Helgen har haft sin gilla gång

Så var det söndag igen. Märkligt hur fort både helger och veckor rasar förbi.
I fredags var Thess lite festarsugen så det bidde party as decided :o)
Mötte upp Kaj och Jimmy, sedan begav sig denna trion ned mot staden

Har ju så dåligt med foton så ni får hålla till godo med gamla, hihi.
Vi vandrade nedför hela S:t persg tills vi kom till dessa partymännsikor som vi skulle hålla till hos

(också en lånad bild)
En väldigt trevlig kväll hade vi faktiskt med spel som Rayman Raving Rabbits, Tekken 4 och Gitar Hero

Här har vi söta Denise som kom lite senare under kvällen med sitt vin, sprite och sina bär, alltid! :oP
Hon, liksom jag blev "tvingade" till att spela Gitar Hero fast Denise var faktiskt mer lättövertalad, hihi.
Ja nån gång ska ju va den första :o)

Här har vi min älskade syster (bonus syrran), inte helt förberedd på att jag ska ta kort kanske :o)
Fullt redo med att köra Gitar Hero med Kaj mannen misstänker jag.

Ja titta, där har vi honom också :oD Han var riktigt bra på tekken kan jag säga. Jessi förbanna sig lite över att det är så jobbigt att spela med folk som inte spelat tekken tidigare då man bara trycker på allt som bara går och man kommer åt och gör då kombinationer som egentligen inte är möjliga, hahaha.
Kan man tekken så planerar man ju iaf lite men Kaj röjde gärnet och vann ett par omgångar, hihi.
Jag vann iaf två omgångar, tror jag. :oP
I soffan satt även mr Jimmy, nöjde sig liksom jag med att bara titta på medan de andra spelade, för det mesta iaf :o)

Micke, Jessis sambo, var lite bakis så han var ganska nöjd om han fick sitta vid datorn under kvällen

O så kom hans trevliga syster Petra också och delade den trevliga kvällen med oss :o)

Mm, det var en trevlig kväll, lagom fartfylld fram till 00 då vi begav oss till Harrys,
inte Pallace som planerat men vi hade kul.
Dåligt med folk dock men det var ju fredag så...men det gör inget, det är vad man gör det till.
Nu verkar det som om det blir fest på lördag igen då Kosum/Magnus fyller hela 30 år.
Lovar er bättre och fler bilder då :oD

Annars i helgen har det vart lugnt, känner att man inte längre är gjord för att vara ute och svira så sent oavsett med alkhol eller utan, hihi. Så det har blivit film och smörgåstårta igår/lördags med Jessi o Micke och idag tittade Magnus upp och vi glodde på film då med. Så det blev en ritkig slapparhelg :o)

Nu ska jag ta och göra lite vettigt innan det är dax  för sängen.
Godnatt o kram


Så här såg det ut.....

innan färg, slingor och toppning av hår och när jag stod med kläderna på, redo att gå:

I min nya beställda cardigan från Ellos också som man kan antingen låta hänga öppen eller sätta upp den som jag gjort med en nål av nåt slag :o) Jättefin.

Så här kan min trevliga, goa frisör Cesur se ut när han håller på som bäst och trälar med mitt hår :o)
Så snäll o ställde upp på en bild även om det inte var så populärt, hihi.

Hade tagit massor av bilder under tiden jag satt med massor av folie i hela skallen, såg ut som ett vandrande UFO. Hade sen skickat dom under tiden till min hotmail adress, trodde jag iaf, visa sig sen att jag hade glömt m:et i com. AAAHHHHHH!!!!!!!!!!!!! O så hade jag naturligtvis raderat bilderna också så ni får visualisera er istället en UFO brud, haha.

Hélin, deras syster, ville absolut inte vara med på kort, däremot så tyckte hon att jag kunde gå ut på deras hemsida www.chnk.se och kopiera bilder på henne om jag ville visa :o) Hon är kanonbra och jättesnäll.
Alla på Hårcompaniet är toppen, de är måna om sina kunder och de kan sin sak. Hélin sminkar en också för en summa om man vill, har inte testat själv dock.
Jag vet också att Heval är en duktig frisör, för honom hade jag när jag började gå till Hårcompaniet.
Som sagt, alla är toppen och ser till att man är nöjd när man går därifrån.


