Jaha, dax för nästa

Då ligger karln o är sjuk, eller ja, han är faktiskt o jobbar idag. Han ville inte ta ut en karensdag när det var sista dagen innan helg men han hostar och är tjock i halsen och lite snorig så jag har varit på stan och köpt Echinatex och C-vitamin.
Nu ringde T här och fråga om jag ville ha hans massagetid kl 16 så det var ju snällt för det känns som det är ganska så välbehövligt :oP
Annars blir det lugnt ikväll. Får se vad som händer i helgen.
Nu kommer lillfisen med snöret och pratar :o)

Nu har man vart där

Japp, nu är det avklarat och det var faktiskt riktigt kul.
Folket var faktiskt riktigt trevliga och sminköserna duktiga, eller iaf hon som jag hade.
Fotografen var jättebra och man kände sig avslappnad efter ett tag.
Det enda som man kan känna då är väl att det är så himla dyrt med korten om man vill köpa, 500:- liksom för 1 st.
Hon sa att vi kunde få alla kort, kunde få skivan alltså (vilket var 99 st kort) för 3000:-
Nää, tycker det är på tok för dyrt. Då kan man lika gärna gå till han Mattias Åström (tissesson.se) som jag var hos förr förra vintern när jag gjorde albumet till min karl, en del av de bilderna har ni ju sett (svart vita foton). Han är ju visserligen amatör fotograf men så jäkla trevlig och man får kontakt direkt med han och känner sig avslappnad och inte generad alls. Jag gav 500:-? tror jag eller om det var 250:-, nää 500:- var det nog, för hur många klädombyten jag ville, vilka ideér jag än hade och så fick jag ju alla bilder, ca 200 st på skivan som jag sen fick framkalla själv sen efter att han redigerat dom och grejat lite så som man vill ha dom.
Tror jag gav kanske max 2000:- för allt som allt med fotograferingen och för runt 40 framkallade bilder i 15*20 format och ett fint album. För typ 200:- mer hade/kan han fixa fram en tjejkompis till honom som gått make-up utb som stylar till dig om man vill så hur man än vrider och vänder på det så blir det billigare men visst, modellhouse är ju professionella och inga amatörer så..så ja det är väl upp till var och en på vad man tycker det är värt att lägga pengarna på. Men t o m om man är som vi var sist på hans fotografering 5 st så dela vi alltså på 500:- o då tog han alla möjliga bilder, grupp o enskilt!
Men kul va det iaf och intressant o se hur man såg ut med riktig sminkning med underlagskräm o allt, en annan smetar på lite mascara på sin höjd i veckorna och lite ögonskugga om man vill "piffa" till det litre extra så där. Kanske lite ögonpenna och lite annat kraffs när man ska gå ut naturligtvis men annars är jag inte mycket för sånt där även om det skulle va kul o kunna.
Ska visa en bild å hur jag såg ut, tog en bild i hissen och naturligtvis en sån klassiker genom spegeln så det blev en bit ifrån, var så trött och när jag hade tagit av mig sminket kom jag på att jag kanske skulle tagit en bättre, närmre bild, men men....

Jessis bilder vart jättebra medan allt jag såg på mina kort var rynkor och överflödiga kilon och vad är första reaktionen när man går hem efter det?? (konstigt är det egentligen) GODIS och LÄSK!!
That´s life. Bara sluta gnälla och försöka göra nåt åt det. Köpte iaf inget godis eller läsk men imorrn är det fredag o då får man unna sig Lite :o)

Nu håller jag på o fryser mina fingrar av mig här så jag ska ta en snabbtitt på facebook o sen ta mig nåt o dricka, törstig.
Kram kram


Fisestumpen

Har en kisse här som ligger ovanför tangentbordet och fiser och har en mage som gör sugljud så att säga......
Ringde veterinären igen ang henne för att denna gång tala om att det nu längre inte bara är kräkningar emellanåt utan också en mage som är dålig. Tjejen i telefon trodde denna gång att hon kanske är matallergiker och att jag därför skulle testa allergifoder som Bara kostar 315:- för 2.5 kg. Är väl inte sååå dyrt med tanke på att det jag köper nu kostar 248:- för 2 kg. Men då får hon inte äta NÅT annat, inte en endaste liten B-vitamin eller godisbit eller räka eller nåt på minst 2 mån för att se om det kan vara det :o(
Då blir man som matte lite "ledsen" för hon älskar ju så mycket och sitter ju alltid o tigger och ska alltid smaka. Men det är ju bara vi människor som förmänskligar och tror att de blir så ledsna om de inte får någe utöver sin tråkiga mat.

