukar bli bra och trevligt iaf :o)

Förresten så fick det bli blodpudding till middag idag igen. Kul fredagskäk va?! Inte direkt, men jag orkade inte riva fram nåt ur frysen och stå vid spisen så det fick bli vad vi hade i kylen, nyttigt iaf :o)


Nu har jag ont i skallen och vill sova så..god natt med er.

VAAAAD????

VAD SKA MAN ÄTA?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Suck jag är så trött på den frågan och jag har inte den blekaste. Pizza säger karln men det säger han varje fredag och jag säger: BLÄÄÄÄÄ!
Men frågan är sen också om man egentligen orkar slava vid spisen idag?.
Åh vi får väl se....nu har jag världens besluts ångest hurvida jag ska gå och handla eller ej.
JAG BLIR SÅ TRÖTT PÅ MIG SJÄLV!
Hur svårt kan det va egentligen?!

Nyttig morgon

Kan ni tänka er va jag gjorde idag. För det första så vakna jag en hel timma innan utsatt tid så jag tänkte det va lika bra att jag klev upp och sagt och gjort så blev det så.
Tänkte då också att jag kände mig relativt pigg och vädret var relativt fint så jag kände att jag kanske var relativt sugen på en jogging/promenad-tur. 
Så duktiga jag begav mig ut och jogga men det gick inte så bra för de snoriga bakterierna har infunnit sig igen hos min näsa så det vart tungt i halsen så att säga. Säkert min sambos fel då han går och snorar för 4:e veckan nu **morr**
Vilket fall som helst så kombinera jag joggandet med mycket promenerande i en väldigt raskt takt så jag fick nog motionen jag var ute efter ändå.
Skyndade mig hem då Våra bästa år visades på tv:n (jaja, jag vet!! :oP) satte i mig en frukost besående av en rostad macka med ost och sen endast färska jordgubbar. Gott!!
Fick sedan gå och möta min systerdotter vid hemköp för att hon skulle handla men hon hade bara sin mammas kort så jag fick hjälpa henne med det.

Nu sitter jag här igen och undrar som varje dag: VAD SKA VI ÄTA? Börjar bli så trött på den frågan, eller det har jag vart i många år men iaf...
Hoppas ni har en bra och skön fredag och får en trevlig kväll.

soliga kramar från lilla mig

I can´t help feeling....

efter att nu ha sett Sex and the City som var; yes yes yes and fabulous!! :oD (forts.) little bit like Carrie där vi (Michis och jag) gick gatan uppför till våra hem, jag i väldigt  högklackat och kläder förstås :oP TACK GODE  GUD!! annars hade det varken sett eller känts lika chick, framför allt inte sett.
Michis, ja hon får bli min Charlotte, varför? Det får ni lista ut själva eller så ser ni filmen :o)
Men hon (Michis) är också lite Samantha i sina snabba, väldigt ärliga repliker, såååå du får va lite av en blandning Michis :oD
Annars så lutar jag nog faktiskt mer åt Charlotte-hållet, framför allt när det gäller det där med att säga sex-ord, åtminstonde om man frågar Anneli. Jag kunde inte ens säga snopp förr utan att tycka att det var väldigt pinsamt och det tyckte Anneli va skitkul, haha. We all change, men jag är fortfarande lite fin i kanten :oP

Och så är jag naturligtvis en obotlig romantiker. Well well, what can I say, who dosen´t want to be swept away by the man in her dreams även om jag inte vet hur han ser ut, kanske är det han som jag bor med.
Han är inte så romantisk av sig och efter 7 år har han fortfarande inte friat till mig (eller vill nåt annat som jag vill, men åt andra sidan så vill jag ju inte det han vill så det går väl jämt upp, hahaha) och min lust att svara ja och min fantasi om hur det kommer att bli.....is slowly fadding.
Vem vet, livet kan fortfarande överraska, eller så blir jag helt enkelt en bitter gammal dam (80 men ser ut som 50, botox är bra :oP) med 8 katter och bor i en liten stuga med vedspis. Vem vet? hihi

This is yet just another night in my room in my wierd little head filled with Carrie Bradshaw.
Goodbye and goodnight to you all

Äntligen hemma

Nu har jag äntligen kommit hem och fastän jag är snortrött och hungrig så satte jag mig här först, va trög jag är!
För alla er som så gärna vill veta så måste jag ju skriva ner vad jag gjort hittills idag (intresseklubben antecknar!!!) :oP

Jo, fick ju skjutsa karln till jobbet idag fast det var fint väder han skyllde på att han inte skulle hinna cykla, ye right! Men ok, jag skulle ju ändå upp då sagt och gjort så begav vi oss iväg, sedan fick jag åka till pappa direkt då jag glömde det igår och sen var det lika bra att fara ner till viken och lämna tv:n till mamma och därifrån kom jag ju inte förrän nu (var "tvungen" att hälsa på moster också) men nu är jag sååååå trött, antagligen bara för att en liten busråtta vid namn Missy inte ville sova utan bara JÄVLAS så karln vart vansinig och ska inte katterna få för mycket bannor så är det jag som får kliva upp och göra nåt åt saken + att jag somna alldeles för sent också. Sabla katter (men katter i all glory när de sover)  Sen är det varmt också och mitt ena öga har fått för sig att bli lite rött av nån anledning.
Det var väl Michis som skicka sitt vidare som hon fick igår :oP Sjyssta klubben!! hihi

Vi ska faktiskt på bio ikväll, Michis och jag, hon är så snäll som bjuder mig då hon hade biocheckar, man får buga och bocka :oD Vi ska se,...kan ni gissa??? gissa gissa gissa?? JAAAAAA, självklart, SEX AND THE CITY!!!!!
Ska bli mycket intressant.
Mest intressesant efter 2½ tim annars är om man får med sig häcken och benen som oftast brukar ha "fastnat" i sätet eller iaf känns jävligt platt. Vilket fall som helst så ser jag fram emot det.

Nu bara måste jag käka och sen försöka vila ett tag om det hinns.
Bye now

Bad bad me

Gjort idag:

05.00 körde karln till jobbet så han kunde ta cykeln hem som han lämnade kvar i måndags.

ca 05.10 bilen svängde plötsligt höger in till Select, så det var bara att kliva ur, köpa med sig 2 grovt bröd och så av nån magisk händelse så fanns det två chokladwinerbröd också i påsen när jag kom hem.
Vet i 17 hur de hamnat där men eftersom de låg där och såg så väldigt smaskiga ut och bara bad om att få bli uppätna så var jag ju tvungen att lyda och äta upp dom. Bad bad me :o( Men det va gott :oD

5 min
senare låg dom i magen och jäste :o)
Michis tyckte att den ena var väl ändå till karln, men ICKE!!!! Här köper vi inget till karln, jag hade ju just släppt av honom så då kan man väl inte tänka på honom, eller? Han får väl köpa sig nåt eget gott om han vill ha när han jobbar!! ;o)
Men nu hade jag ju inte köpt några winerbröd utan de fanns ju bara där när jag kom hem :oP

Somna om lite senare och vakna upp igen..nån gång på dygnet kan vi väl säga. (det var iaf innan 11)
Följde med syrran och hennes dotter till Färgaregården och förtärde en kopp kaffe med mjölk, gott :o)
Kom hem och fick en chock när karln satt vid datorn och sa hej.
Börja undra lite smått vad som va fel, varför va han hemma?
Kom på sekunden efter att allt va som det skulle, han sluta ju tidigt idag, bara jag som hade noll koll på va kl va, haha.

Kl 15.00 Klev bort 20 m till Michis och förtärde ytterliggar en kopp kaffe med mjölk och bluddrade på, tur att det finns fler som är lika flummiga som mej emellanåt :o)  Hade mig en trevlig stund, vandrade sedan tillbax hem för att laga lite käk.

17.15 Åkte iväg och plockade ut pengar för att köpa min moder en "ny" tv. Hitta en Philips 29 tum, 100 Hz, fin faktiskt, såldes för 500:-

ca 18.15 Åkte hem igen.

18.30 hemma igen, kom på att jag skulle ha åkt till pappa och vattnat och matat fisken, SUCK!!!!! Tror jag lämna hjärnan kvar i sängen idag.
Ringde min kära fader för att kolla så det var ok att jag stack dit imorrn istället och det var ju inga problem.
De hade själva tänkt att ringa för att tala om att de ska komma hem imorrn kväll redan istället för på lörda för det gick inte så bra för min kära lillebror på tennisen så de bestämde sig för att åka hem lite tidigare.

19.00-20.00 spelade worms 3D, blir asförbannad då mask******* inte vill dö i tid (mitt motståndarlag alltså som jag måste ta kål på inom en viss tid för att komma med på en lista) Jag är 2 st och så ska jag slåss mot 7 andra som dessutom har nästan dubbelt så mycket liv, nästan omöjligt då de också ALLTID prickar rätt när de ska skjuta mig och slår sig aldrig när de hoppar från höjder eller ramlar i vattnet.
Äntligen klara jag det inom tiden för att komma på 3:e plats men det räckte visst inte för att låsa upp nästa bana. Eller jag vet inte för jag tror det är nåt j**la kajko med det där spelet då det stannat på 59%, jag kommer liksom ingenstans, så nu testar jag att göra de andra grejerna först för att se om det har en koppling men det kan väl ändå inte vara meningen att man ska komma på andra och första plats hela tiden på ALLT för att kunna låsa upp nästa bana när man kan komma 3:a också. Äsch, nu har jag säkert rört ihop de för er så nu fattar ni säkert inget, SKITSAMMA!!!!