Här är iaf mitt hår efteråt. TYVÄRR så syns det inte så bra på kort här hur det vart för det är mycket ljusare än vad det ser ut som, ni kanske ser skillnaden iaf, från väldigt mörkt brunt till detta :oD

Japp, jag är nöjd iaf. Imorrn är det jobb och sen är det lite fest på kvällen, lutar mot Pallace på kvällen faktiskt, har inte vart där på år o dar och framför allt inte en fredag så vi får väl se hur det är men åt andra sidan så är det inte roligare än vad man gör det till!!
Nu ska jag ta o luska ut hur min nya mobil funkar, abonemanget flyttas inte över förrän den 4/9 men man kan ju kolla in funktionerna nu iaf.
Godkväll o kram på er

Ny..

mobil bidde det idag. En nokia 6220

Inte världens snyggaste men den har en riktigt bra kamera i sig och det var ju det jag var ute efter så. Annars hade jag tittat på en Samsung G600 . Fin och 5 megapixelkamera men det var "bara" med fotolampa till och nokian är med blixt så.....jag ville ju ha en mobil med bra kamera i så det får funka :o)

Riktigt bra service fick jag av en kille Fredrik på Telia inne på Domino, jättetrevlig och han visste vad service är!! Sånt tycker vi om, så ska det va!! :oD Tänkte bara jag skulle skriva det även om han inte tittar ut här.

Annars har det vart lugnt idag också, var iväg på¨lite ärenden på fm och sen vart det lite Rayman raving rabbits
http://raymanzone.us.ubi.com/ravingrabbids/index.html

Kolla in den sidan om ni inte vart inne och kika runt, dom är så sjuka som jag nämnt tidigare, antingen hatar man dom eller så bara äääälskar man dom, hihi. Eller va säger ni?

Efter lite spelande så vart det stan, lunch med älsklingen och Simon, mobilköp och lite inköp av alkohol.
Nu är det kaffedax o sen natti natti för karln iaf, själv ska jag inte vara iväg imorrn förrän kl 13 hos frissan men jag funderar på om jag ska försöka hitta en ny bh och sola innan.
Äntligen torsd imorrn tjejer o killar, skönt för då är det snart fred men det är ju snart måndag men den kanske blir trevlig, vem vet! ;o)
Krams

Nog för att jag...

också gillar att ha sex men man behöver ju kanske inte dela med sig av det till ALLA grannar eller några grannar överhuvudtaget, hahaha. Nån måtta får det väl va på det. :oP

http://www.aftonbladet.se/karleksex/article3187546.ab

skallebang

Hallå :o)
Jaha, då sitter man här igen fast nu var det ett tag sen. I söndags orkade jag inte när vi kom hem.
Vi var i Ringarum o viken hela dagen och sen åkte vi till Jonas och Åsa också ett tag då karln håller på o målar upp en tatuering åt henne sen en tid tillbax. Sen var vi tvungna o handla o när vi kom hem var kl över 21 o jag var helt slut så det vart sängen nästan direkt.
Men det var en bra dag. Tarzan behagade titta fram o hälsa på mig när jag var hos mamma, men han tyckte inte om mitt läte från mobilen när jag tog kort så det vart inte så bra då han ryckte till.

Hemma hos Ts föräldrar satt det en sån där stor vårtbitare på deras Trumpetblomma

men den bilden vart heller inte så bra. T hitta en stor snigel också med hus som han flyttade på men den bilden vart så nöra inpå så den vart suddig men man ser ju va det är, hehe.


Igår hände inte mycket alls, jobbade, kom hem med jordens huvudvärk, ni vet sån där så man bara vill krypa ihop och stänga in sig i ett riktigt mörkt o tyst rum, nästan lite migränlikt och en del av det sitter kvar idag men inte alls lika ont tack o lov.
Idag är jag "ledig", ska iväg och fika med en arbetskamrat kl 14, sen är det tvätt kl 17 o skjutsa syrran o hennes katter till veterinären för lite vaccinationssprutor o sen var den här dagen gjord.
Fick en inbjudan om lunch på stan av en vän så det blir imorrn.
Nyss så hoppa Missan ner i Ts papperinsamlingskartong som står här i datarummet, vet i 17 varför, kanske såg inbjudande ut, syrran var naturligtvis tvungen o kolla vad som pågick och till mitt försvar om varför bilden är lite suddig så är hon på väg o hoppa upp därifrån precis när jag skulle ta kort.

Hitta här också på denna dator en gammal bild på mig sparad som en väldigt god vän tagit.

