VAAAAD????
Suck jag är så trött på den frågan och jag har inte den blekaste. Pizza säger karln men det säger han varje fredag och jag säger: BLÄÄÄÄÄ!
Men frågan är sen också om man egentligen orkar slava vid spisen idag?.
Åh vi får väl se....nu har jag världens besluts ångest hurvida jag ska gå och handla eller ej.
JAG BLIR SÅ TRÖTT PÅ MIG SJÄLV!
Hur svårt kan det va egentligen?!
Hej tjejen! Läser din blogg ibland. Kram
Cissi: Tjena :o) Va kul, inte för att mitt liv är så intressant men iaf..Hur är det med dig då?
Bor du kvar i viken?
Kram
Tjoss! Jag skulle säga lasagne... alltid ett säkert kort.. :-)
Anders: Jag är så sopig på att göra lasange, misslyckas allid. Eller alltså själva innehåller blir alltid bra men det blir hårt och bränt på ovansidan fast jag har så mycket som det står om man nu följer recept så jag fundera på att bara slänga på köttfärs överst nästa gång jag gör det. Men ja, lasange är ju supergott.
Vad säger du om paj då!? :-) Går ju att variera i det oändliga..
http://www.tasteline.com/ har ju massor med bra recept annars? ;)
Förresten så tänker jag lämna bort en bunt kläder och böcker och så - vill du kolla om det finns något du vill ha innan jag lämnar det till Myrorna?
Varm smörgåstårta! Finns inget godare.
Cissi Juhlin...hmm... jag känner igen det namnet superväl. Om du läser detta: känner du månne igen mig? (hette visserligen Eek i efternamn tidigare)
Therése: Ja visst är det gott :o) Hur gör du din? Vi har bara stekt bacon, purjo och cremefraiche som man fördelar på 2 lager hönökaka eller likn. på med riven ost och tomater och lite kryddor, in i ugnen och sen klart, MUMS!!!
Michis: kommer över imorrn om du har tid som sagt så kan vi kolla :o)
Anders: Mm, paj är också gott men inte så sugen på det för tillfället men ja, det är en bra grej faktiskt om man inte vet vad man ska äta. :o)
Så här gör jag min:
Steker upp 200 gram kalkonskivor tillsammans med en stor burk champinjoner samt purjolök. Häller sedan i en stor burk creme fraische och och låter det koka ihop. Pepprar även med vitpeppar. Därefter fördelar jag "sörjan" mellan 3 lager polarkake-bröd och lägger på skivad tomat samt ananasringar och därefter ost på toppen. (gärna cheddar) Sedan "ugnar" jag den i 15 min på 175 grader. Voila!
Angående kalkonskivorna så strimlar jag dessa innan jag steker dem.
(jag äter inte rött kött, därav kalkonskivor)
Therése: ah, tack för tipset :o)