20.00 Lagade lite mera mat inför morgondagen då köttfärsen behövdes stekas upp, köttfärssås med chili och paprika.

NU: nu ska jag förtära en flaska cider; strawberry crush, jordgubbar och nåt avsnitt av Buffy på säsong 5.
Goodbye

Det är dax...

att lägga sig nu. Ont i ryggen har jag, antagligen för jag vart ganska så inaktiv mot vad jag brukar vara så det får bli ändring på det känner jag. Trött är jag också men jag vill inte lägga mig för det innebär att jag måste leka med 2 katter innan, SUCK!
Tänk om jag kunde ha fått två smarta katter istället som fattat att de ska leka med varandra, men icke.
Jaja, så är det.
Funderar på om jag ska följa med upp och ta bilen imorrn när karln böjar 05.15 så han kan cykla hem imorrn, men jag vet inte än va det ska bli för väder för tv4.se har tydligen nåt strul för tillfället så jag kan bara se vädret för kl 3 inatt.
Men jag ser att kl är rätt mycket nu så jag kan ju se på tv:n istället, tror det brukar vara väder vid halv, 20 i eller nåt.

Passade på att leka lite med telefon också när jag borstade tänderna, eller efter rättare sagt.
Hade 2 bilder men jag är så trött så det vart bara en som vart hyffsad.

Nae, nu får det vara bra för idag...it´s playtime before bedtime, värsta är att jag skulle behövt ge mig ut och sprungit idag också så jag med hade fått göra av med lite energi i benen men jag var för trött and to LAZY!!! :o(
I need someone to spank my lazy as..ut i skogen alltså :oP

blir sur på detta

Nää det "funka" inte att lägga in bloggkoll för bara typ Michis fanns med, hitta inga andra hur jag än skrev så jag vart sur och strunta i det!!!
Varför hittar jag ingen annan? Har skrivit bde hela adressen och bara namnen  men inget funkar :o(

Jordgubbsmonster

Det är va jag har blivit, ett jordgubbsmonster. Så himla gott och så är det Ringstad  jordgubbar också, finns inga godare så om ni har chansen, köp dom ska ni få se. Fast dessa vi köpte nu var lite mindre och alla var intelika söta men fortfarande supergoda. :o) Har en hel skål i kylen med jordgubbar, färdiga att äta så jag går och nallar av dom hela tiden, rädd för att det inte ska finnas mer att köpa när de är slut :o/ AHHHHH!

Finns det nån som har bloggkoll? Vet att jag har sett minst 2 bloggare som har haft en video på sin blogg om det och där man kunde registrera sig, skulle ha gjort det för länge sen men det har inte blivit av och jag känner att det skulle vara så mycket enklare med det om det är nu är så bra som alla säger. Så om någon ville vara snäll och skicka en sån vidare som jag kan klicka in på :o)

Nu ska jag nog faktiskt sätta mig och spela playstation, det var väldigt längesen jag gjorde det.
Cya all later


Tigrar

Sitter ibland och kollar på tigrarna på kolmården, man kan ju gå in och se dem via webbkameror.
Nu ikväll låg 3 och myste, varav 2 hade tvätt time med varandra. Antar den stora är mamma :o)
http://www.webbkameror.se/tigercam/tigercam_8_live.php

Här är bilden jag såg nu ikväll iaf, spara ner den på datorn.

Tillbax till det gamla

Så får det bli, den gamla stilmallen när man inte lyckas klura ut hur dessa alla html-koderna fungerar. Får ta och trilskas nån annan dag med det.
Så himla typsikt när man ska försöka läsa lite och sen försöka vila en halvtimma eller så att det ska ringa hela en massa folk just då och störa!!! La mig ner för att läsa och då blir man så härligt trött i både huvud och ögon så jag ställde kl på 20.00, tänkte det blir lagom med ungefär en halvtimma, 40 min. Eller hur!!!
Telefonen har ringt 3 ggr och + att karln fick för sig att inte längre sitta i datarummet och spela utan sätta sig i vardagsrummet och spela 360. Han är halvt döv också pga sin jäkla tinitus så volymen är rätt hög (men jag är fruktansvärt ljudkänslig om man ska lägga mig ett tag).
Visst han har lurar som han kan sätta på sig, tvinga honom att köpa det för nåt år sen eller 2 så jag skulle slippa bli vansinnig varje gång han ville stanna uppe och glo på tv eller spela och jag sova.
Då vi har 2 katter också så kan man inte stänga dörrarna heller hur som helst för då ska en in och den andra ut och när det väl blivit så ska den andra in och igen och så håller dom på, suck och morr!

Jo, så det var bara att knalla upp, dumt att gå och lägga sig och vila nu iaf när kl är så sent men jag är ju sååååååååå trött.

Fick hämta upp karln på jobbet också, han kunde ju iofs ha cyklat hem även om det regnat men jag skulle ju ändå till pappa så...och då passade vi på att svänga förbi coop och köpte 3 liter jordgubbar igen, MUMS!!! 25:- kostade de nu så det var ju inte så farligt, man får passa på att köpa många medan de finns för rätt va det är så är de slut för säsongen och då får man vänta ett HELT år igen :o(

Nu ligger en liten hårig sak och loppar sig och snarkar i soffan bakom mig så jag kanske ska gå och peta lite på henne så man själv får sova nåt inatt, den andra loppar sig i sängen.
See ya

Brrr

Vilket åskväder. Vakna 2.15 inatt av att det dundra som attan och jag som inte normalt sett brukar reagera tyckte det var lite obehagligt faktiskt. Det var ju flera åskväder samtidigt såg jag, usch.
Trött som ett herke va jag när jag vakna 10 för jag hade sovit så illa innan och inte kunnat somna klokt på kvällen så kl stack iväg och sen vakna jag ju av åskan som sagt.

Men upp kom jag och diskade och styrde lite innan Michis kom över vid 11 och vi glodde på Monster´s inc.
Hade /har tvättstugan också så det är väl dax att springa ner och stoppa i ny tvätt i den nu. **gäsp**
Vill sova..........
Stackars karln som var duktig och tog cykeln till jobbet imorse, hoppas det iaf är uppehåll när han ska hem.
Måste till pappa idag också och se till blommorna och firrarna. Tror knappast jag behöver vattna ut idag va?! Hahaha.

Ha en bra dag.
Kram

HIPP HIPP HURRA HURRA HURRA!

GRATTIS på FÖDELSEDAGEN älskade syster :oD som fyller 34 idag.
Så nu har jag gjort en nötkaka (igen) som jag ska ha grädde och massor av jordgubbar på, mumma:oD
Egentligen ska vi ju fira både syrran, mig och Anki (pappas fru) samtidigt nästa helg men lite fika och ståhej kan man väl ha på sin födelsedag.
Skicka iväg min karl ner till Time (gamla videoland) för att köpa ett kinderägg, det är en sån där kul grej vi gjort x-antal år tillbaka till nästan alla våra vänner som fyller år. Men nu är det faktiskt ett bra tag sen jag skicka ner honom och han är inte tillbax än så man undrar om han lyckats gå vilse på s:t persg, hahaha.

Annars blir det lugnt ikväll, lite film kanske, Monster´s inc. den är ju bara såååååå bra och roligt, se den om ni inte har sett den, tror nästan alla gillar den oavsett ålder faktiskt.
Kram på er och ha en skön söndag.
Bye bye

Dagen efter...

..känns bra. Vi var så trötta och ej på midsomar-party-humör så för min del vart det bara knappa 2 cider och det vart väl bara nån mer för karln.
Nere i viken hos mammsen gick tiden fort, vi käka och bluddra och när kl hade rusat fram till ungefär 3 så var jag tvungen och åka och hämta karln och vara lite social med "svärföräldrarna".
Senare begav vi oss trötta och icke på festhumör oss vidare till de bekanta vi skulle va hos.
Det var väl lite småtrevligt faktiskt, tråkigt bara att det blåste kallt.
Vid ungefär kvart i ett satte karln och jag oss i en taxi och åkte hem och slockan som små ljus. :o)
Tog oss sovmorgon till elva, käka jordgubbar med mjölk till frukost och katterna, som jag tror fyller 10 idag, (är lite osäker på när de fyller men det är nu i midsommarhelgen iaf så de blev firade idag) fick tonfisk till frukost :oD

Annars har jag faktiskt inte legat på latsidan utan rensat bland ytterliggare papper som bara ligger och aldrig kommer in i pärmarna, damsugat, tvättat golven, bytt sängkläder mm.
Nu är jag redo för att åka till pappa för att se till växter och fiskar och sen ska jag åka och handla lite.
Till middag blir det faktiskt blodpuddning med lingonsylt. Usch va äckligt det låter och inte vidare trevligt om man tänker på vad som är i (men det gäller väl nästan allt) men om man skivar upp riktigt tunna skivor som man steker riktigt ordentligt och sen lassar på lingonsylt (nyttigt va?! :oP) så är det faktiskt riktigt ätbart och gott emellanåt.
Nää nu ska jag ge mig.
Jag hoppas ni alla hade trevligt igår med mycket skratt och god mat :o)

God fortsättning på er!