Nu sitter hon och försöker bita mig för att tala om att hon har ont i magen, men vad ska man göra liksom kan ju inte göra nåt....stackars fisestumpen, magen knorrar för fullt. Suck.

Fick idag också ett mindre trevligt brev hem från CSN, AAAHHHHHHH!!!!!!!!!! Visste att den dagen skulle komma men NU?!! Lite olägligt men men.....trodde först när jag såg 2 inbetalningslappar att första betalnigen skulle va i augusti, tjoho tänkte jag, då hinner jag ju lägga undan lite varje månad, men icke sa nicke, första på 1650:- ska va inne nästa månad, AAHHHHHH!!!!!!!!!!!!!!!!! Not fun at all! :o/ Men men, det är bara att lösa det, får väl leva på vatten och knäckebröd och nudlar, kanske nån grönsak i veckan, men det gör ju inte så mycket, ska ju ändå banta, hahaha.
Men den dieten är ju ofs inte fy skam så..... :oP

Nähä, nu ska jag glutta vidare här på bloggen.
Tjingeling på er

Och just.....

...när man trodde att man var på bättringsväg så fick man ont i halsen igen, suck.
Annars är det väl lite granna bättre, har iaf lyckats tagit mig ner på stan för att klippa mig (endast topparna då jag är nöjd för tillfälllet med frisyren) och hittade en grön tröja till mig på rea på H&M och hade 20% på reapriser också så jag betalade 69:-. Det är en lite mer sån där "festtopp" med en lång urringning så man måste ha ett linne under eller nåt om ni förstår och som går lite längre ned till rumpan ungefär. Nåja den var iaf fin, billig och något som jag aldrig köpt tidigare, kul o köpa lite färggranna kläder ibland, sånna färger man normalt sett inte har på sig (ja är ju ett hängivet fan till väldigt jordnära färger annars :o/ )
Färgade håret igår också, ljusbrun med lite maghony i. (stavas det så?) Det vart bra.

Min pappa fyller år på torsd så syrran och jag gick förbi Servera innan klippningen och där ska de ju slå igen så de har ju 30% rabatt på allt i butiken, hittade en bag in box vin-ställ föreställande en stol som kostade med rabatten 175:-. Pappa önskade sig en sådan att ställa i hans bar så det var ju bra att vi hitta den.
Fanns massa annat billigt som kan va värt att kolla lite extra på så jag funderar på att gå dit imorrn igen och glo lite om jag orkar.
I helgen blir det middag hos goda vänner som skulle blivit av för längesen och på söndagen bjuder på 4-års kalas, T:s brorsdotter fyller. Så det blir fullt upp.

Har funderat på ett tag om man kanske skulle köpa en sån där Detox-förpackning. Kan ju vara bra/skönt att bli av med lite slaggprodukter i kroppen. Tror att det kan vara nyttigt att göra det nån gång i halvåret, nyttigt säkert, både invärtes som utvärtes. Hittade en Detox samtidigt som det var för viktminskande också, en kur på 14 dagar tror jag men det stod att de rekommenderade att man körde 2 kurer i så fall för att minska på "jojo-effekten".
Tror jag kör på vanlig Detox faktiskt men att gå ner i vikt har jag som mål också tills v. 14 då vår kryssning troligen blir av, kan ju vara en liten morot att få se bra ut tills dess och framför allt till sommaren. 5 kg ska ju inte va några problem, TYCKER MAN!!!!! Hehe....ja vi får väl se, kan ju försöka iaf. Vi håller på med ett helhjärtat försök nu att absolut inte köpa nåt godis what so ever i veckorna och tänka på vad vi äter och när vi äter och änså länge har det gått bra faktiskt. Detta är iofs bara 3:e veckan men det är bra gjort för att vara oss och så försöker vi tänka på att inte köpa på oss alltför mycket på helgerna, för mig funkar det väl rätt bra men värre för karln som faktiskt är en större gottegris än mig, hur nu det är möjligt. Men han är ganska duktig på att äta upp det mesta av det jag köper hem som jag är sugen på (som jag oftast inte Alls är sugen på när jag väl kommer hem med det) så det kan väl bero på det.
Jaja, som sagt, försöka måste man iaf.