Nu ska jag ta o hoppa in i duschen och göra mig iordning men jag hoppas ´ni har det gött i detta mulna höst väder.
Kram kram

ingen ork

Orkar inte blogga om idag, kl mycket och jag är trött så det får komma ett inlägg imorrn efter jobbet om idag :o)
Godnatt


j-la skitdatorer


Jaha, då har den bärbara ballat ur också, morr.
Så nu har jag vår 2:a bärbara som är sämre.
Ja jag vet inte va det är med våra datorer, men vi misstänker att åskan kan ha slagit ner här medan vi vart borta då den stationära också är kajko men det märkliga i så fall är att vår storbildstv klarat sig och den har ju också varit på/inkopplad.
Jaja, nu hinner jag inte skriva mer för vi ska ner till Ringarum och viken och till några vänner och sen hem o laga lite matlådor till imorrn och nu vill karln ha datan.
Kram

Nere idag igen

Ja, på marknaden alltså :o)
Önskar verkligen jag hade en bättre kamera i min mobil....tog lite bilder idag men missa några bra bilder så ni får visualisera er en kille i 30-årsåldern i kallingar och en sjuksköterskeförkläde, ni vet; klassiska vita med röda kors och en sån där "mössa", så söt var han men jag hann inte med att ta kort :o(
Och när vi var på väg hem så kom det en kille på en sån enhjuling och cykla förbi.
Dett har iofs inget med att göra att jag har en dålig kamera men man måste gå så väldigt nära objektet för att det ska bli någe.

Vilket fall som helst så blev det ganska sent igår, halv 4 för att vara precis så det blev sovmorgon fram till halv 12, ner på stan med älsklingen, syrran och hennes dotter P. Käka lite lunch på kupolen, tacotallrik, mums!
Tog oss ner i folkvimlet på marknaden och trängdes lite, det inhandlades lite där nere också, b la kokosbollar till T;s mamma och pappa, en godisrem och brända mandlar. Innan hade vi införskaffat oss en sån där griffeltavla som man skriver med penna på och som är magnetiskt som vi tänkte sätta upp i köket.

Det vart en bild på T, tog en på syrran och P också men de vart inte beredda så bilden vart sämre än vad jag trodde så den lägger jag inte ut.
Vi satte oss på Pappa Grappa och tog oss en cider medan P mumsade i sig lite sockervadd och då stöter man ju på lite viken-vänner som Cissi Juhlin, det var längesen så det var trevligt och naturligtvis så stöter man ju på både den ena och den andra också när man är nere så lite trevligt är det allt.
Bland annat hittade vi en vän Julia där nere på Pappa Grappa också som kvällen innan dessutom varit ute och festat och hittat in till Otten av alla ställen (julia är lika gammal som mig tror jag, 28 ska tilläggas), fick bekräftat att man verkligen känner sig gammal när man går dit, hehe. Men det kan ju va kul det med :oP Inte att känna sig gammal alltså utan att få komma dit igen och.....ja nånting..hmm!

Ikväll nu så har syrran och jag sutti här och spelat Rayman raving rabbits, ett barnspel från 3 år, ASKUL!
Köpte det för nåt år sen eller två men då kostade det 500:- så jag lämna tillbax det efter jag hade spelat men nu kostade det "bara" 200:- så jag tyckte det var värt pengarna för det är ett så jäkla sjukt spel att spela och man asgravar och vissa saker fattar inte alls att en treåring ska klara.
Om ni inte vet vad spelet är för någe så tycker jag att ni ska slå på namnet och gå in och kolla på videon som finns, askul och helt sjukt som sagt.
Nu har dom gått hem och vi funderar på om vi ska gå på bio eller om det blir hemma eller va det nu blir.
Här kommer iaf nån/några bilder till som jag tog.

JA just det, vet ni va??? Jag har lyckats igen! Jag vakna upp med det högra ögat rött igen.
Det hade jag ju, fast då vänstra, innan jag åkte om jag inte minns fel och när vi var i Turkiet så fick jag ju också nåt skit fast då i högra ögat och nu då igen som sagt. Vet i 17 va det är för någe men nu är det bättre tror jag..., eller så har det blivit sämre säger T, suck.

Jaja, här är iaf en bild på en tjej som tog sig mod och kllättarde på backar. man får en back i taget och så gäller det att försöka sätta den under hela tiden så man bygger upp sig själv, nog inte helt lätt!