Vad gör jag uppe...

så här sent när jag ska upp tidigt i ottan och åka till Ringarum och Viken imorrn kan man undra. Men faktum är att jag ställde in första kakan i ugnen kl 23.15 ikväll som blev klar 00.00. Påbörjade sen Petit-chou´en och den såg alldeles klar och jättefin och fluffig ut t om 10 min innan den skulle vara klar så jag var lite tveksam men tänkte "skit samma, ja testar" och ut kom den och jättefin och inte så fin och sen mindre fin och sen platt!
JAHA, bara börja om, hellre står jag en halvtimma nu och får sova ut imorrn än att gå upp typ 8 imorrnbitti och ställa mig och baka, bara HOPPAS HOPPAS att denna blir bra, har sänkt värmen nu med 50 grader så vi får väl se.
Helt färdig är jag iaf så det ska bli skönt att få lägga sig strax.

Over and out!
Godnatt

Det är inte lätt.....

..när man som kvinna vet bäst!! :oP :oP
Började med att karln kom hem vid 2, hade beställt klipptid åt han kl 5.
Samma tid låses tvättstugan för oss så man inte kan inkräkta på nästa bokande. Jättebra! Om man nu kommer i tid dvs för om man kommer 1 min försent så har dörren låst sig och man får antingen stå och vänta tills nästa kommer (vilket förhoppningsvis då är snart) eller stå där o glo som ett fån i en halvtimma för att se om nån kommer eller ej och i det sist nämnda fallet gå in och boka den tid som då har lagts ut igen för andra att boka.

Vilket fall som helst så drog tiden iväg här hemma och jag, kvinna som jag är, för det är ju så typsikt oss kvinnor och jaga upp oss så dant och stressa, sen att det faktiskt finns BRA orsaker till det struntar ni i :oP,  började väl tycka att det skulle bli lite småstressigt om vi inte begav oss iväg nu (då), kl var då lite över 3.
Men icke, söliga som ni karlar är (för varför ska man stressa, att vara tidsoptimist är bra, eller hur?!!) så vart kl halv 4 och jag förstod genast att det skulle bli tajt med tiden då vi också skulle köpa jordgubbar utanför coop men tänkte att vi hinner nog om vi sticker till Willys, Ingelsta där vi vet vart allt är så man slipper fara runt som en yr höna/tupp bland alla andra yra höns och tuppar som inte heller vet vad eller vart de ska ha eller gå.
Jättebra, eller inte för karln tyckte vi stod så bra på Coop så han tyckte vi skulle in och handla på coop när vi ändå var där, jag ville fortfarande åka till Willys då kl blivit ÄNNU MER, men nu var det inte jag som körde och att tjaffsa skulle bara sinka oss ännu mer. Så med än glad min/humör **eller hur!!!!!** tågade vi in på Coop och fick då som sagt fara runt som yra höns, fast som en höna och tupp med rullator för det går ju inte fort då man måste kolla i varje hylla om det man ska ha står där eller inte.
Stressad och irriterad tänkte jag nästan lämna vagnen och karln och skita i att handla, skjutsa hem karln så han fick åka iväg och klippa sig och sen åka till Willys själv!!! Men jag behärskade mig och fick med mig det viktigaste i vagnen utan att vi vart alleldes för osams, hahaha.

Jaha, kassakön var inte alltför lång vilket kändes som en lättnad då kl hunnit bli halv 5, ut i bilen, packa in och så iväg. Eller inte! Alla som vart på Coop vet att det är jättefina parkeringar med fina djurskyltar så alla vet vart man parkera, vi ställde oss på nyckelpigan tror ja, en bra parkering, precis vid kanten att körfilen, dock ganska långt in på själva coop-parkeringen om ni förstår?!
Alla, skulle naturligtvis ut från vår parkering och eftersom alla ville hem NU liksom vi (kl var nu 16.40) så ville ingen stanna för att låta oss backa och köra ut i kön, näää det kan ju va dumt för då får dom ju vänta en bil till.
Och alla (ursäkta alla ni som skulle svänga vänster nu) dumma ****** som väntar och ska svänga VÄNSTER, men HALLÅ!!!!!!! Det finns EN utgång från coop, typ så där 8 utgångar sammanlagt från parkeringarna och det kommer bilister från alla dessa, alla vill ut, ingen vill känna till högerregeln och alla ska svänga vänster. Inte undra på att det blir kö.
När vi stått fast på parkeringsplatsen i 10 min (16.50)  kom äntligen ägaren till bilen framför oss och skulle åka, inte för att han hade särskilt brått utan la in påsen där bak, stängde dörren, öppna dörren igen, tog av sig kavajen, stängde och sen satte sig bakom ratten, WOHO!!!!!!! Min karl är inte rädd för att ta för sig i trafiken så när han väl hade flyttat på sig framför oss så kom vi snabbt ut.

Tror ni inte nu att jag kom 1 minut, 1 j**la min försent till tvättsugan. Att det ens var en minut var ju helt otroligt med tanke på att kl var typ 10 i på coop. Men ja..där stod jag med mina påsar, fruktansvärt irriterad över att det var med en minut jag missat tiden. Tänkte att jag nu skulle få bli stående ett bra tag i väntan på nästa om det nu skulle komma nån nästa.
Men maten behövde komma in i kylen så jag tog hissen u men när jag åkte upp hann jag se en tjej i linne och tofflor så jag hoppas på att hon skulle till tvättstugan så upp med hissdörren och slängde in maten innanför dörren medan hissdörren fick stå öppen och in igen och tack och lov så skulle hon till tvättstugan, jättetrevlig tjej så det gick bra :o)

Nu är jag superhungrig och jag bara vet att jag måste göra en matpaj, en petit-chou och 2 nötkakor, jättegod mjuk nötkaka som man har grädde på och hallon eller jordgubbar eller vad man nu vill ha. Den blir så saftig och god, mums :o) Så det är väl bäst att jag sätter fart om det ska bli nåt gjort.

TREVLIG MIDSOMMAR!!!
KRAAAM

Nyfixade naglar och Våra bästa år

Nu har man fixat naglarna och så ska jag erkänna att jag sett på Våra bästa år också. Ganska "spännande" för tillfället om man nu kan kalla den serien för spännande. Slutade upp o kolla på den ett tag då jag läste på nån sida om vad som skulle hända, det här med ön och att det inte fanns nån seriemördare osv. Började kolla igen när de började filma från ön och sen dess har det vart spännande, men det är ju fortfarande Våra bästa år vilket innebär att man kan missa 5 avsnitt och fortfarande fatta :o)

Jo, naglarna ja..jo jag bestämde mig för att inte va så sniken även om det sved i plånboken att ge 210:- för manikyren och lackningen, men jag ska inget säga för jag hade kunnat välja att ta hand om dom själv också eller vänta till nästa vecka och ta den andra tiden på Hair´n beauty för 120:- Men men...
Så här vart det iaf (efter att jag filat till dom själv hemma lite grann också då naglarna fortfarande var för fyrkantiga fast jag ville ha dem lite rundare. Inget jag inte kunde råda bot på själv.


Lite suddig bild men i ser iaf.
Ska snart åka och handla med karln, hoppas det inte är packat med folk bara men det är de väl.
Måste neri tvättstugan också, tvättdag idag med 2 överfulla stora korgar och en tvättpåse och så är ena tvättmaskinen trasig!!!! AAAHHHHH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Idag åker pappa, Anki och brorsan till Båsta så jag hoppas de får det bra och att det går bra för lillebror på tennisen.
Imorrn fyller min syster 34 år också :oD men vi firar inte midsommar ihop, hon har sin son hemma så de ska väl hitta på nåt.
Nää, det får bli allt för nu.
Tjingeling


jobbig natt och Sex and the City

Satt uppe och kollade på Sex and the City igår igen efter att karln tittat färdigt på fotbollen, hann och se de två sista avsnitten. Så himla bra. Älskar det sista avsnittet och love love love Carries hår.
Hon är också väldigt fin i klänningen hon bär i de sista scenerna i Paris, förstår bara inte hur hon kan springa som en gasell i sånna högklackat, jag kan inte ens springa så i mina gympaskor!!! hahaha, väldigt elegant och imponerande iaf.
Tycker scenen är så bra när hon står i receptionen och tappar pärlorna och Big kommer in och hon bara med en liten suck av lättanad och förvånad "Hi" och sen brister ut i gråt.
Eller när hon förklarar att hon hatar Paris och att dom grälat och hon blev slagen och han får nippran och börjar springa uppför trapporna och hon efter och sätter till sist snarskan och båda faller och börjar asgarva. Man kan inte låta bli att skratta med för man förstår/känner verkligen vad det är som blir så roligt. Man har ju själv suttit i sånna situationer som känns så hopplösa, ledsama och korkade att man inte kan göra annat än att skratta åt det för det i själva verket känns så ironiskt och dumt!
Bästa repliken är när de står på bron och hon säger "take me home" :oD

Men det mest känslosamma scenen i sista avsnittet är när Samantha´s pojkvän Jarrod (stavas det så?) kommer hem och väcker henne mitt i natten, flugit hela natten för att säga att han älskar henne, det måste vara det bästa i det avsnittet. Och jisses va läcker han är när han klippt sig och färgat håret, värsta hunken :oP **dregel**
Ja just det när Samantha står och håller tal om cancer är ju också jäkligt bra, när hon säger nåt i stil med "what the hell, that person is me, and if you all are swetting like me, you to should get a fucking reward"! Och sen slänger av sig peruken. Måste säga att hon har en grym kropp för hennes ålder.