Nu ska jag läsa lite och hoppas klockan går fort för jag är trött trött trött, helt värdelöst o lägga sig o sova nu för då vaknar man garanterat vid 00 och kan inte somna om.
Godnatt o kram

Makeover

Jajamänsan, jag har fått äran att få vara med om att få en makeup och bli fotad.
Min vän Jessi vann en tävling på modellhouse när hon sökte arbete där och fick därmed ta med sig 2 vänner så det blev jag och en lycklig till.
Så på Torsd ska vi ta med oss ett ombyte och sen blir vi sminkade och fotade, tyvärr får vi göra håret själva så det blev ganska brådis med att beställa klipptid och ska strax ner o köpa hårfärg.
Försöker dock bara hitta orken för jag är ju inte bra än på långa vägar och att ta sig ut o gå i normaltakt är ju, som ni säkert bekant vet; väldigt jobbigt och ansträngande men bara man tar det lugnt och försiktigt så går det ju även om man är helt slut sen.
Så det var väl lite tur att det inte är förrän på otsd som det är så jag har några dagar till att kurera mig på. Ska bli himla roligt, tack snälla Jessi :oD
För övrigt så har jag fått tillbaka nästan hela rösten, låter ständigt som om jag nyss vaknat men det blir bättre :oP
Idag har jag nästan inte heller behövt använda nån nässpray så; tjoho!!

I helgen vart det ju såklart inga många knop, tog mig ut o körde syrran till ÖB för att lämna tillbaka en micro som gått sönder, sen skulle vi åka till willys o handla men då ville hon åka förbi Rusta först också då hon inte själv har bil o körkorto så blev det lite fler affärer när vi ändå var där i området men när vi kom hem så var jag klippt färdig så det var väl inte så smart men men....gjort är gjort, dagen gick ju iaf.
Söndan vart bara att slappa o sova.

Nää, ska kanske hoppa ur mysbyxorna och sätta på mig ett par jeans nu o försöka ta mig ner o köpa den där hårfärgen.
Tjingeling på er

Ms Butter och Grinig

Sitter här med värsta förkyldningen och är så butter och grinig.
Näsan rinner och viruset har satt sig på stämbanden. Mest irriterande är faktiskt att det är helt j-la igentäppt i vänstra näsborren och nässpraygen hjälper inte i den heller så bara det är ju lagom j-la störande.
Ja ni "ser" att jag är på dåligt humör men att inte ens kunna få andas klokt driver mig till vansinne och dessutom att sitta fast här gör ju inte saken bättre.
Nää, nu är jag en riktig grinolle men jag känner mig som att jag har rätten på min sida för tillfället!
Trevlig helg på er. Kram

Förkyldning och en gnistrande morgon

Sitter nu här och kl har passerat 00.00, natten till torsd. Det är min sista natt här, iaf för den här veckan sen får vi se om de behöver mer hjälp, det är ganska många sjuka här, både boende och personal så...
Själv sitter jag och snörvlar (men "knack knack ta i trä" inte så väldigt mycket än) sen ett par dygn tillbaka och det har tyvärr inte blivit bättre utan det är nog så att jag faktiskt håller på att utvecklar en hejdundrandes förkyldning. Så nu sitter jag här och kurerar mig och min stackars hals som både är tjock o gör ont med en kopp te medan allt är lugnt på bygget.
Det är ju så typiskt att man ska bli dålig nu när man jobbar och så har jag ju tvättstugan imorrn kl 12 och det var lönt i tusan att försöka byta den tiden, fanns ingen tid förrän nästa vecka så jag måste ju upp o tvätta och på fredag har vi ju lovat Thessan och Henke att vi ska ut o käka eller om vi skulle komma till dom.
Men vi får se hur jag mår imorrn kväll, man kanske kan orka med att träffas på nåt lugnt ställe nån timma eller två och äta lite iaf om man känner att man är lite piggare, att sitta och umgås i timmar känns ju inte så där jättelockande just nu när man är som man är och inte vill jag ställa in det heller för vi har försökt o träffats sen före jul men det har alltid kommit nåt i vägen.
Nåja, det löser sig.
Imorse när jag gick av mitt pass så var det kallt och halt men det var så vackert för ALLT gnistrade så där ni vet som på tecknat film, det var så fint. Skönt att få gå hem och lägga sig när man ser att alla andra är på väg till jobbet, hehe.
Hoppas ni har haft det bra i veckan.
Kram kram