Bad även karln ta kort på hela mig och fick det här:

Ja så går det när man ber karln fota och så fick det bli, hihi.

Hoppas ni har en trevlig lörda kväll ute bland fotbolsshulliganerna ;o)
Kram

trevlig kväll

Så har ytterliggare en dag passerat med marknad, trevligt sällskap, god mat och lite film och skratt.
Marknaden var inte mycket att ha. Mr T och vår vän J knata ner och tog oss en runda.
Hitta en sån där boll med en päls på som rullar runt. Tänkte att den kommer katterna säkert tycka är skitkul, vet inte varför i hela friden jag fick för mig det för när jag vet hur jäkla tråkiga mina pälsbollar är och hur mycket onödiga pengar jag spenderat på dem. Kostade 79:-
Det var 79:- som lika gärna kunde ha kastats i sopan... **mor** Men en grej som var lite kul är att om man tittar på den bollen och djuret som sitter  på så liknar den otroligt mycket ekorren i Ice age så jag var tvungen att ta en bild för att vissa er och få er att dra på smilbanden lite. HAHA nu ser jag och T också att om man bara drar ner bilden til hälften så man bara ser den gula delen av bollen ser det ut som om han bär på nöten, hehe.

J följde oss hem och vi satt och kollade på när T spelade lite Gitar Hero, J lira lite men han liksom jag är väl inte så superfrälst i det "spelet". Jag ska inget säga för jag har inte ens försökt klinkat på knapparna på gitarren, jag låter andra som har lite bättre....nånting sköta det istället. Finns andra spel som är roligare i så fall. :o) Men det är kul o se när andra spelar.
På em kom lillebror och vi käkade varm smörgåstårta.
Jag med stekspaden i högsta hugg och nån flum min.

 och tittade på Flight of the Phoenix, den var bra. Handlar om ett gäng som ska hämtas med plan från Gobiöknen och sedan kraschar och måste sen på någe sätt försöka bygga ihop planet igen för att komma tillbax till civilisationen.
Vi avbröt för att gå ut på balkongen och titta på fyrverkerierna, inte lika bra som de två förgående dagarna men den dög.
Försökte ta lite bilder på det med men jag har för dålig kamera på mob för det och vår digitalkamera måste man nästan sätta upp ett stativ för att bilden inte ska bli suddig när det är mörkt.
Har kollat in en ny telefon på Telia, Samsung G600 tror jag den heter, evt att det blir den den här månaden för jag har bara en månad kvar på mitt nuvarande abonemang som jag sagt upp.
Jaja...
Tog lite dåliga mörka bilder från vår tv-kväll, vi var alla samlade, T, bror, jag och självklart båda syskonen pälsbollar.
Missy på husses sida

och Missan på mattes

lillebror i fotöljen

Och här har vi det som våra ögon var fästa på.

Nu är det snart dax för sängen, igen. Ny dag imorrn.
Godnatt på er

Tips!

För er som är med i Facebook kan ju gå in på min sida och Sabine Sigurdsson(s) sida om ni är intresserade av att se mer bilder av vår resa.

Tjejgåing

Japp då har man vart duktig och gått 5 km i en fruktansvärt rask takt.
Tror vi kom bland de 20 första så vi pinna på riktigt bra kan jag säga. Anki (pappas fru) är ruggigt snabb i benen och jag fick flera gånger springa ifatt henne då jag hamna nån meter bakom men vi lyckades och som sagt kom väl i mål bland de första. Kul!!!
I mål fick vi en medalj, en kasse där vi fick en kexchoklad, risifrutti, macka, en tub med tomat och mozarella (jättegod), ett äpple och en festis.
Känner att jag kommer ha skapligt ont i lår o rumpa imorrn men det är smällar man får ta, då känns det att man gjort nåt vettigt iaf.
Annars har jag jobbat så det har vart lugnt idag. Imorrn är det ju marknad så då ska man väl försöka ta sig ner dit också men överlag så blir det nog väldigt lugnt i helgen.
Verkar dock som att det blir lite party nästa fred :o)
Nää nu ska jag ta o greja lite inför kvällen och göra lite samtal men vi hörs snart.
(lägger in lite tjejgåing-bilder här också)
Godnatt och kram
Jag och Anki, tjejligan :oP

Försökte ge mig på att ta en bild på mig själv när jag väntade på Anki men jag ser ju bara konstig, trött och irriterad ut, hehe.