Vet inte om ni alla läser aftonbladet på nätet ibland? Var det nån Sex and the City-fan som läste Hans Wikluns uttalande om att de kvinnor som gillar Sexand the City är värd halva lönen??
Länkar till artikeln här, den är faktiskt värd och läsa även om man inte gillar serien/filmen (filmen vet vi ju iofs inte än förrän på lörda för er som då tänker se den) men bara att läsa om vad Hans har sagt och sen att han blir ställd mot väggen, hahaha, ja det är lite roligt faktiskt, ibland får man passa sig för vad man säger och stå för det också!
http://www.aftonbladet.se/nojesliv/film/article2700881.ab

Men iaf, när serien var slut så var ju kl ca 00.00 och karln hade fortfarande inte somnat för ute var det värsta livet. Nåt liveband som spela nånstans ute på stan, nån som vet nåt? Jag har ingen koll, ett jäkla liv iaf men de slutade ju strax därefter vid 00 så...men så börja katterna tvätta sig på varsin sida om oss och varm vart det och så kund einte Missan bestämma sig för hur hon skulle ligga eller nåt så hon låg o knuffa på sin husse och ja..sen var det bara 3 tim kvar tills han skulle upp men det verkar ju ha funkat idag ändå :o)
Vissa nätter är bara så helt enkelt, jävliga! :oP
Kram

Nu vet ja..

..vad vi ska göra midsommar eller det har jag väl vetat mer eller mindre i 2 dar nu, eller rättare sagt med vilka. Bara det att NU vet jag VART vi ska va. Det har pendlat mellan att vara hos bekanta eller om vi skulle låna min fars och hans frus hus nu när de ändå ska bort till Båsta, men nu blir det tydligen hos de bekanta vilket säkerligen kommer bli trevligt tror jag.
Huvudsaken är att jag vet vart vi ska vara och hur det blir med mat och så.

Imorrn ska jag faktiskt för andra gången i mitt liv iväg och göra unna mig en manikyr, en minimanikyr.
Är alldeles för lat och tycker det är för jäkla boring och klippa och fila och fila och fila och fila, ja ni förstår.
Mina naglar växer som ogräs, har jättefina långa naglar (när jag inte brutit av nån dvs) och alla undrar vad jag gör. Här är hemligheten: INGENTING! Tycker det är som sagt så tråkigt att fila för det tar sån tiiiid så jag skiter i dom  om jag inte nu bryter av en, då filar jag bara den sen får det se ut osm det gör, hahaha
.
Men imorrn så ska jag faktiskt betala 150:- för att nån annan gör det åt mig.
Sist jag gjorde nåt sånt var när jag hade brutit av några naglar och satte dit glasfiber på de fingrar men annars är jag helt enkelt för sniken.
Fanns ett ställe som lät bättre och tog 120:-  (hair´n beauty )vilket inkluderade; klippning, filning, handmassage, nån vårdande olja tror ja och valfri lackning (jag vill ha fransk manikyr). Men hon hade inte tid förrän på onsd nästa v och nu är det kris här så det fick bli det andra stället. Det är väl inte dyrt 150:- kanske men hon ville ha 60:- extra för en fransk manikyr lackning. Jaja, det blir nog bra, hon hade tid för mig imorrn iaf.

Jättefint men inte vidare värst praktiskt, inte nånstans!


Annars har jag färgat mitt hår ikväll så nu har jag en jättefin färgrand i pannan, som vanligt! Lyckades rätt bra förra gången att undvika o kladda ner mig alltför mycket men den här gången gick det inte lika bra men jag visste ju att det kunde bli så här så därför gjorde jag det några dagar innan midsommar.
Fäller som en....ja..angora?? Kan inte komma på nån bättre jämförelse för tillfället.
Alltid när jag färgat håret så rasar det, lite scary faktiskt ibland och så kan det också bli även när jag tvättat håret innan det är torrt och jag dragit av det värsta.
Vet i 17 om jag har brist på någe eller om det ska vara så?!?.

Nu ligger Missan här ovanför tangentbordet, ovanligt va?! :oP Och lillmaja i soffan här bakom, karln och en vän sitter och kolla på matchen men Sverige förlorar ju iaf, framför allt tror jag det nu iaf då det står 2-0. Men men...
Nä, nu ska jag se om jag kan gå och hitta på nåt bättre och göra än att sitta här :oD
Kram på er och hoppas torsdagen blir en bra dag.
NATTI

??

Har iaf vart iväg och jobbat idag, skönt!
Karln sover i soffan, hemma idag också.
Hungrig..kanske skulle göra nåt åt det!
Återkommer en annan gång när jag har nåt vettigare att skriva :o)
Bye

Utmaning

The Rules:

*Post rules at the beginning of the post.
* Answer all the questions.
* Tag 6 people, and go to their blog and leave a comment to inform them that they’ve been tagged and asking them to read your blog.
* Let the person who tagged you know when you’ve posted your answer.


What were you doing ten years ago?

1998?? Ja, vad 17 gjorde jag då? Gick gymnasiet på Bäckadal, Barn och Fritid, tog hand om hästen och hunden på fritiden.

What are five things on your to-do list today?

Jag har:

1. Plockat med papper
2. Städat undan lite
3. Fikat med Michis
4. Givit blod
5. Handlat

Places you’ve lived?

Norrköping, Åkersberga, Söderköping, Valdemarsvik (både på landet och i "byn") och åter Norrköping


What are 5 things you would do if you were a billionaire?

1. Betala studielån och andra räkningar för ett tag framöver
2. Bygga eget hus
3. Resa med mina nära och kära, ofta och länge
4. Shoppa, shoppa, shoppa!!!!!
5. Investera för framtiden

Finns såååå mycket att göra för dom pengarna. T ex skänka till regnskogen, isbjörnarna, späckhuggare mm. Bygga fler ställen för hemlösa katter och hundar här i Sverige och så väldigt väldigt mycket mer :o)


People you want to know more about:

Jag “taggar”:

Anders http://anderstankar.blogg.se

Anneli http://heartofanneli.blogg.se

Sandra http://sandraiam.blogg.se/

Tobias http://tobson.blogg.se/

Cassie http://cassie92.blogg.se/

Linnéa http://lgk.blogg.se/

Peppa

Sitter här och försöker peppa upp mig själv till att ge mig ut och springa om en timma, men det är ju en hel timma kvar :os
Har god lust och lägga mig i sängen istället och bara slöa men jag vet att jag kommer vara så rastlös om jag inte ger mig ut och motionerar, dessutom så sprang jag inget igår.
I lördags däremot, hmmm...jo i lördags så srang ju jag o syrran och det gick asbra, vi orka hela varvet runt med nöd och näppe och 2 min gående.  Yej me :oD
Åh, vi får väl se vad det blir ikväll, blir säkert sängen, suck. Så dålig karaktär när man inte har nån o ge sig ut med och det finns typ bara syrran och karln som kan/vill springa så långsamt som mig eller syrran tyckte det var lite för långsamt men jag orkar inte hela varvet annars, hellre springa likt en sömngångare än en flodhäst som rusar fram :oP

Kram

**morr**

Jaha, då var karln hemma idag. Räcker liksom med att jag går hemma och tycker det är jäkligt trist men så ska man gå hemma båda två, suck..... Åh snorar gör han också var 5:e sekund :o/
Nää, det får bli till att ringa Michis sen och fråga om en fika eller nåt, här kan man ju inte sitta hela dan. Karl!!! :oP
Va är det för blää väder ute då?! Jaja, bara det blir fint till midsommar.
See ya


Mindre viktigt

Ska väl inte va sämre än nån annan så jag tänkte göra ett kort inlägg idag då dagen inte heller varit så intressant, inte för att nästan nån av mina dagar är så intressanta men iaf.
Here comes:

Morgon:
sov
Fm:sov
Lunch:minns inte...sov kanske eller så va de då jag klev upp
Middag: till T:s föräldrar
Kväll: till pappa och hämta nyckel då vi ska vara hus och fiskvakt när de åker till Båsta på torsd i drygt en vecka där brorsan spelar tennis varje år.
Senare kväll: Korv, tv och lite kattlek
Ännu senare, typ nu: Muta katterna med tonfisk och sova

Godnatt

(P.S måste vara det bästa inlägget någonsin, eller vad säger ni? Lättläst iaf :oP)

Hitta bilder

Hitta bilder från Kylies konsert, inte nödvändigtvist från konserten i sthlm men det är samma konsert iaf, eller ja ni vet vad jag menar.
Så ni som är intresserade kan ju klicka er in på hennes sida och titta på de olika kläderna hon bar och se vad vi såg :o)
http://www.kylie.com/gallery

Slött och 1 kg mindre katt?