Uppdatering:
Nu är kl strax 06 och då är det endast en timma kvar tills vi får gå hem, Lotta och jag, såååå skönt för nu är jag så tung i huvudet och näsan har tyvärr hållt på o bråkat med mig, samtidigt som det är precis igentäppt måste det ju naturligtvis rinna emellanåt, suck.
Måste säga att dessa 3 nätter har varit kanonroliga, tror inte jag skratta ihop med någon så mycket i 3 nätter som med Lotta, hon är en supertrevlig tjej att arbeta ihop med och lätt att ha att göra med. Så underbart att få arbeta ihop med någon som man kommer så bra överens med.
Kul kul!
Godnatt, eller snarare godmorgon på er, själv ska jag sova såååå gott om ca 2 tim.

Åter söndag kväll

Strax är det återigen söndagkväll och hela helgen har gått, ibland undrar man vart den försvinner men det är klart, det är ju egentligen bara lördan som är "riktig" helg. Fredan jobbar man ju normalt sett och söndan är bara en dag som oftast är tråkig och som ska passeras innan det blir måndag. Söndan kan va en sån dag som man stressar upp sig på att det snart är måndag och man undrar vart i hela friden lördan tog vägen. Men men...
Tacos vart det igår, sååå mumsigt. Lite frågespel vart det också, sånt allmänt frågesport spel. Är totalt värdelös på det kan jag säga, är så dåligt allmänbildad, hahaha men vissa frågor är också helt puckade så det kanske inte bara är en annan som är korkad, hehe. Nää, kan va kul ett litet tag sen förlorar jag både tålamodet och lusten. Vi tittade på Jarhead som gick kl 21, sen var vi så trötta så det var bara för Simon, som var hos oss, att åka hem. Man är ju ingen ungdom längre, det är bara inse fakta att med eller utan alkohol så gäspar man o längtar till sängen vid 23, 24-tiden. Fast ibland kan ju alkoholen antingen påskynda eller fördröja den effekten lite men det brukar iaf inte dröja till mycket senare nu mer, haha.

Idag som sagt har bara vart en dag som flytit förbi, har iofs haft Camilla här på fika mellan 11 och halv 4 så tiden sprang ju iväg som 17 och ingen tur till Ringarum vart det heller men det blir som det blir ibland.
Imorrn är det jobb som väntar, månd-onsd natt igen, så jag börjar mitt pass imorrn kl 21 och går av sista passet kl 07 torsd morgon och då har jag också tvättstugan kl 12 men det är väl bra på ett sätt för då vänder jag förhoppningsvis tillbaka dygnet direkt om jag lyckas hålla mig vaken.
Nähä, ska läsa på va ni andra har haft för er i helgen o sen får jag se vad som hittas på.
Kram på er

TACOS

Är så grymt sugen på tacos. Såg att både  Cissi och Anneli hade käkat det igår dessutom, haha. Men ikväll ska jag banne mig laga det *dregel* Har visserligen nyss ätit fruskost men magen kurrar iaf när jag tänker på tacos, haha.
Vet inte om jag har så många andra planer idag annars, T har ju jobbat, kom hem 07 o vi käkade lite frukost ihop o så la han sig vilket var meningen att jag också skulle göra igen men jag tog en dusch och så vart jag pigg och nu sitter jag här.
Nää, ska kolla lite facebook o sen hitta på nåt annat att göra.
Kram kram

Ibland....

...så skulle det va så skönt att ha en anonym blogg, där ingen visste vem man var så man fick skriva allt man tänkte och tyckte utan att nån visste vem man var men nu känner jag att jag måste skriva av mig lite och ni är så få som läser min blogg (åtminstonde som lämnar kommentarer som man ser) så jag känner att det gör inget och hälften av er vet redan hur jag känner i den här frågan och vad är det då? Jo naturligtvis barnafrågan.
Har idag vart och träffat Jessi o Thessan och hennes lilla, så liten är hon och det är ju så mysigt. Visst nu får ju inte en annan dras med skriket och byten av blöja och matning och lider brist på sömn men jag har alltid omgivits av barn och har alltid nästan haft nån liten som jag "fått ta hand" om när man besökt vänner och familj så jag vet ju lite iaf vad det innebär även om det är VÄLDIGT annorlunda och leva med det 24 tim om dygnet.
Fikade med Michis häromdagen och vi gick en promenad, han är ju så söt lilla Dexter :o) Blir så glad för alla mina vänner skull men samtidigt så väldigt ledsen eftersom min karln inte alls är inne på barnafrågan och känner sig mest pressad och stressad när man tar upp ämnet.
Detta innebär ju mer stress och ledsamhet hos mig varje gång jag hör hur glad han är att vi inte har barn, han tycker det är jättekul o träffa Dexter och andras småttingar som sina brorsbarn som är 4 st men han tycker det är lika skönt när de går (eller vi) hem, att man liksom kan "lämna" tillbaka dem efter tag.