Det var lite folk så att säga

Äntligen, resebilder

Tack snälla ni för era "krya på dig" tankar :o) Verkar som de hjälpt för idag så är det hyffsat :o) Jag har iaf lyckats tagit mig ner på stan och fikat med Malin och sen upp till Michis och tjattrat lite men nu är jag trött, trött, trött.

Jaha, om jag nu kanske skulle berätta lite om vår resa och se om jag kan få ut några bilder.
Det finns väl inte så där jätte mycket att säga, det har varit hett hett hett och FUKTIGT. Om man hängt ut sina badkläder och handduk på kvällen så har det vissa gånger inte varit torrt på morgonen.
Vi har därför inte orkat gjort så mycket och vi kände väl alla att detta skulle bli en "ligga loppa i poolen-resa". Men det har varit himla gött och välbehövligt det också.
Vi hade ju all inclusive så lite bundna till hotellet har man ju vart men hotellet hade en egen privat strand med tillhörande restaurang och bar där vi också fick äta och dricka gratis så det gjorde vi några ggr, men att ligga och loppa sig i saltvatten en hel dag i den solen är inte så populärt för hyn.

Vi åkte till ett stället 15 min bort med bil som heter Manavgat där de en dag hade en bazar, jättemarknad. Där shoppade vi lite men gjorde inga direkta fynd, de blåste oss säkert en hel del på massa pengar men jag köpte iaf 3 linnen och 2 parfymer, men de är ju bara kopior så....
Sista dagen åkte vi lite parasailing, jätteh'ftigt och helt klart värt 200:-, T och jag åkte och sen åkte två ur vår vänskapsgrupp också. Alla fick följa med på båten så N och S som har systemkamera fotade oss lite när vi åkte iväg. Tyvärr hade vi redan packat ner vår kamera annars hade vi frågat om vi fick ta med den upp i luften för där uppifrån såg vi sköldpaddor, en 6-8 st, stora var dom också men tyvärr som sagt så har vi inga kort på det så ni får tro mitt ord och visualisera lite :o)
Några av dagarna gick vi in till gamla delen av Side tror jag det va och gick på byn där och shoppade lite men som sagt, det är ju så jäkla varmt så ibland hade man lust att vända tillbaka redan innan man hunnit dit. Tack o lov kunde man gå halva vägen dit på stranden.

Vi har som sagt haft det jättebra, bättre hotellpersonal är svårt att klå, jätterara servitörer/servitriser som skoja och passa ständigt upp på oss, ett gäng innehållande kanske ca 6 pers som kallade sig för Animation Team som anordnar vattenlekar, shower på kvällarna, minidisco för barna, mingla med gästerna mm.
Framför allt en som heter Kacha, 20 år, från Georgien, undervisar i latinodans där när han inte jobbar på hotellet i Side, pluggar även till chef management eller likn, jättegullig och den enda i det teamet som såg bra ut, han satt mycket med oss och bluddra om dagarna och kvällarna och slängde lite pussar i luften och småflörta, hihi.
Jätterara allihop och även de som stod i baren, sällan man behövde säga till förrän de var framme med en ny drink eller cola.
Och som ni vet ni som vart ute och rest att oftast så är det ju så att det är billigare med spriten än groggvirket och det resulterar ju ibland i att drinkarna fortfarande var genomskinliga när man fick dom så en kväll så fick T ta en cola vid sidan om och spä ut, hihi. Men överlag så var det väldigt lugnt med alkoholen för oss alla, det var ju inget festarhotell vi var på utan ett familjehotell. Dessutom så smakade det bäst med ren cola och vatten i den värmen ;o)

Jaha, ja det var väl úngefär så det såg ut. Ska se om jag hittar lite bilder nu då........

Jaha, här kommer Mr T när vi är ute på promenad på Side strand åt höger håll och ut på en pir.

Här har vi A och mig på restaurangen, poolen ligger precis utanför.

Vår kära vän poolen på kvällskvisten

Eyecandy Kacha :oP

Mitt nya linne, inköpt i Manavgat, den inbakade flätan stod A för :o)

En av våra trevliga servitörer :o) Har en gång i tiden vart officer.

Förberedelser för indisk afton, även vår sista kväll.

Lite kvällsshow på discot längst ner i hotellet, fast de 2 sista kvällarna hade de satt upp scener vid poolen och spelade upp Ringaren i NotreDam, jättebra!

