skitväder

Fy och tvy vilket jäkla skitväder det är ute nu, bara vräker ner, brrr. Tur att man är hemma. Var en sväng borta hos syrran  förut som först kom hit och åt nybakade scones kl 7.30 som jag gjorde, smaskens :o)
Imorrn blev det visst också en tur till Smådjurskliniken igen då Trina (syrrans kisse) verkar ha fått öronskabb igen alt öroninflammation som tydligen ser rätt lika ut så det blir inte billigt för henne. 450:- skulle bara undersökningen gå på, suck.
Undrar varför sånna saker som går så fort o göra som dom kan se bara dom tittar i örat med ett instrument med kostar så väldigt mycket?! Framför allt när det handlar om djur.
Nåja. I helgen har det vart lugnt, käka lite gott i fredags, Mganus var här igen o åt och lördan bestod av biokväll med syrran och hennes son. Bond blev det och vad säger man om den filmen då? Mycket action och lite Bond kanske?! Men den var helt ok.
Igår var det ju Fars dag så det bar av till T:s föräldrar först och sen hämta upp syrran och hennes dotter för att åka till pappa och fika lite.
Och idag så är det ju åter måndag. Har nu städat och torkat golv, tänkte göra en kraftansträngning i stora klädkammarn för att se om man kan slänga lite skit som finns där inne, ligger väl säkert massa onödigt krafs som vanligt.
Mmm, det är väl vad jag vet vad som händer idag.
Hoppas ni har en bra dag i höstrusket.
Kram

Kommentarer
Postat av: Lisa

Ja, det kan man säga alltså!

Men vad faan kanske får en lugn vecka nån gång :P

Kram krma

2008-11-10 @ 15:05:41
URL: http://lisalinnea.bloggagratis.se
Postat av: Anneli

Tycker det är rätt skönt ändå att den riktiga vintern dröjer ett tag till... gillar inte riktigt snö, blask o is. Ja jäkligt dyrt med veterinärbesök tyvärr. Är glad sålänge lille Eskil håller sig frisk. Gonatt på dig

2008-11-10 @ 23:52:02
URL: http://heartofanneli.blogg.se/
Postat av: Therése

Beträffande skabb så har Smådjurskliniken tidigare berättat för mig att man kan ha i fästigmedlet Frontline i kattens öra. Man häller i en halv pipett i vardera öra och sedan upprepar man ihällandet efter 14 dagar. Det funkar!

2008-11-11 @ 08:42:53
URL: http://www.hanky.se/therror
Postat av: Anonym

Jag ville bara säga att nu är jag igång :)

2008-11-12 @ 21:05:47
URL: http://biggesblogg.blogg.se/
Postat av: Lisa

Ja, det är sant! Läraren är jättebra men jag har svårt för att få in det men som du säger. Bara att kämpa, det är inte ju inte omöjligt :) Krma

2008-11-13 @ 17:47:50
URL: http://lisalinnea.bloggagratis.se
Postat av: Cissi

Ja vilket tråkigt väder det har varit. Ha en bra helg. Kram

2008-11-14 @ 20:47:16
URL: http://cissisvardag.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0