Måste vara den slöaste lördan på länge länge. Jo, man blev ju iofs väckt så där 4 ggr under natten av en väldigt pigg kisse (den andra var snäll o sov) och så vakna jag ju kl 9 och någon tyckte att fysisk aktivitet skulle stå med på morgonschemat :oP
Upp o käka frukost , men sen var det kört, vart såååååå trött så det vart sängen igen där två små håriga vänner också tagit plats. Karln hamna i soffan och somna om till nåt program på Discovery. Vakna väl i omgångar men orka inte kliva upp.
Kl 2 var det dags för fyskisk aktivitet nr två= att gå ut med sopporna och så kom syrran på besök och tog en fika på balkongen som jag orkelöst och suckande konstaterade att den behövde städas, fullt med pollen och annat skräp.

Satte mig vid datorn dit karln också orkat släppa sig upp till och passade på att kamma Missan som satt där.
Otroligt att det finns nån katt kvar, jag menar kolla själva och det är bara efter ca 5 min borstande, man kan ju undra vart allt kommer ifrån egentligen, kan ju tycka att det snart skulle bli naken katt av henne :oP
Den andra busen smygfäller, hon fäller knappt inget om man borstar men så fort hon legat i soffan eller nån annanstans så är det fullt med hår.

Disken står och väntar också men det är inte så mycket, just nu undrar jag bara hur bra det ska gå och springa ikväll men det ska gå, måste!!! Kanske är spridarna på så man kan ta sig en dusch igen, hihi.
Det skulle finnas nånstans där i åbackarna eller i närheten nån sjö man skulle kunna slänga sig i när man sprungit färdigt, i med kläder och allt, så jäkla skönt.
Kom ihåg att det gjorde pappa och jag när vi sprang en gång när de bodde i stavsjö och hade bara 50 m till sjön, i med kläder och allt, ut på bryggan o så hoppa :o) Nu får man väl slänga sig i deras pool men den brukar vara så kall, brrr.

Tänkte ta en runda iaf när det blivit svalare med syrran då karln fortfarande är dålig.
Fotboll är det också om en timma eller så, det får man väl titta på emellanåt, har ingen ro att sitta och glo en hel match även om det är Sverige som spelar.

Har säkert frågat förut men vad har ni alla för planer i midsommar? Jag kom på att vi ska vara husvakt åt pappa och anki och får låna deras hus, så jag funderar på om man ska vara där och grilla och bada. Vi får se, ute i sista min som vanligt iaf.

Kram på er och
HEJA SVERIGE!! :oD

Landat

Nu är jag hemma igen från stor staden sthlm :o)
Känner att det är så underbart att få åter komma hem till kära norrköping. Huvudstaden i all ära men f-n va folk stressar och rusar bokstavligt fram i 30 km/tim ungefär, ingen hinner man stanna och råkar man få syn på nån som man kan fråga får man till svar "jag har jätte bråttom!" ungefär som "stör mig inte". Så när vi kom fram till stationen tog det oss 40 min att komma fram till vart vi skulle ta vägen för att komma till hotellet och dit tog det bara 3 min med pendeltåg, suck.

Hotellet var väl helt ok, fina trämöbler på rummet men sen hade de slängt in grön, typ plysch soffa och fotöljer, passa inte alls in och kändes lite billigt jämfört med de andra snidade trämöblerna som sagt.
Frukosten var urkass, knappt inget urval och återigen, fint möblemang men "otrevlig" miljö, kallt och ingen utsikt (fanns fönster som hade satts upp för syns skull, det var väl en vägg eller nåt annat bakom) och ett litet rum.
Nä, inte värt 1600:- iaf, men vi sov ju bara där men man förväntar sig väl iaf att frukosten ska hålla en viss kvalité.

Kylies show var helt underbar, fick tydligen inte alls bra betyg av aftonbladets krönikör (heter det så?) men han skiter jag i. Vi tyckte det var kanonbra.
Trodde inte man fick ta bilder så kameran lämnades hemma men som tur va så hade man med mobilen för man fick visst fota. Fota dock inget utan spelade bara in via filmkamera-funktionen jag har på mobilen, ljudet vart askasst så man hör knappt inte vad hon sjunger (antagligen för höga frekvensljud för mob.) men det vart bra filmat iaf det som jag filma så det är ju kul o ha.
Nää, helt klart värt och se. Love Kylie!!! :oD

På vägen hem när vi skulle till T-banan så var vi ju inte de enda som ni förstår som skulle åka.
Alla vagnar var knölfulla med folk men syrran och jag trängde in oss och så kom det ett tjejgäng som vi hjälpte till att få in så vi stog som packade sillar där inne och fnittra ihop. Himla roligt tjejgäng faktiskt, vi försökte hålla oss fast för glatta livet där inne när det svängde vilket inte alltid gick så bra så vi ramla nästan på varandra och asgarva. Tror dock vi (tjejerna och vi) var de enda som hade så roligt.
Måste vara den bästa tunnelbane upplevelsen jag haft iaf, hahaha.

Trötta är vi idag efter att ha sovit för få timmar inatt då man kom hem halv 12 och somna vid halv 1, upp tidigt till frukosten och sen suttit 2 tim på buss. Skulle lätt somna nu om jag bara fick en kudde. Funderar allvarligt på att lägga mig ett tag, men jag kan inte bara vila en halvtimma, jag somnar och sen sover jag i 2-3 tim, värdelöst för då är man ju pigg när man egentligen ska lägga sig och jag ska upp och jobba imorrn. Evt skjutsa karln till jobbet som börjar 05.15 också, SUCK!!! Orka!!!!!

Jaja, det är vad som har hänt och vad vi tyckte om showen.
Enda som vi vart lite "ledsna" över var att när vi var utanför globen så dela folk ut blad, bla om att Annexet skulle ha disco på kvällen fram till 03.00 med 70 och 80-tals låtar, men det kosta 150:- att gå in så vi kände att det inte var värt det eller att vi hade råd, man ska ju ha nåt att dricka också om man går in, oavsett om det är alkohol eller ej så...men vi var jäkligt trötta ändå, men det hade vart askul, så det är väl det enda vi "ångrar".
Men vi känner ju 2 tjejer i sthlm så vi får väl ta en annan helg och åka dit och parta lite :o)

Nää, nu får det räcka för idag.
Ha de gött mina vänner. Kramis och trevlig fredag imorrn på er

Nu bär det av :oD

Nu är dags att gå ner och hämta upp en mindre resväska. Köpte två sånna där med 3 i för ett pris.
Syrran och jag ska ju äntligen till Stockholm imorrn och se KYLIE!!! :oD Jippi!
Ska bli mycket intressant, tror hennes show innehåller mycket fart och härliga utstyrslar.

Har annars vart nere i viken hela dagen hos lilla mamma och lyckats bli jäkligt röd och om näsan också så jag hoppas det har tonats ner lite granna till imorrn, suck.

Nu håller karln och Missan  på och är lite tjuriga på varandra, eller jaa, karln är tjurig på Missan för att hon klöste för 10 min sen på pallen som står i hallen så hon fick sig en utskällning. Och sen klev han in på toan och då ska hon ALLTID med in men idag så var han som sagt tjurig på henne så han vägra släppa in henne.
Missan satt utanför, stirrande på handtaget, jama och titta, jama och titta, ingen husse öppna. Klöste då på dörren eller kraffasade ska man väl säga då hon blir frustrerad när han inte öppnar vilket resultera i att han vart mer förbannad och dunka till på toadörren så hon backa.
Låg en bit bort o stirra på dörren, husse öppna (klar) går ut hit till datorn och hon springer efter, vill ha kel av husse. Får inge kel, då blev jag sur så nu vet jag inte om de är sams för jag tyckte hon sprang mot sovrummet nyss dit han gick. Katter och karlar, dom är ett släkte för sig!! Hihi

Nää, nu måste jag sätta fart och hämta väska och packa för imorrn bitti ska jag ju på Patricias avslutning först innan vi åker 12.45. Kommer hem på torsd igen.
Ha de gött mina vänner.
Kram

Jaha...

..då ska väl jag och min häck ta oss ut och leka heffaklump idag igen, alldeles ganska så mycket nu faktiskt.
Är trött som en??? Sömngångare? Känns som så iaf, men jag har tagit lite "mirakelpiller" som karln köpt.
Haha, nää inte så mystiskt eller farligt som det låter, det är helt lagligt även här i Sverige, ska gå och beställa den över nätet.
Det är någe som hjälper till att höja energi nivån och gör väl genom det att man bränner lite extra.
Det är Guarana extract och Ginger root bl a i den.
Tar den bara nån gång i bland när jag känner att jag behöver lite mer energi när jag ska ut och springa, faktum är att den hjälper lite, inbillar jag mig iaf :o)
Bäst jag ger mig av så jag kommer hem nån gång i år men först ska jag nog gå och släppa ut ena katten ur klädkammarn som jag misstänker jag låste in där, kattrackarn, hihi.
Tjingeling

Flyter bort

Sitter här och flämtar likt en varm katt.
Har nu hunnit dammsugat och plockat undan och röjt lite och svetten rinner likt en flod nedför pannan.
Orka göra nåt i den här värmen här hemma då. Det är t.o.m svalare ute i skuggan än här, 30 grader står den på.
Men men, det är bara att kasta sig över disken, svalka av sig i duschen får man väl göra senare men egentligen skulle jag vilja sitta där med en härlig fruktdrink hela dagen och låta svalt vatten rinna ned och svalka.

