Hulliganungar!

Hulliganungar som sagt, förstör gården för oss...nu ikväll hade de kommit på att det var kul att stå på staketet och slänga sig in i buskarna, så imorrn är väl de fina och platta. Och sen är det samma person/familj igen för typ 4:e gången i vår port som kastat ut sopor från sin balkong så det ligger så fint på backen.

Blir så grymt irriterad på sånt. Varför vill man göra så för? Man skulle ju kunna tycka att man vill att det ska va rent och fint där man bor liksom men nääää då. *arg*!!
Och så vill man ju egentligen inte skälla på ungarna utan på de frånvarande föräldrarna som inte ser till sina barn och lär dom va som är rätt och fel men jag misstänker att de skiter i det, de låter väl göra som de vill. Skriker och gapar och slår med träpinnar och annat på allt som finns på gården... Vill flytta!!!!!!!!! Vi får väl ta den diskussionen när T kommer tillbax i sommar, så länge får man väl stå ut tyvärr.

I em var vi hos Michis och Leo och spanade in deras nya radhus o så, jättefint. Luftigt och ljust, det kommer bli bra, om inget annat är det bättre miljö iaf för deras lille att växa upp i än här (de bodde rakt över oss på granngården). Känns lite trist bara att de flyttat, visserligen är det bara drygt 2 km men det är ju åt fel hål, det är åt hållet dit man inte har några ärenden så att säga men men..... Det blir nog bra.
Får vara lite barnvakt några timmar på tisd åt deras sötfrö medan de flyttstädar :D

Nu står min älskling redo att strax ge sig iväg och göra mig till gräsänkling i veckorna :/
Innan dess så greja han på balkongen lite och Missy ville så klart vara med husse:

Missan ville inte husse skulle åka... Tror det vet exakt va det handlar om, det finns ju bara liksom 2 tillfällen då han packar sina väskor; antingen ska han "bara" upp o jobba på Livgardet några veckor som han gör ibland eller så ska han åka iväg lååång tid.... Missan kan vara riktigt långsint på sin husse om han åker iväg, det varierar på hur länge han är borta.

Här är min sambo påklädd och redo, så stilig i sin uniform :)


En aning packning va?! :P


Ja, så nu sitter vi här, 3 tjejer, lämnade ensamna... tur man har familj och vänner ch så kommer han ju hem än så länge på helgerna fast första helgen nu så jobbar jag ju hela helgen :(

Nu ska jag slänga mg framför tv:n lite och sen lär det väl ta evigheter innan jag kan somna så vi får väl se va kl blir.

Puss på er

Kommentarer
Postat av: Anneli

Ja det finns nog inte mycket som kan slå sötheten hos en sån här liten rackare. :-) Ja vi får hoppas det går bra... men det brukar ju kunna ta ett tag tyvärr. Trist att gubben ska va borta så länge, men kan ibland va skönt att va själv också. :-P kram

2009-08-23 @ 21:54:16
URL: http://heartofanneli.blogg.se/
Postat av: Mr. Incognito

ojda hoppas dte blir bättre snart där du bor. Men gud slänga soppor sådär, hur tänker dem:S

Det kommer bli bra ska du se:)

va ska du hitta på idag?



Kram:D

2009-08-24 @ 09:09:20
URL: http://sinnerz.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0