Roliga klipp ni måste se :o)

Undrar hur många återuppbyggnader det tog innan den verkligen vart klar och ingen hade "sabbat" den genom nysning eller tics eller likn, hahaha. "10 000 brickor per sek"
http://www.snabbstart.com/film/0dd1198a22

Bra sjukt...ser så jäkla skumt ut i slowmotion. "Bitchslap i slowm..."
http://www.snabbstart.com/film/8dfc0fa7fd

"Polska studenter spelar snake" Vet i 17 hur de har lyckats med detta. Är det inte bara vanliga lampor i deras rum som tänds och släcks? Hur vet de vart den röda pricken ska ta vägen härnäst då måntro och hur förblir rummet rött? Wierd...
http://www.snabbstart.com/film/c3bb7c2143

"Elakt skämt, liemannen är här för att hämta dig" Riktigt bra gjort faktiskt.
http://www.snabbstart.com/film/3e2beadfbe

"Party i hissen" Så kan man också göra om man har tråkigt, en kul idé iaf tycker jag, hahaha.
http://www.snabbstart.com/film/2ce0f82326

"Underbar busringning"
http://www.snabbstart.com/_gfx/_filmsflash/_thumb/abc6b00ec1.jpg

Nää det är de enda ni får, skulle kunna ge er hur många som helst men det går ju inte. Och om nån kan tala om hur man gör för att ta in hela klippet in hit så man slipper klicka till en annan länk så vorde det gulligt. Fattar inte hur man gör, om ni förstår vad jag är ute efter.

Kommentarer
Postat av: Anneli

Hehe ja antingen har de äkligt dålig syn eller så har de istället en jäkligt bra psykologisk bortträngningsförmåga. Ja jag skulle nog kunna bli lite lyckligare av bara en eller två mille också. Jag är inte så kräsen sådär. :-) Men som sagt- få huset färdigrenoverat, köpa sig en liten bil och en liten båt kanske, uppdatera sig på alla tekniska prylar man vill ha och som sagt ha råd att resa och isf bjuda med sina systrar m familj o sådär. Vore inte helt fel. Nu måste jag isäng här. Gonattkraaam

2008-05-21 @ 00:56:10
URL: http://heartofanneli.blogg.se/
Postat av: Anneli

Haha de där "snake-klippet" var coolt. Men de måste ju va så att de ställt in lamporna på nåt sätt i förväg, att det styrs av nån sorts lussättningcentral. Kan ju inte va så att de sitter nån i vare rum o tänder manuellt. Det är min teori iaf. :-)

2008-05-21 @ 01:05:51
URL: http://heartofanneli.blogg.se/
Postat av: Anneli

Föresten tror ja inte att det går att lägga in filmerna direkt i bloggen från den där sidan klippen ligger på (snabbstart.com) På youtube går det ju för där finns det "en lång länk" i en ruta till höger om filmrutan. (Där det står "Embed"), så man kopierar hela den långa raden och lägger in under HTML infoga/redigera html-kod) och vips så får man med videosnutten i sin blogg. :-)

2008-05-21 @ 01:10:46
URL: http://heartofanneli.blogg.se/
Postat av: Thess

Anneli: Hmm, vilken va det du syfta på när du skrev att de antingen har dålig syn eller psykologisk bortträngningsförmåga? Menar du inte Liemannen?

Förstår nog inte va du menar där i så fall då de ser liemannen i tv:n men bakom dem så står ju bara en vanlig gubbe...är lite trög så du får nog förklara va du menar :oP



(Ang polska studenter spelar snake)Jo, det är min teori också, det går ju inte att de står i sina rum, de har ju inte en aning om vart de ska ta vägen härnäst ju, inte ens om de hade haft en walkietalkie, men coolt är det iaf :o)



Ok, då vet jag hur man gör det iaf :oD

2008-05-21 @ 16:19:15
URL: http://mistythess.blogg.se/
Postat av: Anneli

Hehe, jag vet, det är så att jag glömmer bort det själv ibland. :-) Ordning och ordning men varje framsteg är ju dock ett litet steg i rätt riktning. :-) Ja det är nog mest på barnen som man märker hur snabbt tiden går. Hoppas ni hade det trevligt på öppet hus. (Hmm nu sitter Tias o berättar nåt om tv-spelet han håller på med o jcg bara "mmm.. jaaha.. mmm" Hehe man måste ju låtsas vara intresserad iaf. :-P Det jag skrev om "dålig syn eller psykologisk bortträningningsförmåga" handlade om det vi skrev om att killarna inte kan se när det är stökigt o behöver städas. :-) Natti på dig!

2008-05-21 @ 22:56:00
URL: http://heartofanneli.blogg.se/
Postat av: Thess

Anneli: Haha, ja naturligtvis va de det, hade glömt bort det där med städning och karlar, hihihi. Inte undra på att jag inte fatta någe :oP

Hehe, jag vet hur det där är när de försöker prata om någe som man inte har tid eller är intresserad av :o)

Hoppas du mår bättre nu.

2008-05-22 @ 09:46:16
URL: http://mistythess.blogg.se/
Postat av: Anneli

Japp. Susanne Larsson som bodde där ute vid Strand där du och Jenny bodde. Hon bor ju granne med storesyrran här borta och har två ungar. Oliver som är typ 4-5(?) och lilla Tindra som är typ 2 nu. Vad ska du göra i helgen då? Skönt ska de bli iaf! Kram kram

2008-05-23 @ 23:14:51
URL: http://heartofanneli.blogg.se/
Postat av: Thess

Hmm, nu när du säger det så visste jag nog att hon hade fått barn. Vi har nog diskuterat det vid ett annat tillfälle. (glömmer ju så lätt)

Jätteskönt med helg, läste på löpsedlarna idag att det ska komma in medelhavsvärme igen, jippi :o)

Bara det kommer när man är ledig så man kan njuta av det.

Ikväll ska vi grilla o ha det mysigt, ska hämta brorsan också. Hoppas ni också får en skön lörda.

Krams

2008-05-24 @ 14:48:42
URL: http://mistythess.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0