Gud va jag längtar till Turkiet, kan ju låta helt befängt med tanke på att det är typ 40 grader där då vi kommer (och det är vamt nu) men då har man iaf ständigt tillgång till pool och gratis drinkar och glass och frukt och allt va det nu är som ingår.
Tänkte att bara kunna gå upp, ta på sig bikinin, slänga upp håret i en toffs, smeta på sig solkräm, borsta tänderna (usch va jobbigt det vart nu, haha) ta hissen 3 trappsteg bort, gå 10 till och sätta sig vid poolen och äta frukost för att sedan ta en plats i skuggan och bara va, bada och njuta av allt gott, HELA DAGEN!!! :oD

Vart så gryyymt sugen på att springa in i kyrkogården och ställa mig under vattenspridaren ett tag när jag var ute och joggade. Så jäkla frestande.
Fanns faktiskt en spridare som nådde ut dit jag sprang men naturligtvis så vinkla den ju över andra sidan staketet när jag kom joggandes **morr** Nåja, en annan dag kanske. :oP

Nää, nu har jag latat mig tillräckligt, bara en timma kvar också tills jag måste hämta sambon så det är bäst jag sätter lite fart om nåt ska bli gjort.
Hej svejs

Bryskt uppvaknande.....

...imorse kl fem i halv 6 av karlns mobil. "Var är du?" frågar de på jobbet. "Ja, hemma, sover. Vaddå då?" tycker karln.
"Ja, du kör ju Årsta idag". Visa sig att karln tittat fel i schemat,eller ja han titta inte alls eftersom schemat normalt sett förljer en viss ordning hela tiden men nu hade det blivit lite ändringar så han skulle börja 05.15 idag. Vi trodde han börja halv 8 så kl var ställt på halv 7 + att han skulle cykla till jobbet också men nu vart det ju lite bråttom så det fick bli bilen.
Så det var bara att kliva upp båda två för jag behövde bilen då jag glömt att lämna in tidrapport.
Så jag skjutsa honom till jobbet, åkte hem och käka frukost. Alldeles för varmt och piggt för att lägga sig igen.
Kl 07.00 vart jag ju naturligtvis trött men jag höllmig vaken till 8 och åkte och lämna tidraport, svängde förbi syrran och bluddra lite och nu har jag köpt en blåbärsmuffins och faktiskten cola 33 cl, stygga lilla mig men jag kände att jag behövde det idag :oP

Ska faktiskt erkänna att jag nu tänker gå och titta på Våra bästa år, JAjag vet att det är sämst men också bäst bara för att det är så dåligt, men lik förbaskat så tittar jag på det emellanåt. Sen MÅSTE jag damsuga, damma, diska och göra ordning i klädkammaren, ser ut som kriget av katthår, dammtussar mm här. Ska hämta karln också kl 13.15.

Nää, måste rusa.
C`ya

Återigen bad, sol och joggande.

Idag har man vart i Gransjönäs igen, den här gången med sambon, syrran, Patricia (syrrans dotter) och 2 vänner Magnus och Sigrid. Åkte rätt sent så vi var där vid halv 5 och tusan va det började blåsa efter nån halvtimma, man fick kottar, barr och sand överöst på sig men vi härda ut.
Passade på att bada med Patricia också lite, gick rätt bra att komma i den här gången faktiskt.
När vi kom hem passade vi på att svänga förbi apoteket för att köpa lite allergitabletter till karln för att testa och se om han blir bättre, annars är det väl nåt annat skit.
Köpte oss en pizza och delade på och jag fick en efterlängtad cola (33cl), är helt besatt av cola, kroppen skriker efter iskall cola rätt ofta men bara just därför så försöker jag låta bli att köpa det om vi köper nån läsk alls på helgen.
I fredags vart det smultroncider (från hemköp alltså), det är sååååååååå gott, smakar verkligen smultron och doftar ljuvligt...tusan också, nu vart jag sugen på det. Men just nu så är jag bara törstig överlag så det är därför jag är så sugen på läsk.
Har vart duktig och joggat nyss,igår också men då gick det inte så bra. Karln har inte kunnat springit med mig då hans hals bråkat med hosta och så och ögonen och näsan runnit lite så det är bäst det får gå över först, det är tungt nog att jogga.

Jo det gick inte så bra igår och dan innan det heller så jag straffa mig med ett extra varv som jag kanske redan skrivit kom jag på nu, igår gick lite bättre. Kanske 60% spring och resten raskt gående. Idag vart det 98% spring och resten raskt gående så jag är mycket nöjd, bara att hålla i nu.
Hmm, tror det är alldeles för mycket katthår i tangentbordet nu för mellanslaget vill inte riktigt som jag vill. Håriga pälsbollar, de har inte gjort annat än kräkits idag, varför vet jag inte, ätit nåt olämpligt som vanligt, illvillingar!!

Nää, nu blir det hoppa in i duschen och sen lägga sig för att kliva upp tidigt och lämna in en glömd tidrapport, upps, men det är väl inte försent hoppas jag. Usch vad klockan springer iväg, man säger alltid "ikväll måste vi lägga oss tidigt" (karlns ständiga uttryck) men inte ens det hjälper för likförbaskat så är kl återigen som alla andra kvällar kvart i elva och det kommer säkert ta ytterliggare en halvtimma innan man är i säng, att man aldrig lär sig.
Tänkte er en iskall cola...**dregel** :oP
Natti

P.S Måste bara lägga in en bild på en hund som vann nån slags maskerad i nåt land. Så jäkla tuff, men stackars hund, haha

Kärleken vinner :o)

Var inne och läste ett inlägg på en annan blogg för några min sen, så jäkla skönt inlägg.
http://www.hanky.se/Therror/3987
Det är så man tänker sig och vill att dagen ska se ut men när man väl slår upp de blå så går det åt skogen.
Tänkte på vad man får utstå när man har katt;
Den nya soffan för 10 000:- (och fotölj) förlorade genast sitt värde efter 20 min då första klon sattes Lite fint försökte man pilla in de löst hängande trådarna med kniv och potatissticka och hoppas på att det inget syntes. Idag har man mer eller mindre gett upp men så verkar även ha katterna för de är inte på soffan längre, tjoho, men det tog ju typ ett halvår och soffan är redan förstörd. **morr**
Det ska ju tilläggas att man får lite extra dåligt samvete också när det oftas påpekas (när de förstört dvs) att katterna är mina och inte hans med tanke på att jag skaffade dom 3 år innan vi blev tillsammans men vi har ju vart ihop 7 år nu så det är lika mycket hans faktiskt och det tycker han också egentligen. Förutom just då då när de små vettvillingarna förstör :oP

Mattan man köpte skulle säkert må mycket bättre och se bättre ut om katterna gett f-n i och kräkas på den.
Att de kräks på trasmattan i hallen ibland är väl ingen fara, den stoppar man ju i maskin men en "stel" matta stoppar man ju liksom inte i maskin så det blir som det blir. Och så måste vi ju också, om vi inte sätter oss på en matta, kräkas under sängen så man måste kravla sig in under och böka, suck.

Sen har vi ju det där med hår också, ja vad ska man säga. Det är bara att gilla läget och hålla tyst.
Jaa, det finns i maten, på bordet, på varenda kvadrat mm av soffan, i maten, i glaset, i/på ALLA kläder, i munnen, näsan, ögonen, i tangentbordet, på skärmen. Precis ÖVERALLT!! Dessutom så ligger det en luden, fällande stor sådan nu på sin vanliga plats ovanför tangentbordet redo att tappa femtioelva hårstrån bara jag petar på henne så jag tänker låta bli.
I soffan bakom ligger den andre som vanligt, alltid när jag är här, som om vi har rutin på detta, haha.

Vad har vi mer, jo just det, snittblommor kan man ju glömma och köpa, det är sånt som en kattägare bara får drömma om att ha såvida man inte har en jättebra hylla eller nåt som ställa den på som katten inte kommer åt. Eller det gäller för alla blommande blommor iofs, jättegott, säger katten. (och kräks!!)

Jo, och inte får man sova heller om man inte har lekt med dom i 2 tim innan, för det kan ju vara dumt och leka med sin syrra när matte ändå köpte 2, dumma katter. Nää, vi plågar matte istället, river på madrassen, biter på plastpåsar om det finns nån sådan i närheten, annars biter vi på kort, böcker, river sönder papper i småbitar, välter saker som går att välta med svansen. Nu tänker ni: men dumma kvinna, ta bort det som hon biter på då, men jag LOVAR hon ("lillmaja") är så skicklig på att hitta saker som hon kan styra med som hon vet att jag vaknar och går i taket på så det spelar ingen roll.
Nää, ibland skäller jag på henne tyst men med arg röst så karln inte vaknar eller skäller på mig att gå upp istället och låsa in katt----!!!! Efter ett par gånger så vet hon ju att jag blir rasande och då hoppar hon kvickt upp vid min kudde och lägger sig så snällt...ett tag.
Visst det går att gå upp och låsa in dem men då måste jag ju låsa in även den andra som ligger snällt (förutom när hon också vill ha uppmärksamhet och klöser istället på bänken som står på min sida (det är hennes sätt att få uppmärksamhet, funkar väldigt bra!) och djurvän som jag är och ändå älskar mina lurviga små älsklingar så vill jag inte att de ska sitta instängda hela natten i hallen för de stör ju bara nån halvtimma eller så, men man blir bra sugen ibland för jag blir sååååååå arg. Men men, får skylla mig själv.