Denna fråga har ju vart en stor sak i vårt förhållande i många år nu och vi, eller jag, har undrat om man ska gå skilda vägar just för den saken för han vill ju inte stå "i vägen" för mig och vad jag vill och dessamma gäller ju för mig men ändå är vi efter 7½ år fortfarande ihop och det hänger ju på mig, det har jag ju insett sen en tid tillbaka.
Visst jag skulle kunna sätta ner foten i backen och säga att nu planerar vi iaf på att skaffa barn eller så går vi skilda vägar och antingen stannar vi kvar hos varandra eller så går vi helt enkelt åt skilda håll, men låt säga att vi (han) väljer att vi ska skaffa barn bara för att han älskar mig så mycket då är det ju inte för att VI båda vill det och det kan ju bli VÄLDIGT fel.
Nu tänker ni: "ja men om han väljer att stanna och skaffa barn med dig då vill han väl ändå nånstans innerst inne ha barn då". Ja så kan man ju tycka och tänka men det är ju inte alltid så, visst man kanske vill lite, nånstans men inte egentligen men man liksom ger med sig eftersom man ändå har 8 år i bagaget.
Att "tvinga" nån är inte kul men min tankegång är ju också att stannar jag och det visar sig att han inte ändrar på sig förrän jag är 33-35 (vilket jag tvivlar) att man blir bitter på han för att vi inte skaffade tidigare, men går vi skilda vägar så ska man ju hitta kärleken igen och man ska lära känna varandra osv osv och det tar ju sina år, såvida det inte bara känns väldigt väldigt rätt som det gör för en del och då kunde man ju kanske likagärna stannat kvar i det förhållandet man är i nu.
Jag älskar T men att skaffa barn är liksom det är som är meningen med livet för mig och att skaffa mitt första efter 30,31 är för MIG "gammalt" då jag vill ha ett syskon men ändå kanske ett par år emellan.

Jag tycker säkert så här också bara för att både min mormor, mamma, syster, mina vänner (väldigt många av dem iaf) skaffat barn när de var/är unga, de var (de 3 förstnämnda iaf) 18-19, visst, det är kanske lite tidigt, jag kan tycka kanske 27-29 är väldigt lagom. Att skaffa barn när man är väldigt ung är både på gott och på ont ska nämnas också och med ung menar jag ju då 18-19.

Nää, blir så ledsen för jag känner mig verkligen kluven och jag vet att denna fråga tär på vårt förhållande och det känns som att antingen kommer vi skaffa barn inom väldigt snar framtid, bara för att jag vill, eller så kommer det inte bli några och jag blir bitter, men vad ska man göra när man älskar någon och man annars kan se en framtid med personen?! Jag vill absolut inte pressa någon till något som man absolut inte vill till ett sådant beslut som påverkar hela livet och livet ut.

Känns som att allt ska va så perfekt för T, "vi har inte råda att skaffa barn nu". Jo, men det beror på hur gott ställt man vill ha det. Klart man vill ha så mycket pengar och en säker framtid som möjligt men man får väl se till hur situationen ser ut runtom med jobb mm. Man kan aldrig veta om man blir uppsagd eller när jag hittar mig ett fast arbete.
Men klarar oss det lär vi ju göra, vi har ju ändå 2 inkomster även om min inte ligger på mer än 9-12000:-/mån.
Herregud min syster har 2 barn och visst det är absolut ingen rolig situiation hon sitter i, att aldrig kunna ha pengar till att åka bort med sina barn mm men hon har alltid så hon kan köpa kläder, gå på bio nån gång, betala räkningar, köpa mat mm men det är oftast inte så mycket mer och näää så vill jag absolut inte ha det men det ska också mycket till  för att vi ska hamna i den situationen. Jag vill också tillägga att hamna i en sådan situation är inget nån vill eller planerar, man kan aldrig veta hur framtiden kommer att se ut utan man får ta dagen som den kommer och försöka läsa situationerna som de kommer efterhand.
Visst jag förstår att han är orolig men man kan inte oroa sig för pengar och allt annat och vänta tills man sitter där med ett hus på landet, 2 bilar, bra jobb, bra inkomst mm för det kanske aldrig kommer.