Denna fina åkte vi med :o)

Solnedgång på stranden


Här har vi precis vart iväg, hitta ingen bild än där vi sitter fast är och på väg men det ska finnas så det kommer.

Japp, det var lite hur vi haft det. Nu ska jag fortsätta med maten.
Kramiz på er

inte så pigg

ni får ursäkta att jag inte skrivit på nån dag nu och lagt ut bilder men min mage har varit helt kaiko och jag hoppas den NU är bra, vi får väl se. Har sovit hela dagarna sen igår så....
Återkommer så fort jag känner mig lite kryare och så.
Krams

HEMMA!!!

Brr, kallt och jag/vi trötta så detta får bli ett kort inlägg så länge.
Kom hem till norpan för ca 7 tim sen, har sovit några av dem nu.
Vi har haft det kanon och resan har gått smärtfritt. Personalen har gjort hela vår resa, de spexar o skojar och är urgulliga även fast de inte alltid kan så bra engelska då det är mest tyskar som kommer dit.
De har ett team som kallas för animation team, ett team som annordnar lekar och går runt och umgås med gästerna helt enkelt och där kan jag lova er finns en urgullig kille som ni senare kommer få se kort på :oP Alla (förutom karlarna, fast de tycker iofs att han också ser bra ut och är jättedukitg) har suttit o smådreglat nere vid poolen hela dagarna, hahaha.
Gänget vi åkte med kunde inte heller ha varit bättre, vi har helt enkelt haft det skitmysigt, SÅÅÅ varmt och helt underbart fast vi inte orkat ge oss ut å några särskilda äventyr i värmen.
Jag/vi kan varmt och hjärtligt rekommendera Side Star Park hotell om ni ska till Turkiet, tror faktiskt det är svårt att slå den underbara personalen som finns där.

Hoppas att ni alla har haftd et bra under veckan.
Tusen kramizar

Hej då :o)

Om 2 tim blir vi upphämtade här och far ner till Niklas o Sessan där vi ska intaga lite käk för att sedan kl 16.00 åka vidare mot Skavsta flygplats.
Ungefär halv 8 på kvällen kan ni väl ha en liten tanke på oss för då lyfter planet om jag inte minns fel.
Allt är packat förutom nescesären och jag ska hoppa in i duschen och sen bara mysa med mina små håriga vänner tills avgång.
Hoppas ni alla får en jättebra vecka så hörs vi när vi kommer hem igen om inte tidigare.
Kramar mm till er alla :oD
Bye bye

multitaskar

Men jag tänkte ta mig tid att skriva några rader och tråka ut er med vad jag gör.
Just nu känns det lite smått rörigt, jag tvättar, vi har besök sen igår av en gemensan vän (men han klarar sig ju iofs själv men iaf, lite underhåll kräver de ju :oP), anticimex ska komma hit nån gång under em för vi har problem med getingar på vår balkong igen, pappa med fam kommer kl 4 och syrran o patti har precis vart här, dessutom så håller jag på o damsugar, plockar undan och styr och senare ska man försöka packa också. Så ja, det känns lite smått rörigt just nu, tur att man inte ska var iväg förrän imorrn kl 14.
Annars har vi också då jagat 3 getingar och en spindel här inne i lägenheten tidigare..vädligt underhållande, eller inte.
Vi har en svart och vit päls som springer och jagar oss lite här och vill ha kel eller va det nu är.. känner väl också att det är nåt på g, den andra ligger klubbad i soffan här bakom mig.
Nu är karln snart på g och ska växla in lite pengar....japp,det är va jag har för mig just för tillfället, multitaskar som 17 :oP

Hoppas ni får en underbar helg. Försöker väl skriva nåt mer innan jag sticker.
Krams

Har nu:

tvättat golven med klorin 3 grr så föbaskat om de inte är rena nu, då får det va (stinker badhus nu)!
Har också lagat mat, korv o spent, käkat o diskat. Trött.....får snart gå lägga mig men nu är jag törstig.
Har jag sagt att jag gjorde världens klipp häromdagen på Stadium? Hitta på en ställning, där de hade halva reapriset, ett par längre short, ett par knickers kan man väl säga. Man kan vika upp o knäppa så de blir knälånga o när man viker ner så täcker de väl ca halva vaden ungefär, för BARA 49.50:- Vilket fynf, o i min strl också, snacka om tur!
Skulle vilja ha med den bärbara men det är karlns så det är han som får bestämma.
Inte så kul om de får för sig i tullen att de ska börja kolla igenom datorn o så, tar ju tid. Men det borde ju finnas internetcafé tycker man ju nånstans.
Jaja, vi får se.
Blev stungen i baken igår också, av en spruta :o( Men det gick bra, är iaf skyddad nu i 3 mån mot hepatit A.
See ya

Alla, någon o ingen!