Varför gör dom så här för då kan man ju undra?! Jag har kommit på att när det gäller mina så är det för att antingen så vill de leka eller ha sällskap när de äter. Gäller de det sistnämnda är det enkelt, då är det bara att följa med upp, ta nåt att dricka, gå på toa och sen lägga sig igen, det andra kan vara en smula jobbigare när ögonlocken hänger ner i knävecken, den overkliga drömmen man hade förföljer en fortfarande i hälen och man ska dessutom försöka lyfta på fötterna, undvika dörrkanter (kom inte ihåg va det hette) och helst också trösklarna och så vill katten att man ska vifta med ett jäkla snöre. SOOOOOOOV kattskrälle!

Lillmaja ska också vara runt fötterna hela tiden, tror man har ögon i ankelhöjd, men icke, vilket ibland resulterar i snubblande, nästan fallolyckor därav det mycket irriterande suckande och "försvinn". Resluterar också i trampolyckor emellanåt = kisse ajaj. Men som tur är så inget allvarligt, går ju över på 1 sek men iaf.
Kommer också bärande på sitt "favo"snöre i både tid och otid och vill att man ska leka eller kasta det, eller om hon fått en snodd av mig så leker hon gärna med den, en sån där stor garnsnodd. Gärna när man släckt ner och ska sova, då kommer lilla jag och piper och ska leka. ICKE!!!!
Missan sover nästan 80% av tiden men hon ska alltid in på toa när nån sitter där och antingen kela, bara va eller dricka vatten i handfatet. Är ingen där och hon är törstig och inget ser då blir det ett sjujäkla liv och vilket tjat ända tills nån kommer och sätter på vattnet, men ibland är hon duktig och säger till när hon är färdig så man kan gå och stänga av kran.

Då kommer den stora frågan: Varför står man då ut???
JO, för att när man hämtar dem (om man inte skaffar en vuxen katt från början vilket också kan vara oemotståndligt) är de så jäkla söta och de piper så hjälplöst att det skär i hjärtat varje gång de låter så man kan inte låta bli att ta upp dom och ta dom till sig, redan där är hjärtat förlorat till de små håriga, fluffiga darlings.
De leker så gulligt och slår nästan knut på sig själva, leker på ens axel i soffan för att man i nästa sekund ska upptäcka att de med huvet hängandes nedåt ens bröst somnat i en väldigt märklig ställning som knappast verkar bekväm.
De är det första du antagligen ser och hälsar på när du kommer hem och de enda som inte ställer krav på dig, de älskar dig för den du är.
De är så charmiga med sina personligheter som också kan vara en pina ibland men det är i slutänden det som gör att man talar om dem och man upptäcker att det inte är med irritation i rösten man säger det utan med kärlek. (Nja, förutom när de faktiskt förstör)
Tänkte avsluta detta låååååånga inlägg med ett par bilder och meningen:

Vad finns det inte att gilla????

(bilderna hittade jag på google.se när jag sökte på; bilder på kattungar)

Även när man lekt hela dagen med sitt syskon och plötsligt blivit såååå trött när man fyllt på matförrådet är man det sötaste i hela världen :o)

Godnatt

Nagellack?

http://www.metrobloggen.se/jsp/public/permalink.jsp?article=19.2866753

Tävling på gång, vinn ett nagellack :o)
Kan ju vara trevligt kanske.

Va ska man göra idag då? Ja, inte en aning, karln sitter och spelar x-box 360 iaf.
Han klev ju upp och jobba igen vid 6 imorse men det var bara nån timma. Men han har hållt sig vaken, så man ska väl försöka lura iväg han nu på nåt om man vill göra någe för annars så somnar han väl snart och då är det lönt tusan att väcka´n. :oP
Bye bye

vissa saker borde va förbjudet

Är tvungen att visa er en grej. Satt häromdagen och letade efter en sån där klövjeväska till hund. Ni vet en sådan som man hänger på hunden så den får arbeta lite extra och de hade hundmodeller...ja, nää jag vet inte vad jag ska säga förutom att det borde vara förbjudet att klä vissa hundar i kläder och annat så länge det inte är till för att skydda dom mot kyla eller annat, annars ska de vara som de är. Det här är ju bara patetiskt och jag tycker så synd om hunden.
Fanns fler bilder men två talar för sig själv så förstår ni ju hur resten såg ut.


Behöver jag säga mer?? **suckar**

sol o bad

Idag igen..sol och bad alltså. Leta oss ut till Gransjönäs idag igen, kan säga att det var en aningen lite mer folk idag än igår, typ så där 30+ men det bästa är att de inte låter som det. Det är ganska lugnt och skönt där ute iaf så det går bra att trängas med de andra soldyrkarna.
Och vet ni va?? Efter 7 års tjat så har jag äntligen fått min karl att ta på sig sollotion alldeles frivilligt, YES!!! hahaha. Karlar....
Nu är vi hemkomna och jag ska göra paj, mumsigt.
Tror vi ska försöka springa också men det blir vid 21-hugget när solen lugnat ner sig någe iaf.

Här kommer bilden jag "utlova" igår på grodynglen, intressant va??!! Hehe. Men det är ju coolt ju.
Alla de små svarta prickarna är grodyngel och så var det hela strandremsan.

Lyckades fånga en i handen också.

Ha de gött. Kram kram

Trist slut på en skön slappardag

Sitter här och tycker synd om min karl som ska upp och jobba halv 3 inatt, så han ska upp halv 2 och i natt som var gick han upp 3, börja 4 och jobbade till 15. Stackarn, och inte kom han tidigt till sängs heller, iofs hans eget fel men jag tycker synd om han iaf. Och på lörda ska han också börja så tidigt tror jag, långkörar vecka.

Idag har en vän till mig och jag vart ute i Gransjönäs och solat och faktiskt badat, lite kallt dock men det gick.
Skönt och bara ligga och slappa och göra typ inget.
Eftermiddan sluta tyvärr dock med beskedet att jag inte fick jobbet på Addici heller så jag kände/känner mig inte så jäkla glad, ganska ledsen faktiskt.
Känns lite småtufft att ha hållt på och letat så länge och inget får men det är ju fler än jag som söker så......
Karln var snäll och trösta mig iaf, krama mig extra mycket o så.
Men snart det är det ju dax för mitt sommarjobb och sen sticker vi ju på semester i en vecka och sen har det hunnit blivit mitten av augusti så då får jag väl söka till bemaningsföretag eller om jag kommer in på skolan så kanske man pluggar, vad vet jag.

Försökte mig på att jogga idag också själv, men det gick åt skogen. Snubbla och drog fötterna efter mig och kändes motigt så det blev en mix av små joggning och raskt gående. Straffa mig själv dock för att jag inte orka jogga med ett extra varv så lite motion vart det av det hela iaf.

Har även sett typ tusen grodyngel idag. Stannade till vid Skiren, har aldrig vart där så Simon ville visa och det var massvis, säkert tusen st grodyngel som simma precis vid kanten. Tog en bild på det med mobilen men jag har inte överfört den så det får visas en annan dag. Tror inte jag sett så många grodyngel sen jag själv var så liten och gick i diken och samlade dom i en burk. Coolt!

Vill skänka en tanke också till min "bonussyster" (min mor har bott ihop med hennes pappa, inte längre men de träffs fortfarande. Vi har känt varandra i över 10-12 år så hon är min familj, och hennes syster förstås) Jo men iaf, hon ringde idag och berätta att hon cyklat omkull, eller ja, cyklat på nån kanske jag ska säga. Jessi kommer i nedförsbacke i skaplig fart som man har då och krockar med en kvinna som inte ser henne utan ska väl precis svänga ut med sin cykel efter att ha stått och pratat med nån. Så det blev en skaplig krock och Jessi fick åka ambulans. Det vart  några stygn i huvet och några på vänstra armbågen och en jäkla massa rejäla skrapsår tydligen på hela vänster sidan och ryggen + att armbågen nu är svullen. Stackars pluttan..... :o(  Men hon är hemma nu igen, faktiskt bara typ 3 tim efter hon kommit dit. Man tycker ju att de kanske skulle behållt henne över natten för att se till att hon inte fått hjärnskakning som inte behöver visa sig förrän senare. Och inte sa de ens till att hennes karl borde se till henne på natten så hon mådde bra.
Men men, dagens sjukvård.
Krya på dig gumsis. **krama försiktigt**

Nää, det får summera dagen. Varken orkar eller har lust att skriva mer men det behövs ju inte heller så...
Trevlig fredag på er mina vänner.
Natti

Varför dummar det sig?

Varför kommer det upp vissa gånger på en del bloggar "can´t be found" eller likn. Kommer inte ihåg nu va det står men det blir en grå bild och en vit ruta med text på. Nyss blev det så på Anders blogg när jag skulle lägga in en kommentar och på Vonkas blogg har jag inte kunnat komma in alls på ett par dar. Mysko.
Nån som vet nåt?