Nää, kluven och ledsen är jag och just för tillfället så gosar jag så mycket jag kan och får, mest med lilla söta baby Dexter, Michis är så snäll och låter mig göra det :oD Tur jag har mina vänner iaf som har barn så man får dofta på lite bebislukt emellanåt.
NU har jag fått skrivit av mig lite, skönt. Nu ska jag inte besvära er mer men åt andra sidan så är det ju just min blogg där jag skriver vad jag vill! :o)
Nu måste jag göra käk och sen ska jag bege mig till 14-årskalaset.
Kramar på er

Machokarlar

Utvilad o klar när karlns klocka ringde (skriver jag med en gäsp, haha) kl 07.00 så det var bara att kliva upp.
T hade jäkligt ont i ryggen igen vilket han haft nu i 2 veckor. Han var ju hemma hela förra veckan men nu var han ju tvungen att börja jobba igen vilket har funkat hyffsat tills igår kväll och imorse.
Men det är ju lite sent att sjukskriva sig en halvtimma innan påbörjat pass så det var bara att smälla i sig mera smärtstillande och jag fick smörja ryggen med voltaren o sen dra iväg.
T sa att det tungaste jobbet nu var väl att sortera upp alla paket innan han kör ut dom till stan, vilket mitt svar blev: "ja, men det är väl bara att du ber om lite hjälp när du kommer ner, folk finns det ju alltid. Har man ont i ryggen så har man och man kan bara få två svar vid varav det ena att man då iaf har frågat".
Då svarar T: "Jaa, men jobber är ju gjort för en person att klara av"! Jag höll på att få dåndimpen på han och vart riktigt irriterad och svarade tillbaka: "va är det där för jäkla machoprat!!! Har man ont så har man och det är väl aldrig fel att fråga, får du ingen hjälp så har du iaf försökt"! Nää jag vart riktigt irriterad. Det är för tusan ingen hjälteinsats att stå o slita med vad som känns en halvt bruten rygg, det är väl ingen som klappar han på ryggen o säger "Bra jobbat Tommy fast du har så ont i ryggen". Nää, blir så irriterad på karlar och deras jäkla machoattityd med det där att klara sig själva.
Frågade han inte nu när han kom till jobbet får han helt klart skylla sig själv.
Jaja, nog om det, vart bara lite irriterad och behövde skriva av mig.

Annars idag så ska jag ner på stan o ta en kaffe med Jessi o Tessan och träffa den sistnämndes bebisflicka :o)
Syrrans dotter fyller ju 14 idag så det blir kalas på em.
Annars är det lugna gatan.
Hoppas ni får en trevlig fredag med helg. Kram kram

julen borta

Nu är julen äntligen borta hos oss sånär som på julgranen som ska packas ner i kartongen igen, de "vanliga" gardinerna åkte upp idag och så har jag plockat med lite gamla växter som hyacinter o så som var dags att slängas och så håller jag på o tvättar och det är massor massor, suck men det är skönt att få det gjort.
I helgen som var så träffades syrran, brorsan, T, jag, Magnus och Sigrid. Vi stack till Världens bar och käkade och sen skulle vi se The day the earth stood still. När jag skulle betala biljetterna så sa tjejen i kassan att filmen var lite repig så därför drog de av 20:-/biljett och sa följande att när filmen börjat så var det inget återköp.
Lite misstänksamma över hur mycket repor det egenligen var på filmen funderade vi på om man skulle slänga ut pengarna men vi hade ju planerat att gå på bio så..... Men hon sa att en del märker inget och en del lite så sagt och gjort köpte vi biljetterna och väntade på att få komma in vilket vi inte fick förrän 5 min innan föreställningen. När vi äntligen satt oss ner och filmen skulle börja, började man snart inse att det var FEL film!!!!!! De hade satt igång The Spirit istället så det var några som sprang ut o sa till så vi fick vänta ytterliggare 10 min och när de äntligen fått igång rätt film var den 50 cm för långt utanför duken så nån annan stackare fick springa ut igen och säga till och SEN vart allt som det skulle.
Men jag kan säga att vi vart alla besvikna på filmen, den kändes tom på nåt sätt, den innehöll inget djup i filmen, nää, iv hade nog förväntat oss mer. Trist men så är det, sånt kan man ju inte alltid veta i förväg.
Nu på fredag fyller min systerdotter 14 år så då blir det lite kalas, annars vet jag inte än vad som händer. T ska jobba natten till lördan så han kör ju 6 dar denna vecka så han lär väl va trött.

