Nytt test att lägga in bilder

Hej allesammans :)
Hoppas ni haft en underbar midsommar. Tänk att vädret höll sig så bra ändå. Hörde att i nkpg regnade det inget förrän sent på kvällen, i Ringarum hade vi skurar från o till och emellan så lyste solen så det var helt ok.
Vi käkade gott och drack gott.
Jag fick skjuts hem vid 00.15 av en vän som var med som skulle köra hem så det var skönt. Tska ju till sina föräldrar idag och pyssla lite så det kändes ganska skönt att få vakna upp hemma faktiskt.

Hur har ni haft det då? Vart det nån midsommardans runt stången?

Har lite bilder som jag tänkte testa lägga upp nu, hoppas det funkar.

MEN!!!!!! Den säger fortfarande "klar" men sen händer inget, fortfarande!!!!!! Om jag går in på inlägg så ser jag att det ska ligga bilder där men det syns inte på min blogg.
Är det NÅN som vet varför?????
:(

Kommentarer
Postat av: Anneli

Är det bara dina gamla bilder du inte kan lägga in eller är det även nya?

2009-06-21 @ 00:02:53
URL: http://heartofanneli.blogg.se/
Postat av: Mr. Incognito

sv; Heeeejsan:)

Det låter som du hade ett mysigt midsommar firande:) Hmm va konstigt ja vet inte vf du fortfarande har problem, har du skrivit till dem och meddelat va du har för problem med din blogg?Jo det e sant, alltid skönast att vakna upp i sin egen säng, speciellt när man har en sambo:) Önka jag oxå hade nån men tyvärr inte:(va roligt att hon fick komma hem, men tråkigt att hon måste tibax för att ta tester. va ska du hitta på denna söndag?2009-06-21 @ 10:17:24
URL: http://sinnerz.blogg.se/
Postat av: Anneli

Hmm skumt. För mig har det endast blivit så några gånger när jag hämtat bild efter att ha sökt på google tex o det inte har sparats i JPEG-format eller vad det heter.

2009-06-21 @ 10:46:40
URL: http://heartofanneli.blogg.se/
Postat av: lovisa nordlund

maila redaktören eller vänta ett tag,

bloggarna kan strula ibland så de ordnar sig nog! :)

2009-06-21 @ 10:49:19
URL: http://lovisanordlund.blogg.se/
Postat av: josefina

Det krånglar iband låt det vara det kommer

2009-06-21 @ 10:51:03
URL: http://josefinaljus.webblogg.se/
Postat av: alec

hej tjejen min.. allt bra med dig? haha ja måns är gulligt, men frasse får den nog bli :)jo jag äter tabletter 29 stycken om dagen, det är ganska mycket och jag önskar jag kunde trappa ner, emen det går inte just nu, nepp jag måste bli starkare i mig själv först detsutom i den terapin jag går i ska man vara tablett fri det sista man gör innan man slutar i terapin,. heeeeeej jag ska gå i terapi i 10 år då eller :Phur mår du? berätta..kram tjejen

2009-06-21 @ 14:27:03
URL: http://alecstar.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0