upp o ner?

Tjosan :)
Jaha, onsd kväll då och Augustifestivalen är i full gång, eller nästan iaf. Rix FM är ju här med artister och spelar och från vår balkong kan man höra människor skrika som sitter i karusellerna :P
Fanns en "läskig" såg jag, en skeppformad som går runt, runt, upp o ner alltså. Visst jag älskar karuseller men när det bara går runt, runt och upp o ner då är det inget för mig. Men om de snurar åt alla håll o kanter och går upp o ner ibland är helt ok, så länge det går fort bara. Gillar inte direkt idén att hänga upp o ner längre stunder och så har jag världens höjdskräck. Varje gång man satt sig i uppskjutet eller fritt fall så undrar man va tusa man sitter här för igen.
Första gången måste man ju testa på va men sen är man ju lite knasig i huvet om man åker igen :P

När vi var ett gäng för några år sen, typ 3 år nu tror jag så åkte vi till Göteborg och gjorde dealen att alla skulle åka det alla ville och naturligtvis så ville alla de andra åka upp i parisehjulet utom jag. Avskyr verkligen parisehjulet, det går låååångsamt och är hööööögt och så förstås så måste de ju stanna högst upp när de ska släppa på folk också.
Jag satt nästan nere i golvet och höll i räcket så knogarna vitnade, de andra bara skratta och jag med lite iofs men jag avskyr verkligen höjder och när det går långsamt, brrrr.
Så början på berg o dal banor är också en sån där handkramare tills man äntligen får åka ned för första backen, sen är det lugnt för då brukar det ju gå fort.

För längesen, eller ja kanske 5 år sen så hade de en karusell i Göte som hette typ Topsy eller  nåt (eller så hette den nåt helt annat) man satt iaf som i flygande mattan och så vändes hela karusellen upp o ner och sen började snurra  medan den åkte upp o ner, den va riktigt rolig och syrran och jag stod i kö mååånga gånger, men den har de ju tagit bort till vår besvikelse :(
Va tycker ni om trapporna som rör på sig upp till Lustiga Huset då?? Kan ni gå i dom?
Det här med koordination försvinner helt för mig kan jag säga när jag ska gå i dom och när jag var mindre så häll jag på o fara baklänges så sen dess är jag lite rädd för dom där också.
Men saken är ju den att om man gått uppför typ 3 trappsteg så är man ju en bit upp och stegen är ju rätt långa så missar man en så kan man ju inte heller hålla kvar på samma ställe på räcket heller utan man måste ju följa med och det är väl det jag tycker är lite läskigt och så får man panik när man missar en och hela jag åker ner och så upp igen och då ska man ta sig till sans och ta nästa steg men då funkar det inte längre så nu för tiden så tar jag alltid trapporna! :)

Vad är eran favoritkarusell? Åh, önskar jag hade haft råd och tid o kunnat åkt i sommar men T åker inte karuseller, lite berg och dal banor och kanske uppskjutet men inget som snurrar o så så han är inte intresserad så man får åka med syrran om man ska iväg. Men år verkar det inte bli nåt :( Men men.....

Jaha, annars då.....jo imorrn är det ju äntligen dax att åka till veterinären så man får reda på hur det är ställt med mina älsklingar. Vi ska ta oss ut och jogga också för det hann vi inte med varken igår eller ikväll nu.
Igår så var vi i Ringarum och tvättade bilen, städade lite invändigt och vaxade den, så det tog sin lilla tid, vi var inte hemma förrän halv 12 på kvällen. Det tar sin tid.

På fredag skulle en vän Simon komma upp o kolla på fyverkerierna här, man ser bra från oss vilket är skönt så slipper man trängs med andra :P Sen blir det väl lite marknad och lite så.
Annars rätt lugnt, T ska ju åka på söndag så det är ju lite packning och så som gäller för honom.

Ajaj, nu har jag så ont i min axlar så det är bäst jag slutar, avslutar med lite bilder tänkte jag.
Här har missan intagit husses dataväska som sovplats, dom är roliga katter...

En av pappas malar, dom är så fina, stora kan dom bli också.

En liten mindre

Fin solros hittade jag i vägkanten i Ringarum


Ha det så bra mina vänner och hoppas ni får en bra avslutning på arbetsveckan eller va det nu kan tänkas vara för er :)

Nu när jag höll på o svara på kommentarer så började visst fyverkerierna, trodde inte de började förrän imorrn. Tog några bilder:

Fint

Fint :)

Kommentarer
Postat av: Cissi

Jag är inget för karuseller har nog aldrig varit det. Åkte radiobilarna med Jeppe första gången i år på karnevalen men det tyckte jag inte om. Blev sådana krockar o jag kände av det i nacken.

Vi kanske ska in en sväng på lörd till stan men inte bestämt än.

Ha en bra dag. Kram

2009-08-20 @ 07:59:41
URL: http://cissisvardag.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0