Det var en gång ett viktigt jobb

som Alla tyckte att
Någon borde göra.
 
Vem som helst kunde gjort det
men Ingen ville göra det.
 
Någon blev arg
det var ju Allas jobb
 
Alla tyckte att
vem som helst kunde göra det
men Ingen insåg att
Alla faktiskt inte tänkte göra det.
 
Det slutade med att Alla kritiserade Någon
eftersom Ingen gjort
det som Alla skulle ha kunnat göra.
 
Sitter här o önskar det vore fredag så man fick börja packa o ha sig men icke, utan idag får jag roa mig med att tvätta golven o annat skojigt...BLÄÄÄÄÄ!!! Skulle ha börjat med det för längesen men jag gick på fm till hemköp o köpte lite bröd, juice o skumraketer o sen gick jag till Michis o käkade frulle o tryckte i i mig 1½ skumraket, jäkligt gott! Trevligt sällskap hade man också som bjöd på kaffe till :o)

Annars händer det inte mycket vilket är anledningen till att jag inte skrivit nåt särskilt på sistonde, tråkar bara ut er o mig själv.
Stack ner på stan o köpte 2 par t-shirts efter att ha sett Michis fina med sådan manga-figur på??, hade tur o hitta en svart också i L (sista som fanns), men den vart bra, blev liksom lite längre o så tog jag en lila i S, 100:-, billigt o bra, tack för tipset Michis ;o)

Har en uttråkad katt ovanför tangenbordet som ligger o småvevar med svansen o jag sitter här med ryggont men jag måste ta mig i kragen o städa av golven fast egentligen vill jag bara lägga mig o soooova. :o( Blä vilken dag, har bara sånna tråkiga saker o göra som att städa o diska men nån dag måste man ju göra det också. Ta ut lite sopor i form av glas o papp o plast måste jag göra också. Nää usch jag går o lägger mig istället.
Nää, skärpning på mig!!  Skulle ha stannat hos Michis o tittat på film istället så kunde ju "ingen" ha städat, haha.
Ha de mina vänner.
Kram

Monster

Finns 2 monster utanför vårt fönster i stora klädkammaren. Lyckligtvis går det fönstret inte att öppna så den/dem lär inte komma in utan de får så vackert sitta där  utanför o skrämma slag på mig.
Försökte ta bild på ena men fönstret är ganska skitigt o det är mörkt så det vart som det vart  men jag tror ni ser på ett ungefär. Kan ha varit ca 2.5-3 cm lång. T.o.m karln tyckte den var ganska stor för att vara en "svensk" spindel så jag överdriver inte.

Jag säger bara: Bläää!
Nu ska jag göra käk o sen iväg o jobba.
Byebye

Grilldoft av strykjärn?

Jag kan inte låta bli att känna mig som Bree VanDe Kamp i Desperate Housewives (vilken serie jag för övrigt saknar väldigt mycket.) när jag idag handlat (dock inte lagat till nån brakmiddag utan köpte färdiga revbenspjäll, kycklingfilé o potatissallad), firat syrrans äldsta som fyller 15 nästa vecka, sprang ner i tvättstugan när vi kom hem o slängde i 2 maskiner, slängde in en 3:e efter en halvtimma o skyndade mig bort till Michis och Leo för att umgås några få minuter (hade dock inte bakat nån "muffinskorg" att ha med mig, dåligt av mig :oP utan de fick lite "trams"presenter då de gift sig, inslagna omsorgsfullt i bruna pappers kompostpåsar med en röd rosett o den icke än komna bebisen fick snobbenstrumpor), hem igen o skyfflade över lite tvätt i torktumlarn och "ny" i maskinen. Upp o strök lite lakan, ner i tvättstugan igen, upp o bakade kaka. Medan jag stod och strök började det lukta lite osigt först..började undra o lukta men nää, sen började det lukta grillat, haha i det här vädret!!! Jaja, lite komiskt var det för visste man inte bättre hade man kunnat tro att det var från strykjärnet det börja lukta :oP
Tänkte sen sätta mig här igen men då var det dags att gå ner igen o sen satte jag igång och rensade bland mina strump o tros-lådor.
Ja just det, jag diskade ju en ganska stor disk tidigare idag också o den har jag lagt in i skåpen o diskat upp det som inte fick plats o hade tillkommit.