Pluttabajshögar också!!!! :o(

Det är mitt grova ord här, inte så fint att lägga ut grova, arga ord här inte och det blir liksom lite roligare så här också.
Jo, pluttabajshögar också för att idag så ringde de från Lennings sjukhem och sa att jag inte får natttjänsten jag sökte och då tror jag inte heller att jag får dagtjänsten jag sökte då jag endast jobbat natt på Mathildagården.
Nedrans också...men det kan finnas ett litet strå av hopp imorrn då jag väntar besked från addici som kundtjänstmedarbetare, har väntat i 3 dar här nu och det har bara blivit uppskjutet hela tiden men nu verkar det som att de ska höra av sig imorrn men jag lovar att jag inte får det heller.
Jag är så positiv av mig eller hur?! Men vad ska man bli då efter avslag på avslag? Tycker bara det är så jäkla tråkigt och konstigt för jag har ju som sagt inga dåliga meriter och jag själv tycker att jag är en himla trevlig prick och gör mitt jobb/mina uppgifter bra och väl och kommer överens med alla. Men men...om jag inte får jobbet så får jag väl hoppas på att jag åtminstonde kommer in på socionomutb i höst.

Nää, inge kul alls idag förutom att vädret är kanon, men det behövs verkligen komma regn nu. Varför kan det inte regna på nätterna för och solsken på dagarna, vore ju toppen.
Nu kurrar magen så det är väl bäst att göra nåt åt det.
C`ya

Hett, hett, hett

Sitter här i den kvalmiga luften. Här hos oss nu är det väl en så där 27 grader, inne alltså. Tidigare hade vi lite över 30.
Sånt får man stå ut med när man bor högst upp på 7:e våningen, men man blir så jäkla slö.
Inte många knop idag inte. Ska iväg ikväll och spela brännboll på min systerdotters skola, det ska bli kul.
Kanske att T och jag kommer iväg och springer ett varv också, får se.
Orkar inte skriva mer nu, får bli mer en annan dag.
Ciao

Lugn dag

Inte mycket vettigt att skriva idag inte... Har vart iväg och solat och och fikat med Michis på fm, bland myror (stora jäklar också) och andra diverse småkryp och flygande saker.
Blev biten av en myra också när vi skulle sätta oss i bilen och åka hem, åhh va jag avskyr småkryp, får panik på dom och flera timmar efter man har vart ute får man för sig att det kryper på en, bläääääääääää!
Michis hade iaf kul åt mig och jag är fortfarande fast bestämd att jag ska bo på landet en vacker dag.
Vad jag däremot inte tänker göra om T och jag får barn är att tälta med dom, campa så att säga. Det närmsta tältning mina barn kommer i närheten av med mig är på parkeringen i så fall, så man har tillgång till toalett och kylskåp, hahaha.
Kan verkligen se och höra mina framtida barn framför mig "men mamma, vi vill inte tälta på parkeringen, det är inge roligt, det är hårt". Mmm, det blir inte lätt :oP

Vad har jag gjort sen....inte mycket, är så trött och vart det i en vecka snart, men det är väl kanske värmen. Tyvärr så har man 2 pälsbollar som trotsar värmen och vill leka så det är bara att hämta snöret och sätta igång. Kan ju tycka att det kan leka med varandra istället så slapp ju jag men icke sa nicke, så bra skulle vi inte ha det :o(

Nää, nu ska jag dricka lite te och sen lägga mig, eller ja, efter att ha agerat lektant också förstås :o)
Natti

Så nöjd med mig själv

Vet ni att jag klara att springa nästan runt hela strömmen, åbackarna alltså. Vi börja jogga precis när man kommer in i folkparken, rakt fram i korsningen som förra gången fast denna gång så lubba vi runt och tog 5-öresbron istället och bort till Färgaregården och stannade inte förrän vi var tillbaka vid bron vid fängelset. Trodde ALDRIG jag skulle orka det, men jag gjorde det och jag är sååå stolt över mig själv, men det var så jäkla tungt de sista hundra metrarna men jag visste också att om jag gav upp då så hade jag blivit arg på mig själv. YES!!!!! :oD

Vad har dagen erbjudit annars då??..Hmm, jo, jag bytte shortsen jag köpte igår, insåg att de nog skulle skapa diverse ibehag iaf oavsett om jag går ner i vikt eller ej och jag hade tur för det var väldigt några kvar men det vart jättebra.
Och så har jag köpt mig en ny bikini på Stadium, en röd, med en 3-kants topp eller va man säger och sen ett par hippsters till och så var det 3 betala för 2 så det vart ett par "vanliga" också om ni vet vad jag menar. Det vart bra iaf.
Har ju egentligen en ny sen förra året men jag vet inte vad jag såg med för överdelen (också 3-kants) är faktiskt för liten så de vill både krypa ut underifrån och hoppa ut över, hahaha. Men nu slipper jag det iaf.
Och tydligen så får jag ju användning för den nya imorrn då jag ska ta och ge mig ut med Michis och ligga i skuggan och loppa mig och förundras över att det finns stollar som badar, brrrrrrrrr. Måste vara minst 25 om en annan ska i, annars ska det vara jääääkligt hett ute.
Det är ju trevligt och bara ligga och loppa sig med en bra bok och sällskap, det duger det också :o)
För karlns del vart det lite nya skjortor på stan, annars inte mycket mer.

Måste ju bara kommentera en grej jag såg på stan idag, eller inte bara jag utan 2 av våra vänner också som vi mötte på  stan och de tappa väl också hakan. Hur klär sig folk egentligen?
Det stod en tjej i hörnet mittemot McD och jag råka slänga en blick dit och bara för hon var rödklädd så såg man ju henne extra bra. Det såg ut som hon bar en lång tröja eller likn och titta man lite längre ner så såg man plötsligt hennes rumpa (hon stod med ryggen till först) Jag tyckte allvarligt att hon var NAKEN under tröjan och Sessan tyckte dessamma tror jag men så böjde hon sig framfåt till råga på allt och man såg ett par svarta string eller likn under, eller så var det ett par andra som bara hade åkt in en bit.
Man blev helt förstummad, det såg verkligen ut som om hon var naken som hon helt enkelt satt på sig en tröja och glömt byxorna. Jisses.
Sen satte vi oss på McD och tog en sallad (grekisk, riktigt bra för att vara McD och med dressingen vitlök/örter till så blev den kanon) och då kommer det 2 unga tjejer varav den ena bar stay-up strumpbyxor och man såg klart och tydligt de "hållare" som håller upp dessa som försvann upp under den korta kjolen  (mitt ordförråd har försvunnit för tillfället men ni fattar säkert) och den andra tjejen var inte sämre hon.
Men vi tror att det varit nån maskerad fest eller nåt likn för det dök upp fler av den sorten och i den låga åldern så...men tjejen som glömt byxorna tillhörde definitivt inte dem så jag vet inte vad hon tänkte på men troligen så tänkte hon inte alls.
Visst att man ska klä sig som man själv vill och inte bry sig om andra men lite vett och etikett gäller faktiskt och framför allt på stan.

Nu måste jag rota fram lite kyckling, vart sugen på det och ris och jordnötssås som Anneli skrev hon käka i sin blogg, och sen rätt i sängen om man ska orka upp.
Ha en bra måndag hörrni.
Godnatt

Trevlig kväll

Nu är vi hemkomna.
Har haft en trevlig kväll på S:t George, käkade fläskfilémedaljonger och karln tog en grillmix. Ingen förrätt dock då vi var ganska "mätta" (ingen direkt överdriven matlust i värmen precis) och istället för att ta en efterrätt där knata vi ner till Skafferiet och tog oss en fika, jättemysigt :o)
Och sen kl 21.15 och två timmar framåt vart det "Indianen Jonas 4" som karln säger, hihi. Helt ok, typsikt Indiana J film förutom att det var mindre fällor i denna tyckte jag.
Kvällen har vart helt perfekt, jag har t.o.m kunnat gå i mina högklackat och kommit underfund med att jag har riktigt sjyssta ben i dom, hahaha (Tur att man tycker nånting är bra på sig själv iaf)

Sen har jag lekt optimist också idag på H&M. Köpte ett par shorts för 98:-, tydligen små strl för jag brukar kunna ha 38 men nu fick jag klämma in häcken i ett par 40 och till och med dom satt som.....ja...låt oss säga så här att när jag knäpper dom så ser det ut som om magen förvandlas till en extra rumpa och när jag äntligen knäppt dom så hänger magen över som en jäsdeg i en för liten bunke (knappen stack iaf inte), men häcken såg iaf bra ut i dom så det fick bli dom iaf, hahaha.
Nää vars men jag tänkte att dom töjer sig väl vartefter (tills man tvättar dom och de är som strl 36 och man står och förbannar sig) och vågen ser ju iaf ut som att den tänker peka nedåt så det får bli mina "måste-banta-shorts" :oP Annars får jag väl köpa nya då.
Nu ska vi snart knoppa i säng och imorrn så nalkas det frukost i Ågelsjön, härligt :oD
Natti natti

P.S det var värst va dåliga ni har varit på att uppdatera idag då! Kanske har ni haft bättre saker för er i värmen :o)

RSS 2.0