Nää, nu måste jag springa ner i tvättstugan igen om jag ska försöka hinna få allt tvättat.
Kram kram

Kväll o trött

Så, nu har jag sovit ut från min sista natt, trodde jag skulle evt åka  på att jobba en fjärde också idag men det ringde aldrig nån så de hitta väl nån annan, mig hade det kvittat.
Trött som en gnu har jag vart också, sovit o sovit o sovit, kanske är det förkyldningen som håller på att bryta ut, eller jag hoppas den kommer göra det iaf för att gå runt halvsnorig o nysig är inge skoj då föredrar jag att gå hemma och vara rejält förkyld ett par dar o sen bli frisk. Nåja, får se va som händer.
Annars händer det inte så mycket här, legat på latsidan idag som sagt och bara sovit och nu på kvällen fråga karln om jag skulle med över till våra vänner som bor på andra sidan gatan (Sigrid och Magnus) och spela nåt spel eller så men jag känner inte att jag varken orkar eller har lust idag.
På lördag blir det nog mat o bio med dom, dom ville nog se The day the earth stood still. Är det nån som har sett den som kan säga om den är bra? Jag skulle vilja se Changeling med Angelina som har premiär den 9 nu, tror den är bra.
Det är inte så mycket planerat annars, bara ta dagen som den kommer.
Nu ska jag sätta mig o spela lite PS2 och sen försöka sova igen o se om man kan försöka vända tillbax dygnet.
Kam kram

Ja just det, ska se om jag kan lägga in lite diverse bilder som jag tagit också.


Här är iaf dukningen i vardagsrummet inför nyår med b la "gamla" matbordet

I köket med de nya möblerna

Våra fina blommor, tror T räkna till 8 st. Praktfullt!



Vårt nya matbord o stolar



Lite härliga vinterbilder





O så självklart lilla kissen i fönstret :o)

nattjobb

Sitter nu åter här och har läst lite bloggar, ni (många av er) är så fruktansvärt duktiga på att uppdatera, känns som det bara är en annan som inte har nåt "vettigt" att säga?!
Tusan va kallt det är..sitter här och fryser, måste ut o handla  för jag jobbar de 3 kommande nätter nu, 21-07. Får dock bara hoppas hoppas att jag inte blir jättesnorig och måste sjukskriva mig sista dagen eller nåt för jag är ganska snorig nu, typiskt! Men det går nog bra.
Jo jag måste handla, hitta på nåt o ta med o käka under natten, lite keso med avokado tänkte jag och evt lite bröd och nån frukt om det finns nåt roligt.
Till lunch eller middag blir det iaf ärtsoppa, mums, det var längesen.
Nu damp det ner 5 kg post lät det som, suck...vänta, nää det var bara typ 3 kg :o/
Nähä om man skulle gå o göra ett försök o se ut som en människa, dra borsten genom håret o lite så.
Kram o hoppas ni får en bra dag i det kalla vädret :o)

irriterad

Här försöker man lägga in bilder från mobilen men det vill inte fungera idag, nånting hände i proceduren; överföring o nu går inte en endaste bild att öpna, jag blir så trött! Orkar inte bråka just nu så bilderna får va tills vidare.
Kan tillägga till mitt senaste inlägg att gästerna inte gick förrän kl var ca 04.00 och jag helt klippt slut, ändå lyckades jag hålla mig uppe till ca 05.20 för att greja undan lite disk och torka av bord för att de att det inte var några våta fläckar som behövde torkas bort innan de sattes fast för evigt i vårt nya bord :oP
Helt utslagen somna jag vid halv 6 och vakna inte förrän vid 3 på em fortfarande mer medvetslös än vaken och så fortsatte det till........ja, nu idag lutar det iaf åt mer medvetande än tidigare så det är väl positivt men man börjar bli gammal, det är väl bara att inse, hehe.
Nää, jag tror att min hopplösa trötthet beror på att all stress inför jul o nyår nu äntligen är över. Har hållt på att stressat och planerat och styrt och lagat sen dagarna innan jul så det är väl inte så konstigt om man nu vill sova i 14 dar. :oP