Ja, o nu så kom karln hem med 2 av våra närmsta vänner, de har vart på Världens bar o tagit ett par kalla, allt medan jag stått o slitet här hemma. Nää men det var mitt eget val o jag var ju dessutom tvungen att tvätta idag också. Han får lägga in tvätten där den ska va så...men jag har iofs vikt den o kladdkakan jag bakade är till en bekant till honom som han fått låna lite verktyg av till bilen som var special, så han fråga om jag kunde tänka mig o baka en som tack o snäll som jag är så gjorde jag det. Kladdkakan är så väldigt lätt att göra, tar 10 min om ens det o 20 min ugnen så..... o allt görs i en kastrull o med hjälp av en sked.
Gud han har det så bra min karl......men åt andra sidan så kan faktiskt ställa upp med detta ibland då han är så snäll o betalar en hel del nu när en annan inte har så gott om pengar, visserligen skriver jag upp det jag blir skyldig honom då vi har delade "konton" men iaf.

Annars börjar jag toklängta till lörda men ändå inte för det innebär att jag måste lämna mina änglar i en vecka :o(
Låter så dumt men de är några jag lever med 24 h om dygnet o har så gjort i 10 år så det känns ju att åka iväg i en hel vecka. Men jag vet att de har det bra, att de är i goda händer.
Lörda kl 2 iaf ska vi va hos Niklas o Sessan o käka lite innan o sen bär det av :o)
Så vad har man o göra fram tills dess då? Jo imorrn så ska jag gå på ett 24h pass till månd em. Tisd är det ut till åby o jobba, ner på stan o växla pengar tror jag, fika med en föredetta arbetskamrat, onsd ledig men den fyller jag väl snart upp med diverse, torsd jobba o på fred är det tvätt o så kommer pappa med fam upp och nån gång i veckan måste vi åka o handla lite grejer också o så självklart PACKA!!!!!! Men det får bli på fred kväll efter tvätt o på lörda fm o naturligtvis mycket mycket kela med mina älskade pälsbollar.

Nu är jag lite hungrig faktiskt, undrar om det finns någe att stoppa i sig. Måste berömma mig själv lite då jag endast köpte en 2 l cola igår o en glass till karln men inget till mig själv, ingen glass o inget godis o idag är jag lite sur över min kropp som hänger o slänger på diverse olika ställen där det inte ska hängas o slängas så mycket, hahaha så jag har inte köpt NÅNTING i godisväg o ingen läsk, inget onyttigt alls förutom 2 msk ostkaka hos syrran men inga kakor.
Duktiga mig :oD

Ha en skön söndag.

Pure silicon kan användas till:

att ha i håret, ska va bra för hårtopparna tror jag o blir väl lite glansigt, man kan smörja insidan p å låren (vilket är anledningen till att jag önskade mig den). För oss då som har lite lår som skaver mot varandra i sommarvärmen i kjol t ex vet hur fina skavmärken det blir men med en dutt av detta så glider de så fint mot varandra :oP
Den skulle tydligen vara jättebra om man vill ha sex i vatten sa hon i affären o till så mycket mera som jag inte kommer ihåg just nu men det är jättedryg o bra till allt som sagt o kostar 199:-.

Idag har jag vart i Åby o jobbat, eller det har inte vart så ansträngande för vi gick upp till Gransjönäs o la oss o jag badade, jätteskönt. Det blåste och svalkade jätteskönt hela tiden så vi låg på bryggan och jag tror jag fått lagom med färg för en gång skulle men jag var noga med o smörjde in mig också.
Åkte direkt därifrån till hit, vilket är jobbet på sandbyhov och nu jobbar jag alltså kvällen men Mathias sover.
Sitter här i mina träningskläder duktig som jag är och är redo att gå in os vettas i värmen.
Bäst att sätta fart för kl 18 sen är det kvällsmat, hamburgare o pomme.

Hoppas ni fått njutit av denna dag då det ser ut att bli sämre väder o lite regnigt i ett par dar.
KRAAAAAM :o)

RSS 2.0