Nyår löpte iaf vägen och alla vart mätta och belåtna och alla var glada och somliga även lite mer än onyktra.
Vi fick b la "bara" 1 kristallglas försvunnet (sa dock åt karln att vi inte borde duka med dom med tanken på att risken för att nåt går sönder är ganska stor även om man bara använder dom vid middagen), rödvin på och i soffan (tack o lov för Vanisch).
Mysteriet med det försvunna glaset är verkligen ett mysterium eftersom vi känner folket vi hade här VÄLDIGT väl (tydligen inte då verkar det ju som) och vi vet att ingen skulle sno glaset, dessutom så plockade vi undan dom innan alla utom 2 hade gått och vi umgås med de som gick regelbundet så...... Måste vara så att någon i fyllan haft sönder glaset och skämts för att säga till och slängt glaset eller nåt, konstigt är det iaf.

Nää, trevligt hade man iaf men det kommer dröja lång lång tid innan man ställer till med fest igen och aldrig mer middag för 14 på iaf en väldigt lång tid framöver. Trevligt när de alla kommer men minst lika trevligt även när de går :oP

Idag ska jag till Ringarum för att hälsa på mor och hennes karln och se på film, ska gå ner och se om de har Arkiv X hemma. Tänkte försöka komma hem skapligt till kvällen, får se va som blir då.
T är hemma och har så där förbaskat ont i ryggen igen så han knappt inte tar sig nånstans, knappt han tar sig ur sängen emellanåt, stackarn. Hoppas bara att Kristina, hans kiropraktor, har en "akuttid" åt han imorrn, men jobb blir det nog inte för hans del imorrnbitti iaf.
Nää, nu måste jag göra mig iordning.
Kram på er

trötta

Sitter här och kl är nu 01.21 och vi har fortfarande ett tiotal gäster. Inget illa ment mot dem för jag tycker om dom alla och de är så trevliga men nu är vi så trötta och önskar lite granna iaf att de snart går hem.
Kvällen har gått kanon. Kände mig jäkligt stressad när kl var 17 och det var en timma kvar tills gästerna skulle komma och man hade såååååå mycket kvar att göra eftersom mycket inte gick att göra förrän i "sista" minuten.
Men allt smakade helt underbart och vi har fått mycket beröm av maten och efterrätten och förrätten förstås.
Tackar min lyckliga stjärna (som dock inte läser bloggen men skriver iaf) Denise för att hon ryckte in och hjälpte oss med allt ikväll och innan, utan henne hade vi inte klarat det lika bra som vi gjorde ikväll och min älskling (som inte gav min nån ring detta nyår heller!!!! :oP) som gjorde köttet hos Magnus på andra sidan gatan och styrde med bord och inhandling.
Helt underbart!
Nu är iaf jag så fruktansvärt trött och har ont i kroppen efter att ha hållt i gång hela dagen och karln är lite smått onykter och väldigt trötter han med.
Gästerna sitter i vardagsrummet och spelar rock band och har trevligt och så länge de har trevligt så är det ok :o)
Det är ju trots allt nyår bara 1 gång om året.
Än så länge ska jag också tillägga att vi "bara" fått rödvin i soffan och tack o lov för att JAG fick min vilja genom att ha kvar filten i soffan så vart skadan lindrig och nån (nämner inga namn :oP) spillde naturligtvis kaffe på den enda lilla duken )löparen) som fanns på alla bord, resten var pappersdukar men det var väl tur så det inte gick igenom på nya bordet.
Vi får väl se vart det slutar, haha.

Det enda som är trist, väldigt trist är jag inte fick spendera nyåret med min älskade syster :o(
Kanske nästa år. Men sådana här "fester" är inget man drar med en 14-åring med på så det fanns inte så mycket val tyvärr.
Hoppas ni alla haft det trevligt och att ni får en bra start på det nya året, jag vet iaf vad jag gör  första dagen på det nya året:
städar och diskar :oP :oP
Puss och kram och lite senare: Godnatt

RSS 2.0